Skoči na vsebino

SPREGLEJ

soze

Recommended Posts

Hm, nerešljivo.

Ker če ti kaj povemo, potem o tej osebi sploh ne boš verjel, da je taka.

x:Dx

Tole je bil hec, zdajle bo pa bolj zares:

Zakaj pa si temi, če si si jo že privoščil odpreti, dal naslov "Spreglej" in "Nič pomembnega"?

A ni to malo mimo? Malo bolj bi se pa že moral imeti rad. Vsaj malo.

x:)x

Deli na socialnih omrežjih

To je ta psihološki trik, a ne koperski Jure oz. Soze? x8Dx

Napišeš SPREGLEJ, in to z velikimi tiskanimi, potem pa upaš, da te ne kdo ne spregleda... ne spregleda in to dobesedno x:Dx eh, hec, no x;)x

Mejčkeno bolj se je pa treba vsejen potrudit x:)x

Sej mislm, da sm bla jst ena izmed podobnih, k sem tako uletela na forum in kr mislla, da mi bo vse padl z neba. Pa zdej počas ugotavlam, da niti ne bi blo tko zabavno in poučno, če bi mi nekdo že vse "serviral", kot pa če sama odkrivam...

Sej mislm, da sm bla jst ena izmed podobnih, k sem tako uletela na forum in kr mislla, da mi bo vse padl z neba. Pa zdej počas ugotavlam, da niti ne bi blo tko zabavno in poučno, če bi mi nekdo že vse "serviral", kot pa če sama odkrivam...

:palec: :palec: V tem je ves smisel, lepo je, če dobiš kakšno bilko, da se mal primeš, cele veje pa sigurno ne dobiš. Pri vsem tem je rezultat ta, da sigurno zaplavaš, a ne?

Točno to, Lunca :palec:

Je pa fino, da ti da to bilko nekdo, ki "nekaj" ve o tem. Ker, če ne.... se utopiš prej al slej.

Drugače pa, če smo že pri plavanju v astrologiji... potem jst plavam še z rokavčki zaenkrat x:Ix x;)x

Sicer pa, pomoje ste itak že kar navajeni takih "vpadov" na astro-forum v smislu "na, tle-mate-datum-pa-mi-povejte-kva-bo" x:px

(popravljeno)

diana hvala..to mi bo prislo praw

bern rad hodim mimo..pac

dr.Freudova cloveska radovednost ima zelo veliko moc,

se posebej ce v sebi nima nic srahu..btw upanje ni vretdo takih stvari,

sem napisal pac in kar jeje..

v bistvu mozno da za trenutek sem res upal..da je tu gor kdo ki dela to res iz veselja do drugih ne pa iz veselja do sebe...in opazam da jih je zelo malo..zakaj? pa to ni nobena provokacija...tko pac je...jaz ko sem bil mlajsi in bolj cist, sem delal stvari iz veselja in ko sem srecal nekoga, ki je zelel kaj kar jaz obvladam sem mu z veseljem pomagal..to me je pac veselilo..seveda pol ko zacens delat stvari za denar se vse spremeni..pa da nebi razumeli to kot provokacijo al soljenje pameti..sam vam razlagam zakaj sem to tako napisal..rajsi enega takega kot 100 ljudi ki filozofirajo v prazno po sovje in se ne zavedajo da tako solijo pamet samo sebi :)

v glavnem..tkoj ko sem odpru to temo sem si sow tudi narocit razlago svojeha horoskopa na neko stran katere link sem dobil tu...ker sem vedu kaksne odogovre bom dobil danes...imam svoje izkusnje s tem in me niste presentli...

hvala tistim ki so mi odogovrili kaj kar mi bo pomagalo, tistim drugim ki pa znajo samo filozofirat in solit pamet...naj se zamislijo, to meni nic ne pomaga... in zatorej se me ne dotakne...drugic rajsi ne napisat nic in prisparat enegrigo za kaj drugega, kot pa dajat vetra v jader svojem egoizmu tu na forumu :)

pa da me ne bi kdo narobe razumel..sej ste ql vsi..eni so pac v osnosvi mal bol vase usmejerni, drugi pa v druge. :)

