El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Danes zjutraj sem gledal eno nesrečo na avtocesti tam pr moji cestninski postajici na uncu, trije rešilci so bili, pol sem pa celo pot v LJ razmišljal, ni mi dalo miru, kako plemeniti in herojski so tile reševalci, reševat življenja vsakodnevno, hja pol pa razmišljam, kako bi lahko najbol pomagal človeštvu, kaj lahko js naredim, pa mal sem se zamislil da tale moja kariera ne vodi v take vode kjer bi lahko res pomagal ljudem ali pač... pa sem bil žalosten pol k to ni prava pot za tist kar točno hočem, ampak se ne mislim še čist odpovedat vsemu skupaj... pa mal vprašam... Kako najbolje služit ljudem, pomagat narest ta svet lepši, življenje bolj znosno, dan lepši in tko naprej... evo upam da mate kere dobre predloge... pa ideje, mrbit kaj tazga kar se vam je ponudilo, pa se vam ni dalo uresničit al pa karkoli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 TI SE SPLOH NE ZAVEDAŠ KOLK DOBREGA DELAŠ TEMU SVETU ŽE SAMO ZATO KER ŽIVIŠ IN KER SI TAK SONČK Ups, nisem vpila, samo hotela sem da zelo dobro slišiš Če bi vedel kolko si razveselil mene ko sem prišla čist poklapana po nasvetek zadnjič in če bi vedel na koliko ljudi deluješ isto, bi samo še sijal! Tako vsi delamo nekaj dobrega za ta svet, eni tako drugi drugače, samo zavedamo se tega verjetno ne...malenkosti štejejo, vsaka mala mičkena malenkost šteje! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja vem sej zato to počnem... sam tko pogledam dalo bi se tooooooooolk več... narest js delam lepe stvari mrbit kšno urco na dan... uh bo treba kej najdet... mrbit bom ustanovil kšno jogijsko skupinco... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Glej ti študiraš fiziko. No in mogoče boš kdaj gledal skozi teleskop in slučajno odkril kakšno drugo življenje v vesolju Pa tudi če maš diplomo iz fizike lahko kaj dobrega delaš. Daruj kri, daruj karitasu, prijavi se k dobreodelnemu društvu, pejd v dom ostarelih kot prostovoljec tak čist brezveze, veš kok so veseli Kot npr. smo zadnjič šli eni štirje iz osmih razredov v dom ostarelih neki recitirat, veš kak smo mel fajn občutek, pa veš kok so nas bili veseli Že če osrečiš nekoga, si nredil nekaj dobrega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>TI SE SPLOH NE ZAVEDAŠ KOLK DOBREGA DELAŠ TEMU SVETU ŽE SAMO ZATO KER ŽIVIŠ IN KER SI TAK SONČK Ups, nisem vpila, samo hotela sem da zelo dobro slišiš Če bi vedel kolko si razveselil mene ko sem prišla čist poklapana po nasvetek zadnjič in če bi vedel na koliko ljudi deluješ isto, bi samo še sijal! Tako vsi delamo nekaj dobrega za ta svet, eni tako drugi drugače, samo zavedamo se tega verjetno ne...malenkosti štejejo, vsaka mala mičkena malenkost šteje! To si lepo napisala! Vsak nardi kdaj kaj lepega za drugega človeka, pa čeprav se včasih tega niti ne zave... Zato je vedno fajn, ko ti nekdo to pove - tako kot ti El Ninotu... Ker ko se človek zave, da je nardil nekaj lepega, nekoga razveselil, mu pomagal, ga osrečil, potem to ponavadi osreči tud njega in se potem trudi še večkrat tako razveselit ljudi, jim pomagat... Če pa želiš nardit kaj dobrega za celo človeštvo, pa je mal težje verjetno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 EL NINO, veš, kaj je rekla Mati Tereza? "Ne moremo delat velikih stvari, pač pa veliko majhnih z veliko ljubezni". Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 BOMBO pa ne sam atomsko.