Marsa 28. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2005 oderuh Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 nekaj nasla na netu:http://www.sayahda.com/cyc4.html (totemi - od Q do S)'Snake' je cist proti dnu. Za ostale (vsi simboli):http://www.sayahda.com/cycle.htm kaj je fora teh totemov? kako pa nej js vem kaj sm.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2005 http://quizilla.com/users/donarepa/quizzes...20Are%20You%3F/ v tej temi, jasno (ce tle o tem govorimo). (*podano by Strelka02) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Ne vem kako se ti to sliši, ampak v prejšnjem življenju si bila ženska. Rodila si se nekje tam, kjer je danes Newfoundland leta 1825. Približno.Po poklicu si bila oziroma bil zdravnik, kirurg, zeliščar.Kratek opis tvojega psihološkega profila v prejšnjem življenju:Imel si možgane znanstvenika, vedno si iskal nove razlage. Ostali te niso vedno razumeli, toda bil si spoštovan.Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenja:Čarovnija je vsepovsod okoli tebe, v najbolj navadnih, običajnih pripetljajih. Tvoja naloga - naučiti se magije in drugim odpreti oči do nje. Ti si čarovnik! evo, tole mi je prišlo obakrat z razmakom 10 let vmes..Samo da je namesto novofundlandije bila nova zelandija.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 vidm, da se naslajas. ze u redu. ves, sej mal oderuha je se u men. tko, da se kr pazi! kaj je pa tuki fora: nekaj nasla na netu:http://www.sayahda.com/cyc4.html (totemi - od Q do S)'Snake' je cist proti dnu. icon1_thumbup.gif Za ostale (vsi simboli):http://www.sayahda.com/cycle.htm o teh zivalih? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 Your soul is bound to the Tenth Totem, Yen: The Snake. Yen appears as a vermillion colored cobra. He embodies passion, rapture, zeal, and desire. He is associated with the color vermillion, the season of summer, and the element of fire. His downfall is indulgence. You are most compatible with Bears and White Stags. kaj pa to pomen? which zodiac fairy are you???UPDATED detailed answers. mislm kaj je to zodiak? js k nimam pojma o astrologiji.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 zodiak je astrološki znak drgač pa tud jest nimam pojma o astrologiji Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 ce sledite utripajoci piki, bo pika roza. ce gledate v + na sredini, bo pika postala zelena. ce gledate v + vec casa (brez mezikanja), bodo vse pike izginile. zanimivo kako nasi mozgani delujejo. Ne vidimo vedno, tistega karmislimo da vidimo.... http://www.patmedia.net/marklevinson/cool/cool_illusion.html Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Preden ogledas fotografijo, preberi! Razlaga temelji na znanstvenih dosezkih! Ce na tej fotografiji najdes cloveka v v manj kot treh sekundah, imas desni del mozganov razvit bolj kot pri povprecnih osebah. Ce na tej fotografiji najdes cloveka v manj kot minuti, je desni del mozganov razvit normalno. Ce na tej fotografiji najdes cloveka v 1 - 3 minutah, desni del tvojih mozganov reagira pocasneje in moras uzivati vec proteinov. Ce na tej fotografiji najdes cloveka po 3 minutah, je tvoj desni mozganski del katastrofalen, izjemno pocasen in edini predlog je: opazuj cim vec slik in risb, da razvijes desni del mozganov. To ni sala, na fotografiji se resnicno skriva clovek. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 hehehe principesa dobra tale z kavnimi zrnci sej v bistvu vidis samo glavo? ne celega clovega... no ce je samo glava mi je ratal v manj k eni minuti, ce je pa kje cel sem pa totalno zakrknjena k ga ne vidm Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Si "normalen(-na)"? Raziskovalci so v delovanju nasih mozganov odkrili eno standardno napako.Ti testi so genialni, resi jih brez uporabe papirja, ni treba pisati ali nabeleziti... Upostevaj samo navodila! 1.TEST Ugotovili so, da imajo nasi mozgani enega ''crva''. Izvedi ta mali mentalni izracun!!! Moras ga izvesti MENTALNO in HITRO, ne da bi uporabljal-a kalkulator, papir ali svincnik! Bodi posten-a.....racunaj na pamet.... Imas 1000, pristej 40. Pristej se 1000. Pristej 30 in ponovno 1000. Pristej 20. Pristej se 1000 in potem 10. Koliksna je vsota? Odgovor je spodaj... Tvoja vsota je 5000 ... NAROBE ... Pravilna vsota pa je 4100 !!!!!!!!!!! Ce ne verjames, poskusi ponoviti s kalkulatorjem! Kar se zgodi je to, da decimalno zaporedje zmede nase mozgane, kiskocijo na visjo decimalko (stotine namesto desetin). 