Guest sstane 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons mi ful sedejo tile virozni Minister je epidemijo viroze danes preklical Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 soriii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Oprosti....... prosim..... .......ne znam..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Oprosti mi....žal mi je vendar....je nažalost prepozno Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Js se bom pa za vnaprej opraviču tlele eni beybiki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 pacek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. april 2005 Avtor Prijavi Deli 4. april 2005 to je tist eqjuzmi, a lahk.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Jz pa nekomu,za kakšen sivi las..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2005 Avtor Prijavi Deli 5. april 2005 Ooo Tihareka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 jz pa gledam kwa se opravičuješ.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Hja nekaj takega kot ribica, nekomu - sorry ne znam drugač, noče "gret" drugač Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pacek če ti tko pravš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Opravicujem se eni zenski; Sorry, ce bi na samem zacetku vedla, kaksna prepotentna hinavska kura si, se ne bi trudila s tabo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 waw mišelka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Ja vem. Sam res mi gre na zivce Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> a kr vnaprej? ccccc, kakšen si Včas še hujš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Opravicujem se eni zenski; Sorry, ce bi na samem zacetku vedla, kaksna prepotentna hinavska kura si, se ne bi trudila s tabo. A ni to mal kontradiktorno! A se ji opravičujš ker je kura, al ker tega nis vedla takoj na začetku? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Jap, brihta! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jap, brihta! Eh, ma belle! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hihi, jst bi tudi eni nekaj takega zabrusila ja ... mogoče bo še šansa. Keri pa? Tell me! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>firbec Itak, da sm firbčen! A poznaš kerga škrpjona k ni? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Skorpijon si? Aaaaaaaaajs Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Jst mam eno vprašanje...men se med sori in med oprosti zdi ful velika razlika. Kaj pa vi mislite?? Kaj ni oprosti ful bol iskreno? Pa men se zdi, da je velik težje rečt oprosti... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Skorpijon si? Aaaaaaaaajs Zdele je bl brrrrr,tlele na Norveškm. Ajs je sam, če je kera pr men! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.