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Huh, sm se že orenk ustrašu, da je zlomk v tako človekoljubno temo kot je tole, napisal eno zares človekoljubno idejo, kaj napraviti, da nam bo bolš. Pa pravzaprav tudi je. Po svoje. V bistvu me ni razočaral. Ti , ti! ______________________ Po črto pa še tole. Tale svet je en velik pa nagraužen sistem malih koleščkov. Vsak od nas podmazuje in skrbi za enega. In če bi vsi DOBRO skrbeli vsak za svoj kolešček, bi šlo vse kot po maslu. Ker pa ni tako, pa mamo, kar mamo. :xx!: Vsak naj torej podmaže samo svoj kolešček, pa bo naredil vse, kar lahko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Glih sem hotla rect;Nino, lepo ko razmisljas o tem..Sam ves kako je:"potovanje, dolgo tisoce kilometrov, se zacne z enim samim korakom". zacnes z majhnimi stvarmi, tud jaz bi si morda vcasih bolj zelela oz. bi se mi zdelo bolj pomembno odkriti cepivo za aids...a pac, zaenkrat sem pri ln, za naprej bomo pa se vidl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ja, iz nekega nedoumljivega razloga smo točno tam, kjer je potrebno in delamo s koleščkom najbolje kot znamo...če je vse popolno, pol nardimo največ kar čahko...al se pa vsaj trudimo v tej smeri... ...na nas... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kako najbolje služit ljudem, pomagat narest ta svet lepši, življenje bolj znosno, dan lepši in tko naprej... evo upam da mate kere dobre predloge... pa ideje, mrbit kaj tazga kar se vam je ponudilo, pa se vam ni dalo uresničit al pa karkoli... hmmmm težko vprašanje vem pa,da moraš najprej začet pri samemu sebi si naredit lepši svet,življenje bolj znosno,dan lepši....potem pa boš lahko pomagal tudi drugim... sicer pa če bi vsi začeli pri sebi,potem ne bi bilo treba drugim pomagat,ker bi si že sami! tako,pa se na žalost ljudje vse preveč obremenjujejo s tujimi problemi,namesto da bi svoje reševali...hmmmmm spet mal zabluzil,ampak nekateri bodo vedli point tega kar sm hotu povedat al pa tud ne lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> BOMBO pa ne sam atomsko.... zlomk tud jz sem razmišljala... sem lih v soboto dobila domov pošto. bom probala mal pomagat. delala bi prostovoljno na sos telefonu za zenske in otroke žrtve nasilja. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Bravo aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako najbolje služit ljudem, pomagat narest ta svet lepši, življenje bolj znosno, dan lepši in tko naprej..Zakaj pa??kolko mi je tu jasno hočeš spremeniti svet in ne svojega uma, ki ti govori da je zunaj treba stvari popravit.. to je ponavadi tako.. ampak vedi, da je z svetom vse v najlepšem redu.. če kaj ni vredu in je bolano, grdo je to naš um.. svet v vseh pogledih se nam kaže takšen karkšni smo mi sami..vsak odnos z ljudmi je odnos z samim sabo..zato ti predlagam; spremeni um, spremeni sebe in vse se spremeni.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa??kolko mi je tu jasno hočeš spremeniti svet in ne svojega uma, ki ti govori da je zunaj treba stvari popravit.. to je ponavadi tako.. ampak vedi, da je z svetom vse v najlepšem redu.. če kaj ni vredu in je bolano, grdo je to naš um.. svet v vseh pogledih se nam kaže takšen karkšni smo mi sami..vsak odnos z ljudmi je odnos z samim sabo..zato ti predlagam; spremeni um, spremeni sebe in vse se spremeni.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tud jz sem razmišljala... sem lih v soboto dobila domov pošto. bom probala mal pomagat. delala bi prostovoljno na sos telefonu za zenske in otroke žrtve nasilja. Usposabljanje se bo začelo v petek, 4. marca 2005 v Ljubljani. Za podrobnejše informacije pokličite v pisarno Društva SOS telefon, na tel. št. 01 544 35 13 ali 01 544 35 14, vsak delavnik od 9.00 do 15.00. Prijazno vabljene! http://www.drustvo-sos.si/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 jebesh bombo sm zhe na SONCHEK klicu....grem smuchat z njimi zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jebesh bombosm zhe na SONCHEK klicu....grem smuchat z njimi zlomk Saj te komaj sledim. