Kristalka 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 yeah.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>..in kaksna je nova frizura.. ..hitr slikco gor.. Frizurca super..... Bom zrihtala kako slikco, sam morm do digitalca pridt najprej.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Kakšne frizure nosite in vam najbolj pristojijo? Dolge, kratke, srednje? Pobarvani lasje, prameni? Resasto pristriženi lasje ali drugače? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 kratki ene 3 leta nazaj sem se mogla z frizerjem prav skregat, da me je ustrigu no ko je pa konča pa reče : ti ne boš mela nikoli več dolgih las pa še prav ma Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Dolg sem imela tole frizuro, zdaj sem pa na blond prešaltala! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Všeč sta mi stila "kanabis" in "alkoboy" pa tudi "plešec" ni slab. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Hehe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Jaz sem pa potanovem definitivno za kodre.Meni so že usahnili, tako da morem v kratkem k frizerju...ampak lepo mi je, če je valovito ( ne tisti hudo tofsie al kaj je še bla ..) Tkole:http://imagecache2.allposters.com/images/pic/MMPH/254508~Kate-Hudson-Posters.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Cool! Jaz jih moram ravnat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Cool! Jaz jih moram ravnat! Ne maram te Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ne maram te Sej vem, da je škodljivo, sam kaj naj! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ma ne, sam kaj bi jaz dala za malce več volumna Tako imam pa čisto ravne, naravne... Bedne lase imam. Čeprav sem ugotovila, da je moja naravna barva lepa in se ne bom več na blond barvala.Drugače so pa tanki :xx!: Tako da ne maram vas z valovitimi in močnimi lasmi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ma ne, sam kaj bi jaz dala za malce več volumna Tako imam pa čisto ravne, naravne... Bedne lase imam. Čeprav sem ugotovila, da je moja naravna barva lepa in se ne bom več na blond barvala.Drugače so pa tanki :xx!: Tako da ne maram vas z valovitimi in močnimi lasmi Dejva menjat! Kaj bi dala, da mi ne bi sršeli okol glave kot levu, sploh, če se umijem in grem spat! Sigurno imaš lepe lase. Jaz si želim ravne! Imam tudi bolj tanke, samo zelo goste! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 imela bi take lepe kodrčkesamo rdeče barve Ti bi pasale Dejva menjat! Kaj bi dala, da mi ne bi sršeli okol glave kot levu, sploh, če se umijem in grem spat! Sigurno imaš lepe lase. Jaz si želim ravne! Imam tudi bolj tanke, samo zelo goste! Verjemi bejba, ne bi rada mela mojih las Če bi menjale, prosim vzami še polovico mojih prsi, da bom lahko imela komot majčko, ki si mi jo poslala Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Jaz dam prsi in uzamem mal riti Ne it spat! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Prsi imam dovolj Michelle sicer pa katera beyba bi se jih branila! Saj so naš okras! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Prsi imam dovolj Michelle sicer pa katera beyba bi se jih branila! Saj so naš okras! Prsi niso več okras, ampak nadolga, ko ti more vsak modrck, ki ga kupiš šivilja popravit in zožat na hrbtu, ker ti je drugače preširoko čez hrbet Tudi ko tečem, bi bila vesela, če bi jih bilo tri četrt manj Ti jih maš lih prou drugač... Mysti, komot bi se učila zate, sam sej veš da to ne gre. Za zakonodajo pa to, imam svoj sistem učenja...Sej zmoreš Frizure ja...take lase bi tud http://img.photobucket.com/albums/v515/blo...en-04230602.jpg Najboljš, da jih kar "Kupim" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 em jz pa sploh ne hoDm k frizerju ampak se raiš sama postrižem;) tko usai pride tko kokR hočem da je:D aja emm...sm se registirala na un foRum hhe..=* Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Moja frizura...Mam kodraste lase,kr fajn dolge..ampak sem naročena naslednji teden pri frizerju.Končno sem se odločla.Spet bom kratkolaska.Sem se že naveličala svoje grive.Rabim mal spremembe..Pa barvo si bom tud spremenila,take žive pramenčke si bom dala not..Komi čakam.. Tale frizura je men svetovna.Neki takega planiram ,da bom naredla s svojo grivo..Sam pri men bo vse skupi drugač zgledal, ko sem kodrasta.. http://www4.slikomat.com/06/1023/481014cyi7.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nice Mandy Moore A se misliš tudi pofarbat?Ne na blond.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Nice Mandy Moore A se misliš tudi pofarbat?Ne na blond.. Ne ,na blond se res ne bom prefarbala.Dala si bom take konjak pramenčke, da me bojo poživeli..Drugač pa frizurca alla Mandy Moore.Ona ma itak vedno svetovno frizuro.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Tudi jaz bi rada naredila spremembo, saj imam že dolgo časa dolge lase, eno tako krajšo frizurco, malo daljše kot Morena, ampak se ne upam dokončno odločit. Bojim se, da mi bo potem žal. Imam tudi rada pramene, ki poživijo barvo las. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 jz mam pa raune pa na koncu mal zuite=( Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Tale frizurca mi je tud full cute http://www4.slikomat.com/06/1024/001021n2ww.jpg Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz sem se pa včer na 2mm postrigel in preseentljivo zgledam 2 leti starejši z tako "frizuro". Z majico karantanija in resnim pogledom sem pa že kar nevaren. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.