---

aja...menene zanima da bi se naucil astrologije..ne vem..pac me zanima malo kot stvar in to..ko berem me vlece, ampak da bi to obvladal, da bi se v to poglobil, tega nocem. to pa zato ker imam obcutek da ta stvar dosibol pumpa cloveka(vsaj tko cutim pri sebi) z samim sabo in kaksen sam je, kot pa da bi se vsmeril v druge in svoj egoizem zatiral.

Popravljeno -> soze

Dragi Soze, mojega PRVEGA posta tule nisi dobro prebral, ker morda nisi imel časa, ker so bil morda prehitro užaljen, ker ...

Vzami si samo MINUTO - kratek je. Preberi in nekaj hipcev ne misli na drugo kot na tisto, kar piše. Pa boš začutil, zakaj tako piše.

x^x

Z mojega zornega kota enostavno nisem začutil, da v resnici kaj hočeš, ampak da ti gre bolj za to, da se preprosto pojaviš in opozoriš nase. Da bi pa res kaj rabil, pa ne. Si pa zato kar takole odprl spet eno temo, da malo klofamo, anede. Samo zato, ker si se pač pojavil...

Ali sem se rabil obregniti na to ali ne, to sploh ni vprašanje. Tukaj je pač forum, a ne? Postneš, če se ti zdi. In sprejmeš tisto, kar dobiš.

Pozdrav in lep vikend ti želim, pa vzami si vseeno tisto minuto. Ker tale tvoj drugi post kaže še eno bolj zanimivo noto - ubogi jaz. Znebi se ga, če je.

evo s5..neko moraliziranje v prazno :)

sej vrjetno imas praw stari..sam razume da mene to ne zanima..

je pa res da je cist verjetn oda nisem razumel praw tvojih postow..ker cim vidim

da mi hoces neki tupit v glavo enostavno berem vsako drug besedo

drugace pa..nisme se uzalu..dalec od tega..jaz ko se uzalim znam samo se pizdit, jebat materi in ce je moznost tudi fizicno obracunat..

uzalit besea pomeni spravit zalost v sebe..zdej ne razumem zakaj bi se jaz neki zalostil

VEČNOST hvala tebi za koristno informacijo ;)

ej, halo, kaksna tema... :||

Do zdajle sem 'ubogala' namig v naslovu...

zdajle pa mal gledam.. pa kliknem, pa vidim...

ejj.--

<{POST_SNAPBACK}>Ej, da te ne bi sanjal slučajno?!  :eek: --> :vragec:

...

Ko boš na bencinski dobila toliko zastonj kot tule v temah od Mihele, Marse, mene in še kar od nekaj drugih, se javi.

Itak.

<{POST_SNAPBACK}>...Pa zdej počas ugotavlam, da niti ne bi blo tko zabavno in poučno, če bi mi nekdo že vse "serviral", kot pa če sama odkrivam...

Tako se govori. :palec:

<{POST_SNAPBACK}>...za trenutek sem res upal..da je tu gor kdo ki dela to res iz veselja do drugih ne pa iz veselja do sebe.....

Zivjo, ostalega niti ne bom komentirala.

Tu gor nas je dosti takih, ki delamo z veseljem, kvalitetno in ZASTONJ!

Ampak ne pa na komando in v sekundi.

Poleg tega pa sem porabila vec let, da imas ti tu zdaj tole za sprasevat in da te posiljajo na razne sajte in na druge forume.

Hocem rreci - namesto da bi se nadaljnjim pet tisocim (kot sem jim, in toPESH!) izracunala horoskope oz. najpomembnejse tocke, sem svojo energijo usmerila v razvoj softverja rajsi, da ne bos samo ti, eden, imel nekaj od tega, pac pa stotisoci posameznikov, kar je zdaj primer.

tako da - nihce mi ne bo TULE govoril, ker nismo v sekundi prileteli (*jaz porajtam tud nacin in ce mi ni vsec, gladko spregledam, ce pa je stiska, pomembno, pa vedno priletim), da ne delam s srcem.

