Skoči na vsebino

Pozitivne lastnosti

pomlad

Recommended Posts

Meni se zdi, da je večina ljudi narejena tako, da ne opazi svojih pozotivnih lastnosti, oziroma jih noče izpostavljati.

Kaj hitro imamo občutek, da smo samovšečni, pa vendar zdrava meja samovšečnosti dobro vpliva na našo samozavest!

Jaz si npr. za svojo dobro lastnost štejem to, da znam odpuščati! x8Dx :palec:

Zdej pa še vi!

Gremo... :eek:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

to ze mamo, bom pogledala, kako je postavljeno, ce je za zdruzit, zdruzim, sicer pa pustim.

Moje pozitivne: velik razumem, pa s humorjem znam gledat... pa ne dam se kar tko. x:)x

Pa tud odpuscat znam. xyesx x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

dobra tema!

ne vem, sej me je sama žlehtnoba... ha ha ha ha...

sodelavka pravi: da: ajde povej zdaj

da v vsakem preveč dobro vidim, da mi reče kako lohk tako poz. v nekom najdem,

pol da sem baje prjazna

no, zdaj je pa jezna, ker pišem kao što govori... haha ha ha ah aha ha! x:o)x x:Dx :vragec: xsrcx Če sma pa lačne, to bo :palec:

no, všeč ker je poz. tema :palec: :palec:

zdaj še dodaja: prsrčna (kaj bi to blo?)

smisel za humor (ajaa, no , saj se vid baje) kje se vid x:o)x x:Dx x:Dx

nama je lušn v glavnem

Mejte se x:Xx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

<{POST_SNAPBACK}>saj imaš prvo samo pozitivne  x^x

pol sem pa sam še en link dodala  :inocent:

Se nisem preveč poglobila...sorči xnckrivx

No evo pozitivno...znam priznat napako.

Pa znam se šalit na svoj račun, pa mam dobr smisu za humor. :palec:

Se bom še kej spomnila.. x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

• 1 year later...
Guest mačona

dajmo se še malo hvaliti. z uno temo "kaj nas moti pri sebi" smo malo pretiravali (vsaj zase lahko rečem, sem si spet čist zbila moralo :sori: ).

zanalašč sem odprla to in ne "naše pozitivne IN negativne lastnosti", ker pol se bodo spet štepale negativne.

:flower:

...res dobra tema...naj pomislim...znam poslušat in dobro svetovat x:)x ...pa tut odpuščat znam, sam pozabim pa nikoli (i forgive, but i do not forget)...

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

Uf, prav to mi ta trenutek rabi: da nekam napišem moje pozitivne lastnosti, ker pravkar me je moj bivši čist dol pobil, da kakšna sem... :xx!: Kreteeeeen!!!! :att:

V glavnem: znam poslušat, znam sprejemat mnenja drugih, jih razumet, ne težim, pustim dihat, cenim vsak trud od drugih in tudi svojega, nikomur ne želim nič slabega, pomagam drugim po svojih močeh in za to ne zahtevam nekega povračila, držim besedo...

O, kok sem jaz fajn! x^x Se že boljše počutim! :hepko: x:Xx :palec:

• 1 month later...
Moje pozitivne lastnosti...hmmm...Včasih sem imela resne probleme s tem, saj jih nikakor nisem mogla izustiti. Nisem verjela, da je v meni kaj dobrega, čeprav sem nekje globoko v sebi čutila, da se v meni skriva veliko brstičkov, ki se morajo razcveteti v prelepi cvet. No, sedaj lahko napišem nekaj svojih pozitivnih lasnosti: sem zelo čuteča, sočutna, trudim se biti iskrena vedno in povsod(sicer me je kdaj to že teplo, ampak verjamem, da je edino prav, da smo iskreni), sprejemam drugačnost, znam odpuščati, sem spontana, odprta, vsem želim dobro, priznam lastne zmote, napake... Zaenkrat bo dovolj. xsrcx :flowerface:

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Mislim, da občutim pri sebi več lastnosti, ki bi jih spremenil , kot pa tistih , ki so pozitivne. Saj če so pozitivne, v redu, se jih človek toliko ne zaveda, ne porajta, vse to je normalno. Mislim, da je pomembneje spreminjat slabe lastnosti v dobre, kot pa razmišljat o tem , kako dobri smo- ker vsakdo je / po pravici rečeno/ zase najboljši.

Pa mislim , da bi morale dati mnenje druge osebe o nas, ker mi / moje mnenje/ nismo objektivni..no, kakor kdo- morda je kdo res realist. Pa ne porajtajte- tole je sam moje mnenje- na skrivaj se sam sebi tko in tko 100 na uro hvalim. xDDx x;)x xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Meni se zdi, da je večina ljudi narejena tako, da ne opazi svojih pozotivnih lastnosti, oziroma jih noče izpostavljati.

Kaj hitro imamo občutek, da smo samovšečni, pa vendar zdrava meja samovšečnosti dobro vpliva na našo samozavest!

Jaz si npr. za svojo dobro lastnost štejem to, da znam odpuščati! x8Dx :palec:

Zdej pa še vi!

Gremo... :eek:

je hudič če si vzgojen v tem smislu: nej ne ve levica kaj deladesnica xnckrivx xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Trudim se biti vsak dan bolj jaz. In se ne obsojati, se sprejeti. In ne mislim obupati.

To je vse pozitivno. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pozitivno je biti kar si....tud če si kao slab, je v redu - vsaka stvar ima pač svoj namen... x:Dx

(in če ima namen, potem je za nekaj dobra, ne?) :eek: :vio:

Ponavadi pa smo ljudje kaj drugega kot mi sami.... :vragec: :inocent:

Drugač pa ne vem kako je z mojimi pozitivnimi lastnostmi ker se mačka rada uleže pri mojih nogah. In glede na to, da imajo mačke baje rade mesta z negativno energijo, bi se vprašal, kaj to pomeni.... x:Dx x:Dx x:Dx

Kdo ve x:)x

cosmic dancer

Guest mačona
optimistična, odštekana, energična, dobronamerna, dobrovoljna, izvirna, ustvarjalna, razumevajoča, sočutna, intuitivna, radodarna, brihtna, hitra, spretna, .....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...