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> tud jz sem razmišljala... sem lih v soboto dobila domov pošto. bom probala mal pomagat. delala bi prostovoljno na sos telefonu za zenske in otroke žrtve nasilja. <{POST_SNAPBACK}>Zakaj pa??kolko mi je tu jasno hočeš spremeniti svet in ne svojega uma, ki ti govori da je zunaj treba stvari popravit.. to je ponavadi tako.. ampak vedi, da je z svetom vse v najlepšem redu.. če kaj ni vredu in je bolano, grdo je to naš um.. svet v vseh pogledih se nam kaže takšen karkšni smo mi sami..vsak odnos z ljudmi je odnos z samim sabo..zato ti predlagam; spremeni um, spremeni sebe in vse se spremeni.... <{POST_SNAPBACK}> Usposabljanje se bo začelo v petek, 4. marca 2005 v Ljubljani. Za podrobnejše informacije pokličite v pisarno Društva SOS telefon, na tel. št. 01 544 35 13 ali 01 544 35 14, vsak delavnik od 9.00 do 15.00. Prijazno vabljene! http://www.drustvo-sos.si/ <{POST_SNAPBACK}> jebesh bombo sm zhe na SONCHEK klicu....grem smuchat z njimi zlomk x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PIJAkoma 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Poskrbi, da bo tebi lepo, kajti s tem bos dosegel, da bos vedno dobre volje in jo bos lahko prenasal na druge - tako jim bos najbolj pomagal... Citiraj [url="http://lilypie.com"][img]http://bd.lilypie.com/YsOMp1/.png[/img][/url] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poskrbi, da bo tebi lepo, kajti s tem bos dosegel, da bos vedno dobre volje in jo bos lahko prenasal na druge - tako jim bos najbolj pomagal... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mislim da so telekomunikacije ena od redkih vej človeške tehnologije, ki lahko samo izboljšajo svet. In tukaj sem doma, tukaj bi rad naredil kariero. Je res da se na SMS-ih največ zasluži, ampak povezanost ljudi preko mobilne tehnologije je vse večja in večja. Najbolj presenetljivo je da mobilna tehnologija v najbolj revnih državah izredno profitabilna dejavnost, lahko bi rekel da je to ena od vej gospodarstva, kjer se lahko revne države izkažejo v svojih kapacitetah in na podlagi tega razvijejo določeno vejo gospodarstva, standard je višji. Na telekomunikacijskem trgu, pa Amerikanci nimajo tolikšnega vpliva ter besed. Evropa in Japonska so v prednosti. Svet je v telekomunikacijah, bolj enakopraven. Nekatere revne države imajo tako dobro razvito infrastrukturo telekomunikacij, da celo Američani ali pa kakšni Kanadčani zaostajajo za njimi, po sodobni opremi. Recimo Gruzija, Gana, Kitajska ipd. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Jaz pa sem se počasi usmeril v to smer...z mojim športom želim si pridobit veliko pozornosti... nato se bom usmeril v dobrodelne akcije, želim si ustvarit eno ORG., kot so ( Unicef, Rdeči Križ itn.), s tem da bo ta mal boljše delovala !! Želim si pomagat otrokom, ki so manj srečni od naših in tistim, ki so bili prizadeti od vojn, raznih Virusov ( Afrika ), lakota, nasilja...! V bodoče, ko bom imel več časa zase in za svojo bodočo družino...želim si posvojit enega otroka, pač ena sirota manj na tem Svetu ! Želim se bojevat proti nasilju ženksam in otrokom, kot je navedeno zgoraj ! Tud knjigo bom napisal o tem...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...želim si posvojit enega otroka... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 santos aiwa vasudeva bigm no, tudi mati tereza... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.