Tko, zdaj pa pejt kam drugam sprasevat.

lohk si pa tud tukaj, sam mal lepsi odnos, prosim. :palec:

Lohk pa tud ne - to je samo tvoja stvar.

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :2src:

Soze, lahko se obrneš na Maat forum, tam je Baba Asta Gaia - pravi  xsrcbumx

Ja. seveda. x:o)x :o|o: x;)x

No vsaj nekaj od nas... dobis par preusmeritev. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

drugace pa..nisme se uzalu..dalec od tega..jaz ko se uzalim znam samo se pizdit, jebat materi in ce je moznost tudi fizicno obracunat..

uzalit besea pomeni spravit zalost v sebe..zdej ne razumem zakaj bi se jaz neki zalostil

Dragi Soze ali Jure.

Ob pogledu na tvojo karto se vidi, da si bitje usmerjeno predvsem v svojo notranjost. Na zunaj lahko zgledaš pogumen, močan, ampak ti veš, da ni tako. Mislim, da si predvsem mehka duša, ki pa ima probleme z izražanjem lastnih občutij. Včasih je dobro, da človek pove, kaj čuti, še posebej pri problemih z ženskim spolom (mama, sestra, ljubica). Mimogrede, ali te privlačijo zrele, bistre, razgledane, na zunaj hladne in odločne ženske?

Glede tvojih prijateljev, si verjetno že imel določene slabe ali boleče izkušnje, če ne v praksi, pa saj počutil si se tako.

Kar se tiče tvoje agresivnosti, imaš vse dispozicije, da svojo agresivnost usmeriš v šport kot hobi. Mogoče se pa že ukvarjaš z njim. Moč in hitro odzivanje so idealni za šport (plavanje, veslanje...). Pa tudi astrologija bi ti lahko bila hobi. Ali si imel probleme v srednji šoli?

V tvojem domu, ki naj bi bil sicer na zunaj urejen, se marsikaj dogaja, kajne. V kasnejših letih bo bolje, boš videl.

Mislim, da bi moral najti čas in se v intimi tvoje sobe ali drugega tebi dragega kotička poglabljati v vsebine neznanega, očem nevidnega sveta. Poiskati odgovore na vprašanja, ki si jih postavljaš. Vem, da je to težko, ampak včasih se knjigo samo odpre in v trenutku v določeni vrstici dobiš odgovor na vprašanje.

V knjižnicah so čudovite knjige in mislim, da branje tebi ne bi smelo povzročati težav.

Kaj pa v življenju počneš? Mislim, da bi tebe morala zelo veseliti vožnja z lepimi in hitrimi avtomobili. Ali si šofer?

Dragi Soze, ne glede na vse povedano ti povem, da si borec, ki je in bo večkrat padel, ampak nikoli ne bo obležal.

Vso srečo ti želim, Magda

<{POST_SNAPBACK}>Soze srček.... na lnf si lahko sam izračunaš svoj astro chart- HOROPSKOP tudi približno  razlago lahko poiščeš... xsrcx

tudi na www.astro.com  imaš to možnost. pod rubriko free horoscopes.

tukaj profiji očitno nimajo časa da bi zastonj razlagali. x:)x

:vragec:

mash pa jajca.... :xx!:

marsa...bern... :palec: :palec: :palec:

zlomk... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Nikakor nisem nahrulila nikogar, se manj spljuvala.

Zaljiv se mi zdi tak odnos, ob vsem, kar nudi ta sajt in kar je bilo ze do zdaj narejenega (in povedanega, tudi z moje strani, na desettisocih straneh LN). Tudi za tocno ta posamezen primer. gres in si zracunas. mal sam pogledas.

