Mick 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> se opravicujem, ker sem vam vcer v temi Kam gremo rekla packi. : Hahaha, glede na moj podpis se sam režim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako lahko tudi mene uvrščaš med vse packe Da ne bo foušarije... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Oprosti..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Dolžan sem sem opravičilo lunatki, ker sem jo tako nesramno primerjal oziroma vkalupil v vsebino neke pesmice. zgodilo se je v trenutku nepremišljenosti in brezskrbnega razpoloženja. Ponižno se opravičujem. Hkrati se opravičujem tudi drugemu lunatku, ki je bil zaradi mojega vedenja prizadet, pa ni čisto nič kriv zato. Vse skupaj se je zgodilo prehitro, še preden je lahko dojel, v čem je point, in bil zato "kaznovan".Vso odgovornost za dejanje prevzemam nase, ta drugi lunatek ni popolnoma nič kriv. Več kot opravičila ti ne morem ponuditi, razumel in sprejel pa bom vsakršne poslediceŠe enkrat, oprosti Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Rad bi se Vam opravičil, ker me zadnje čase ni gor na LNF-ju. Jebat ga !!! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 lepo, da se opravičiš..... še bolš pa, da prideš spet mal naokol.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Rad bi se Vam opravičil, ker me zadnje čase ni gor na LNF-ju. Jebat ga !!! Hehe, tud jst! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. december 2005 Prijavi Deli 12. december 2005 sem pa dolžan opravičilo nekomu drugemu. ej, res sorry za tist, če se lahko kako oddolžim, kar povej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Triple , sorry ker sem te na tako nečloveški način napadla ,se ti bom oddolžila. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Lejka SORRY!!!!!Sam res se mi je zdel nefer noooo.... Drugač se mi pa zdi, da sva ble obe mal preobčutljivi! Rada te mam! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 Triple , sorry ker sem te na tako nečloveški način napadla ,se ti bom oddolžila. Je že vredi švestr nm pozabu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. december 2005 Prijavi Deli 21. december 2005 Se opravičujem cashyju, če sem bila v eni temi pregroba. Slab dan. Oprosti ti meni, ker sem odreagiral preostro. Sem začuden sam nad seboj, ker to ni v moji navadi. Najbrž se spreminjam v smer: j...se mi za vse skup :xx!: To ti iskreno povem, da si v resnici čist Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Oprosti mi, lunatka. Nisem te želel razžalostiti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ne vem če bo to kej pomagal!? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Hm. Mal pa že, pa saj sm še kak drgač poskrbel....... Bla sam error in comunicatio..... Pa ne pr tisti, k ti misliš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Da nauš preveč skrben? Je lohk kažin pol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Oprosti,če sem te prizadela, ni to v moji naravi ampak se zadnje čase dogaja preveč stvari naenkrat. Lahko bi me vsaj malo razumel,pa me zgleda ne moreš ali nočeš. Kakorkoli.....Oprosti. (ta mlade smo res za en k....) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Tud ta mlade so lohk vredi, sploh če so take kt ti švestr! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Hvala bruder. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Opravičila včasih potrebujemo, tudi če je vmes preteklo že veliko kilometrov vode. Tako sem pred dobrim letom in čez v neki repliki Ooni zapisal, da spodkopava društvo, v katerem delujeva. Zakaj natančno je šlo, danes verjetno ni več toliko pomembno, vsekakor pa ji dolgujem opravičilo za to. Ker je znano, da Device delujemo na podlagi podatkov, ki so nam na voljo, sem tudi jaz omenjeno trditev izrekel na podlagi podatkov, ki sem jih imel, natančneje povedano - s katerimi sem bil pazljivo oskrbovan. Ko sem kakšno leto kasneje prišel do drugih podatkov in so se kockice zložile čisto drugače, je bila moja zmota hitro jasna. Zatorej sem ji napravil krivico. Oprosti. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. januar 2006 Prijavi Deli 31. januar 2006 Bern, Patrick, si model! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 Nekako ne znam (pravilno) reagirati na opravičila. Ali jih nisem navajena, ali pa se moram naučit. Vsekakor sem vesela, da je (?) resnica prišla na dan. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Oprost za use kr te je prizadel, ne vem če bo dost cel lajf d mi odpustiš, vem d pozabla ne boš. Potrudu se bom popravt kr sn naredu. Sorry Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Najboljš, da si kar temo "triplova opravičila" odpreš...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 Ti kr zezi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.