Skoči na vsebino

Opravičila

Recommended Posts

• Komentarji 179
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

žal mi je, ker mi nikoli ni uspelo ustvariti sproščenega in prijetnega vzdušja za pogovor. :sad:

žal mi je, ker sem bil vedno preveč vsiljiv in neprijeten :sad:

hvala ti, ker si potrpežljivo prenašala moje idiotsko obnašanje, ko bi me vsakdo drug že davno poslal v p. m. :blackeye:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>žal mi je, ker mi nikoli ni uspelo ustvariti sproščenega in prijetnega vzdušja za pogovor. :sad:

hvala ti, ker si potrpežljivo prenašala moje idiotsko obnašanje, ko bi me vsakdo drug že davno poslal v p. m. :blackeye:

KAJ JE PA TO LEPO NAPISAN

<{POST_SNAPBACK}>žal mi je, ker mi nikoli ni uspelo ustvariti sproščenega in prijetnega vzdušja za pogovor. :sad:

Ajd zdej pa že pojdta na tisto kavo for heaven's sake :vragec: it's just ...aja sj ne pijeta kave, no pa sok - it's just SOOOOOK x;)x pa če rabta družbo, tako klepetavo in zanimivo, luštno bo in v prijateljskem vzdušju saj tak je tudi mišljeno, prijateljsko x:)x x:Xx

---

Aja pa pozabila povedat, sowwy x:Ix danes sem bila eines großest pain in the arse, pač PMS kaj naj xrolleyesx x:Dx

No pa hvala za wrum wrum, semmmm mmm mi je polepšalo dan in umirilo "mood swinge" ...seveda mogoče je to zato ker se dan bliža noči...pa hehe ženske smo tko spretne, valjda ne misliš da bi res kako nesrečo povzročila :vragec: was nice to see you quiet and calm for a few minutes though x:px

No anyway x:Xx wuw u3 x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aliana,

Opravičujem se ti za (enkrat v začetku leta) izražen dvom, da ravnaš prav, ko si peljala muco na prizorišče nekega snemanja. Načeloma sicer še vedno menim, da nevajene mačke ne marajo spreminjat okolja, vendar če ga že morajo, je njen človek tisti, ki mora poskrbeti, da je živali čimbolj udobno. Odkar imaš Tristana, mi je jasno, da sem bila povsem po nepotrebnem v skrbeh, tvoj odnos je lahko marsikomu za zgled! :palec:

(prou zoprno mi je, da sem se ravno nate "spravila", teži me že par mesecev, in si moram olajšat vest. xcivx x8Dx vse gut želim tebi in Tristanu :palec: )

:8):

se opravicujem, ker sem vam vcer v temi Kam gremo rekla packi. :o|o: x:Ix

To je blo zlo grdo od mene.

(bila sem cist uzhaljena, ko sem v nekaj dneh vidla TOLK enih..... tolk enga slabga, ki je v bistvu letel name, po raznih temah in tko, da sem pol tamle cist pretirano odreagirala in je kao letel na kar vse, vendar se najbolj spet na Pika, ki sem pac citirala med drugim tud njegov post).

brisala in popravljala ne bom nic, sem tko cutila. a kot receno, je bila ta tema zame kaplja cez rob.

tko da, se 1x sory vsem, ki ste se vidl not in sem vas s tem prizadela in/ali uzalila. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tole je zame dejanje Človeka :palec:

napadena, razočarana, pa se opraviči... x:Xx

no pa še jaz, sicer sem ti pred dnevi napisala sms z isto vsebino, ampak očitno zate ne obstajam več, samo rada bi, da ne čutiš jeze do mene, ker to res ni bil namen... ne vem zakaj si tako želim, da bi mi bilo odpuščeno... torej - samo oprosti mi. a lahko? prosim

..jest sm pa rad pacek... x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

dvomim, da v tem kontextu, sicer pa dobr da vem, bom mela na teb lohk ventil. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:8):

se opravicujem, ker sem vam vcer v temi Kam gremo rekla packi.  :o|o:  x:Ix

Saj smo tud bili x:Ix

Vsi

Nekateri bolj, nekateri manj :sori:

Tud men je parkrat ušlo kaj takega kar bi blo boljš da ne bi... :sori:

Sorry xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...