ScorpioGirl 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 večni optimist sem prijazna, odkrita ... povem, kar mislim nisem nesramna ... še malo manj fajn zadeve znam kar lepo povedat , tud svoje napake se trudim priznat ... se učim ................................... ma, fajn smo Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 Moje pozitivne lastnosti...Čak mal... Zdj trenutno sam negativne v ospredje silijo.Se vidi ,da bo kmalu mlaj... :xx!: Ja,kaj je že pri men pozitivnega..Eh..mogoče to,da se držim tega načela: živi in pusti živeti ,ter vsakega človeka sprejmem takšnega kot je ,z vsemi njegovimi napakami. Nočem nikogar spreminjat..Pa baje preveč razvajam in občudujem ljudi okrog sebe...No,to je bistvo mojih pozitivnih lastnosti..Druge pa tk..enkrat so,pa jih spet ni...Včasih sem prava đavolina. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 če znaš še likati....bi se kr poročil s tabo Kaj pa kuhanje, a? Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Kaj pa kuhanje, a? kuhanje...kot sodobni moški...seveda obvladam....samo likanje.....ajajajajaja...pa ni moje področje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 22. september 2006 Prijavi Deli 22. september 2006 Sej po svoje imaš prav, vsi ta večji mojstri kuhinje so moški.....sam tista asociacija gospodinje k je doma pa kuha, me je zmotla... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Moje pozitivne lastnosti...Čak mal... Zdj trenutno sam negativne v ospredje silijo.Se vidi ,da bo kmalu mlaj... :xx!: Ja,kaj je že pri men pozitivnega..Eh..mogoče to,da se držim tega načela: živi in pusti živeti ,ter vsakega človeka sprejmem takšnega kot je ,z vsemi njegovimi napakami. Nočem nikogar spreminjat..Pa baje preveč razvajam in občudujem ljudi okrog sebe...No,to je bistvo mojih pozitivnih lastnosti..Druge pa tk..enkrat so,pa jih spet ni...Včasih sem prava đavolina. Dans sem res prava đavolina.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sočutna, pripravljena pomagat, znam poslušati, nežna, živahna, trudim se biti iskrena in odprta, trudim se zaupati, trudim se živeti. Imam smisel za humor. Delam na tem, da sprejemem svojo preteklost, sebe, svojo družino. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Sočutna, pripravljena pomagat, znam poslušati, nežna, živahna, trudim se biti iskrena in odprta, trudim se zaupati, trudim se živeti. Imam smisel za humor. Delam na tem, da sprejemem svojo preteklost, sebe, svojo družino. kukica,ti si čist preveč popovna.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 To sem jaz, kaj si pa ti? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 To sem jaz, kaj si pa ti? Jaz sem vse,kar ti nisi.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Torej si: močna, vsem že odpustila, mirna, nč jezna pa žalostna, odprta, samozavestna, ljubljena .... Fajn teb. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 sem flegma, prijateljski, nezamerljiv, odpuščajoč, sočuten, dober poslušalec, spodbujajoč, darežljiv, prijazen, pozoren, muzikalen, upoštevam zakon svobodne volje... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Ravno sem se zavedla, da znam biti tudi mehka. Kot oblak, ki nežno objame ostrino in ji pusti, da se razprši po vesolju. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 pridna, delovna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 sem flegma, prijateljski, nezamerljiv, odpuščajoč, sočuten, dober poslušalec, spodbujajoč, darežljiv, prijazen, pozoren, muzikalen, upoštevam zakon svobodne volje... Skratka za ožent! ALA punce, ne vem kaj še čakate! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Sem razbuljiv in popadljiv, zamerljiv, neodpuščajoč, škodoželjen in privoščljiv, sploh ne poslušam nobenga razen samega sebe, zavirajoč, škrt, nesramen, zanemarjujoč, brez posluha, zagovarjam diktaturo skratka absolutno za ne ožent, punce bejžte http://download.giorgiotave.it/gif_animate/gif_animali/AN013.GIF Glede na naslov teme... Kakšne imaš šele slabe lastnosti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Sem razbuljiv in popadljiv, zamerljiv, neodpuščajoč, škodoželjen in privoščljiv, sploh ne poslušam nobenga razen samega sebe, zavirajoč, škrt, nesramen, zanemarjujoč, brez posluha, zagovarjam diktaturo skratka absolutno za ne ožent, punce bejžte http://download.giorgiotave.it/gif_animate/gif_animali/AN013.GIF pravi inkvizitor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Sem..., hmmm,...., ah, me sploh ni Amen Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Moj mož pravi ,da me ne bi zamenjal,ravno zato ker imam visok prag vzdržljivosti in tolerance,sploh takrat,ko je že dvajsetič v enem dnevu izgubil ključe,pa mobitel,pa važne zapiske,in ko mu vse to najdem ,pravi ,da sem zlata.AJDE recimo ,da znam biti potrpežljiva ter znam prisluhniti potrebam drugih, pri tem pa nikoli ne pozabim tudi na svoje potrebe.Tko nekakor...sem čist navadna DJEVOJKA SA SELA---OPPA ŽENA V SREDNJIH SA SELA. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.