Nordika 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Personality Disoder Test Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Low Antisocial: Moderate Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Very High Avoidant: Low Dependent: Low Obsessive-Compulsive: Low Tkole na hitro zgleda, da nisem very nice person Pa sploh ni res sam spoznat me je treba. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Disorder Rating Paranoid: Low Schizoid: Low Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Low Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: Low Dependent: High Obsessive-Compulsive: Moderate Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 Psihološki profil tebe in tvoje torbice:) 28% blondinke 22% gospodinje 17% možače 17% dame 11% intelektualke 6% poslovne ženske Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. november 2007 Prijavi Deli 1. november 2007 29% intelektualke29% možače 14% blondinke14% poslovne ženske7% gospodinje7% dame xg:Dx xg:Dx Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 Si "normalen(-na)"? Raziskovalci so v delovanju nasih mozganov odkrili eno standardno napako.Ti testi so genialni, resi jih brez uporabe papirja, ni treba pisati ali nabeleziti... Upostevaj samo navodila! ..... 1.test...sm seštela 5000 hehe 2.test....jz sm GENIJ ...v prvo sm vse f je preštela hee 3.test...tud jz sm pomisnla na rdeče kladivo..zanimivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blanš 6. november 2007 Prijavi Deli 6. november 2007 31% gospodinje 15% blondinke 15% poslovne ženske 15% možače 15% dame 8% intelektualke hee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. november 2007 Prijavi Deli 21. november 2007 Komu od slavnih oseb ste najbolj podobni.... Vse kar morate storiti je, da naložite sliko s svojo podobo (naj se lepo vidi obraz) in kliknete “RUN FACE RECOGNITION!“ Najbolj sem podobna :Sofia Cappola 75% Anastacia 74% Naomi Watts 73% To se gre po obraznih potezah...baje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Hud test Mood: Wild cat Fun: Escape artistHabits: New wave purtianLove: Touchy feely Psihološki profil tebe in tvoje torbice:) O kero obupno musko mam 37% intelektualke30% poslovne ženske13% blondinke10% dame7% gospodinje3% možače Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 37% intelektualke30% poslovne ženske13% blondinke10% dame7% gospodinje3% možačeNe morem pogruntat, kje si v ravnotežju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 Psihološki profil tebe in tvoje torbice:) 29% gospodinje (my ass) 24% intelektualke (too low) 19% poslovne ženske (ajd) 14% možače (najbrž zato, ker nočem šmink pa ogledalc nosit sabo) 10% dame (to res nisem) 5% blondinke (to še manj) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 19. januar 2008 Prijavi Deli 19. januar 2008 29% gospodinje(japajade)24% blondinke(?)19% poslovne ženske(ja no...)10% dame(to pa že ne)10% intelektualke( ? to pa res ne drži:P)10% možače (jaja ..seveda... ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 pol minutni test!!! RES se ga splaca pogledat... Na sredi mize je okrogel pladenj z razlicnimi sadezi. Sadezi so: a.) jabolkob.) bananac.) jagodad.) breskeve.) pomaranca Kateri sadez bos izbral/a? Dobro razmisli! To je kljucnega pomena! Rezultat je popolnoma resnicen!!! Poglej spodaj! Ce si izbral/a: a.) jabolko, to pomeni, da si clovek, ki rad je jabolka.b.) banano, to pomeni, da si clovek, ki rad je banane.c.) jagodo, to pomeni, da si clovek, ki rad je jagode. d.) breskev, to pomeni, da si clovek, ki rad je breskve. e.) pomaranco, to pomeni, da si clovek, ki rad je pomarance. in na podlagi prov blesavga testa... lahk vsak dobi tocno analizo svojega lajfa!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Kako slaven boš in še drugi zanimivi testi Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 valkiro bomo dal zdej v lolito Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 pa tko me lubi bubi kliče jebela cesta... sej se je men tut zdel, da sva si usojena sam u naslednem živlejni ampak, če te tko kliče, pol ti ziher ne gre slabo in to me veseli Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 bom sem postnila , čeprav ravno ni test....lahko si pa izračunate.numerologija No,fajn. Torej sem numerološko tud čist v kurcu. astrološko ni dovolj.... zgleda... Numerloško me vleče ven edino moj vzdevek ... Ime;11 - To je nesrečno število, ki prinaša težave, nesreče in prevare, tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Vpliv