lea 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ti bi v menso, ha Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ja kva pa, ta test ne vela! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 men pa ne odpre, ker je v bedastem flashu. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 pikica, ti si fajn. me zmerej v dobro voljo spravis tudi, ko se jezis na sefe pa tipe pa tak Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Jat se pa ja nikol na nbenga ne jezim. http://www.iqtest.dk/main.swf Marsa, a to kej pomaga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 110 samo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 110 samosm vedla, da s bl butast od mene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 jst pa 122... :xx!:natur temnolasa, kaj češ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 natur temnolasa, kaj češ Ja, če verjameš....originale sm svetlo rjava...pšššššššššššt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 2. marec 2006 nope, Pikica, se clo ce v IE pogledam (ker drugac sem na mozili) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Ja, če verjameš....originale sm svetlo rjava...pšššššššššššt. pol sma pa obe umetna intelegenca js sem pa natur blont, tak da je ta test čist mim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 sm vedla, da s bl butast od mene. pomoje je tak majn maš boljši si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 pol sma pa obe umetna intelegenca js sem pa natur blont, tak da je ta test čist mim pomoje je tak majn maš boljši si Ja, ja, kr tolaž se, butl trapasti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 če si ti mela 122 sem jaz nikola tesla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 moški ponos Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 kam pa pridem brez njega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nebi vedla kam daleč sigurn ne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ja ja kr grupirajte se babe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 če si ti mela 122 sem jaz nikola tesla Ja, sej me je blo sploh sram povedat, da sm tolk mal mela. Sej, teslo pa si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Tega sem že reševala (sem mela 128), bom ga še 1x, sam se mi zdej ne da Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 ja ja kr grupirajte se babe kak si pa ti en bošček Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 psihološki test:http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv moji rezultati - groza. Paranoid: HighSchizoid: ModerateSchizotypal: HighAntisocial: HighBorderline: Very HighHistrionic: HighNarcissistic: HighAvoidant: Very HighDependent: HighObsessive-Compulsive: Moderate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 psihološki test:http://www.4degreez.com/misc/personality_disorder_test.mv moji rezultati - groza. Paranoid: HighSchizoid: ModerateSchizotypal: HighAntisocial: HighBorderline: Very HighHistrionic: HighNarcissistic: High Avoidant: Very HighDependent: HighObsessive-Compulsive: Moderatemoji pa: Paranoid: lowSchizoid: ModerateSchizotypal: moderateAntisocial: moderateBorderline: lowHistrionic: HighNarcissistic: HighAvoidant: lowDependent: ModerateObsessive-Compulsive: Moderate Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 9. marec 2006 v glavnem od nekdaj maram teste. ko sem morala v gimnaziji hodit k psihologinji (pac ker sem se odlocla da to ni zame in so me prepricval pa tole, pa je to zraven sodilo), sem vsakic navduseno vprasala, ce bom teste resevala. sem jo pa rada shokirala, pa si nalasc kaj izmislila bedastega al pa neprimernega al pa odstekanega al pa.. kaj tacga. nikol pa da bi strasila recimo... al pa z zrtvenimi scenami.. downerskimi.ampak s hudomusnimi.ker sem se dolgocasila. to sem pa itak povedala, ne, da sem na iq in tud drugih testih v sholi, ce mi ni fital noben odgovor, dopisala f) dodala svoj odgovor in obkrozla tega, tam kjer je blo pa treba iz pikic povezat slikco, pa mi je blo predolgocasno, pa sem dorisala ful enih pikc, pa POL povezala rajs - da je bla boljsa slikca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 najhuje je to, da sem v kategoriji borderline zelo visoko - nagnjenost k samomoru, alkoholu, samodetrukciji. antisocialna tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.