Skoči na vsebino

Zaupanje?

MiTjA 22

Recommended Posts

Ravno sm v temi o tranzitih zasledil, ko je nekdo neki omenjal da naj neka oseba malo razmisli komu zaupa!

Komu vi zaupate in zakaj ne bi o vsem govorili z vsakim?

Ali pa recimo če pride do obrekovanja med prijatelji da nek nekaj oizve kar naj ne bi smel! Sicer jast na obrekovanje gledam tako da če te eden obrekuje pa da je OK sam resnica se mi je pa tud že zgodilo da me je kao najboljš prijateljica xrolleyesx obrekovala z neresnico! Kar se mi pa sploh ni zdel lepo! :vragec: No zato ji pa tud ne zaupam več! Recimo da si odprt do soljudi pomeni da si korak bližje sebi saj sprejemaš sebe takega kot si!

Ali smo si ljudje sami ustvarili to "zaupanje"?

Sicer je pa tud tko da itak zaupaš tistemu do kerga čutiš da mu lahko ! Jast tko ful čutm do par ljudi da jim lohk bolj zaupam! Verjetno zato ker mi dajajo očutek da so dost razumevajoči!

Deli na socialnih omrežjih

jaz zaupam samo sebi,pa se to ne zmeraj.

zaupati pomeni zame nekaj pricakovati od nekoga,kar pa nocem in nocem da kdo pricakuje ali zaupa vame-pa folk to neprestano dela in pol evo ti ga na-razocaranje.mimogrede in brezveze

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:vragec:

oooo....dobra tema

res.....komu :xx!:

in predvsem zakaj?

in....ali si sploh zasluzhi?

zlomk.....bo dobr premislu komu she.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pa tu ne govorim o zaupanju kot kaj lahko komu povem in kaj ne.....vecinoma sem odprta in povem kar mi gre,sem iskrena kolikor sem lahko.ne pricakujem pa od drugih enako,ker bom slej ko prej deasapointed

shakti gawain

moras se naucit presodit, komu lahko.

jaz zaupam le sebi, v bistvu. se sebi vcasih ne, kako bom drugim?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pomojem pa vse premal zaupamo sebi, ker mislimo da bodo drugi poznali boljse resitve za nas kot pa mi sami....

z VELIKIMI :irs: mormo poslusat najprej sebe!!!!

p.s. kok so fajni tile smeskoti-sele zdej jih ornk spoznavam :hepko:

<{POST_SNAPBACK}>pomojem pa vse premal zaupamo sebi, ker mislimo da bodo drugi poznali boljse resitve za nas kot pa mi sami....

z VELIKIMI :irs: mormo poslusat najprej sebe!!!!

p.s. kok so fajni tile smeskoti-sele zdej jih ornk spoznavam :hepko:

itaq da poslusamo sebe......sam jaz naprimer ne morem vcasih zaupat v primeru ,da si od sebe pricakujem da bom odreagirala tako in tako in zaupam v svojo odlocitev,pol pa sama sebe zajebem in odreagiram drugace.o tem nezaupanju govorim ne pa o tistem da ne zaupam vase in iscem odgovore pri drugih.ampak glede na to ,da se sama sebe zajebem ne morem potem od drugih pricakovat nekaj in jim zaupat in niti oni meni,ker lajf je vsak trenutek lahko sorprise........vcasih ti pase ,vsasih pa ne....

shakti gawain

sej nikol ne ves a si se prav odlocu da si poslusu sebe al narobe....tud nikol ne ves da je blo prav ker si poslusal druge...vedno sta dve poti in tisto ki zberemo nam je ze morala biti usojena in je ocitno prava :palec:

glede zaupanja sebi cigancica je pa pri vseh tako pomojem...ne gre vedno vse po nacrtih in ocitno je tko moglo bit da smo zdej kjer smo x:)x

Najboljše je zaupat sam sebi, ker veš da se neboš izdal. Npr. jaz zaupma nekaterim od vas, ker vem da ste dovolj duhovno razviti da tega neboste okrog tropili xokx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ja odvisno je sploh kaj kdo skriva..?

jaz zase vem, da nimam kaj dosti več za skrit..ker ko sm kakšne stvari skrival, je to pomenlo da sm se bal smega sebe..ko sm jih vrgel vun iz ječe sm začutil ugodje in veselje.. najboljše mi je ko je vse odkrito in odprto v meni..tedaj začutim tapravi feeleng..pa četudi me slučajno kdo obrekuje, me čist boli baš.. največjo užaljenost sm ravno začutil vedno tedaj, ko sm v sebi nekaj skrival..

