Skoči na vsebino

Napoved za 9. teden

Marsa

Recommended Posts

[quote name='Marsa' date='28. Feb 2005 ob 17:20'][post="381252"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]saj bom sla, hvala selene, xsrcx, puscam sanso da se tolk pocasi umika tole, ker je ipak mal boljse... do jutri pocakam, pol pa spet... :sori:

fajn se imej v banji! :palec:  xribax[/quote]
hvala sem... sem pa spoznala nekaj zelo pomembnega... sem si privoščila sproščanje po cd kao, ker imam problemček z odklopom misli (mogoče pa samo tako odklopim misli, da jih vztrajno iščem, to moram še raziskat) no in na koncu vidim deklico ki pleše na jasi, v beli oblekici in s črnimi dolgimi lasmi. nato sede na tla, objame kolena in joče...mislim, da je to moj notranji deklič...
Deli na socialnih omrežjih

hm... a zato mene glava boli... pa me nikol drugač (ok pustmo mačka pr mer) čist divje je tole dogajanje.... go with the fow... kwa nam pa druza ostane...
spet se mi je na bolš poslabšal

selene, prevec razmisljas.
Hkrati pa se misli ne smes ustrasit niti jih na silo odganjat, sam pustit, neobremenjeno, da bluzijo, to so samo misli - nekatere med njimi sploh tvoje niso, so samo podobe, oblike nekih splosnih vzorcev...
Tko sem jaz sebe videla/dozivela, ko mi je oce umrl - en tak flash...
sem kar socutje do sebe tedaj (kot majhne) zacutila. :vio:

Aiwa, upam da je danes boljse in da nimas vec glavobola. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aiwa - pejt se mal nadihat... si skoz za racunalnikom... mal v temi, s kaksno izi muzkico pa z obkladki, pa etericnim oljem v prostoru... recimo melise.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aiwa, sivka je prav tako ok, cudno da je nisem napisala zraven.
Verjamem. :vio:

Upam, da je boljse. x:)x :palec:

Jaz sem cist nervozna, tale luna v strelcu mi pa nic ne sede, sama nervoza, a nic od nic. :||
Zdaj ko je pluton tam okol, je vcasih zato se bolj zoprno, a vcas pa boljse, ker me vsaj nekaj konkretnega pol drma pa kaj naredim... tako pa sam po strelcevsko prshim in razprshevam. :D

Picasso

aaaa...luna v strelcu danes...njam njam...dobro tole. men pa paše, čeprav mam gužvo v službi. sam k se mi zdi tolk fajn, da sem skoncentrirana, hkrati pa čist malčk evforična in dobre volje...res dobrodošel posladek v teh časih x:px x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

[quote name='Amis' date='3. Mar 2005 ob 11:44'][post="383466"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]aaaa...luna v strelcu danes...njam njam...dobro tole. men pa paše, čeprav mam gužvo v službi. sam k se mi zdi tolk fajn, da sem skoncentrirana, hkrati pa čist malčk evforična in dobre volje...res dobrodošel posladek v teh časih  x:px  x:Dx  x;)x[/quote]
Me veseli zate, sam ti mas nek merkur al kaj ze v strelcu al pa venero, a ne, nic cudnega da ti pase... jaz pa nimam nic v strelcu, pa kvadrira mi na dvoje, se mi nekak t kvadrat vzpostavi pol... sam v dvojckih pa mi sede, pa je prav tako t kvadrat. :)

[quote name='aiwa' date='3. Mar 2005 ob 13:17'][post="383557"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]donse sem mučoš betros... sam srček še mal boli... tud to bomo zacelil. xsrcx  x:Xx  x;)x[/quote]
me veseli. :palec: x:)x

........................

jaz pa se vedno ribje in odblojeno, s scepcem zivcnosti in nekaksnega... kaj jaz vem... ono ko pocasi imam dost, pa nekak potem kar prevec jeklena ratam, tko kar cinicna al pa tko, kaj jaz vem: pol se naj gre pa vse solit! Briga me!! Bo ze. :||
nek obrambni ribje/sco mehanizem valjda... :vio:

Picasso

ne, venero mam na 29sco, merkur tud v sco....v strelcu pa res sam mars, pa še to čist na začetku....mračnjaški humor x:Dx x;)x
sicer pa tale teden mač beter kot prejšnji in ful skuliran...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a da je bolši? no res zgleda da gre na bolš... prejšen teden je bil prevelik odklop. PREVELIK! upam, da bo drug teden še mirnejši... pol nej pa zarad mene spet špona... sam da si jz najprej mal oddahnem... x:)x x;)x
spet se mi je na bolš poslabšal

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...