Ti pa hoces osebno nekaj. Potem pa bodi oseba in ne zgolj vprasanje svoje.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne? namest da bi drugac izkoristil jo...

hvalabogu, da je imam dovolj, a ne? ;)

pa fajn treningiraj. :palec:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Ob pogledu na tvojo karto se vidi, da si bitje usmerjeno predvsem v svojo notranjost. Na zunaj lahko zgledaš pogumen, močan, ampak ti veš, da ni tako.  Mislim, da si predvsem mehka duša, ki pa ima probleme z izražanjem lastnih občutij. Včasih je dobro, da človek pove, kaj čuti, še posebej pri problemih z ženskim spolom (mama, sestra, ljubica). Mimogrede, ali te privlačijo zrele, bistre, razgledane,  na zunaj hladne in odločne ženske?

Glede tvojih prijateljev, si verjetno že imel  določene slabe ali boleče izkušnje, če ne v praksi, pa saj počutil si se tako.

Kar se tiče tvoje agresivnosti, imaš vse dispozicije, da svojo agresivnost usmeriš v šport kot hobi. Mogoče se pa že ukvarjaš z njim. Moč in hitro odzivanje so idealni za šport (plavanje, veslanje...). Pa tudi astrologija bi ti lahko bila hobi. Ali si imel probleme v srednji šoli? 

V tvojem domu, ki naj bi bil sicer na zunaj urejen, se marsikaj dogaja, kajne. V kasnejših letih bo bolje, boš videl.

Mislim, da bi moral  najti čas in se v intimi tvoje sobe ali drugega tebi dragega kotička poglabljati v vsebine neznanega, očem nevidnega sveta. Poiskati odgovore na vprašanja, ki si jih postavljaš. Vem, da je to težko, ampak včasih  se knjigo samo odpre in v trenutku v določeni vrstici dobiš odgovor na  vprašanje.

V knjižnicah so čudovite knjige in mislim, da branje tebi ne bi smelo povzročati težav.

Kaj pa v življenju počneš? Mislim, da bi tebe morala zelo veseliti vožnja z lepimi  in hitrimi avtomobili. Ali si šofer?

Dragi Soze, ne glede na vse povedano ti povem, da si borec, ki  je in bo večkrat padel, ampak nikoli ne bo obležal.

Wow!

:eek:

:palec:

Marsa sisaj mi kito..tolko o tem.

lahko si kar prisparas odgovor ker ga sploh ne bom prebral..

nima smisla..si se uzalla brezveze..

kdo je hotu vse takoj??? hallo..ce bi hotu vse takoj ne bi dal naslova SPREGLEJ ampak NUJNO..jaz sem hotu samo naj mi odgovorijo tisti ki mi majo kaj za povedat in drugi ki streljajo mimo naj spregledajo...ampak zgleda da je folk tolko v kurcu in valda se zacnejo oglasat ravno tisti ki nimajo nic pametnega za povedat.

pa sori da te zalim tko ampak mi je zabavno zalit nekoga ki se uzali tkoj v prazno.

kot da sem hotu kaj kritizirat ta forum?? lahko bi si izbrall kaksnega drugega in bi isto napisal...sem si pac izbral tega ker se mi zdi.. PARDON se mi je zdej najbolsi...evo ti pohvalo. kar pa se tice tega da gres in izracunas..pizda stara..ne da se mi ze dve leti berem nonstop isto... kaj mislis da me bojo celo vecnost zadovoljevalt tisti trije odstavki...HALLO??? pa ne me razumet da neki vec zahtevam od tebe..pisem mal bol agresivno ker me je razpizdla tvoja uzaljenost v prazno. kdo hoce nekaj..jaz nocem nic..moja zelja je pac...da mi kdo naredi uslugo...jaz sem prasaw kot clovek ki nekaj zeli in tkoj vsi aaaaa hiti pare(ne mislim dobesedno)...ma dej dej...in tocno vem kaj te je v mojih besedah uzallo TOCNO sam ne da se mi vec o tem...

ajde dej ferwell

....

mislim da je ta DIANA se najbolse razumela bistvo mojega posta.. in se nekatere izjeme kot magda in tisti ki so mi dali nekatere uporabne linke..

