vasudeva 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 hm naklučja gli ni, a ne. vseen pa lahko se vsak iz vsega kaj nauči..veš kako mi pravima; ma jebat ga, bo drugič bolše.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Res je na forumu veliko objavljenega vsega o vsem. Če si grem sedaj zračunat karto in vidim da imam recimo Luno v 7. hiši v opoziciji s Saturnom, grem lepo še na iskalnik, poiščem sorodne teme in najdem odgovor. Najbolj super pa je, da je vsakemu dano, da se lahko sam nauči. Ob tolkih informacijah na netu in knjigah pa res ne bi smel biti problem. Jaz ne vem če bi si upala dat gor rojstne podatke in zahtevat ali pač namigovat naj mi kdo analizira, saj vsi vemo da so taki izračuni precej obsežni, zavzamejo veliko časa... poleg vsega pa - take analize so drugače plačljive!!! Lahko rečem samo vsaka čast astrologom, ki so tle in pišejo na forum, kje še najdejo kaj časa. Upam da bo tako ostalo še naprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Yade - :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 *Sem kasneje se tole opazila v sozejevem postu: kar pa se tice tega da gres in izracunas..pizda stara..ne da se mi ze dve leti berem nonstop isto... kaj mislis da me bojo celo vecnost zadovoljevalt tisti trije odstavki...HALLO??Niti slucajno nismo vec pri treh odstavkih: tule (wap) imas kompletno analizo:http://www.lunin.net/Magazin/Novice/412/ Bo pa tudi na LN. NE bo pa zastonj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>moj rojstni datum 27.09.1982ime: jurijmesto: koperura: 00.24 se da komu povedat kaj vec o meni, ker sam se ne poznam dobro Jurij Če se ti ljubi, te vabim, da si odpreš spletno stran http://www.9zvezd.com, in si prečitaš. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 no, tud jaz sem imela lekcijo za "neumesno" vprašanje.... pa raj ne vprašam več ...... kljub vsemu pa hvala ooni, ker mi je dala nasvet ..... pa seveda Vojkotu, ki res to počne s srcem.... in ostalim, ki pomagate nam "nevednežem" ......hvala ker ste pa-pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa raj ne vprašam več ...... kljub vsemu pa hvala ooni, ker mi je dala nasvet ..... pa seveda Vojkotu, ki res to počne s srcem.... in ostalim, ki pomagate nam "nevednežem" ......hvala ker ste pa-pa Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..mozno da se mi bo zmesalo pred 50tim letom(itaq pa ne nacrtujem zivet vec kot 40, 50 let)...Lp Hih, glej ga zlulčijempopeskovnikurišočga kak bluzi...... Bemu, upam da ni Kajzer Soze :OO!: :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu, upam da ni Kajzer Soze :OO!: :OO!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Pomagajte, da spregledam. Kdo je bil ta tip, Kajzer Soze? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Kevin Spacey.....Osumljenih 5 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 bad karmavsekakor humor e boljši kot take besedeRAnekaj problemov zaradi tegamarsa je štitena nitraj sfere RA... nikar tega BESedila več ali se RAzjezidim!!! Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soze 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 u vidi.. ananta..in kaj pol? bos napisal da si jezen name? ) drugace pa..vem da ni blo treba zalit..ampak..marsikaj ni treba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>u vidi.. ananta..in kaj pol? bos napisal da si jezen name? ) drugace pa..vem da ni blo treba zalit..ampak..marsikaj ni treba. a se zavedaš,da si tragikomičen? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soze 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 A se zavedas ti, da me ne zanima kaksen ti zgledam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 leto poroke (in mesec) je elementarni izračun katerega se vsakl (razen "astrologov") lahko nauči v 20 min. Porabite minute v začetku, za izračun. Potem pride dan, ura in minuta. To je že bolj zamudno, pa ni nemogoče. Večkrat mi je uspelo minuto uganut leta naprej. To je elementarno (saj to vsak ne-astrolog lahko naredi), pa je še daleč daleč od astrologije. http://neodruid.tk /index.yellow.html Na tem linku so O5novne informacije. Upam bO5te hitro izračunali poroke. Lp. Claudio Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Ananta, tole si najbrž mislil napisati pod temo datum poroke.... ...sem pogledala tvoj link....ne bo šlo v 20 minutah.... Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.