Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Ej ka bi mi lahko kdo nekaj dol z neta cukno, če ma hiter internet. Stvar je vlka nekje tako čez giga. Išče se ena fajn dobra duša Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jst mam 2 mega link, če ti kej pomaga. Lahko ti dobim in pošljem po pošti če hočeš? Povej kaj bi mel. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 The sims: makin'magic in livin'largePa če še se da dobit The sims2 university?No ni še izšla Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 oksims 2.7gbmakin magic 1.2 gb university hmm 20mb expanison? dobiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 Mah univerity ni 20MG, če so simsi vlki 1giga, pol mora univerity biti najmanj 3 Pa sims livin'large ne samo sims. te itaq že mam Pa hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 sims2 že maš pol? Samo university rabš? makin magic pa je ta prav najbrž... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2005 Joj glej. Rabim The sims:makin'magic in The sims:livin'large, oba sta expansion packa.Za sims 2 univerity sem samo tak vprašal, če je slučajno že na nete. Btw, kako dolgo pa ti bo dol vleklo in kdaj bo prišlo do mene? Ajd Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jaz bi še zaprosil za eno stvar:lahko kdo pogleda za skupino GRUPA STOP neka bosanska skupina, ki 30 let že špila zvrst od jimi hendrixa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 kwa a zdej bomo pa kr tkole tole dilal, a?!ej duško k si tak diler... dej še men kej zdili... res mi oreng dogaja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 tele grupe ne najdem žal. Sm pa zasledil en privatn ftp server. Moram mal prebskat. Nč ne dilam Rad pa pomagam če lahko. Kar se tiče pa kompov pa men orenk dogaja. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 no ok gospod ki rad pomaga... jz bi tud neki prosila... rabm od alte viste bueno ne vem kwa... club... hi hihi a se da kej zrihtat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
duško 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 buena vista social club in gospa Omara. LOL lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 no to to! tenksič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FLEGMA 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz bi še zaprosil za eno stvar:lahko kdo pogleda za skupino GRUPA STOP neka bosanska skupina, ki 30 let že špila zvrst od jimi hendrixa.. sm meu eno plato vinilko..........sam morm jit k fotru pogledat če to še živi........ ful uredu bend........trio.....najbl pa smešn....dva sta prfoksa na srednji.....mislim da ....matematik .pa....likovnik..............pevc je pa gozdarski inžiner..........face.......špilajo pa vse sorte rnr-a ne sam hendrixa........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm meu eno plato vinilko..........sam morm jit k fotru pogledat če to še živi........ ful uredu bend........trio.....najbl pa smešn....dva sta prfoksa na srednji.....mislim da ....matematik .pa....likovnik..............pevc je pa gozdarski inžiner..........face.......špilajo pa vse sorte rnr-a ne sam hendrixa........... Grupo STOP lahko slišiš v živo in jih takrat tudi povprašaš o vsem, kar te zanima in sicer 24. marca tega leta (2005), torej čez 20 dni , v Mariboru, v Jazz klubu Satchmo. .........Četrtek. 24. marec 2005, ob 21:00, blues festival, Jazz klub Satchmo MariborGRUPA STOP(Hrvaška) Zvonimir Ćosić: vokalNikola Sarapa - Vaso: kitaraIvica Miksić - Ico - bas kitaraSrečko Fadiga - bobni Vstopnina 1.500 SIT!........ Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ti greš v Satchmo metuljček Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti greš v Satchmo metuljček Metuljčica..si že zdrava? Seveda bom tam. To bo 3-dnevni blues festival, kjer jaz skoraj da nebi smel manjkat Kdo bo pa fotkal, če mene nebo? Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm meu eno plato vinilko..........sam morm jit k fotru pogledat če to še živi........ ful uredu bend........trio.....najbl pa smešn....dva sta prfoksa na srednji.....mislim da ....matematik .pa....likovnik..............pevc je pa gozdarski inžiner..........face.......špilajo pa vse sorte rnr-a ne sam hendrixa........... stari nikjer ne dobim te zadeve.. zato če bi se dalo, bi blo zlo coll na kak cd to posnet.. v vsakem primeru bi te prosl da obvstiš ali na mail al tu <{POST_SNAPBACK}>Grupo STOP lahko slišiš v živo in jih takrat tudi povprašaš o vsem, kar te zanima in sicer 24. marca tega leta (2005), torej čez 20 dni , v Mariboru, v Jazz klubu Satchmo. matrr! to še je boše..jeaa..to pa morm prit pogledat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Zanimiva tema! Me je kr fejst presenetla. Mislm, a take stvari se že tuki menjo?!? (nimam sicer nč proti , ampak OS bi znou bit mal bolš za kej tazga) No sej, naslovov si tuki hvala bogu ne menjate (da ne bo kdo obiskov dobu-nepričakovanih seveda ) Če kdo kej rab se lohk pa tut jst potrudm! chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 ok Chamamelon al kaj si sory ne zna napisat Kaj lahko potegneš dol The sims 2 university če je že gor na netu? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chameleon 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 (popravljeno) Bom pogledu, nč pa rajš ne oblubm! - I will do my best! chameleon (kot kameleon tista mejhna pisana žvauca z dolgmu jezikam-ne se obremenjevt al pa kej, sej ni važn) Popravljeno 3. marec 2005 -> chameleon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaiicH` 6. julij 2010 Prijavi Deli 6. julij 2010 men se p je zluštal sims3 igrat:2src: ... sej si jih lahk downloam pa vse .. sam pol inštalirat ne znam Help ?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 6. julij 2010 Prijavi Deli 6. julij 2010 Primer bi lahko bil takle:http://paste2.org/p/905808 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaiicH` 7. julij 2010 Prijavi Deli 7. julij 2010 Primer bi lahko bil takle:http://paste2.org/p/905808 Hwala Zdj bi te pa še sam prosla če mi lahk prvi 2 točki bolj podrobno razložš vem da izpadem čist blond ... sam kaj naj če pa ne znam tega :S Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaiicH` 7. julij 2010 Prijavi Deli 7. julij 2010 Hwala Zdj bi te pa še sam prosla če mi lahk prvi 2 točki bolj podrobno razložš vem da izpadem čist blond ... sam kaj naj če pa ne znam tega :S oook sem že skapirala sama sam zaj pa ko zaženem igrco na začetku dela čist normalno pol pa ko je on meni ko si izbereš mesto mi pa napiše : "We are unable to verify that your disc is a valid cap< of the sims3 please contact costumer service " pol pa me vrže na namizje -.-"HelP ?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.