Skoči na vsebino

Alge

Recommended Posts

Free, seveda bi ti sposodla knjigo, a je nimam... jaz si vse v knjižnjici sposodim, včasih pa tudi kaj kupim.

Marsa...veš jaz sem vedno bila v tisti kategoriji...matrala, matrala,obupala...in potem sem vidla da to ne pelje nikamor...in potem sem prebrala še to kar si ti napisala o vztrajnosti...in res drži...je pa tudi res, da ne vedno vse na vsih deluje, večinoma pa ja, samo preveč nas panično teka iz ene v drugo metode, ne znamo se ustavit, prisluhnit....skratka dat metodi šanso, kot bi ti rekla

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 119
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

glih o tebi in tvoji metodi sem razmisljala.

ves, dejansko je mozno, da bi ti tudi ze katera druga pomagala...

a nekje pac... speljes do konca zadeve potem. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lahko si pogledamo, se vrzemo 'cez', drugacen primer:

tema antibiotiki, da ne bomo cist zasli s teme (hocem sam rect, da je treba, ce se ze gremo, pac sopeljat 'po mosko' zadeve). xDDx x;)x

torej recimo si jaz zdaj nabavim alge. Jih uzivam 1 teden in mrzlicno cakam, prezhim na nevemkaksne spremembe. halo.

zapackavala sem se pa milijon let al kako... zdaj bom pa pozhrchkala eno cudezno zadevico in hop! - bom prenovljena in zdrava. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vem da bi mi že prej kakšna metoda pomagala...samo vztrajna nisem bila. Je pa tudi res, da sem se kar celo leto trudila s čajčki (kopriva, divja mačeha) samo nisem NIČ DRUGEGA spremenila. In še to se mi je zgodilo. Ravno ko so se začeli kazati rezultati sem že obupala, čeprav je bilo dejansko že boljše ...in sem se odločila za Diane

35...Velikokrat obupamo ravno pred uspehom.

samo cajcki so ipak premalo vcasih, sploh ce je zadeva trdovratna.

pravzaprav je (jasno) tko - trdovratnejsa je tezava, tezje in dlje jo bomo zdravili oz. odpravljali.

xscratchx zavij tud kdaj v temo Glina, Bomboncek... :palec:

Picasso

zna bit, ampak najbrz bi bil problem v mineralih...niti ne zadosti casa, da bi se kje nabirali, ce govorimo o rekah, kaka soca npr...tam se se kamncki ne uspejo umazat, kaj sele kaka algica zrast :vio:

mogoce jezera? ampak iz kje bi prisli ti minerali?

po moje je premalo casa nekako za to, ce bi se gledalo cel krog, dez, reka, jezero...

ne vem.

prej kak kisli dez... :o|o:

po moje je morje s soljo tako efektivno ravno zaradi soli...tam so tudi minerali, sladka voda nima sans.

po moje...malo na glas tule razmisljam....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

fuj, bljak... :xx!: :xx!: sm odprl spirulino v prahu :xx!: :xx!: kaki bedn okus.

sicer se cuti, da so fulllllllll alge, ampak :xx!: ponavad uzivam spriulino v tabletkah pa se ne cuti kej dost okusa. prah je ubitacan; moram pogruntat z cem ga mesat, da bo uziten :o|o: x:Dx

• 3 weeks later...

evo.

vceraj sem ubodla alge in danes sem zacela s 'kuro'.

za spirulino sem se odlocila (takole usput pol, ne glede na to, da sem prej 'taksno zganjala', da katere in odlocit se in taksno xDDx).

Boma vidl.

'Porocam'. xDDx x;)x

usput si bom sem pa ke ubodla se eliksircic, me je presinilo, po mojem je nad za skupaj.

To je to, kar se rabi v lajfu, v bistvu, ko sem se v glavi mal poglobila v tele alge in tole, shizim. :hepko:

elementki tile in vse tole, oceani... kot sol al nekaj takega, neke esence lajfa...

kot smaragd pri alkimistu, ko je itak vse zelo preprosto. xyesx

Evo, zdajle sem prvo dozo popila, pa se ze boljs pocutim. xDDx x;)x x:px

Picasso

fajn :palec: se zelo pohvalijo vsi ki jih uživajo x:)x

jst jih pa ne morm...tak vem da so fajn, sam se mi upirajo....

jih ne morm ne vohat in ne jest :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ej glih hotla sem zdajle napisat - 'sam mam pa mal bljeki okus.. tak mal slankast... tezko orpedeljiv... ne kot kri al kot... nekaksen tale... kaj jaz vem... :D

ja ja.. saj res, sem pozabila tole.. :)

ampak Lia, a ves da sem vedla, da bos ravno ti se oglasila prva. x:Xx xDDx

Picasso

x:Xx itak, veš da sem vesela, da se fajn počutiš...k lahko tako iskreno sočustvujem (zobne pa s scene s krvavitvami so mi jako znane in trdno zasidrane v memoriji....)

ti samo go on xwizardx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jst mam pa se zmer une u prahu :xx!: :xx!:

se mi zdi skoda stran metat , itak.

pol pa kr sipnem vase :eek:

zviznem not sandovalov prah, pa zlicko alg v prahu, pa mal yoghurta, da je bols ukus :sori: x:Dx x:Dx x;)x

no, sej mam tut une v kapsulah, sam bi raj te porabu prvo.

ampak tolk ogabne stvari se nism u lifeu jedu, pa ceprou niti slucajno nism zbircen.

aja, kere si ubodla alge (spirulino) marsa??? :inocent:

-------------

evo.

vceraj sem ubodla alge in danes sem zacela s 'kuro'.

