pomlad 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Meni se zdi, da je večina ljudi narejena tako, da ne opazi svojih pozotivnih lastnosti, oziroma jih noče izpostavljati.Kaj hitro imamo občutek, da smo samovšečni, pa vendar zdrava meja samovšečnosti dobro vpliva na našo samozavest! Jaz si npr. za svojo dobro lastnost štejem to, da znam odpuščati! Zdej pa še vi! Gremo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 to ze mamo, bom pogledala, kako je postavljeno, ce je za zdruzit, zdruzim, sicer pa pustim. Moje pozitivne: velik razumem, pa s humorjem znam gledat... pa ne dam se kar tko. Pa tud odpuscat znam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 dobra tema! ne vem, sej me je sama žlehtnoba... ha ha ha ha...sodelavka pravi: da: ajde povej zdajda v vsakem preveč dobro vidim, da mi reče kako lohk tako poz. v nekom najdem,pol da sem baje prjazna no, zdaj je pa jezna, ker pišem kao što govori... haha ha ha ah aha ha! Če sma pa lačne, to bo no, všeč ker je poz. tema zdaj še dodaja: prsrčna (kaj bi to blo?)smisel za humor (ajaa, no , saj se vid baje) kje se vid nama je lušn v glavnem Mejte se Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 zelo podobna tema: Najljubša lastnost pa še malo mešano: Nase pozitivne in negativne lastnosti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo podobna tema: Najljubša lastnost pa še malo mešano: Nase pozitivne in negativne lastnosti Nočem negativnih... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 zakaj pa potem z negiranjem uletis?Pusti, pa shtepni svoje POZITIVNE. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nočem negativnih... saj imaš prvo samo pozitivne pol sem pa sam še en link dodala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj imaš prvo samo pozitivne pol sem pa sam še en link dodala Se nisem preveč poglobila...sorči No evo pozitivno...znam priznat napako.Pa znam se šalit na svoj račun, pa mam dobr smisu za humor. Se bom še kej spomnila.. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 No vidis, saj gre. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 dajmo se še malo hvaliti. z uno temo "kaj nas moti pri sebi" smo malo pretiravali (vsaj zase lahko rečem, sem si spet čist zbila moralo ). zanalašč sem odprla to in ne "naše pozitivne IN negativne lastnosti", ker pol se bodo spet štepale negativne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 ...res dobra tema...naj pomislim...znam poslušat in dobro svetovat ...pa tut odpuščat znam, sam pozabim pa nikoli (i forgive, but i do not forget)... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. avgust 2006 Prijavi Deli 5. avgust 2006 Uf, prav to mi ta trenutek rabi: da nekam napišem moje pozitivne lastnosti, ker pravkar me je moj bivši čist dol pobil, da kakšna sem... :xx!: Kreteeeeen!!!! V glavnem: znam poslušat, znam sprejemat mnenja drugih, jih razumet, ne težim, pustim dihat, cenim vsak trud od drugih in tudi svojega, nikomur ne želim nič slabega, pomagam drugim po svojih močeh in za to ne zahtevam nekega povračila, držim besedo... O, kok sem jaz fajn! Se že boljše počutim! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Moje pozitivne lastnosti...hmmm...Včasih sem imela resne probleme s tem, saj jih nikakor nisem mogla izustiti. Nisem verjela, da je v meni kaj dobrega, čeprav sem nekje globoko v sebi čutila, da se v meni skriva veliko brstičkov, ki se morajo razcveteti v prelepi cvet. No, sedaj lahko napišem nekaj svojih pozitivnih lasnosti: sem zelo čuteča, sočutna, trudim se biti iskrena vedno in povsod(sicer me je kdaj to že teplo, ampak verjamem, da je edino prav, da smo iskreni), sprejemam drugačnost, znam odpuščati, sem spontana, odprta, vsem želim dobro, priznam lastne zmote, napake... Zaenkrat bo dovolj. Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mislim, da občutim pri sebi več lastnosti, ki bi jih spremenil , kot pa tistih , ki so pozitivne. Saj če so pozitivne, v redu, se jih človek toliko ne zaveda, ne porajta, vse to je normalno. Mislim, da je pomembneje spreminjat slabe lastnosti v dobre, kot pa razmišljat o tem , kako dobri smo- ker vsakdo je / po pravici rečeno/ zase najboljši. Pa mislim , da bi morale dati mnenje druge osebe o nas, ker mi / moje mnenje/ nismo objektivni..no, kakor kdo- morda je kdo res realist. Pa ne porajtajte- tole je sam moje mnenje- na skrivaj se sam sebi tko in tko 100 na uro hvalim. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Meni se zdi, da je večina ljudi narejena tako, da ne opazi svojih pozotivnih lastnosti, oziroma jih noče izpostavljati.Kaj hitro imamo občutek, da smo samovšečni, pa vendar zdrava meja samovšečnosti dobro vpliva na našo samozavest! Jaz si npr. za svojo dobro lastnost štejem to, da znam odpuščati! Zdej pa še vi! Gremo... je hudič če si vzgojen v tem smislu: nej ne ve levica kaj deladesnica Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Trudim se biti vsak dan bolj jaz. In se ne obsojati, se sprejeti. In ne mislim obupati. To je vse pozitivno. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Pozitivno je biti kar si....tud če si kao slab, je v redu - vsaka stvar ima pač svoj namen... (in če ima namen, potem je za nekaj dobra, ne?) Ponavadi pa smo ljudje kaj drugega kot mi sami.... Drugač pa ne vem kako je z mojimi pozitivnimi lastnostmi ker se mačka rada uleže pri mojih nogah. In glede na to, da imajo mačke baje rade mesta z negativno energijo, bi se vprašal, kaj to pomeni.... Kdo ve Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 optimistična, odštekana, energična, dobronamerna, dobrovoljna, izvirna, ustvarjalna, razumevajoča, sočutna, intuitivna, radodarna, brihtna, hitra, spretna, ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 vsaka stvar ima pač svoj namen... Ne, v Enosti nima nič namena. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kakšni Enosti? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Kakšni Enosti? takšni...ki je zaradi svoje dvojnosti....ne vidiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. september 2006 Avtor Prijavi Deli 15. september 2006 Ne morem verjet, da sem jaz odprla to temo. Pa to sploh neki niso moje teme , pa povedi tko na tvorm...A sem bla pijana al kaj? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 poštena, odkrita, prisrčna, nasmejana, priznam napako, ne lažem, ne obsojam, ljudi sprejemam v njihovi enosti ali dvojnosti, delavna, spretna.....................ena..........jaz Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 poštena, odkrita, prisrčna, nasmejana, priznam napako, ne lažem, ne obsojam, ljudi sprejemam v njihovi enosti ali dvojnosti, delavna, spretna.....................ena..........jaz če znaš še likati....bi se kr poročil s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 imam želje po dobrem in neznanem - to je pozitivno Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.