Dellery 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Pozdravljeni! Imam eno vprašanje, ali morda kdo ve, kje bi lahko našla na internetu kakšne dobre kratke, srednje kratke frizure.... Rada bi se postriga nekako drugače, pa iščem, zbiram ideje... če ima kdorkoli kakšno sliko jo lahko tudi objavi! Hvala vam! Dellery 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 http://www.symynet.com/online_gift_shop/pi...hair%20cuts.htm <--- tuki mal poglej kratke frizurce pa še tukaj : http://www.hair-styles-cuts-and-dos.com/ Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 o super, fajn Dellery, si kul postavila, specificno, pa seal preseneca z razgledanostjo na tem podrocju... Thanx za info, Sil, grem prec chekirnit se sama. Ki sem bolj za kratke stose frizurne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 http://www2.arnes.si/~aselih1/new_page_2.htm <--- še ena slovenska stran Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ko je ze ravno ta tema, en nasvet, ga je za upostevati: "Nikad ne pricaj sa frizerom o politici." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko je ze ravno ta tema, en nasvet, ga je za upostevati: "Nikad ne pricaj sa frizerom o politici." Aha, te lahk na Janšo postriže Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, te lahk na Janšo postriže pol se lahko z viledo češeš Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Komplicirate s temi lasmi toliko...ce te prime, pac odrezes, tako ali tako zrastejo nazaj (na zalost, jasno) Diana, a to pomeni da imas lase do popka ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>x!x če bi mi mastno plačali, bi se mogoče postrigla tako kot katera od teh bab v linkih. jaz sem za klasiko- lasje vsaj do bradavičk. Ja baba, tudi klasicne frizure so vanj. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če imaš popek med bradavičkami. Pa TO sem imel v mislih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 klasicne, zarukane, odbite...kar hoces... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Mislila sem babe v klasicnih frizurah Ma bluzim.... Jaz ne maram "special" frizur. Sem za klasiko. Tudi cudne barve mi ne grejo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 jz mam pa ful rada dolge lase... na sebi... drugač so mi pa ful všeč kratke odštekane frizurce, različnih barv... mela v srednji šoli tud svašta na glav... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 meni pa so najbolj všeč take frizure kot jo ima moj avatar - joj kak je luštn Pr tipici pa mi je full všeč če ma pramene na črne lase pa postopno postrižene- -kot aiwa npr Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>x!x če bi mi mastno plačali, bi se mogoče postrigla tako kot katera od teh bab v linkih. jaz sem za klasiko- lasje vsaj do bradavičk. .. ..se strinjam.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Jaz mam tak fris, da mi kratki nikakor ne pašejo, mi je pa kul na drugih, ene majo obraze direkt za kratke lase. Sem pristaš dolgih las, seveda če so lepi in negovani, pa ne preredki... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Ma joj no..... včeri sem imela bad hair day....... :xx!: Dans zgleda vse malo boljše..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Ha ha, bila pri frizerju danes...... danes pa good hair day!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ..in kaksna je nova frizura.. ..hitr slikco gor.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 :xx!: bulj ko je upičena boljša jee... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 hehe...včeraj sem se sama postrigla... ...ker mi je blo dolgčas... pa sej je kul.. malo smešna sem (mami rekla...) ampak meni je všeč.. .. je neenakomerno postriženo.... hihi.... (hm..sej bodo zrastli nazaj.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 kewl jz sem tud rul rada tkole mal ustvarjala... bl k je blo trapast... bl mi je blo všeč Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 sej....jaaaa.. pa ful je fajn.. matr...ful mi je blo dolgčas...pa ..hm... sem si šla lase rezat ..hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 sej pa pr taki čupci k jo maš... itak lahk ustvarjaš... pa prec zrastejo... pa si kej novga omisliš... skratka ustvarjej ... go wild Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.