...

Evo, zdajle sem prvo dozo popila, pa se ze boljs pocutim. xDDx x;)x x:px

Ce je jezero v kanadi, kjer rastejo klamatske alge sladkovodno DA!

ce ne, pa ne vem.

zih so lahko tudi sladkovodne. tudi ne spomnim se kaksna voda je v bazenih katerih jo gojijo (spirulino)??

mogoce se bomboncek kej spomne, k je tut kjigo bral-a?

-----------

Kaj so katere sladkovodne alge tudi zdravilne :8):

he he vemo na kaj ciljas sstane... x:Dx x;)x

sstane poslus: zdrava SOL je 1 super zadeva!!

kako se pocuts?? x:Dx x:Dx x;)x a sm ti dan polepsu?? x;)x

no, sej jst res tko mislm. :vio:

sicer pa:

Ce je jezero v kanadi, kjer menda rastejo klamatske alge sladkovodno DA!

ce ne, pa ne vem.

zih so lahko tudi sladkovodne. tudi ne spomnim se kaksna voda je v bazenih katerih jo gojijo (spirulino)??

mogoce se bomboncek kej spomne, k je tut kjigo bral-a?

-----------

Kaj so katere sladkovodne alge tudi zdravilne :8):

najboljse alge ki se dobijo na trgu so klamatse alge (aquasorce).so edine ki delujejo 100% inrastejo samo v kanadskem jezeru.pridobivajo jih cisto na naraven postopek.dozirajo se 2 kapsule na dan.dobijo se v kapsulah 120(kapsule so iz naravnega materiala ni stranskih ucunkov)

prahu

ali tekocinah

cena paketa je 14000sit in je za dobo 2mesecev

vec informacij na bolha.com pod rubriko zdravje

ja, sm jih uzival, ene par skatlic! in so mi ble cool.

prvi pomislek pa sem dobil, ko sem slisal da so oporecne zaradi pticev, ki trebijo v tisto jezero, kjer rastejo... :o|o: mogoce smres mal bebavo izpadu, k sem verjel x:Ix , toda... kaj mi ti znas povedat o tem?? :inocent:

..da mal pomiris mojo dvomljivost o oporecnosti?? :inocent:

-----------

najboljse alge ki se dobijo na trgu so klamatse alge (aquasorce).so edine ki delujejo 100% inrastejo samo v kanadskem jezeru.pridobivajo jih cisto na naraven postopek.dozirajo se 2 kapsule na dan.dobijo se v kapsulah 120(kapsule so iz naravnega materiala ni stranskih ucunkov)

prahu

ali tekocinah

cena paketa je 14000sit in je za dobo 2mesecev

vec informacij na bolha.com pod rubriko zdravje

Thanx za info in dobrodosel/a, Omenjat! x:)x :palec:

je pa ze *prepozno* xDDx

Imam spirulino - Free, saj sem rekla, da sem se kar odlocila za spirulino (nutrex morda, hawaii scena nekaj)...

Picasso

hm, vidiš tu se pa tista miselna teorija od Tomaža podre, ta dečko me skoz prepričuje da je vse v glavi, da mi vse pomaga zato ker verjamem da mi bo...no jst ful verjamem v koristnost alg..sam ko odprem škatlo , jih še vohat ne morm...

..pa ne vem ...ful maram morje, morske sadeže pa morski smrad...sam to je pa čist ekstra too much :sori:

<{POST_SNAPBACK}>hm, vidiš tu se pa tista miselna teorija od Tomaža podre, ta dečko me skoz prepričuje da je vse v glavi, da mi vse pomaga zato ker verjamem da mi bo...

lia, VSE je v glavi.

Samo vecina jih to narobe razume.

To ne pomeni, da lahko pojes na tesce kilogram mastne velikonocne sunke, ampak ker si jo jedel v dobri druzbi, ker se prepricas da je zdrava, ker si ponavljas pozitivne afirmacije zraven ko jo jes...da ti zato ne bo skodila, da ti ne bo dvignila holesterola v krvi.

Ne, ni to misljeno z "vse je v glavi".

Ce imas "v glavi", tega kilograma mastne sunke ne bos pojedel.

Neumen primer,ampak ga lahko poljubno razsiris/dopolnis.

Za tisto kar delas, pa ne bi smel in za tisto kar ne delas, pa bi moral.

In tudi, ko zbolis, ceprav nisi "delal nic narobe", visja sila, nerazumljivo, karkoli pac je ze, lahko ozdravis samo zaradi "tistega v glavi".

Ne da samo verjames, da ti bo tisto pomagalo, ampak da ukrepas, pravilno.

Vse je v glavi, tako ali drugace. :palec:

prinassevakuum.press

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...