Skoči na vsebino

Testi

Marsa

Recommended Posts

ne vem ali je tale test že bil ....test osebnosti. dr. Phil

http://www.prlekija-on.net/index.php?optio...id=56&tid=3

zagotovo je ze bil, morda si ga clo ti postnila.

Drugi vas vidijo kot svežo, živo, šarmantno, zabavno, praktično in vedno zanimivo osebo; nekoga, ki je vedno v središču pozornosti, ampak dovolj dobro uravnoteženega človeka, ki ne izgubi glave. Vidijo vas tudi kot prijazno, preudarno in razumevajočo osebo, nekoga, ki bo vedno razveselil ljudi in jim pomagal. x:Dx
Dobila pa enak rezultat...zgleda da smo strelci vsi šarmantni... x:Dx
tud jst mam enak rezultat x:Dx

x:o)x x:Dx

ze spet al kaj! x:px

men je isto prslo. :D

(pa ni dost moznosti, barve so rdece in oranzno, modro in skrlatno pa tak, js pa maram rdeco in zeleno. pol v prostor sicer ne vstopim neopazno, a ne da bi se trudla da bi me opazl. tko da sm bla 'prisiljena' oznact tiho stopim v prostor al kaj, kar ni cist res, a bl, kot pa bucno uletite, da vas vsi opazijo (v smislu namena, tega pa govoto nimam)... in se dost tega. predn zaspim, se najprej ulezem na hrbet in sm zravnana, tik predno bi pa zaspala pa lezim na boku. nadalje kateri je najljubsi cas: zjutraj, popoldne IN zvecer ali pozno ponoci? spet sta kar dva pojma vsteta. men popoldne ni, vecer pa mi je, recimo.

itd.

sam itak mi je tip mimo plus cist off, da tok razlicnemu folku IDENTICEN rezultat uleti. x:o)x xrolleyesx

(kje so kaksni dobri testi?! :o|o: ... ko so me posiljal k psihologu, sm vsakic rekla, a bom dons teste resvala?? x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 436
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

animal totem (a to ti pride tist, ki si ga izbereš za najljubšo žival? x:o)x )

ja, eminem pa black sabath pa to. x:o)x x;)x

k smo bli vsi macke al kaj ze, k smo napisal za naj zival macko.

nekaj tacga je blo.

no zdej so al nekaj spremenil al morda prej ni dobr delal, skratka, zdej mi je pa Konj prisel. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca
ja, jaz bi tud kak fajn test reševala, dajte najt kaj pametnega ... x:Dx ne takih, ko vsi isti rezultat dobimo. :o|o: x:Dx

men je isto prslo. :D

sam itak mi je tip mimo plus cist off, da tok razlicnemu folku IDENTICEN rezultat uleti. x:o)x xrolleyesx

(kje so kaksni dobri testi?! :o|o: ... ko so me posiljal k psihologu, sm vsakic rekla, a bom dons teste resvala?? x:px)

ja, jaz bi tud kak fajn test reševala, dajte najt kaj pametnega ... x:Dx ne takih, ko vsi isti rezultat dobimo. :o|o: x:Dx

Ne vem, če gre pri tem Philovem testu eksplicitno za to, ampak sta že slišali za Forerjev efekt? http://www.skepdic.com/forer.html

Possible—but highly unlikely.

ja, poznam to. xrolleyesx (sej sm *astrologinja*, ne? x;)x)

seveda. v splosnem se lohk vsakdo najde v zelo velik tega (poznas gauquelina?)

govorim ravno o tem: par znacajsko zelo razlicnih oseb je resvalo ta kbviz in me moti IDENTICEN (edini) odgovor.

v bistvu je lohk vsakdo sarmanten, zabaven itd., samo potem se lohk pac nastejejo vse lastnosti in ciao. pol napisi, vsi ste super - in ciao. x:o)x x;)x

ne pa da mas en textek, za vse znacaje razlicne, enak.

sicer pa tudi SEM malo skeptika, ja.... kar je prav, sej ne mors vsega pregoltat in zase sprejet in vzet. x:)x

Picasso

ne vem ali je tale test že bil ....test osebnosti. dr. Phil

http://www.prlekija-on.net/index.php?optio...id=56&tid=3

Rezultat?

Tukaj:

Drugi vas vidijo kot svežo, živo, šarmantno, zabavno, praktično in vedno zanimivo osebo; nekoga, ki je vedno v središču pozornosti, ampak dovolj dobro uravnoteženega človeka, ki ne izgubi glave. Vidijo vas tudi kot prijazno, preudarno in razumevajočo osebo, nekoga, ki bo vedno razveselil ljudi in jim pomagal.

:o|o:

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

ja sej: ti si tok super (berite ovni, levi in vsi ostali x;)x xDDx), sicer vcas mal naporen (s cimer se bos pri sebi skor moral strinjat), ampak poln prijazne in pozitivne energije. xDDx Tvoja pomanjkljivost je kvecjemu pretirana dobrota. x:px x;)x (:D)

si zelo dober prijatelj, vsi obozujejo tvojo druzbo (to ti bo laskalo in moral si bos priznat, da si res v bistvu tok kul in vsi tvoji prijatelji shizijo, in tedaj ko recejo, sory nimam casa dons, je to res zato xDDx), radi te majo. Si sarmanten in privlacen (cemur bos pri sebi sramezljivo in skromno prikimal) in zelo nadarjen in inteligenten. xDDx

haha! x:Dx

vsak se lohk najde.

