El Nino 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 učeri neki ornk zajebal... sooooori Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ja, jaz bi se tudi opravičila nekomu.... malo hitim, ampak obenem vidim, da ne smem silit.... Sorry..... But I don`t know what else to do... can`t go on not loving you...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> učeri neki ornk zajebal... sooooori mislim ,da si cist normalen-popravi ce se da!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> učeri neki ornk zajebal... sooooori Nema tu opravićila. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Ja jst tut tko pravim, če si orenk za*piip* potem hemm kako opravičilo nekaj ccc - nea bo šlo dragi moj, naslednjo zimo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Res maš! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Samo se pa tukaj tut poraja vprašanje, kaj je El Nino tako hudega za*piip* - pa ne zato da bi mu dovolili opravičilo, nene da ne bo pomote, Nino bo moral odslužit svoj davek ampak iz čistega firbca Naj pristojni organi LN foruma presodijo o resnosti zadeve tinal tebi pa je tako oproščeno - če je v imenu ljubavi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 5rca... telefonsko sem imel napačno... pa sem pisal da me ne bo... evo pol pa ni dobila in me je zaman čakala.... to je zelo resno vem... kesam se.... vest me tlači in vse bi naredu da bi popravil... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 S tem bi si definitivno prislužil nekaj točk kot Pujs dneva,če bi bila jaz na njenem mestu,bi te kar lepo nekam poslala. Pa še pošteno bi se mi moral odkupiti,upam,da se boš njej tudi! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Sorry for being too much of myself at times and for bringing "the very best" of me out on the wrong people at the wrong moment v tem primeru pač sorry for being an ice queen, you either accept it or move on. I am and I'll be fine with either... JESSICA ANDREWS - Who I am Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 se opravichuje....me neki cajta nau smrabm....sebe spet zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ja, kaj dogaja, vragec? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 >> rabm....sebe spet Uff good choice jst sm sebe kar zgubila nekje...na poti zadnje mesece. Spet si bo treba it mal baterije napolnit nekam pa kej za dušco narest ker drugače še vsem drugim okoli life svinjaš ...no pa ne me dobesedno vzet s tem "svinjanjem" ...pa sej veste kaj mislim.zlomk Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Vsaka stvar se da opravičit, če ni prehuda! Vsi delamo napake, eni takšne, drugi drugačne........ Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 tinal tebi pa je tako oproščeno - če je v imenu ljubavi Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 hjaja v ljubezni je vse dovoljeno... to pozabljam včasih ko si kaj prvoščim izven ljubezni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> se opravichuje....me neki cajta nau smrabm....sebe spet zlomk vragec samo she tolk uletim v tole godljo da obrazlozhim gornji postnamenjen je sonchni....in nikomur drugemude si kaka "plemenita" drekomeshalka nau kej domishljala zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jaz imam pa obcutek, da se mi ni treba zadnje case nobenemu opravicit. Ce sem komu storila kasno "krivico", si je zasluzil. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Js pa tlele en ekskjuz moji mucici s foruma(ta zadni) sm včer mal zamoču, k me ni blo,sorry Pa moji ta bolš frendici k me neki cajta ni blo nč okol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..........jaz bi se tudi opravičla vsem ki imajo opravka z mano. zakaj? ker nisem popolna. zdaj pa malo v posteljo s knjigo, mogoče se me med spanjem kaj prime. oh dianček ne ga sračkat! nimaš se kej opravičvat. super siiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Motiti se je človeško, odpustiti je božansko." - Alexander Pope Moram se iskreno opravičiti prijatelju, ki sem ga nehote prizadela z mojimi besedami. Boris, ne razumi me narobe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Motiti se je človeško, odpustiti je božansko." - Alexander PopeMoram se iskreno opravičiti prijatelju, ki sem ga nehote prizadela z mojimi besedami. Boris, ne razumi me narobe. Sanjalka, sprejmem opravičilo- nesporazum!!!! Se iz tega naslova tudi jaz opravičujem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka, sprejmem opravičilo- nesporazum!!!! Se iz tega naslova tudi jaz opravičujem Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 OPRAVICHUJEM SE VSEM, KI SEM JIH PRIZADEL V ZADNJIH DNEVIH(tiste, ki jih bom v bodoche......pa ne ) zlomk....svet postane lep, ko se megla razkadi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.