gala 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Zanima me, kakšne so tehnike, predvsem lažje in kakšne so bile vaše izkušnje? Ali res pomaga?Hvala! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarin 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanima me, kakšne so tehnike, predvsem lažje in kakšne so bile vaše izkušnje? Ali res pomaga?Hvala! Avtogeni trening je v redu zadeva. Jaz sem ga kar nekaj časa redno uporabljal. Učil sem se pa po knjigi Hansa Lindemanna - Sprostitev v stiski. Najbolje, da si jo sposodiš v knjižnici in prebereš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 Kaj pa tole Avtogeni trening Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 za kaj pa je dober ta trening? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 B. Tina ti je dala povezavo, klikni na A.t. pa si tam poglej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. marec 2005 Prijavi Deli 20. marec 2005 aha ok sam zdaj ne ker sem mrahlo utrujen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tayra 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 pozdravljeni, na viču organiziram takšne male tečaje avtogenega treninga in drugih oblik sprostitve....kontakt:urska_kendic@yahoo.com.....vesela bom vaših vprašanj...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.