tega števila se najbolj kaže v partnerstvu, saj povzroča nerazumevanje z nasprotnim spolom, ki se kaže v nezadovoljstvu, prepirih, konfliktih in ločitvah... Priimek;18 - Zelo močna energija tega števila teži k uničenju vsega duhovnega v prid materializma. To je število vojn, revolucij in naravnih nesreč. Prinaša prepire, zakonske težave in ločitve. Ta energija prinaša delovanje in gmotno trdnost, ne pa tudi ljubezni in harmonije. Seštevek imena in priimka:29 - To je eno od najtežjih in najslabših števil. Prinaša izdaje, prevare in težave na vseh področjih življenja, še posebno konflikte z nasprotnim spolom, jezo, prepire in ločitve. Vzdevek;9 - To število prinaša pogum, moč, energijo, a tudi izvirnost, naivnost in - akcijo. Ljudje z energijo števila devet so rojeni vodje z izrazitim smislom za resnico in pravičnost. Pogosto so glavni steber družine, topli in prijetni ljudje. Odločeni so dobiti, kar želijo, in to čimbolj neposredno. Zaradi te lastnosti imajo v življenju večkrat težave, ki pa jih s svojim pogumom uspešno premagujejo, saj so rojeni borci. Jebat ga...Sj bo boljš. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 ime 7, priimek 9, je skupaj 16, je spet 7,seštevek rojstnega datuma 7. Neptun čez vse. živim vedno na hišnih številkah 4 ali katerih seštevek je 4 - zakaj že nimam nikjer svojega mira? Uran? srečna sem bila na hišni št.3. tako, pa nikjer drugje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 hihi... ime 1010 - To je močna energija ustvarjalnosti, ki ideje in zamisli prenaša v realnost. Število deset prinaša vizijo in njeno uresničitev. Ta energija deluje zelo pozitivno, zlasti če je uporabljena z modrostjo, sočutjem in ljubeznijo. priimek 1616 - To število vlada nezvestobi, izdajstvu in zaskrbljenosti ter svari pred nesrečami in neuspehi v karieri. Prinaša tudi težave v službi in partnerstvu, zato mora oseba s tem številom poslušati svoj notranji glas. skupaj 26 26 - To je eno izmed najtežjih števil, saj je polno nasprotij ter prinaša razočaranja in napake. To se najbolj odraža v napačnih zvezah in nesrečnih partnerstvih, zlasti na poslovnem področju. Dobro se je zanesti nase in na intuicijo. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 shanna ... seštevek je 32 32 - Ta zelo pozitivna energija prinaša sposobnost sporazumevanja ter dober stik z mediji in ljudmi. Pozitivne vibracije prinaša samo v primeru, da se človek drži svojih misli in idej. V nasprotnem primeru ne deluje dobro. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Personality Disoder Test Paranoid:Very High Schizoid:High Schizotypal:Very High Antisocial:High Borderline:Very High Histrionic:High Narcissistic:High Avoidant:Moderate Dependent:High Obsessive-Compulsive:High OMG, OMG. :OO!: antisocialni šizofrenik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 12. marec 2008 Prijavi Deli 12. marec 2008 Paranoid: Moderate Schizoid: Moderate Schizotypal: Moderate Antisocial: Low Borderline: Moderate Histrionic: Moderate Narcissistic: Low Avoidant: High Dependent: High Obsessive-Compulsive: High http://www.jk-forum.com/images/smilies/hmm.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 14. marec 2008 Prijavi Deli 14. marec 2008 evo za lene ki se jim ne da računat pa znajo anglešk http://www.facade.com/numerology/ saj je tega ful po internetu - jaz svojih št raj ne grem brat Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 leto 2008 je leto matematike in včeraj rešujem en kviz in od 15-ih nalog rešim vse v nekem doglednem cajtu, ampak ena me je pa držala za vrat. in dr*am že čisto z rdečimi očmi ulomke v levo in desno pa ništa... sam še tole pol pa spat. in sploh ne dobim rezultata, ki je ponujen in po drugi stran prepričan v svoj prav če se kirem da slučajno še mal možgančke matrat... v razredu je tretjina deklic in četrtina dečkov prebrisanih (schalu kao). pred učiteljem stoji prebrisan otrok. kakšna je verjetnost, da je ta otrok deklica, če vemo, da je v razredu enako število deklic in dečkov jst sm dobu sedem oseminštiridesetin varijante pa so... 1/2, 1/3, 1/4 ali 4/7 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 prespat je treba... če vzameš primer 12 maš pol 4D in 3F, kar je pol 4/7. sam a se ne gre to z ulomki kao... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 Quiz: What type of earth angel are you? http://groups.msn.com/SpiritualCalling/qui...rthangelru.msnw Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.