Bern 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Astroklub je majhna druščina tistih, ki jih astrologija zanima do take mere, da so se pripravljeni tu in tam dobiti skupaj, poslušati eno temo ali dve in malo pokramljati o tem, kaj in kako počnejo, kaj jih zanima, kaj bi radi še vedeli in podobno. Dobivamo se praviloma prvi ponedeljek v mesecu ob šestih v gostilni Grohar v Mengšu. * * * Na tokratnem srečanju bo (ob 18.30) glavna tema programa "FINANČNA IN POSLOVNA VPRAŠANJA V HORARNI ASTROLOGIJI" (s primeri), ki jo bo vodil Tadej Šink, zatem pa se bomo posvetili še NEPTUNU, vladarju znamenja Rib, v katerem se pravkar nahaja sonce, pa tudi k iskanju odvisnosti v natalni karti (pripravil Bern). Tudi tokrat bomo poskušali odkriti "skrito osebnost", katere rojstne podatke so člani prejeli skupaj z vabilom, tu pa naj ostane zaenkrat zakrita. Vstopnina za nečlane 1000 SIT. Z včlanjenjem dobite možnost tudi mesečne izposoje astrološke literature (in nekaj knjig s področja duhovnosti, ezoterike ter osebnostne in duhovne rasti), kar ni čisto vse. Vabljeni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 škoda, da se mi pokriva z nemščino, ampak zagotovo kdaj pridem Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a nemščino se učiš? Zdaj te mam pa še rajši! jaz jo namreč učim. Viel Spass! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Sehr gut Primavera, ich lerne Deutsch nur weil es Spass ist... Ja saj ni čuda- a veš, da Ovna astrološko povezujemo z Nemčijo?Nimaš ti tam eno Ovnovo floto, če se prav spomnim? Včeraj sem se spomnila na Astroklub-ta ima srečanja pri gostilni Grohar,sama pa sem bila včeraj na Primorskem v gostilni Grahor! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Bern, takoj bi prišla,z veseljem,v vaš klub.Žal se tudi meni datumi križajo. :xx!: Če boste kaj spreminjali sporoči prosim. A je tole dobra oštarija? Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sehr gut Primavera, ich lerne Deutsch nur weil es Spass ist... Ja saj ni čuda- a veš, da Ovna astrološko povezujemo z Nemčijo?Nimaš ti tam eno Ovnovo floto, če se prav spomnim? Deutsch macht Spass, naturliš! vidim , da si že na (vsaj) drugi stopnji, ker operiraš z odvisniki. Mi zaupaš, v katero jezikovno šolo hodiš, da slučajno nisi v kateri od mojih skupin ? Tale moja ovnova flota je res v povezavi z nemčijo, a od pregovorne nemške natančnosti, vztrajnosti, delavnosti in škrtosti, jaz nisem nič pobrala. Je bolj dvojček tu na delu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Upsala, to pa ne povem, pol me boš še na piki mela pri lekcijah Ne, saj smo se sam hecal..., sigurno nisem v tvoji šoli, moja Lehrerin je tipična Bikica, če bi ti bila moja učiteljica - bi te zagotovo vprašala: "A nisi ti Primavera...?". Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.