2.TEST Hiter in zanimiv: Prestej koliko crk ''F'' je v sledeci frazi, ne da bi uporabljal-amisko: FINISHED FILES ARE THE RESULT OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS Si prestel-a? Preberi samo, ce si res prestel-a vse crke ''F''. OK? Koliko jih je? 3??? Mogoce 4??? Narobe! 5!!!!!!!! jih je! Vrni se nazaj in znova prestej! Razlaga:Mozgani imajo malce problemov z besedico ''OF''. Noro, a ne? Tisti,ki presteje vse ''F'' prvic, je GENIJ! 3 je normalno, 4 redko, 5skoraj nihce! 3.TEST:Sem drugacen? Resi test! Kolikokrat ste se ze vprasali, ce ste drugacni ali razmisljamo istestvari? Resi test in bos nasel odgovor! Upostevaj navodila in odgovori na vprasanja, eno za drugim, NA PAMET in hitro kar se le da, ne smes naprej, dokler ne odgovoris navprasanje. In preseneti z odgovorom! Sedaj odgovori, eno po eno: Koliko je: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 Ja, racuni na pamet niso enostavni, ampak sedaj zares. Ne obupaj in nadaljuj. 123+5 HITRO! POMISLI NA ENO ORODJE IN ENO BARVO! In nadaljuj... Se malo.... In se malo.... Si pomislil-a na RDECE KLADIVO, a ne? Ce nisi, predstavljas 2% populacije, ki je dovolj razlicna, da jepomislila na druge stvari. 98% populacije odgovori ''RDECEKLADIVO'', ko resuje to vajo. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 http://quizilla.com/users/donarepa/quizzes...20Are%20You%3F/ http://quizilla.com/users/tanglemoondemon/...ailed%20answers http://quizilla.com/users/alikat5000/quizz...ood%20pictures) sovastreleczrak Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 148. Hočm več. Bedn test. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2006 Avtor Prijavi Deli 10. februar 2006 Si "normalen(-na)"? Raziskovalci so v delovanju nasih mozganov odkrili eno standardno napako.Ti testi so genialni, resi jih brez uporabe papirja, ni treba pisati ali nabeleziti... Upostevaj samo navodila! 1.TEST...a ves da res! no vsaj pri meni..... Kar se zgodi je to, da decimalno zaporedje zmede nase mozgane, kiskocijo na visjo decimalko (stotine namesto desetin).ampak to sem kao upostevala! mislim, se mi je zdel da je v tem finta, pa sem kao se pazila. hec... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 Jaz sem pa čudna zračunala 4100, našla 4 fje in si zamislila rdečo lopato Pa tole:igralka, itak :bNe vem kako se ti to sliši, ampak v prejšnjem življenju si bila ženska. Rodila si se nekje tam, kjer je danes južna Afrika leta 1725. Približno.Po poklicu si bila oziroma bil plesalec, pevec, igralec. Kratek opis tvojega psihološkega profila v prejšnjem življenju:Brezobziren, grob karakter, vedno si skrbno premislil vse odločitve v kritičnih situacijah ter odlično brzdal vsak izpad. Oseba z izredno močno voljo. Taki ljudje so večinoma priljubljeni, toda ne vedno ljubljeni. Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenja:Tvoja naloga - izkoreniniti je treba nasilje in nesoglasje v svetu, a razumeti njihov izvor in korenine. Vsi globalni problemi imajo isti izvor. hehe, sem začela tko kot Valkira, sistem iskat vsi v 8 mesecu tega leta so isto po poklicu... zdej grem pa ei reševat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 tole od kapice.. svašta prepričana bla, da sem prav izračunala in preštela (ok, 4), pomislla pa hkrati na lopato in lojtro, in izbrala lojtro. rdečo, valjda odštekano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 EI: 121 kar realno po moje.. v večini situacij kar znam reagirat, včasih pa premal kažem čustva.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zanimiv tale test od Kapica... dvakrat šla računat..na pamet....vedno 5000 drugi test od šuba....5 F jev tretji test..spadam med tiste 2 odstotka populacije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. februar 2006 Prijavi Deli 10. februar 2006 zanimiv tale test od Kapica... dvakrat šla računat..na pamet....vedno 5000 drugi test od šuba....5 F jev tretji test..spadam med tiste 2 odstotka populacije... jaz sem pa drugič le ugotovila, da je 4100, drugače pa isto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ne da se mi iskat podobnih strani pa da vas vidim test js mam 106 pik Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 js mam 106 pik kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ja pri tem IQ testu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 tule pa se tema IQ - naj bo se tu link, kajti iskalnik ne najde, ce sta sam dva znakca v pogojih iskanja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 jst pa 122... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.