Skoči na vsebino

NASVET!

Dellery

Recommended Posts

PROBLEM?!?!

Po dolgem pobiranju iz pretekle zveze, sem se končno pobrala in pogledala na vse drugače… Začela sem opazovati fante jih sprejela in zame niso več nekaj o čemer nočem razmišljat.

Že dalj časa nazaj mi je v oči padel fant, ki sem si ga zadala kot nekaj kar bom vedno lahko gledala, opazovala, ker mi zelo dobro zgleda. Z njim se nisem videla naprej, niti nikoli skupaj ali karkoli podobnega. Hotela sme ga imeti, da ko ga vidim si rečem »dober je« int. Od mene je kar nekaj let starejši. A to sploh ni problem.

Pred kratkim smo se zabavali v enem lokalu, tam je bil tudi on. Ker pač sem dekle, ki se zna zbližat z ljudmi sva na koncu pristala skupaj. Obnorel me je… Res zmešal v eni sami noči. Ne pomnim, da bi komu to uspelo, kadarkoli, kdajkoli… Veliko se srečujema, a imam občutek kakor da drži najin odnos na hladnem. Pa ne tisto ful… ampak tako, zdaj a ga moti, da sem premlada ali ga pa res ne zanimam. Ves čas ko smo kje skupaj se pikama z besedami, saj sami veste kako to gre… In zdaj smo tukaj. Rada bi ga bolje spoznala, rada bi kaj vem… sploh nočem, da bi se med nama razvila kakšna resna zveza ali karkoli… Ampak.. sej sama ne vem… Poiskala sem si njegovo telefonsko številko. Zdaj pa smo tam: Ali mu napisat sms sporočilo, ali obdržati odnos na tem kot je… In če mu napisat sms, KAJ NAPISAT!?!?! Groza je… res.. zmešana kura sem… Po treh letih vsega se mi zdi kakor, da spet živim… Rada bi se mu približala, imam občutek, da se mi tudi on želi, a se nekako boji… Ne vem morda se v vsem motim… A če ne bom poskusila, se bom vedno spraševala kaj bi bilo če bi…

Kako začeti SMS, kaj mu napisat?!?!

Zdaj pa da vas slišim!

Hvala vam!

Dellery xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Tud jaz tako mislim. Počakaj, da se srečata, pol pa mal potipej, kolk je kej zainteresiran za to, da ti da telefonsko. Mogoče ti jo bo dal, če ne, jo pa že itak maš in mu še vedno lahko sama od sebe SMS pošlješ.

Liv

Jaz mu ga tudi ne bi!

Glede na to da se velik srečujeta pa da on ni dal pobude za številko, ni velike verjetnost da si želi resne veze.... Ni pa nujno, lahko da je res sramežljiv ali pa ga dejansko moti tvoja starost?

Napisi!! Recimo... "Kako je mrzlo te dni.. kaj naj storim, da se ogrejem? A tebe tudi zebe?"

Pa ne jutri to napisat.. ampak danes.. jutri vec ne bo tko mrzlo..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

hmm...

hm...

pih, joj, kok je tecno ko se moram pridruzit skoraj tem dolgocasnim tradicionalnim odgovorom in rect - ja, ne poslat... :o|o:

.. ampak... po eni strani pa tko poznam tole navdusenje, tole... go for it, jaz sem sla, sam... kaj pa vem... in bi ti najraje rekla - POSLJI!!! ni vazno, kdo je prvi, kdo da pobudo, saj nismo.. kaj jaz vem kje... :)

skratka, glede na to, da si ocitno impulzivna, bos itak ravnala, kot te bo v enem hipu pichilo, ne glede na to, kaj kdo (kjerkoli, recimo tule) pametuje.

kakorkoli se bos odlocila, zelim ti da bi se imela dbest! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sej ne, da ne bi smele punce delat prvih korakov, sam če že imaš toliko poguma, potem bi jaz raj v obraz povedala... In vprašala za številko. Če bi nekdo kr tko nekje mojo številko dobil in me začel nadlegovat, nebi bila najbolj vesela. Pa če mi je všeč ali ne. Ker številka je zelo osebna stvar in je nebi smela od drugih dobit.

Morm rečt da se strinjam z mačky....

again...

Sicer pa , če bi jst kdaj imela prav glede ljubezenskih nasvetov, bi verjetno imela ljubezensko življenje bolj pošlihtano!!!

:wOOt: :fool: :fool:

V vsakem primeru pa ti želim čimlepši razplet! :palec: :palec:

Ja dej napiš mu nekaj lepega! Pač napiši to kar ti srce govori in to je to! Jast bi nekak tak napisal! Hm... Ojla! Moram ti priznati da si mi tko res vredu dečko in bi rada da bi se majčken boljš spoznala, saj fajn prjatlov ni nikoli odveč ! Če pa to najino prijatelstvo s časom (al pa kr takoj) preraste v kaj več pa še tok ..... ! x:Dx

Eeeeee bom šel jast rajši kr spat! :sleeping:

xsrcx Lahko nočko! xsrcx

PS: Pomoje sm zihr ful pripomogel k ljubavnemu sms-ju! xrolleyesx

hmmm, Mitja 22, tole tvoje se pa splača sprintat pa nekam na steno obest, da bo zmerej na očeh, ko se bo treba s simpatijo spoznat... :onfire: :inlove: xsrcx xsuperx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

(popravljeno)

js sm dostikrat v podobni situaciji in te cist razumem.... ja pisi mu, ce gresta na kavo... al pa gin tonik, bo bl zalegl :2src:

oz. povej kaj si naredila, zihr si ze ukrenila x:)x

Popravljeno -> ariel

Jaz bom šla pa v večjo skrajnost, povej mu kaj misliš in ga direkt vprašaj kaj misli on, brezveze je neki ugibat, ker ne moreš brat misli drugih ljudi. Ne vem, če bi se meni zdaj to dogajalo, ne bi hotla izgubljat časa z nekimi igricami, ali ja ali ne, če ja kul, če ne, pa gremo dalje. Simpl x;)x

Napiši "Želim si te!".

