Skoči na vsebino

Opravičila

Recommended Posts

• Komentarji 179
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, jaz bi se tudi opravičila nekomu.... :inocent: xsrcx malo hitim, ampak obenem vidim, da ne smem silit.... Sorry..... :sori: But I don`t know what else to do... can`t go on not loving you...... xsrcx
Scio mi nihil scire
Deli na socialnih omrežjih

Ja jst tut tko pravim, če si orenk za*piip* potem hemm kako opravičilo nekaj ccc - nea bo šlo dragi moj, naslednjo zimo :wOOt: :lol:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Samo se pa tukaj tut poraja vprašanje, kaj je El Nino tako hudega za*piip* - pa ne zato da bi mu dovolili opravičilo, nene da ne bo pomote, Nino bo moral odslužit svoj davek :vragec: ampak iz čistega firbca :shsh:

Naj pristojni organi LN foruma presodijo o resnosti zadeve xg:Dx

tinal tebi pa je tako oproščeno - če je v imenu ljubavi :wub: :P :D

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

5rca... :D telefonsko sem imel napačno... pa sem pisal da me ne bo... evo pol pa ni dobila in me je zaman čakala.... :( to je zelo resno vem... kesam se.... vest me tlači in vse bi naredu da bi popravil...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

S tem bi si definitivno prislužil nekaj točk kot Pujs dneva,če bi bila jaz na njenem mestu,bi te kar lepo nekam poslala. :vragec: x;)x

Pa še pošteno bi se mi moral odkupiti,upam,da se boš njej tudi! :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Sorry for being too much of myself at times and for bringing "the very best" of me out on the wrong people at the wrong moment xrolleyesx v tem primeru pač sorry for being an ice queen, you either accept it or move on. I am and I'll be fine with either...

JESSICA ANDREWS - Who I am

>> rabm....sebe spet

Uff good choice :palec: jst sm sebe kar zgubila nekje...na poti zadnje mesece. Spet si bo treba it mal baterije napolnit nekam pa kej za dušco narest ker drugače še vsem drugim okoli life svinjaš :inocent: ...no pa ne me dobesedno vzet s tem "svinjanjem" ...pa sej veste kaj mislim.

zlomk :vragec: x;)x

Vsaka stvar se da opravičit, če ni prehuda! x:)x Vsi delamo napake, eni takšne, drugi drugačne........ x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

hjaja v ljubezni je vse dovoljeno... to pozabljam včasih ko si kaj prvoščim izven ljubezni...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>:vragec:

se opravichuje....

me neki cajta nau sm

rabm....sebe spet

zlomk

vragec

samo she tolk uletim v tole godljo da obrazlozhim gornji post

namenjen je sonchni....in nikomur drugemu

de si kaka "plemenita" drekomeshalka nau kej domishljala

zlomk

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Js pa tlele en ekskjuz moji mucici s foruma(ta zadni) sm včer mal zamoču, k me ni blo,sorry x:Xx

Pa moji ta bolš frendici k me neki cajta ni blo nč okol! x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

..........

jaz bi se tudi opravičla vsem ki imajo opravka z mano. zakaj? ker nisem popolna.  :o|o:

zdaj pa malo v posteljo s knjigo, mogoče se me med spanjem kaj prime. x?x  xDDx

oh dianček ne ga sračkat! nimaš se kej opravičvat. super siiii xokx x:Xx x:Xx x;)x x:)x

spet se mi je na bolš poslabšal

:vragec:

OPRAVICHUJEM SE VSEM, KI SEM JIH PRIZADEL V ZADNJIH DNEVIH

(tiste, ki jih bom v bodoche......pa ne x:Dx )

zlomk....svet postane lep, ko se megla razkadi x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...