....

onaa ves da me zanima se kej :} SAMooo nebi te rad motu, res vem da si prezaposljena ampak, bi si res fulll zelel da mi poves se kaj, prosim prosim prosim(zdej klecim na kolenih pred monitorjem)...hvala za tovje zanimanje?

(MARSA..sem jo dovolj kulturno prosu..al morem se kaj dodat?)

.....

magda

prvi odstavek..dokaj ce ne popolnoma tocen

drugi odstavek..mozno ja, sam nic kaj takega kar cas ne bi znal popravit :)

tretji odsatvek..z mojo agresivnostjo je tako..ko imam slab dan se sam sebe komaj prenasam..je pa res da mi sport pri tem zelo pomaga..v sredni soli nisem imel vecjih problemov..v mejah normale..kar se pa tice tega kar se dogaja v mojem domu..vcasih ja..ko sem bil mlajsi in so se stari locevali...sam zdej ni vec panike :)

cetrti odstavek..da bi ti vedla kako jaz to ze obvladam(dobro malo pretiravam)..in me je prow strah kolko sele bom..mozno da se mi bo zmesalo pred 50tim letom(itaq pa ne nacrtujem zivet vec kot 40, 50 let)... kar se tice tega ni panike..razen ce ti ne mislis na kaj globjega o cemer se meni sploh ne sanja.

peti odsatvek studiram...ladijsko strojnistvo...dolga zgodba...ja hitrost mi je zelo vsec...ko grem hitro se pocutim zares svobodno...mega feeling

sesti odstavek...well...vedno se mi je v dusi zdelo da je tako...lepsega mi nisi mogla napisat za na konec...hvala. cepraw bom po vsej vrjetnosti hitro pozabu me veseli da mi je vsaj nekdo napisal to kar sem hotu slisat... ...samo kolko zivciranja preden slisis nekaj lepega ej... vcasih se clovek prasa ce se splaca?

Lp

aja

se dve stvari

marsa ne se prevec obremenjevat z mano..jaz bom napolnil tu dve al tri strani..potem pa se bom pobraw vija..tko da..upostevaj naslov moje teme in ne se vezat na to kar jaz mislim..

magda..kar se tice astrologije..je res da mi tu pa tam daje malo veselja kaj tko prebrat in mislim tudi da nekaj resnice more bit v zvezdah...ampak dvomim da je to prava pot oz dvomim da je to moja pot =) mogoce nekoc...za zdej pa raje sledim temu kar sam cutim in mislim, kot pa da dajem prevec pomena zvezdam..ne vem, se mi zdi prelahko.

zenske? kaj jaz vem kaksne zenske me privlacijo..mozno da res take kot si jih ti opisala ..se tem da hladne absolutno ne =) je pa res da ce bo bog dal kaj srece in ce bom kdaj dobil tapravo zensko bo to zenska mocnejsa od mene in jo bom imel za bolso od mene...ker od nekoga ki ga ne cenim kot nekaj vec se nimam kaj dosti za naucit =) in vem da s takim misljenjem bom boj tezko nasu nekoga..but boljse nic kot neko zivciranje v prazno.. it's better to burn out than fade away

Lp

<{POST_SNAPBACK}>Marsa sisaj mi kito..tolko o tem.

lahko si kar prisparas odgovor ker ga sploh ne bom prebral..

....

Ne rabis se matrat z branjem odgovora, ker ga ne bo.

A mislis da sem jaz brala tistole tvoje zgoraj, ko imam na pladnju ze v prvem stavku lepo sugestijo s tvoje strani. ... :o|o:

Picasso

SPREGLEJ

nič pomembnega

zanimivo! a tako se to dela?? :eek:

zadnič jaz pošlem temo pa nikogar gor-nič odgovorov :o|o: tukaj pa je že naslov čist out, in poglej! polno odgovorov :o|o:

ma to je nevjerovatnoj ne....

lalalaalala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...