coccinelle 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kodrlajsa xrosex Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 Ko je moja rodila, sem ji povedal, ni važen katerga spola je otrok, važen je samo da bo pop zdrav. pa še to sem ji povedal, če nau pob, maš pa tlele vozni red za vlake. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Hvala. Ne dojemam še povsm kaj dogaja. Julijana, se ti javim po 4. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 cvičkar, a je biu pob, ali sta tvoje punčke šle na vlak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 Uživaj in sledi srcu...ne obremenjuj se ...čim manj proučuj situacijo..pol itak vse pozabiš in delaš po filingu ...čeprav se ti bo zdelo, na trenutke,da dolgo traja -izkoristi čas in povezanost z bitjecem v tebi za stvari, ki te radostijo..zdaj boš imela dvojno moč in neposredno povezavo(še močnejšo) z božanskim...mah, ti kr malo zavidam-seveda pa ti iz srca privoščim Uživajta Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>cvičkar, a je biu pob, ali sta tvoje punčke šle na vlak Je bil pob, če pa nab zagruzu, bi se pa lahko svašta scimilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Ej, a veš, da moj je izjavil, da bi skor mičken raje punčko in imam feeling da bo res punčka! Čeprav sem "ravnokar" izvedela, da sem nosečka. A moj potem nima ravno jasnih pojmov po tvoje Oziroma pri nas kar jaz odrejam, da bo kar punčka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Senija 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lep pozdrav vsem. To je moj prvi obisk foruma, zato ne vem ali lahko v enem sporocilu postavim vec vprasanj - upam, da lahko Rada bi kak nasvet od (bodocih) mamic. Zanima me do katerega meseca lahko letis z avionom? Bi mi dovolili, da potujem kaksna dva tedna pred datumom?- rada bi rodila v Sloveniji, a sem sluzbeno na Nizozemskem. Kako je s porascenostjo? Prebrala sem, da lahko prepogosto britje ( tam spodaj ) povzroci okuzbe? Sama imam navado, da bikini urejam zelo pogosto, saj me dlake motijo, ne bi pa rada s tem skodovala otroku. Masiranje presredka. Postopki, ki so opisani na internetu, so zelo zakomplicirani. Ste ve to pocele in ali vam je pomagalo? Ste rodile naravno? So vam pomagali z zdravili? Hvala za vse odgovore. Ojla, moja prva nosečnost je potekala brez problemov. Sicer nisem letela z avionom, sem pa počela marsikaj. Telovadila oz. gibala sem se do konca. Tudi zimske pohode sem imela. Kar se letenja tiče, ne pretiravaj s tem... v zadnjem mesecu si tega jaz ne bi več privoščila. Brila sem se dokler sem še kaj videla pod trebuhom in infekcij nisem imela. Presredka nisem masirala, sedaj ga bom. Sem bila prvič šivana in ni glih luštno. Rodila sem hitro.Nekaj je pomagal oksitocin in injekcija proti bolečinam. Vse ob pravem času, tako da bolečin niti nisem čutila. 2 uri in konec. Ampak posledica..šivi, bolečine v nožnici 1,5 leta ob dotikih. Pa ne se ustrašit. Vsaka nosečnica je poglavje zase. Tudi vsaka nosečnost je poglavje zase. Sem v 27 tednu in 3 sedmine druge nosečnosti. In je vse drugače. Rizično. In vseeno upam, da se bo izteklo najbolje. Ne preobremenjuj se z vsemi podatki. Zdravo jej, gibaj se, pa poskrbi za sprostitev. In bo šlo. Brez problemov. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. julij 2005 Prijavi Deli 24. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej, a veš, da moj je izjavil, da bi skor mičken raje punčko in imam feeling da bo res punčka! Čeprav sem "ravnokar" izvedela, da sem nosečka. A moj potem nima ravno jasnih pojmov po tvoje Oziroma pri nas kar jaz odrejam, da bo kar punčka Baby Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Vprašanje vsem tistim ženskam, ki so že rodile in jih je zdravnik en mesec pred porodom napotil na obračanje plodu, zaradi nepravilne lege otroka v maternici? Kako v praksi izgleda to da otroka obrnejo? *** Prosim tudi če napišete kaj o svojih izkušnjah z carskim rezom? Čustveno doživljanje in rehabilitacija? Koliko časa, da se zacelijo zadeve in koliko se prereže tkiva na trebuščku? hvala že vnaprej vsem.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. februar 2006 Prijavi Deli 15. februar 2006 Lia? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Hm, Lia iz "svoje roke" ti ne vem povedat,...vsakič rodila "normalno",.......imela pa frenda dva carska,....tak da lahko povprašam "iz prve" če ti kej pomaga. