Skoči na vsebino

Opravičila

Recommended Posts

• Komentarji 179
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

kako lahko tudi mene uvrščaš med vse packe :vragec: x:o)x  x;)x

Da ne bo foušarije... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Dolžan sem sem opravičilo lunatki, ker sem jo tako nesramno primerjal oziroma vkalupil v vsebino neke pesmice. zgodilo se je v trenutku nepremišljenosti in brezskrbnega razpoloženja. Ponižno se opravičujem. :V: :sori:

Hkrati se opravičujem tudi drugemu lunatku, ki je bil zaradi mojega vedenja prizadet, pa ni čisto nič kriv zato. Vse skupaj se je zgodilo prehitro, še preden je lahko dojel, v čem je point, in bil zato "kaznovan".

Vso odgovornost za dejanje prevzemam nase, ta drugi lunatek ni popolnoma nič kriv.

Več kot opravičila ti ne morem ponuditi, razumel in sprejel pa bom vsakršne posledice

Še enkrat, oprosti

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Se opravičujem cashyju, če sem bila v eni temi pregroba. Slab dan. :sori:

Oprosti ti meni, ker sem odreagiral preostro. Sem začuden sam nad seboj, ker to ni v moji navadi. Najbrž se spreminjam v smer: j...se mi za vse skup x:Ix :vragec: :xx!: x:o)x

To ti iskreno povem, da si v resnici čist xsrcx :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 2 weeks later...
Hm. Mal pa že, pa saj sm še kak drgač poskrbel....... x;)x Bla sam error in comunicatio..... x:Ix x:o)x Pa ne pr tisti, k ti misliš..... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 3 weeks later...
Oprosti,če sem te prizadela, ni to v moji naravi ampak se zadnje čase dogaja preveč stvari naenkrat. Lahko bi me vsaj malo razumel,pa me zgleda ne moreš ali nočeš. Kakorkoli.....Oprosti. (ta mlade smo res za en k....)

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Opravičila včasih potrebujemo, tudi če je vmes preteklo že veliko kilometrov vode.

Tako sem pred dobrim letom in čez v neki repliki Ooni zapisal, da spodkopava društvo, v katerem delujeva. Zakaj natančno je šlo, danes verjetno ni več toliko pomembno, vsekakor pa ji dolgujem opravičilo za to.

:eek:

Ker je znano, da Device delujemo na podlagi podatkov, ki so nam na voljo, sem tudi jaz omenjeno trditev izrekel na podlagi podatkov, ki sem jih imel, natančneje povedano - s katerimi sem bil pazljivo oskrbovan. Ko sem kakšno leto kasneje prišel do drugih podatkov in so se kockice zložile čisto drugače, je bila moja zmota hitro jasna. Zatorej sem ji napravil krivico. Oprosti.

:xx!:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...