Jaz bi to napisala (ker mi je iz tvojega posta razvidno, da si želiš nekaj takega...). Jaz sem takšna, da se nočem čez 5 let spraševat, kaj bi bilo, če bi takrat naredila to in to, itd... Poskusi! To ni greh! Če bo prijel vabo, pol super! Če se bo pa ustrašil, pa to pol sploh ni to, kar vidiš na njem...

Moje mnenje.....

Good luck! xcrossfingx xsrcbumx

Scio mi nihil scire

Dovoli si. Upaj!!!! Kar naredi. Bodi vesela, igriva, pogovarjaj se z njim razno nič vezano na to, potempa čist na koncu, ko se poslavljata - všeč si mi, veš?! mu reči in odidi, pol naj pa bo on na potezi.

naredi malo tako, nevsakdanje, igrivo, lahkotno.

Da boš mela na stara leta spomine...

kot je nekdo pred mano nekaj takega mislil

naredi skratka nekaj!

<{POST_SNAPBACK}>Jaz bom šla pa v večjo skrajnost, povej mu kaj misliš in ga direkt vprašaj kaj misli on, brezveze je neki ugibat, ker ne moreš brat misli drugih ljudi. Ne vem, če bi se meni zdaj to dogajalo, ne bi hotla izgubljat časa z nekimi igricami, ali ja ali ne, če ja kul, če ne, pa gremo dalje. Simpl x;)x

:palec: jaz bi tudi tako naredila,kot sem skoraj zmeraj.in ce si te zeli bos to takoj zvedela,ce si te pa ne zeli bos tudi to enako takoj vedela-in ni ti treba si vec ustvarjati iluzij in nepotrebnih vprasanj.

nic ne bos zgresila ,ce mu bos na simpaticen nacin pokazala kaj cutis.

sicer jaz ne bi za komunikacijo uporabila mobitela....ampak kaj bolj izvirnega.

razmisli mal,glede na to kak karakter je,kako bi ga lahko presenetila.

v postev pride marsikaj,od listka v kaselcu do vabila na sprehod,piknik,kino.bolj kot bos izvirna,bolj bos "unikatna".le pogumno,brez predsodkov in zaupaj vase ko gres v akcijo. xcrossfingx xloveyx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

kje si zdej ,dellery.nisi nic sporocila ,ce si kej postimala.lahko bi se kej javla za takega firbca kot sem jaz.a je kej ratal al ja?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Khm kaj vam naj rečem... poslala sem.... odpisal je... Dobila sva se, ni mogel verjeti, da sem imela zanimanje zanj. Mislil je kot, da je to pač bila bežna noč in da hočem fanta, ki je mlajši. Ni hotel riniti, siliti v moje življenje, ker se zaveda, da bi mi lahko uničil življenje. Preživela sem nepozabno noč ob njem. Zdaj se veliko slišiva, vidiva... vspostavila sma nek stik naredila nek odnos. Ne bova se vezala, ker sem sama preveč ranljiva... Pustila bova čas... kako se bo razpletlo se bo.... A še danes sem hvaležna tisti sili, ki mi je rekla > POŠLJI < !!!

Hvala vsem...

Lahko vam rečem le to, narediti tisto kar si želite, pa tudi če se vam zdi še tako zelo noro, nenavadno ali celo ponižno... morda je ravno to korak do vaše sreče!

Lp, Dellery

<{POST_SNAPBACK}>PROBLEM?!?!

Kako začeti SMS, kaj mu napisat?!?!

Zdaj pa da vas slišim!

Hvala vam!

Dellery  xsrcx

Piš mu, seveda. Saj te nismo v 18. stoletju. Karkoli........rada bi, da me pokličeš....karkoli......bo že razumel in če si bo te želel....se bo tudi odzval. x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Khm kaj vam naj rečem... poslala sem.... odpisal je... Dobila sva se, ni mogel verjeti, da sem imela zanimanje zanj. Mislil je kot, da je to pač bila bežna noč in da hočem fanta, ki je mlajši. Ni hotel riniti, siliti v moje življenje, ker se zaveda, da bi mi lahko uničil življenje. Preživela sem nepozabno noč ob njem. Zdaj se veliko slišiva, vidiva... vspostavila sma nek stik naredila nek odnos. Ne bova se vezala, ker sem sama preveč ranljiva... Pustila bova čas... kako se bo razpletlo se bo.... A še danes sem hvaležna tisti sili, ki mi je rekla > POŠLJI < !!!

Hvala vsem...

Lahko vam rečem le to, narediti tisto kar si želite, pa tudi če se vam zdi še tako zelo noro, nenavadno ali celo ponižno... morda je ravno to korak do vaše sreče!

Lp, Dellery

THE BEST!!!!!!!!1 x:Dx x:Dx xsmx xsmx xcheersx xlove2x

Scio mi nihil scire

Dellery, vsesla sem, da si se odločila za korak in , da si sedaj srečna......

... ne vem mogoče sem preveč radovedna.............. a on ni vezan, poročen, nima punce, žene, mogoče celo otrok?????... ker si napisala, da si ti stara 22 on pa velik starejši od tebe.....

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...