Evil_Teja 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ojla usi k boste bral tole!!!!! no sej mogoče je bla že kšna podobna tema kt je ta sam o jst je nisem našla (ker je nimam časa sploh iskat) no ampak usen zdej se sile počas prebujajo, sneg se topi (jupyyyyy) in moja frenda k vid vile podobno kot marjetka jeršek mi je rekla da naj namesto nje malo povprašam, mislim pa da mi2 nisva edini k se želiva srečati z njo,... ali pač? kaj pa vi? bi lahko kdor koli tukaj "zrihtal" kakšno srečanje x!x x!x x!x x!x x!x newem newem,....rada bi slišala še kšno vaše mnenje,.... good luck ewerybody!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Evil_Teja 17. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2005 kaj pa marsa?bi lahko kej zrihtala x!x x!x x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Ziv! ja saj marjetka ima sem pa tja kaksno delavnico...lahko jo vprasam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 http://www.geocities.com/marjetka_jersek/delavnica.html Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Thanx, A to vsako soboto laufa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 nimam pojma vse kar sem nardila je blo, da sem v google vtipkala marjetka jeršek in sem takoj tole našla glih nimam kej počet, hengam na šihtu, čakam da mine dan je pa hecno to, da se že zlo dolg časa hočem tetovirat, ampak nikakor ne najdem primernega motiva. zdej sem pa vidla tele vilinske simbole- in -hm - morm rečt zelo zanimivo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Marjetka pravi, da to ze dolgo ni laufalo, samo ne pride do tipa oz. on ne pride do tega, da bi dal dol tole ponudbo. BO PA x!x delavnica 5. marca ob isti uri in v istem placu. Lohk jo poklicete in se dogovorite oz. potrdite udelezbo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 aha, no to je pa tko, k ne pedenajo strani Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ja saj se mi je zdelo, zato sem pa preverila, sam nisem hotla ze... v kali ne dat sanse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.