Skoči na vsebino

Čustvena inteligenca

mačky

Recommended Posts

se niti ne bi rad definiral ali s čim poistovetil

šamanski treningi, obredi, zgodbice, plesi, bobni, pipe... včasih se mi zdi kot da bi se to dogajalo v prejšnjem življenju... it was very nice xsrcx pogrešam... en dan pa spet x:)x some place elsewhere

OK

xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Ma, klinac...če si slabo vzgojen, seveda veš, kako ne smeš vzgajat otroka, samo, vprašanje je, če pol delaš v skladu s tem vedenjem. Al tud sam postaneš slab starš? Moja dva sta mela bedno vzgojo, nobene ljubezni, podpore, v bistvu mi je fotr enkrat, k sm mu rekla, zakaj je tak pezde do mene in mi ne pokaže, da je ponosen name, ampak me skoz tlač v drek, rekel, da je to del vzgoje, da me ponižuje in govori, da nisem nič vredna in da ne bom nič dosegla zato, ker mu bom jst pol dokazala, da to ni res! :vragec: Jaka vzgoja. Pa vem, da je bil on na isti način vzgojen, pa tega ni popravil. Pri mat je isto. V bistvu sem jaz njena mama...to me ful jezi, sčasoma vse manj, ker se probam zavedat, da sem si jo sama izbrala. :o|o:

Tko da...ne vem, kolk bom jst kej mela otroke, ker trentuno vem, česa ne počet, vprašanje pa je, če bom to tud izpolnila al bom ista krota postala??? :xx!:

Točno tako...!

Ponavadi je prav tako, kako si bil vzgojen enako delaš z svojimi otroci !! :o|o: Moja mati in oče sta čist ista...za razliko od mojega fotra, ki je bil prepuščen svetu...(očeta ni imel, mati pa mu je umrla pri osmih letih) in zdaj si lahko kr mislite, kolk je on bil meni vzoren... :xx!: x:Dx

Vsekakor jaz teh napak ne bom delal !! Najprej, ker otroka se ne vzgaja, ampak usmerja ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

blagor Vam, ko imate že vse naštudirano.... x;)x

xsrcx

V bistvu je že vse zapisano...še preden se rodiš, čeprav ne verjamem v usodo ! x;)x x:Dx :inocent:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Uf santos marsikaj je že zapisano...pa ne poslušamo. xDDx

xsrcx

pokaž recept za dobro vzgojo xDDx x;)x pa naj bo to v družini ali šoli......

xsrcx xsrcx

Rekel sem, da se otroka usmerja in ne vzgaja ! xDDx x;)x

Recept je v nam...samo prisluhnit mu je treba, zato je treba poslušat. :D x^x x:o)x

Santos:

Imaš otroke :inocent: ....

jaz ne ...vem pa, da eno je teorija druga praksa x;)x

In da je pri vzgoji, nekaj skupnega vsi so otroci...vsak pa je drugačen, torej recepta ni x:Dx

Torej bom drugač vprašala kako pravilno usmerjat otroke.... xDDx

xsrcx

Ne težim mogoče mal....ampak me zanima xDDx

Boš, boš ... boš mela otroke in boš čudovita mati, sej si že veliko stvari razjasnila :palec: x:)x

Uf, hvala. :inocent: xredx Velik ljudi mi to govori, sama sem pa vedno manj prepričana. Ne vem. Bomo vidli. Najprej bo treba ta pravega možeka dobit. x;)x x:)x

Mam x:)x

Je pa res, da čez vzgojo vidš, da se ne moreš zmer svojih smeri držat, sej se tud sam spreminjaš.

kr vpraš, mi ne težiš x:Dx

elohim .... xDDx ja saj. :palec:

hm v bistvu sem hotla mal težit santosu, ki mi deluje kot da mu je vse mala malca xDDx (sory santos ampak res), da mu svet leži pod nogami.... xDDx na take imam mal pike x:Dx

No je že prav tako da si se Ti oglasil xDDx

PA spet imaš lep podpis x;)x

xsrcx

Santos:

Imaš otroke :inocent: ....

jaz ne ...vem pa, da eno je teorija druga praksa x;)x

In da je pri vzgoji, nekaj skupnega vsi so otroci...vsak pa je drugačen, torej recepta ni x:Dx

Torej bom drugač vprašala kako pravilno usmerjat otroke.... xDDx

xsrcx

Ne težim mogoče mal....ampak me zanima xDDx

Hvala bogu jih nimam še :inocent: morda čez kake pet let !? :8): x;)x

Mislim, da skrivnost je v tem, da se jim posvetiš 100%, kar je za večino bolj težko, kajne. Zato pa jaz jih ne nameravam imet, vsaj do takrat dokler ne bom stabilen z vseh vidikov.

In, tako, da znajo ločit dobro od slabega...in predvsem, da vedo zakaj je/so rojen(i) !! xsrcx

Ko bom imel otroka...ti bom znal več povedat...do takrat pa x:Xx x:Dx

Vsekakor za "vzgojo" otrok sta potrebna, tako očka kot mati ! xsrcx

elohim .... xDDx ja saj. :palec:

hm v bistvu sem hotla mal težit santosu, ki mi deluje kot da mu je vse mala malca xDDx (sory santos ampak res), da mu svet leži pod nogami.... xDDx na take imam mal pike x:Dx

No je že prav tako da si se Ti oglasil xDDx

PA spet imaš lep podpis x;)x

xsrcx

xrolleyesx

Da se nauš opekla... :D

Da se nauš opekla... :D

Zakaj santos...nič slabega ne mislim....torej me nič slabega ne bo doletelo.... x;)x brez skrbi x:Dx

ne grozit.... x:o)x

Da mi svet leži pod nogami...to bo kr držalo. x^x Saj smo v temi (čustvena inteligenca) ! x;)x

Mah ja ...čustevena inteligenca xDDx

xsrcx

Pa še ena zares; morš bit pa res eno samo sonce, ko maš tko lep avtogram xDDx xsrcx

Ja, ki se ponavad za oblake skrije x;)x....

xsrcx

Zakaj santos...nič slabega ne mislim....torej me nič slabega ne bo doletelo.... x;)x brez skrbi x:Dx

ne grozit.... x:o)x

Mah ja ...čustevena inteligenca xDDx

xsrcx

:eek: xnckrivx :inocent: x:Dx x;)x

xsuperx zadela bistvo...

shit happens... x^x

hm... :inocent:

*shit*

:2src:

Itak diana :palec:

Čustva včasih razum težko obvalda x:)x

SE pa učimo - razum, da bi jih.... inteligenca.... xsrcx :palec:

Ja shit ...zna bit koristna stvar...če že ne drugače je fajn gnojilo...pa rožce pol cvetijo še lepše :palec:

xsrcx

:palec:

Pri hindujcih pa namaste pomeni : “Pozdravljam božanskost v tebi”

Ja pri tem smo danes govorili pri geografiji ... Namaste, sri Gurudeva ... (Pozdravljen, veliki guru)

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...