Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2005/napoved.php?t=9"][b]Napoved za 9. teden[/b][/url] - [b]28. februar - 6. marec 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="blue"]Ritem slednjih nas bo najverjetneje dodobra izčrpal tako v čustvenem kot tudi v fizičnem smislu; zelo silovito se bomo odzivali na vse dogodke in situacije v svojem okolju, močno bomo čustvovali in se sploh z vsem pretirano obremenjevali in tako prevečkrat in prehitro porabili svoje zaloge energije, po drugi strani pa bomo imeli nekakšen presežek le-te (težko se bomo umirili, se zbrali, 'ozemljili'), tako jo je zelo primerno usmeriti v ustvarjalne in podobne dejavnosti, bodisi na umetniškem ali pa raziskovalnem področju.[/color]
ne bi jaz več " čustveno sodelovala "v tem tednu, dost je bilo. jaz bi se lepo umirjala, meditirala, iskala smisel lajfa, filozofirala, bluzila,ne pa čustva - teh imam zvrhan kufer..
[color="blue"]Zaradi nervoze bodo pogostejše tudi prebavne motnje in razdražljivost, napihnjenost želodca in črevesja, pa tudi krči na tem predelu (in prav tako 'ženske težave').[/color]
tole me je pa včeraj že pestilo - napihjenost in krči, bolečine pri hoji...

Hvala za napoved xsrcx

marsa, hvala za tvoj trud... :palec:
sicer se pa pridružujem selene, da je enih stvari polhn kufer :vragec: x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

hm.... men je bil prejšen teden čist divji. ampak res čist nor... dogajale so se take stvari da sem samo :eek: vse so bile sicer :palec: ampak še en tak teden al kaj?ufff.... heheheh... sej ej fajn... ampak mal premočna doza za tkole kr na enkrat....
hvala marsek za napoved... vse vsaj lahko malo pripravim....
spet se mi je na bolš poslabšal

pa eksplozije in pozare. ej, sem vedla, da sem nekaj pozabila, shit, naknadno pa ne dajem... :||

Amis, sory, ampak saj ni treba, da staknes 'ves paket negativnih vplivov'. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pred nami je zanimiv, odštekan in zelo intenziven in dinamičen teden, poln nepredvidenih in celo 'usodnih' dogodkov. x:px x:Dx

zelo silovito se bomo odzivali na vse dogodke in situacije v svojem okolju, močno bomo čustvovali in se sploh z vsem pretirano obremenjevali in tako prevečkrat in prehitro porabili svoje zaloge energije, po drugi strani pa bomo imeli nekakšen presežek le-te (težko se bomo umirili, se zbrali, 'ozemljili'), tako jo je zelo primerno usmeriti v ustvarjalne in podobne dejavnosti, bodisi na umetniškem ali pa raziskovalnem področju.
:palec: :palec: :palec:
Kaj naj rečem, spet bodo pokali šivi! x:Dx :vragec:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

res je, Contesa, shivi pa vse zivo. xDDx
Tokrat so energije mal spremenjene - ni vec tolk neptun/uran mix, pac pa neptun/mars s kanckom plutona in se merkur prihaja v ognjeno znamenje - tako da bo mal vec energije in dinamike, a se vedno vseen bluz. :D

Amis, a ne! x:Dx x;)x

Picasso

z uranom sva na splošno kar frenda, sam tista kombinacija z neptunom mi je bla pa čist tu mač...pa še neptun si mi je rolal v nekem zoprnem aspektu z natalnim....tale scena je veliko bolj znosna...vsaj zaenkrat....in naj tako ostane... :vtz:

marsa, me pa zanima kakšne pluse lahko potegnemo iz teh kombinacij razen umetniških in globinskih potopov v smislu spoznavanja sebe....?

xDDx

vec zelez v ogenj dat... pa taksno... izkoristit hipne zagonske energije, kar po impulzu kdaj ravnat tudi (samo ne v smislu posiljevanja zadev, ce takoj vidimo, da rinemo z glavo skozi zid, torej nobenih ufuravanj, a ce je impulz in odziv, go for it, je ze Pravo).
sporta morda nisem omenjala, to je dbest ventil, recimo...
stik s sabo, telo tudi... in duh...
Primeren trenutek za zacetek izvajanja joge. recimo.

Picasso

Z drugimi besedami, če so ti prej drugi hodili po glavi, lahko zdaj začneš ti njim! x:Dx :vragec: Dobra joga! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

oh ja glavoboli - že cel vikend me skoz mal hoče... pa še v savni sem bla včeri zvečer, mičkn tud pretiravala - mam kr mal oči dons izbuljene :eek:

sicer pa res hvala marsa - zdej k sm vidla tole ribje čustveno bluzenje v napovedi sm se mal pomirila, ker me iber meče. neka sentimentalnost taka čudna, pa kr neki oz. nekoga bi, čeprou ne bi, kr neki no :xx!:
sam če vem, da me to sam mal meče in da bo kmal minil... je kul - se raj nam preveč ukvarjala s tem, ampak bom lepo počakala, da napad mine :palec:
You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Rola :huk:
Vse gre, vse izginja, leto za letom....sem nekako v tistem evforičnem momentu :onfire: karamba, men se rola :unsure:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ma mene pa se vedno boli vsa celjust, sem tik pred obupovanjem. :\

Picasso

tale bolečina pa že nekam predolgo traja :sori: , se ti ne zdi, da bi bilo dobro za kakšno drugo mnenje zobozdravnika ? Pobož xsrcx ...
jaz pa totalno v en brezvezen svoj film padla, mater sem jezna nase, ker si dovolim :xx!:

saj jaz tud, ko te zob al kaj tacga boli, se smilis samemu sebi in razmisljas vse mogoce. :|||
ma ja, dolgo... sam, ce mi ne znajo pedenat kot je treba, kot kaksna sociala, kao, ajde, naj mi bo in to. x:o)x
Ej nimam energije za gnjavazo in tud tja se mi ne da - ce ni nic boljs?!
sam vse so mi razboleli, da mi je sam hujse, zdaj pa pustili, vasa zobarca dela takrat pa takrat.
joooj.

Picasso

da bi pa še en tablet vzela? Sej vem pametno se je na tej strani delat... kakorkoli že - pošiljam ti malce zdravilnih misli in modrine... če pa ne bo drugače boš morala pa res it (no upam, da ti ne bo treba)
grem jaz s slušalkami v banjo, da prežvečim tale film do konca in v miru...

saj bom sla, hvala selene, xsrcx, puscam sanso da se tolk pocasi umika tole, ker je ipak mal boljse... do jutri pocakam, pol pa spet... :sori:

fajn se imej v banji! :palec: xribax

Picasso

marsa, hvala za odgovor. sicer sem pa mislila, da je tvoja čeljust z okolico že kaj bolje, zdaj pa berem, da v bistvu ni. en velikanski pobož in veliko xwizardx xwizardx xwizardx za zdravje/zdravljenje
pa za selenco tudi xsrcx

Oh, hvala, Amis, xsrcx, saj tolk jamram da to ni res, sama seb grem na jetra. :sori:
Saj bom nehala. :)

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...