Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 Jes, moj totem je kača, pa sem izbrala ene take 3 stvari, ki bi jih pripisali Strelcu. Ja saj, strast in te stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 nekaj nasla na netu:http://www.sayahda.com/cyc4.html (totemi - od Q do S)'Snake' je cist proti dnu. Za ostale (vsi simboli):http://www.sayahda.com/cycle.htm Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>hec, tko si lev, kje mas pa asc (pa luno)? acsendent v raku,luna v tehtnici (se mi zdi) Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 kakšen lep bambi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 a daj, ha, se mi je zdel da mors met kako vodo v ozadju tud... tehtnica? hm, ja, saj... se tud cuti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>a daj, ha, se mi je zdel da mors met kako vodo v ozadju tud... tehtnica? hm, ja, saj... se tud cuti... aja? Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekaj nasla na netu:http://www.sayahda.com/cyc4.html (totemi - od Q do S)'Snake' je cist proti dnu. Pismu ni švoh tale Snejkec , full sva pametne, napredujoče, simbol seksa , da o ostalih prednostih sploh ne govorim. Tut kačka je zgleda bit fajn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja? ja. <{POST_SNAPBACK}>Pismu ni švoh tale Snejkec , full sva pametne, napredujoče, simbol seksa , da o ostalih prednostih sploh ne govorim. Tut kačka je zgleda bit fajn si hecna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 4. oktober 2005 Prijavi Deli 4. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>nekaj nasla na netu:http://www.sayahda.com/cyc4.html (totemi - od Q do S)'Snake' je cist proti dnu. Za ostale (vsi simboli):http://www.sayahda.com/cycle.htm hvala za tale link Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 http://www.najportal.com/prejsnje_zivljenje/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 zanimivo, thanx! sam bi me vseen zanimal, na podlagi cesa, kaj pa pol moja sosolka, cist drug tip cloveka, isti datum kot ich?tezko sam po datumu... je tolk individualno, da je premal, po mojem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ma, bila moški, rojena na Borneu leta 825, po poklicu mehanik ali rokodelec, drugim bila luč, idealist, v tem lajfu je cilj razvijati tople odnse, sočutje, ... sem že reševala, sam je blo v angleščini. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 jaz pa naj bi bila zenska, pridigar, zaloznik, prevajalec starodavnih zapisov.in moja naloga - izboljsati svet. interesantno.sam moja sosolka je bla tud to, kako je to mozno? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 najprej je meni prišlo, da sem se rodila na severu Latinske Amerike, bila plesalka, pevka, igralka -->vnesla sem letnico 1983, morala bi sam 83. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 men tud!!!!!!!!!ker sem isto tlacla 19 not!!!!!!plesalec, pevec, igralec, brez heca!!!! :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 ej!! mojemu sinu je prisel ISTI odgovor kot men - identicen!! to je pa mal cudno....grem se mal raziskovat... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 eh...to je pa zanimivo Ne vem kako se ti to sliši, ampak v prejšnjem življenju si bila ženska. Rodila si se nekje tam, kjer je danes srednja Anglija leta 400. Približno.Po poklicu si bila oziroma bil zlatar, urar. Kratek opis tvojega psihološkega profila v prejšnjem življenju:Taki ljudje so vedno vpleteni v vse novotarije. Vedno si ljubil spremembe, še posebej v umetnosti, glasbi in kuhanju. Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenja:Svet je poln bolnih in osamljenih ljudi. Moral bi pomagati tistim, ki imajo manj sreče kot ti. Se sedaj spomniš? NE! Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 tezko sam po datumu... je tolk individualno, da je premal, po mojem. ja sej to je sam test na podlagi datuma pa res ne mroeš svojga prejšnega življenja izvedit, kr nismo vsak na svoj dan rojen to je sam mal, ker sem vidu, da ste se razpisali v temi ''prejšnja življenja'' pa sm ta link prlimu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 no tuku maste en Emotional Intelligence Test torej na emocionalnem oz. čustvenem področju, če koga zanima, link >>Emotional Intelligence Test <<pa tm spodi klikni non-members take the test , če se ti ne da registrirat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 očitno sem čustveni debil, ker mam rezultat 88, povprečje pa je 100. najvišji možni rezultata je 150. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 Sem šla pogledat, kaj sem bila v prejšnjem življenju, pa sem ugotovila, da prejšnega življenja nisem dovolj izživela. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 no tuku maste en Emotional Intelligence Test torej na emocionalnem oz. čustvenem področju, če koga zanima, link >>Emotional Intelligence Test <<pa tm spodi klikni non-members take the test , če se ti ne da registrirat hvala za link, sam bom drugic (da preverim, ce je isti oz. ce mi pride isti rezultat. sem namrec EQ test, tak obsezen, ze resevala , okol 140 mi je prisel rezultat, vem da se mi je zdel mal premal vec od IQ-ja , ker sem sodila, da bi moral bit visji [ne tolk visji kot tak, pac pa vec visji od IQ ]).sam vidim 70 minut, to se mi pa ne da. ampak 1x bom, obozujem teste. tko da thanx! (*sicer pa imamo v temi IQ tud linke na teste EQ in tud smo ze debatiral, tud o eq) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 hmmm..meni pa je prišel isti rezultat kaj sem bila v prejšnjem življenju kot že enkrat dolg nazaj, ko mi je ena frendica zračunala po neki tabeli iz Misterijev..strange, very strange Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ne vem kako se ti to sliši, ampak v prejšnjem življenju si bil moški. Rodil si se nekje tam, kjer je danes Irska leta 950. Približno.Po poklicu si bila oziroma bil bankir, oderuh, izposojevalec denarja, sodnik.Kratek opis tvojega psihološkega profila v prejšnjem življenju:Ciganska oseba, misteriozna, visoko nadarjena, zmožna razumevanja starodavnih zapisov. Čarovniško nadarjen, lahko si bil tudi strežnik temnih sil.Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenja:Tvoj problem - učiti se ljubiti in zaupati univerzumu. Primoran si k preučevanju, študiranju, premišljevanju, razvoju notranje modrosti. sam morm priznat, da sem se res najvec ukvarjal z necem takim.. hehe, pa sej mi kr ratuje. no pol pa kr naprej, nasledne zivljenje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.