Marsa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 saj nisi prizadeval, pac pa si samo tezhil. aja, upam, da jaz nisem 'v bodoce'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj nisi prizadeval, pac pa si samo tezhil. aja, upam, da jaz nisem 'v bodoce'. ne skrbi spisek je jako kratek....ampak.....tam bo pa padalo zlomk....svet je lep, ko se megla razkadi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 ja sam a ves da bo morda pol tud name letelo? :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sam a ves da bo morda pol tud name letelo? :|| ne skrbi....morda bo zaradi sramu samo kak clan manj zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Murphy: Nic ni tako slabo, da ne bi moglo biti se slabse! Prepricaj se, preden kaznujes! Morda te ima nekdo rad in mu je zal, pa si tega ne priznas! Glej in poslusaj tiste ki te imajo radi, jebes tiste, ki te nimajo! Razmisli! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ne skrbi....morda bo zaradi sramu samo kak clan manj zlomk....tralala Tebe, da bi znalo bit tud sram? Dvomim. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe, da bi znalo bit tud sram? Dvomim. :xx!: resno se sprashujem...a si tolk neumen....al samo zloben :xx!: :xx!: :xx!: zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Jaz se to isto zate sploh ne sprašujem. Vem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 Hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..........jaz bi se tudi opravičla vsem ki imajo opravka z mano. zakaj? ker nisem popolna. zdaj pa malo v posteljo s knjigo, mogoče se me med spanjem kaj prime. Poznam kej bolšga za u postlo kt knigo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Poznam kej bolšga za u postlo kt knigo! Ja....jst tud.......dve knjigi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hehehehe,mam raj dve beybe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2005 Tripl... a zdaj se pa še opravičuješ (glej naslov teme) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 A bi se mogu? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jaka opravicila so tole, Nino, mal reda nared! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaka opravicila so tole, Nino, mal reda nared! x!x Hmmm, ce priznas, ti je takoj pol oproscenega! ...vsaj slisal sem tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hmmm, ce priznas, ti je takoj pol oproscenega! ...vsaj slisal sem tako ja pa dej ne zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> OPRAVICHUJEM SE VSEM, KI SEM JIH PRIZADEL V ZADNJIH DNEVIH(tiste, ki jih bom v bodoche......pa ne ) zlomk....svet postane lep, ko se megla razkadi Sam v temle zlomkcu je en košček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 niti kočka ni v njem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 se opravičujem, ker zakajam temo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 O mala, kaj danfaš tolk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 dons mi ful sedejo tile virtuozni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons mi ful sedejo tile virtuozni Sam da ne tapravi.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 eh.. unih še povoham ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>eh.. unih še povoham ne POl si pa kr prvoš tele.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.