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 pomaga ...kar kol iz prve roke.... *** če kaj butastega vprašaš zakaj je kdo neumen se jih kuj petstotaužnt oglasi...zdaj pa totaln zero...nul....koma...nul Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 evo, evo jaz sem rodila dva otroka s carskim. prvega po celonocnem cakanju, da se kaj zgodi. drugega pa tako naroceno, kot ce gres k zobarju po prvem porodu sem se dolgo spravljala skupaj. ce je se kaj drugega, pa prasaj. sama opreacija pa to? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 hvala Lea..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 pomaga ...kar kol iz prve roke.... *** če kaj butastega vprašaš zakaj je kdo neumen se jih kuj petstotaužnt oglasi...zdaj pa totaln zero...nul....koma...nul ok lia,....se bom kokr se da info Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 vidim pa, da ti nisem odgovorila na vprasanja custveno...hm. hecen obcutek, ko ti otroka pripeljejo v tistem porodnisnicnem vozicku. v bistvu takoj, ko se zbudis iz narkoze. ne vem pa, kaksen je obcutek, ce ga dobis takoj potem, ko ga rodis, tako po naravni poti rez je pa dolg kaksnih deset centimetrov in se pod kopalkami, recimo, ne vidi. pa tudi dlake ti zrastejo cez in je skoraj neopazen. zna bit, da je enostavnejse....kaj pa vem. prerezan trebuh....narkoza...pa baje kri kar sprica Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2006 Prijavi Deli 16. februar 2006 Lea prav zlata si......hvala za vse tole te tvoje besede so pravi balzam.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KAJA_Z 20. februar 2006 Prijavi Deli 20. februar 2006 Ojla! Jaz sem v 10. tednu nosečnosti, zato sem ti hvaležna, da si odprla to temo. Me pa zanima, če ima kdo izkušnje s povišano temperaturo v nosečnosti? Pri meni se giblje od 37.2 do 37.6 že več kot 10 dni. Virozo smo že izključili, tudi menda ni nevarno za otročka, toda vseeno me skrbi, ker tega nisem nikjer zasledila. Kar pa se tiče masaže presredka, pa sem od prijateljic, ki so že rodile, zvedela, da je zelo koristno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Kaja_Z po moje ni nič hudega tale povišana temperatura, ampak odgovor boš pa zagotovo našla na Ringaraja, kjer imajo nosečnice forum, in debatirajo o vsem! Dobiš veliko informacij! Drugače pa delaj Keglove vaje za krepitev mišic, je lažje kot masiranje presredka, pa tudi zaleže! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 video... vzemi trditve 'za rezervo'! mi je pa vseeno zanimivih nekaj podatkov. ob bazicni vodi so pozabili dodati tudi elektrolite in elektrone! Torej za zdravo biolosko okolje celice dokazano potrebuje celica tudi elektrone in elektrolite in ne samo primeren pH.- elektroliti - zadovoljiva kolicina mineralov (tudi zdravo sol)- elektroni - iz antioksidantov, (ziva voda oz. Active-H oz. FHES)- bazicen pH (primerna voda in hrana, zivljenje brez stresa, umirjenost, meditacija, sport oz. gibanje, ciscenje oraganizma, dovolj spanja za obnovo celic in delovanja organov, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamaca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kja pa prvotna vprašanja:-z avijonom lahko letiš nekje do 6 meseca- tako daleč ti dovolijo letalske družbe, ker ne prevzemajo odgovornosti, če do česarkoli napačnega pride,-briješ se lahko, kolikor te je volja, če ne gre drugače, ti lahko pomaga partner (bolj nevarni so razni bazeni, pretesne hlačke..), ker se ti mimogrede lahko kaj vname, ker je nožnična flora bolj občutljiva (malo še dodajo hormoni)-presredek si le masiraj, to sploh ni zakomplicirano, če si ga že navlažiš, s kako dobro kremo vsak dan, že to pomaga-porod je pa pri vsaki nosečnici pesem zase, običajno je da dobiš kaki koktelj protibolečinskih sredstev, lahko tudi umetne popadke, če gre prepočasi, ali pa se ne odpiraš, razen če boš imela srečo pa bo v pol ure vse fertik Sama sem rodila s carskim, do polovice je šlo, potem se je malecka cela zapletla v popkovnico in ni šlo drugače, žal.Je pa normalen porod naraven, carski rez pa operacija. In tako kot po vsaki drugi operaciji tudi tu lahko sledijo nevšečnosti. Dosti težje zadihaš v novo življenje, potrebuješ več počitka, prav tako se moraš bolj čuvat, ker si lahko mimogrede prehladiš kaka ledvica. Bistvo pa je da v vsakem primeru dobiš težko pričakovan sad ljubezni in bolečine so v trenutku pozabljene. Citiraj ...i am with stupid... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tivs 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 zelo me zanima kasni so prvi znaki nosecnosti?(2-3 teden) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.