Marsa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 (mal trapast naslov, si mroda izmislim bolsjega in popravim)... Sama imam zelo rada teste, prav tocno takele teme pa se nimamo. Imamo vsemogoce teme test (Seznam tem), a so v glavnem zelo specificne. Tale tema pa je namenjena vsem najrazlicnejsim testom, linkom nanje itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 No, k otvoritvi tele teme me je pravzaprav sbodbudil 5trcin post v temi Barvanje las, ki ga spodaj citiram. <{POST_SNAPBACK}>Ste kdaj iskale človečka med zrni kave na sliki? Homem CafePreden pogledas fotografijo, preberi! Razlaga temelji na znanstvenih dosezkih! Ce na tej fotografiji najdes cloveka v manj kot treh sekundah, imas desni del mozganov razvit bolj kot pri povprecnih osebah.Ce na tej fotografiji najdes cloveka v manj kot minuti, je desni del mozgan razvit normalno.Ce na tej fotografiji najdes cloveka v 1 - 3 minutah, desni del tvojih mozganov reagira pocasneje in moras uzivati vec proteinov.Ce na tej fotografiji najdes cloveka po 3 minutah, je tvoj desni mozganski del katastrofalen, izjemno pocasen in edini predlog je: opazuj cim vec slik in risb, da razvijes desni del mozganov. Sem sla takoj resit - fajn testek. *** Skratka, vsi zivi mozni testi... bodo tule padli... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Silver, fajn zate, sam po mojem itak blefiras, pa ga vec kot 3 minute nisi nasel. ** No saj, v bistvu, a rabim tak test, da izvem nekaj taksnega? Ampak jih je vseen fajn resevat.Ko sem v gimnaziji morala nekaj k psihologinji hodit, sem vsakic vprasala, ce bova kak test resevali in ce ga nisva, sem bila razocarana. Pa dopisovala sem tocke, opcije odgovorov (to sem ze veckrat povedala). Ce je bilo odgovorov samo do d), in ce not ni bilo primernega, sem dodale e) in dopisala svojega. (halo!)... Pa ko si moral pikice s crtami povezat, je bilo meni precudno, da je tolk lahka naloga, pa sem dodala ful teh pichic (in potem povezala s crto), da je bila lepsa slikca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 Tule so vsi mozni testi, tule pa nekaj IQ in EQ testov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Sem našla takoj!! Sam se mi je slika res počas odpirala! Pa res je da sem že enkrat prej rešila ta test.... No ja sam sem ga tut takoj našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 27. februar 2005 jaz pa sem prvic videla tega.Pol mi je b.v., ce ze vem, se takoj spomnim...Tako navadno ne resujem po veckrat, sem pa one neke astro teste ene, hm, 3x ali kolikokrat... pa vsakic je nekaj drugega prislo. (ampak je bilo vsakic kar skladno z mano, vseeno). testov, kot so, good match in taksno, ne resujem, pravi partner ipd., en kup jih pravzaprav sploh ne maram, mi sploh ne potegnejo.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 O super, jst smotka sem pa iskala kje je ta mapca, sploh nisem videla da piše TESTI Full dobro, zdej se lahko na IQ testih lomimo, grem stavit da ne bom nobenega rešila ampak upam da bo kdo kakega slikovnega še pristavil te so tok fajn Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 slikovni ja ja ti so dabest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Mah, teli IQ testi....sm dobila med 120 in 196 točk. Zdej nej pa voham, kere točke so prave? Ja po moje 196. Pa je.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sabina Sabina 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, teli IQ testi....sm dobila med 120 in 196 točk. Zdej nej pa voham, kere točke so prave? Ja po moje 196. Pa je.... kar se tiče točk in IQ-ja se mi zdi brezveze obremenjevati, ker na dan reševanja IQ testa lahko vpilva nate več dejavnikov (lahko nisi razpoložen, se ti ne da, si živčen, si pod stresom, trema, pričakovanja, strah, da se ne boš odrezal po pričakovanju samega sebe...itd,itd). Torej, menim, da se IQ dejansko odraža skozi vse življenje in ni samo IQ, kot ga poznamo skozi razne teste, temveč tudi čustvena inteligenca, duhovna inteligenca, kako se znajdeš...(kmetu ne bi prisodili visokega IQja, ampak če se znajde in doseže kar hoče, rečemo da se mu je ukrompirilo....ali pa če vidimo neko zelo urejeno osebo v uradnem kostimu, kateri bi pripisali visok IQ, a se ne zna vseti niti po osnovnem bontonu...lahko rečemo, da videz vara in IQ testi tudi ne povejo kaj dosti, so le približna informacija). Citiraj Enjoy the moments of your life Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 tako tudi jaz (sicer zelo izcrpno in niti najmanj jedrnato ) menim v temi IQ. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ne, ne, jst se ne strinjam...moj je 196 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 IQ test za interne prijatelje http://www.carovnice.org/stara_pot/knjiga/IQ.HTM Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha9 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 V enih 5 sekundah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>IQ test za interne prijatelje http://www.carovnice.org/stara_pot/knjiga/IQ.HTMPravi, da sem butelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pravi, da sem butelj ne verjet vsega hi, hi, le sam seb verjem to največ velja.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 vsaj nekje da sem normalna.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>IQ test za interne prijatelje http://www.carovnice.org/stara_pot/knjiga/IQ.HTM Rezultat testa:Dosegli ste rezultat 11 od 11 točk. Vaš opis: Zelo malo ljudi je doseglo tako visok rezultat!. Joj,kako sem jaz pametna............,he,he,he Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rezultat testa:Dosegli ste rezultat 11 od 11 točk. Vaš opis: Zelo malo ljudi je doseglo tako visok rezultat!. Joj,kako sem jaz pametna............,he,he,he čestitam Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 malo sexa ne škodi... http://www.modestypanel.com/SorSE/ en luštkan qviz Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 heheheheh moram vadit pred špeglom mi je reklo...heheh sam polovico sem uganila..hahahaahaha crkneš....kakšni izrazi na obrazu......hahahahaha jao jao Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 jAZ sem sla tud resit, pa so mi napisal, 9 od 16, to pa ni glih a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jAZ sem sla tud resit, pa so mi napisal, 9 od 16, to pa ni glih a ne? bo treba vadit pred špeglom marsa se hecam.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 čak heheheheh če tak pravjo...bomo pa a ne? heheehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2005 Pred speglom! OK, Principesa, se bom sla mal napenjat tjale. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.