Mateja 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 omajgad, dej že nehi... tele tvoje prigode.... kolk se režim ... kaj, če bi Marsa združla tele podobne teme... mislim apokalipso pa joto... zavoljo pomiritve vseh tistih, ki jih je anantina napoved apokalipse čist splašila.... glejte andresa, preživel apokaliptično joto!... zgleda, da ima apokalipsa tko neapokaliptičen učinek, da bi nam celo recept zaupal Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Mateja. Očitno tebe danes tudi goni. Si joto jedla? Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 AndresPazi, da ti rezervoarji ne eksplodirajo...Višek sproti prazni, da ne bo pretresov Še najbolj, da energijo sperme povlečeš v glavo in pretopiš v ustvarjalnost in v devize! Devizni stric Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>AndresPazi, da ti rezervoarji ne eksplodirajo...Višek sproti prazni, da ne bo pretresov Prepozno. Rezervoar je počil. Me lahko pod nosom, pod ušesom in po bradi poližeš. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 Hvala, kok si pa ti prijazen, sem že večerjala... by the way....ne maram jote Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 11. januar 2005 Prijavi Deli 11. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala, kok si pa ti prijazen, sem že večerjala... by the way....ne maram jote Ah spet mi je ena šansa šla po vodi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 mmmm jota... to bi jz vsak dan jedla.... mmmm njamiii.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Imam še mal Aiwa. Lahko prideš ni problema. Bova bratsko razdelila. Ti boš dala meni, jaz tebi. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 no, da ne boste sam jote jedl... Rajska juha: rabiš 5 paradižnikov, malo masla, cimet, mlete klinčke, timijan, eno žličko medu, 3 žlice ovsene moke, 1 liter vode, sol (po želji) V loncu raztopiš maslo in na njem dušiš (pribl. 10 min) paradižnik z začimbami. Nato potreseš z moko, pomešaš, priliješ malo hladne vode. Dobiti bi moral gosto zmes, ki jo pretlačiš. Nato pristaviš nazaj na plin in doliješ še preostalo vodo. Huhaš še deset minut. lp, Allegra Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Alegra! Glede na to, da nisi dolgo tu, sem te posebej vesel v tem topicu. Imam doma še ene 250 g svinjskega. Pa vodo, riž krompir, makarone, začimbe, jajca, moko, paradižnik, papriko, sladko zelje, kislo zelje. Ampak veš. Rad bi hrano, ki bi jo jedel več kot en dan vse do 365 dni. Namreč, težko se v kuhinjo spravim. Aiwe itak še ni na joto. Spet sem brez ostal Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 hja...bolj težko bo s temle 365 dni u letu...pa sej kuhinja ni nič slabega, vzemi kuho kot vsakodnevno ustvarjalno delavnico in biti ustvarjalen sploh ni slabo! Drugače se na kuho jst ne spoznam prow dobr, ker mi ni treba kuhat in to prepustim mojstrom! Najrajši mam pa ravno juhe ampak take bolj eksotične... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Ah. Sem mislil, s kakšnimi recepti boš prišla in mi na koncu napišeš o eksotičnih juhah. To mi daje vtis, da imaš tudi leder rada. Kuhinja itak ne bo nikoli moja delavnica. Dokler pozabim plato ugasnit, sigurno to ne bo moj delovani prostor. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 viš ko si se zmotu...leder, meso, krzno,...tega pr men NI! No lahko še en recept napišem, samo ta ni preverjen... Rabiš 600g zelja, sol, malo ajdove ali ržene moke, žlico otrobov, 1 jajce, majaron, olje za cvrtje Očiščeno zelnato glavo narežemo na rezine, spnemo jih z zobotrbci, da ne razpadejo in jih poparimo z vrelo osoljeno vodo (v vodi jih pustiš 10 min, ravno tolk, da se zmehčajo, potem previdno odcediš). Rezine pomočiš v stepeno jajce zmešano z majaronom, moko in otrobi. Nato zelje ocvreš. (Seveda lahko namest olja ocvreš kerokoli drugo zelenjavo) dober tek (če bo tole kdo probaval naj pove kakšno je ) Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>omajgad, dej že nehi... tele tvoje prigode.... kolk se režim ... kaj, če bi Marsa združla tele podobne teme... mislim apokalipso pa joto... zavoljo pomiritve vseh tistih, ki jih je anantina napoved apokalipse čist splašila.... glejte andresa, preživel apokaliptično joto!... zgleda, da ima apokalipsa tko neapokaliptičen učinek, da bi nam celo recept zaupal Oh my god, nehite še tukaj s temi apokalipsami, pišuka...apokaliptična Jota. Andres kaj si ne ubodeš ene kuharce? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Kuharco sem imel 10 let. Me ceneje pride, če si sam kuham. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Alegra. Tvoja hrana mora biti kar dobra. Vseeno hvala za recept ampak nekako pogrešam preprostosti kot pri pasulju. In mimogrede veš. Psihoanalizo ženske, v tem primeru tebe, vidim tudi po receptu. Pa nič zato. Itak bolje da nisi taka kot tvoja tašča. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Če se je spravil kuhat joto Andres, zakaj se jo ne bi še jaz? No, pa sem v soboto kuhal to tržaško joto! Fižol najraje kuham posebej, tako mi ga ostane še kaj za na solato. Enkrat sem prebral, da fižol manj napenja, če vodo, ko fižol zavre, še enkrat odlijemo in nalijemo svežo (jasno sem prej zamenjal tisto vodo, v kateri se je fržu namakal) Pa ga skuham tudi vnaprej (pri meni je zraven nekaj strokov česna obveznih), ker počakam, da se ohladi v svoji vodi. Kmetica, pri kateri sem ga kupil, mi je zatrdila, da bo kuhan v pol ure. In je bil. Ali kdo prej še prepraži čebulo, in potem vrže gor kislo zelje? Tako piše v knjigi… piše še, da se zamoka, ampak prežganje je smrt za dobro barvo, nekam drekaste barve potem rata vse skupaj. Ali pa moraš dodati veliko več mezge... ne piše pa, da se dobro popraši z mleto papriko, kot svetuje Ruby72. Eh večino prekajenega mesa sem dal kar v kosu. Kockar nisem, čeprav krompir najraje nakockam na čisto majhne koščke, tokrat pa sem po enem receptu s tega neta naribal zraven še en oranžen kurenc. Takale zmes je v malo osoljene vode kuhana v 15 minutah, ona reč v velikem piskru pa je tudi prepražena. Vraga, nimam marjona, in kje je lovor? Eh, povsod ga tlačim zraven, sedaj mi ga je pa zmanjkalo. Ferdo piš… Krompir skupaj z vodo stresem zraven in zmes popeštam, da bo zgostilo. Dodam fržu, še nekaj njegove vode in kuha se kuha se kuha… a sem kuhal še kake tričetrt ure? Pa včasih za barvo zlijem še malo paradižnikove mezge. Česen včasih ja danes ne. Proti koncu še kontrola slanosti. Hja, ne zdi se mi toliko pomembno, da so joto moji hvalili, ampak drugi efekti. Meni se je popoldan v mestu zdelo, da sem videl enega tržaškega psa, moja mi je pa tudi zvečer pravila, kako je verjetno videla eno tržačanko. Tako je to, če kuhaš tržaško joto! Andres, so se kasneje tudi tebi prikazovale tržačanke? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kuharco sem imel 10 let. Me ceneje pride, če si sam kuham. Andres Ni vse samo v denarju, Andres Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni vse samo v denarju, Andres Kaj pa kakšna kuharska pomočnica samo v kuharskem predpasniku, Andres, bi šlo? To bi skupaj mešala joto! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni vse samo v denarju, Andres Seveda ni vse v denarju. Ampak s tem sem mislil, da kot ločen lahko živim tudi ceneje. Četudi stroške za hrano postavim na stran. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa kakšna kuharska pomočnica samo v kuharskem predpasniku, Andres, bi šlo? To bi skupaj mešala joto! Piko! Opažam, da si veliko večji mojster v kuhanju od mene. Priznam. Nimam nobene kuharske knjige in mi tudi paše semle dati kako vprašanje. Dobim ven za tri knjige receptov ene in iste hrane. Sem pa imel pred časom, na obisku eno filipinsko kuharico. Ravno raki so bili v hladilniku in je ona to po fiipinsko naredila. Jo bom moral še kaj povabiti. Sam kaj ko je za sex tako sramežljiva. Sem ji dal predpasnik.Edini ki ga sicer imam. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 kwa si ti model Andres Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Nisem model. Samo doživtja sem napisal. Jebi ga. Saj me je tudi Tajka in Islandka, no, celo Slovenka jesti povabila k njej. Jaz pa kaj vem. Ne bom babe na joto vabil. Itak jim dam jabolka in hruške, če že katera pride. One imajo to navado goste streči s sadjem, ker niso na piškote in kavo navajeni. Ja pa ja. Balerina copate so dobile. To imajo za celo leto, ne pa sam za enkrat v usta. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Andres, nič ni nočem mešati štren tukaj, no! Nisem ne vem kakšen kuhar, ne spoznam se na vse po vrsti, le voljo vložim notri, včasih kaj svojeglavo zaserjem, pa rad kuham tisto, kar pacam v loncih.Znam pa dobro teoretizirati o hrani, to pa ja! Veš, s predpasniki je pa tako - vedno mi eden visi v kuhinji v rezervi. Veš, kako je lep. Kot nov je po vseh teh letih! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 18. januar 2005 Prijavi Deli 18. januar 2005 Kaj štren mešat Piko?? Ne ga srat no. Ne počutim se ogroženega, sploh ne, ampak je lepo, ker mi prideš družbo delat. Glede na tvoj recept o tvoji joti bi rekel, da imaš rajši ženske kot nogomet. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.