Picasso

Guest VilaSonca

folk, jaz mam DRUGAČEN rezultat!! :eek: xsmx

Drugi vas vidijo kot občutljivo, previdno, pazljivo in praktično osebo. Prav tako vas vidijo kot pametno, nadarjeno, vendar zmerno osebo. Ne kot nekoga, ki prehitro ali prelahko sklepa prijateljstva, ampak kot nekoga, ki je izjemno lojalen do prijateljev in enako pričakuje od njih. Tisti, ki vas resnično spoznajo, ugotovijo, da je potrebno veliko, da se zamaje vaše zaupanje v prijatelje, vendar enako, da traja dolgo časa, da pozabite/prebolite, če je bilo zaupanje izgubljeno.

folk, jaz mam DRUGAČEN rezultat!! :eek: xsmx

:eek: x:Dx

xsmx

(zihr si kej goljufala al pa kej x:px)

Picasso

Guest VilaSonca

jebemu, da sem čist take odgovore podala, ki so še najbližje resničnosti. x:Dx najbolje se počutim zjutraj, naj barva je zelena, spim na boku, če me kdo zmoti med delom, si privoščim pavzo, v prostor pridem neopazno in poiščem znano osebo, ko se pogovarjam z ljudmi, se dotikam las, brade. čakaj, lahko se vsega spomnim natančno, pol greš pa ti rešit iste odgovore, pa vidimo kaj ti vrže ven. x:Dx

pa saj tud rezultat ni glih brca v temo. x:)x

jaz sem tokrat mensezdi cist vse isto kot ti, razen da se med pogovorom ne dotikam pa ne bezam pa to. x:px x;)x

Picasso

ja ocitno, sam cudn, da sam zarad enga drugacnega odgovora (da ti pikas v folk med debato, jaz pa ne, obe marava zeleno, spiva na boku in tako dalje)...

tale loser mi pa ne sede. x:Dx

nobenga odgovora ne morm oznact. x:o)x

Picasso

jebemu, da sem čist take odgovore podala, ki so še najbližje resničnosti. x:Dx najbolje se počutim zjutraj, naj barva je zelena, spim na boku, če me kdo zmoti med delom, si privoščim pavzo, v prostor pridem neopazno in poiščem znano osebo, ko se pogovarjam z ljudmi, se dotikam las, brade. čakaj, lahko se vsega spomnim natančno, pol greš pa ti rešit iste odgovore, pa vidimo kaj ti vrže ven. x:Dx

pa saj tud rezultat ni glih brca v temo. x:)x

Sploh ne rabim testa reševat. Mam tak rezultat kot ti. x:Dx (hm,.glede barve bi mogoč drugače odgovoril,.sam mi je zelena tut med fajnimi).

Guest VilaSonca
ja ocitno, sam cudn, da sam zarad enga drugacnega odgovora (da ti pikas v folk med debato, jaz pa ne, obe marava zeleno, spiva na boku in tako dalje)...

tale loser mi pa ne sede. x:Dx

nobenga odgovora ne morm oznact. x:o)x

saj ne špikam v folk, daj bejž, to delajo luzerji. x:Dx dotikam se svojih las, brade.

kako ne? meni je normalno šlo. ali pa greš na glavno stran in tam v oranžnem kvadratku levo zgoraj najdeš linke do raznih testov, med drugim do loser testa. sem pa mislila, da se luzer zapiše looser. očitno sem loser, čeprav sem dobila rezultat, da sploh nisem. x:Dx

ful je enih hecnih testov na tej strani. grem se malo zabavat. x:Dx

aja, po seb sharis, saj res, to je blo, ja. xDDx

aha loser. to lose. izgubiti pa to.

looser bi blo nekak... razpuscen, snet.... x:)x

aja a si kasnej dodala al pa nisem opazla, ker moj cajt ni zjutraj (ceprav ni cist da ni, mam kar rada tud jutra, sam mam rajs vecer, tko k mam rajs zahod kot vzhod)

Picasso

Guest VilaSonca

:farb:

mah, no ja, angleščino znam s TV-ja, to je to.

ja, meni je bla kar dilema, ker popoldne se v bistvu počutim najslabše. rada mam večer, ja, sam brez popoldne. zjutraj mam pa ponavadi največ energije, čeprav včasih se tudi komaj s postelje dvignem. no, sem pač pol jutro izbrala.

saj tud jaz, ja.. enako. pa sm bla prisiljena si izbrat 'pozno ponoci'. :o|o:

k nekak nisem glih jutranjez. x:)x sam lohk sm pa tud oz. mam cist rada jutro.

Picasso

ne vem, za kaj je slo, a morda tedaj ko ni delal, nisi uporabla http (sam www), v glavnem, mors tko uporabit. :palec:

Picasso

zanimiva vprasanja.

sam ni nc razlage (aja jo na mail dobim valjda pol), sam tole mi je napisal (po 80-ih vprasanjih):

"Z verjetnostjo 62% je ugotovljeno, da je vaš glavni tip 7.

Glede na število točk, sta naslednja možna tipa 5 in 3."

**ze dobila tud na mail, vendar sam za 7 (navdusenec), ki pa sam delno se not najdem, se mi zdi, da me pa spet prevec navduseno in tko opise, skratka, se mi zdi da spet nisem tok uzivaski in tak tip. skoda k ni se ostalih dveh.... aja sicer sedmico ponazarjajo z opico. x:)x

no pri enih nisem vedla kaj napisat, ker se je tezko odlocit med recimo: ste odprti? vase zaprti? pri obeh trditvah se lohk strinjam. x:)x

(potem sm sla se 1x resit, pa mi je spet prislo 7 x:o)x, vendar podtipa 8 in 3)

aha sem nasla tud opise vseh tipov (z osnovne strani je link)..

ne vem, no.... sej kej je kul, ampak nekje pa niti mal (ne kopicim lastnine, ne zanikam bolecine in trpljenja, nisem tihi opazovalec itd.)

Picasso

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...