Skoči na vsebino

Testi

Marsa

Recommended Posts

TESTI :8):

Jz sm 59% punk rock, 42% raver, pa 52% evil genius, pa 2% bitch :ph34r: :blink:

Ja, pa nujno preberte opozorilo:

These tests ARE NOT SCIENTIFIC MEASUREMENTS of what kind of person you are. x:o)x

A reeeees? :unsure: :blink:

:D

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • Komentarji 436
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...

zanimivo, moj totem je kaca??? xDDx :eek:

my zodiac fairy is Scorpio (x:Dx)

my element is water (x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

blazno rada mam teste, a ne maram pa igric. :)

tacga o znamenjih sem ze drugje resevala, pa je bil drugacen, tud cist drugacna vprasanja (in vec vprasanj).

Tam sem tud najprej bla sco, pol sem sla pa se 1x resevat (ker se pri enih primerih nisem mogla odlocit, pa sem sla se 1x resevat, se s to drugo varianto, kjer sem se tud vidla, me je zanimal ce bo riba ven prisla) - pa je prisel ven Vodnar. x:o)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Moj totem je bil danes grlica, golobica....sem pa tudi včasih volk.

my zodiac fairy strelec....to me čudi ampak končno je nekaj pokazalo kot naj bi bilo...

Za element pa je prišel zrak.

Zanimivo tole...je pa tako bolj kratko...mal za sprostitev xDDx

xsrcx

zanimivo. xDDx

recimo tina, ko ti je zrak prisel, a ni hec? men pa voda - pa oboje je tko kot 'mora bit', pashe... pa ceprav je znak isti kao...

ti si res ful zrak, jaz pa sem itak sama voda. xDDx

Picasso

http://quizilla.com/users/donarepa/quizzes...20Are%20You%3F/

Your soul is bound to the Seventh Totem, Pandora: The Spider. :eek: :vio: x:)x

http://quizilla.com/users/tanglemoondemon/...ailed%20answers

Capricorn

December 22- January 20

Best matched with Virgo, Pisces, Capricorn and Scorpio

http://quizilla.com/users/alikat5000/quizz...ood%20pictures)

you have the earth element

6% of people had this result

No ja no x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>I am 22% Idiot.

You are not annoying at all. In fact most people come to you for advice. Of course they annoy the hell out of ou. But what can you do? You are smarter than most people. x:Dx  x:Dx  x:Dx

Glede bitch testa sm pa baje a WUSS. :lol:

:D uh js sem zihr 99% idiot ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Men pa pride po teh treh testih:

- sova

- škorpijon

- ogenj

karkoli že to pomeni x:Dx

Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno.

<{POST_SNAPBACK}>Hm,

KAČA

LEV

VODA

Vprašanje kaj to pomen, kače si še posebej ne znam razložit  :inocent:

mene je tud presenetila kaca pri men - tud nisem ziher, da vem kaj naj bi pomenilo...

sicer imava enako, sam znak drug (jasno, ti nis niti mal sco x:Dx)

Picasso

Hecn a ne, ker lev - jasno x;)x , voda tut jasno, sam kaj mam pa jst s kačami, razen da se jih bojim :eek: x:Dx . Kača pič, bolj kot kak škorpjon, sam jst nič ne pikam :inocent: , kož tut ne menjam, sem kr skoz jst x:Ix , strupena - kaj pa vem? Za čevlje tut ne vem, če bi bla dober material.

Kaj prouzaprou ta kača res pomen, če odmislim, da mora bit kej z mano povezan sploh?

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest mačona

Kača

Strelec (na podlagi roj.datuma, najljubšega planeta in barve bi naj določil znamenje? trapasto. izbrala sem Sonce in vijolčno.)

Moj element je voda? :eek: Seveda, če sem pa izbirala tisto, kaj meni najbolj manjka - moč vode, plavanje, ... Žival bi pa vseeno bila mačka. Bog ve, kakšen bi bil rezultat, če bi izbrala delfina ali orla ali konja - kar bi tudi bila - odvisno od počutja - zdaj bi me res sprostila kakšna kopel ali plavanje. x:px

kaco si velikrat tko predstavljamo, kot nekaj strupenga, bad, skusnjava tud pa to, zapeljivka tud, ta ki je zavedla onadva tam okol jabuka in tega. ;) :P

drugac je pa se velik simbolike kacje: bdi nad zakladi...

kaj je simbol za zdravstvo, zdraviteljstvo, rcnije? :8): xyesx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...