rok 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ali kdo ve za vedeževaje prek spleta? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ne samo da vemo, ga imamo tudi na Luni! In sicer ob četrtkih in sobotah na chatu od 21-22 ure. Prerokujeva jaz in Nino(jaz sicer zadnje čase malo "štrajkam" ker imam preveč drugih obveznosti) Drugače pa odgovarja Nino na vprašanja v temi Vedeževalnica(pod temo Astrologija) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Porabim sekundo za I Ching odgovor. 108 vprašanj je torej default.Ko so me 1984 testirali z kompjuterom sem imel hitrost 250 odgovorov na minuto, torej matrix dekoder mi je zelo hitar. Vprašanja lahko pO5tavite na astroMATRIX forumu. Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.