vasudeva 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 EXIT-FEST kdaj?7 - 10 JUL 2005 tukaj ste deležni 3-dnevnega festivala, ki bo zadovoljil še tiste najbolj zahtevne poslušalce glasbe in ljubitelje fešt.. festival ima namreč ogroomnoo odrov se pravi, vse zvrsti muzike.. žal si trenutno lahko ogledate program 2004.. za 2005 pa je za zdaj opis še samo v novicah - TURIST INFO gremo na fešt oo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 O, si pa pohitel z infotom, sem mislila, da je zdaj, pa vidim Julij. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 hoojvalda, take zdeve je fajn prej obvestit..karte bojo hitro šle h koncu..a prideš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ti si pa hiter :> jaz sem bil na exit '03 :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 cool,exit je mega....edino guzhva je pa tud velika.....pa traja vsako leto manj dni..... drgach je pa baje dost ludih bendov in zhurka kot se gre Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.