Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 to mi delaj, kaj sem našla!!! katere filozofije se držiš? Existentialism 100%Strong Egoism 70%Hedonism 55%Utilitarianism 55%Kantianism 30%Nihilism 25%Justice (Fairness) 25%Apathy 25%Divine Command ***ahaha, eksistencializem. egoizem, saj sem itak vedela, da bo visoko. kaj je pa utilitarizem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 kaj pa divine command? kaj najdes vse (sam da ni treba studirat/delat )grem se jaz uch vrzt. uh to me bodo zasul v prihajajocih dneh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 mah, brskam po enih forumih, pa naletim ... mah, včeraj sem se učila ob enih ponoči. najbolj sede, ko že vsi spijo in je vse tiho. tiste procente - ups - nisem skopirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 *link ni delal pa sem se ti ustulila v objavo in ga popravla Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 hm, hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 utilitarizem nekak koristnost... sam ne v smislu egoizma, da nekaj delaš zato, ker je koristno zate, ampak koristno v stilu, kaj je najboljš v danem trenutku in bo imelo najboljš posledice za vse... grem še jaz reševat (ja, ja, učit se treba ) aja, pa nič spama ne dobivam od unih aztekov Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 hecn mi je prslo... kar me pa ne cudi, k so bla ena vprasanja.. hm.... tko no, niso mi bla glih blazn vsec, zlo malkrat sem sam dala strongly agree or. disagree...pa +'teple' so se ene moje postavke med sabo.....tko da mi je mal odstekan prslo...no sej me ni presenetl, razen hedonizem. Kantianism 90%Hedonism 90%Utilitarianism 80%Divine Command 65%Strong Egoism 65%Existentialism 55%Justice (Fairness) 35%Apathy 30%Nihilism 5% aja, pa nič spama ne dobivam od unih aztekov kao azteki ti lastnorocno posiljajo zdej to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Hedonism 80%Utilitarianism 65%Existentialism 60%Strong Egoism 55%Apathy 50%Justice (Fairness) 50%Kantianism 40%Nihilism 35%Divine Command 30% Hudo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 hehe, nihilism! to pa to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Aliana, apathy. nihilizem sux. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Aliana, apathy. nihilizem sux.tko na kratk: men je vseen za vse, sam da je men fajn x:Dx pa hedonizem čist na vrhu, jao.. tole bi blo čist razočaranje za folk iz moje gimnazije sam men je pa v bistvu kul.. ker mam še zmer utilitarizem in justice ful visok, kar pomen, da vseen mislim tud na druge.. sam se ne razdajam, ampak delam tko, da se mamo VSI kul, ce se da... hja sej, lev-tehtnica al kaj že Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 zanimivo, moj totem je kaca??? my zodiac fairy is Scorpio ()my element is water ()tole sem sla poiskat...pa res ni mel zveze z azteskim oz. nisi nc datuma napisal. *sam zdej k sem sla na podani link ( http://quizilla.com/users/donarepa/quizzes...20Are%20You%3F/ , http://quizilla.com/users/tanglemoondemon/...ailed%20answers , http://quizilla.com/users/alikat5000/quizz...ood%20pictures )), pa ni blo tega gor... pa nisem nasla prav tega, sm pa nekaj druzga. http://www.quizilla.com/quizzes/2247726/what-is-you-totem ("Your Totem is the Dragon. You are Powerful and Wise. You are non existant to many but are a frined to those who truely belive in you. You generaly have a loud nature, but you can keep your mouth shut and stay in the shadows when it is needed.") (see? men se zmer vse poklapa - k sem po kitajcu namrec zmaj) ~~~~ pa se tegale sm nasla:http://www.quizilla.com/quizzes/2301061/yo...irit-attributes ("Your totem is the Cat.Your spirit has very good attributes in these areas: IndependenceOther Info: In Egypt cats were always given special privileges and were treated like royalty. In Scandinavia the cat stood for fertility, and in India it is a symbol of childbirth. In ancient times it was believed that witches took the form of their cats at night. Cats are fiercely independent. You can never own one: it allows you to take care of it and love it, but only on its terms. They come and go as they please, when they please. Cat's medicine is independence, curiosity, many lives, cleverness, unpredictability, healing, the ability to fight when cornered, seeing the unseen, and protection. He also represents love and can assist us in meditation. If Cat is your Power Animal, then you have magic and mystery in your life. You are independent and a free thinker. You probably feel energized at night. You will stay with a person or situation until it bores you, and then you're gone. You have a great talent for organizing things.") Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 ~~~~ pa se tegale sm nasla:http://www.quizilla.com/quizzes/2301061/yo...irit-attributes ("Your totem is the Cat.Your spirit has very good attributes in these areas: IndependenceOther Info: In Egypt cats were always given special privileges and were treated like royalty. In Scandinavia the cat stood for fertility, and in India it is a symbol of childbirth. In ancient times it was believed that witches took the form of their cats at night. Cats are fiercely independent. You can never own one: it allows you to take care of it and love it, but only on its terms. They come and go as they please, when they please. Cat's medicine is independence, curiosity, many lives, cleverness, unpredictability, healing, the ability to fight when cornered, seeing the unseen, and protection. He also represents love and can assist us in meditation. If Cat is your Power Animal, then you have magic and mystery in your life. You are independent and a free thinker. You probably feel energized at night. You will stay with a person or situation until it bores you, and then you're gone. You have a great talent for organizing things.")ja, pa verjetn si za najljubšo žival mačko zbrala? men je isto prišlo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 ja, mi vrže ven mačko pri zadnjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 x:Dx x:Dx Your totem is the Wolf. You are typically misunderstood by those around you. Ignore them, for they cannot see past you "outer layer." Follow your dreams and you will acomplish great things. You prefer to travel with others though if you must, you will travell alone for it is comfortable for you to be quiet and alone. ful dobr..... a ves da se mi je kr mal zdel... al kaj... nekak sm pomislila na to, me ni niti mal presenetl k si napisala oz. k sem vidla zdle. ja, pa verjetn si za najljubšo žival mačko zbrala? men je isto prišlo.. ja, sem se pomislila da je zato, sam a barve pa oci pa eminemi pa black sabathi ne stejejo (med opcijami tistimi pac). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 sem šla za hec označit črno, belo, sivo barvo, Black Sabbathe, sive oči, neiskanje prijateljev in je tole prišlo ven: Your Totem is the Owl. Your Spirit has these attributes: deception, clairvoyance, insight (the night eagle) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2008 hehe, jaz pa sem dala brez muzke, crno barvo (NI modre!!! ) in zmaja, pa mi je tud prisla sova. eh. brezveze torej. ja jaz tud zelene oci pa black sabath IN eminema IN ramstein in macko in zeleno in rdeco barvo. pa mi je prisla macka. pol pa crno, zelene oci, zmaja, no music (oz. noben od teh), pa je bla sova. ja, no vids. haha, what type of shoes are you in sem petke!! :D (Heals Your fun and outgoing and really make a statment. But becareful not to hog the spotlight.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Forer Personality Test Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 drugačen tip, isti rezultati. You are personality type: YIML You have a need for other people to like and admire you, and yet you tend to be critical of yourself. While you have some personality weaknesses you are generally able to compensate for them. You have considerable unused capacity that you have not turned to your advantage. Disciplined and self-controlled on the outside, you tend to be worrisome and insecure on the inside. At times you have serious doubts as to whether you have made the right decision or done the right thing. You prefer a certain amount of change and variety and become dissatisfied when hemmed in by restrictions and limitations. You also pride yourself as an independent thinker; and do not accept others' statements without satisfactory proof. But you have found it unwise to be too frank in revealing yourself to others. At times you are extroverted, affable, and sociable, while at other times you are introverted, wary, and reserved. Some of your aspirations tend to be rather unrealistic. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 time of death Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 time of death kul, prezivel bom 2012 (Živel boš do : 14 Feb 2058) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 21 Sep 2071 za 11 let in nekaj mesecev bom morala podaljšati vozniško dovoljenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 pa tebi bom redno nosila cvetove hortenzij na grob. tistih slabih 8 let. če bom pokretna. sicer pa dhl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2008 Avtor Prijavi Deli 29. november 2008 Forer Personality Test (*sicer kar kul test, sam je blo ponekod nemogoce odgovort (men) in je blo kaj izkljucujoce -- npr. ce se drzis utecenih pristopov ali ne - pri tezavah.. ne morem napisat ne ja ne ne -oz. v podobnem vprasanju potem kasnej izpade kot da se znegiras - namrec, raje imam nove pristope pri resevanju zadev in tezav, sam ce pa ze osvojeni delajo pri kljucnih oz. pomembnih, je pa neumno se jih ne posluzit. ... tko da, sploh pri vprasanjih tipa yes/no se mi je blo teuko odlocat, k se tezko odlocim, al sem recimo bl ekstravertirana al intro, k sm pac oboje.. in se nekaj je tega... tko da *rezultat* morda ni cist.... stvaren...) anyway, sem tip WZZS "You have a need for other people to like and admire you, and yet you tend to be critical of yourself. While you have some personality weaknesses you are generally able to compensate for them. You have considerable unused capacity that you have not turned to your advantage. Disciplined and self-controlled on the outside, you tend to be worrisome and insecure on the inside. At times you have serious doubts as to whether you have made the right decision or done the right thing. You prefer a certain amount of change and variety and become dissatisfied when hemmed in by restrictions and limitations. You also pride yourself as an independent thinker; and do not accept others' statements without satisfactory proof. But you have found it unwise to be too frank in revealing yourself to others. At times you are extroverted, affable, and sociable, while at other times you are introverted, wary, and reserved. Some of your aspirations tend to be rather unrealistic." (no sej je to ze kr nekak upostevano, kar zgoraj omenjam) **haha, - zdle opazla da mamo vsi trije (ne glede na koncni drugacen rezultat in torej razlicni tip) enak prvi odstavek. aja ne!!!! celo cist VSE je isto! x:Dx ja nc, cist isti smo pac. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 24.06.2067 sam za foro. sem enkrat dau js to svojo starost si računat pa mi je takrat devetdeset pršlo. sam kolk je to let zaboga. zdej smo 8, pol bo 18, pa 28, pa 38, pa 48, pa 58 pa je to že ceuga f*ka pa bom meu še deset za rezervo. to je zlo velik cajta. če sam pomislim kako se mi je spremenu pogled na svet v zadnjih desetih letih. ma, buda je nucu par ducatou dni za razsvetljenje, bemo boga, če ga v tem življejni ne bomo, ga noumo n'kol. ommmm... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.