xmann 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 (popravljeno) hy!...... sem nov na forumu.....imam pa že na začetku malo bolj čudno vprašanje...... škatlo spiruline (nutrex) sem kupil mislim da pred nekje slabim letom in pol.........zdaj me pa zanima ali slučajno kdo ve a so te tablete še uporabne......datum ki je odisnjen na pokrovčku je nekoliko zbrisan......vendar sumim da piše da je uporabno do 2009......pa še to me zanima......piše da naj bi se te tablete po odprtju shranjevalo v hladilniku......česar takrat nisem opazil......do zdaj sem jih imel v omari........ skratka zanima me ali so tablete še uporabne........da se spet po dolgem času malo napolnim z vitamini........ za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem....... Popravljeno 29. avgust 2007 -> xmann Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. avgust 2007 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2007 Ojla, dobrodosel! modro vprasanje, niti mal neumno. morda se spomnis, kdaj si jih kupil oz. dobil?tam kaksni 2 leti vsaj bi najbrz ze morale delat, morda 5 al celo 10.to je v bistvu suho, spresano, se nima kej zgodit najbrz tacga.ti svetujem, da jih odpres, si ogledas, jih mal povohas, stisnes med prsti, ce so se take cvrste... ce so se lepe zelene barve in tako dalje.Pol pa eno probaj.. al pac par njih, do 4-6 se jih jemlje mroda na dan al kaj tacga... po mojem ti ne more tolk blazn skodit, ce ti sicer ustrezajo recimo...oz. uzivaj recimo kak dan, dva, tri.. pa ce bos kaj opazil cudnega na sebi..... pa nehaj... sicer pa je to moje laicno mnenje, tko da ga ne jemlji prevec za zihr. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xmann 29. avgust 2007 Prijavi Deli 29. avgust 2007 (popravljeno) Hvala za hiter odgovor........no saj tudi pomoje mi ne morejo veliko škodovati.......vendar če je rok pretekel mi tudi koristile ne bodo ........tako da sem se glede tega raje pozanimal........ ........če pa še kdo slučajno ve kaj v zvezi z mojim vprašanjem.......pa kar na plan z koristnimi informacijami........ Popravljeno 29. avgust 2007 -> xmann Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Layla 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Pri meni že nekaj mesecev laufa Algea (Chlorella). Popravila se mi je kri, po nobeni hrani me več ne šraufa po trebuščku in na splošno, se bolje počutim. Tako da bom zaenkrat nadaljevala kar s temi . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gari11 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Zdravo,me zanima kakšne mate kej izkušnje z algami. Jest sem zanč ene kupu na priporočilo prijatelja, ne vem točno imena , mislim da so Japonske al neki tazga. Me zanima kako so kej vplivale na vas ? Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 dobrodosel beri tukaj!, mas 5 strani! : ALGE, kvaliteta, zdravilnost, cistost... dodatki prehrani: Zdravi,naravni dodatki k hrani pa se bi se kaj naslo, ce bi uporabljal iskalnik! no, pa lep pozdrav Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bilkka 4. avgust 2008 Prijavi Deli 4. avgust 2008 Hej hej! Je kdo izmed vas, ki je jedel alge, mogoče dobil kakšne izpuščaje na koži- akne, lišaje, rdečico, karkoli?Jaz sem jih jemala 6 mesecev pa sem jih potem nehala, ker sem mislila, da je to zarad alg. Jedla sm algeo, sicer pa tudi piše, da je možen pojav alergij na koži in da je vse to prehodne narave, ki kaže na pospešeno izločanje toksinov iz telesa... samo vseeno, da to traja 6 mesecev? