Skoči na vsebino

Obdavčitev parov brez otrok

SmartyM

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Točno, prejemki državljanov ne smejo biti obdavčeni z ničemer, pa naj gre za štipendije, plače ali penzije.

Davek plačujemo državljani z nakupom dobrinin uslug in DDV bi moral birokraciji popolnoma zadoščati za funkcioniranje.

Davek na dobiček pa mora biti maksimalen, da bo tudi družbeno podjetje država lahko izplačevalo dividende svojim lastnikom, enakopravnim državljanom, vsem v enakem znesku.

Delnica Države vse to zahteva x;)x  :palec:

Sstane x:Dx tole me pa spominja na Indijo koromandijo

Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Sstane x:Dx tole me pa spominja na Indijo koromandijo

Mene tudi, ampak, to nosimo vsi v svojih srcih, bogati in revni, zdravi in bogati, vzvišeni in osramočeni.

Izgleda, da je to aksiom pravičnosti in potreba človekove univerzalne duše, jaz sem ga le spravil v ekonomske okvire x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Zanimivo je pa nekaj!

radi bi, da bi bilo več otrok, nataliteta pada ...

a zakaj pr ku*** se je na referendumu za oploditev samskih žensk glasovalo proti? Kje so zdaj tisti, ta pametni? Takrat so si nekatere želele imeti otroka, pa so jim to možnost zavrnili. Zdaj pa bi obdavčili tiste, ki si morda otrok ne želijo. Kaj je potem boljše - imeti otroka in mu ne nuditi dovolj ljubezni? Ali imeti otroka, za katerega veš, da ne boš mogel finančno poskrbet.

res, bravo država Slovenija. Rada te imam.

:xx!:  :xx!:  :xx!:

x:Dx x:Dx glasovalo se je proti zaradi davka x:Dx x:Dx

x:Dx bolano ja,sam ena moznost pobiranja denarja pa je x:Dx hm kaj

ce bi se uvedli davek na sive lase??na pobarvane lase?na pleso moskih??hm bi bilo denarja v proracunu x:Dx x:Dx x:Dx :eek: :eek: :palec: [/color]

xsmx xsmx ha ha ha davek na sive lase pa na pobarvane x:px ,sej že pri barvi plačaš davek,haha da se nebo res našel še kakšen tak pametnjakovič... x:Dx :palec: Pa na plešo x:Dx x:Dx x:Dx .

Haha, potem se ne bi več vsakdo, ki ima malo pleše, hitro ful po glavo bril, da se pleša ne bi videla x:Dx x:Dx .

Država bi služila pa s koncesijami za presajanje las. Oni tamle v Rogaški ne bi bili več edini.

x:Dx x:Dx

Še posebej zanimivi bi bili pa tisti, ki bi si z daljšimi lasmi, kolikor jih pač imajo, poskušali zakriti plešo - matr kake lude frizure bi to bile. Takole izpod desnega ušesa bi lase potegovali čez plešo, pa stalno pazili da jih veter ne bi razkril, ker jih nemara lahko opazi davkar ... x:Dx x:Dx x:Dx

In pol bi vsi vedeli za nas, ker Slovaki takih neumnosti ne bi počeli.

x:Dx

Ampak taglavna fora bi pa bila, ko bi g. Pleško dobil odmero davka na plešavost, čeprav sploh ni plešast, ampak se tako samo piše. x:Dx x:Dx Pri nas je to definitivno mogoče. Denar je denar! :xx!:

vragec

no.....ampak che pogledamo na zadevo takole IDEOLOSHKO neobremenjeno

pari z otroci morajo kar nekaj denarja pusti na trgovskih policah....in s tem seveda bogatijo drzhavo....torej....

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 3 weeks later...

a zdej bom pa she froce morala na znak delat....eh,vesh da.....

pa naj mi pol dajo she davek,che nosim chevlje al ne ....pa she kej,bemu....zdej sem pa jezna postala :o|o:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

• 2 months later...

Ja, ja ... saj vem... stara tema, a kaj ko me to tako razpizdi, da si ne morem pomagati.

Stvar je taka: želim si otroke. Ne enega, pet, če bo šlo. Magari za fuzbal ekipo x:Dx . Ampak če me misli država takole nategovat, potem iz principa ne bom imela otrok. In bomo Slovenci preprosto izumrli. OK, ne samo zato, ker jaz ne bom imela otrok. Ampak v tem danem trenutku si otroka NE MOREM PRIVOŠČITI!!! A ni to žalostno? In od mene potem pričakujejo, da bom delala bebice samo za to, da ne bi plačevala višjih davkov? Ma ko jih jebe!!! A ni otrok odločitev dveh (ponekod tudi enega) posameznikov? Plod ljubezni? Ali pa sem samo jaz degen, da ne opazim, da ljubaf nima s tem nič (več)?

Ni lepše "stvari" kot je otrok. A kaj ko je v Sloveniji lepota ocenjena s t(d)olarskim bankovcem. :sad:

Please, somebody shoot me!

Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...