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 4. avgust 2008 jp, jaz sem prav tko dobila alergijo - ni blo prehodne narave, prav tko je predolgo trajalo in sem jih prenehala jemati. ne verjamem, da se toksini 6 mescev izlocajo - ce bi bil tok zastruopljen (da bi se ti 6 mescev pospeseno cistl strupi v tok vidni obliki), ti alge ne bi kaj prida pomagale.To valjda pise tud zato, da se zascitjo, da je torej vsaka reakcija odvisna zgolj od uporabnnika, v smislu, je pac tok zastrupljen. ne kupim tega, v glavnem. kot pravm - sama sem rpenehala z jemanjem, sem jih podarila. ker sem mela tud neko kozmetko (od Kahnetke), ki je vsa z algami (bla) in je blo isto. Totalna alergija!Tko da sem ene 4 kose kozmetke tele potalala frendam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bilkka 5. avgust 2008 Prijavi Deli 5. avgust 2008 Uau, Marsa, mi je res zanimivo, da je blo s tabo podobno!Jz res ne vem kako to, sam men so se pa nrdil prav mozolji, teb pa pravš sam neka alergija? No, jaz sem jih nehala jemat enkrat feb.,marca, pa še zdj ni bolš. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Kupila sem alge kombu, pa sem zmedkana glede uporabe. V embalaži je 50 gramov alg, taki posušeni podolgovati listi, pa piše, da lahko oseba poje do 1 gram suhih alg na teden zaradi visoke vsebnosti hranil. Na kakšen način pripravljate te alge? Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 http://www.btc-city.com/prispevek.php?ID=3836Stročnice, ki jih kuhamo z algami kombu, ne napenjajo.Odreže se lahko 2 - 3 cm alge kombu, se jo obriše z vlažno krpo lahko, če je kj "belkasta",kuha s stročnicam, juhah, mineštrah, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Hvala, tantra. Kul, še za ostale vrste piše. Aha, pri meni pa piše, da jih je treba namakat v vodi 2x po 15 min in vsakič vodo odlit. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Namakat ok. Prej jih pa obriš z mokro krpo.Vodo z izluženimi minerali porab za juho, mineštro, ... -)Hvala, tantra. Kul, še za ostale vrste piše. Aha, pri meni pa piše, da jih je treba namakat v vodi 2x po 15 min in vsakič vodo odlit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Danke, bom upoštevala. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Vodo z izluženimi minerali porab za juho, mineštro, ... -)Še nisi slišala za ekstrakt morskih alg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boske 7. september 2010 Prijavi Deli 7. september 2010 Zdravo' date='me zanima kakšne mate kej izkušnje z algami. Jest sem zanč ene kupu na priporočilo prijatelja, ne vem točno imena , mislim da so Japonske al neki tazga. Me zanima kako so kej vplivale na vas ? [/quote']predlagam da se obrnete na stran www.aquasource-slo.tk tam lahko izvete veliko o algah, lahko pa se tudi obrnete na kontakt na strani. Lepo pozdravljeni in upa da vam inf. pomagajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boske 8. september 2010 Prijavi Deli 8. september 2010 ok nebom prevec pameten o algah tko da vam da rajsi nasvet da si malo več o tem preberete na aquasource-SLO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
boske 2. oktober 2010 Prijavi Deli 2. oktober 2010 (popravljeno) alge zakon Popravljeno 2. oktober 2010 -> boske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
niwaj 28. julij 2011 Prijavi Deli 28. julij 2011 Ker spirulina stimulira nastanek protiteles in citokinov, varuje pred močnimi virusi, kot so HIV, herpes in virus gripe. Znana je po svoji sposobnosti odstranjevanja težkih kovin in strupov iz telesa. Primerna je tudi za sladkorne bolnike, saj pripomore tudi pri nadzoru ravni sladkorja v krvi…..več na : Spirulina - Jesen doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz9 5. oktober 2011 Prijavi Deli 5. oktober 2011 (popravljeno) Odlocam se za eno kuro z algami, pa se hocem mal pozanimat, kaj in kako, katere so kaj na broju in vse.Enkrat sem furala Spirulino, pa je bilo kar OK.Zdaj pa je toliko tega, da mi je boljse, ce si prej vse skupaj malo prechekiram. Prav pridejo tako vase izkusnje, mnenja, kot tudi razni linki, infoti, napotki. Thanx. Gotovo je boljši sinergičen učinek z več vrst algami: Spirulina, Chlorela... Popravljeno 5. oktober 2011 -> blaz9 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.