<{POST_SNAPBACK}>ja odvisno je sploh kaj kdo skriva..?

jaz zase vem, da nimam kaj dosti več za skrit..ker ko sm kakšne stvari skrival, je to pomenlo da sm se bal smega sebe..ko sm jih vrgel vun iz ječe sm začutil ugodje in veselje.. najboljše mi je ko je vse odkrito in odprto v meni..tedaj začutim tapravi feeleng..pa četudi me slučajno kdo obrekuje, me čist boli baš.. največjo užaljenost sm ravno začutil vedno tedaj, ko sm v sebi nekaj skrival..

xokx

tocno tud to kar pravi vesudeva.skrivanje pred seboj je vcasih tako dobro opravljeno,da sploh ne stekamo da se skrivamo......in kako bos pol zaupal,nemogoce je to,pravzaprav sploh to zaupanje ni zaupanje,se ti samo zdi da zaupas,v bistvu pa ne

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>sej nikol ne ves a si se prav odlocu da si poslusu sebe al narobe....tud nikol ne ves da je blo prav ker si poslusal druge...vedno sta dve poti in tisto ki zberemo nam je ze morala biti usojena in je ocitno prava :palec:

glede zaupanja sebi cigancica je pa pri vseh tako pomojem...ne gre vedno vse po nacrtih in ocitno je tko moglo bit da smo zdej kjer smo x:)x

sej zato sem ti pa tudi napisala to kar sem,ker si ti napisala ,da premal zaupamo sebi.sem ti hotela sam povedat ,da tud sebi ne moremo......

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>cigancica sam men je to toooooooook grozn :cry: da ne mors zaupat ne sebi, ne drugim...pismo no se pocutim pol kot da sem cist cist sama na tem svetu. A ni grozn no!

no,no sej ni take panike zdej.

sej,pac lahko zaupas delno sebi,sam she zmeraj pustis malcek odprta vrata za tisto presenecenje,ki se lahko zgodi.vse je lahko cool,sam ce ne vzames vsako stvar zdravo za gotovo,a ves.

in to velja za zaupanje vase in glih tako v druge.

ker tudi ostali,vsi ljudje smo tako narejeni ,da reagiramo kot pac reagiramo.in ne reagiramo tako zato,da bodo drugi zadovoljni.ce delujes tako kot delujes,zato da drugega ne razocaras,zapuscas sebe.in se se bolj oddaljujes od bistva.

in ne mores od drugih pricakovati ,da delujejo tako,kot zelis ti,kajti tudi oni pol niso to kar so.

zato pravim ,da je zaupanje pac neko pricakovanje.in ce je tebi pricakovanje tebi po godu si ful happy,ce pa ni ,si pa lahko hudo razocaran.torej ,ce ne zaupas,ne pricakujes in ne mores biti razocaran...tko nekak jaz mislim.

shakti gawain

vsi imamo vzpone in padce x:Dx Pa ne sej ne da nebi nikomur povedal ampka 100% zanesljiv si ti, ker s frendom se lahko skregaš in ti grejo skrivnosti čaw :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>vsi imamo vzpone in padce x:Dx  Pa ne sej ne da nebi nikomur povedal ampka 100% zanesljiv si ti, ker s frendom se lahko skregaš in ti grejo skrivnosti čaw :o|o:

Ampak jas mislim če je "pravi prijatelj" ne sčveka tudi če se na smrt skregaš obdrži skrivnosti zase! To je zame prijatelj! xDDx

Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne..:D

Skor sm pod mizo padu od smeha, ko sem prebral en zgornji post. x:Dx x:Dx x:Dx Zaupanje? Zaupam. Sem pač naiven. Ko nekdo zlorabi moje zaupanje, pa več ne zaupam. In ko več ne zaupam izgubim ves interes do te osebe, se neham družit z njo, ker men ni do nekega umetnega druženja v katerem bom moral skrajno pazit kaj lahko povem in kaj ne. Apriori torej zaupam in ne obratno. Je pa res, da mal bolj pazim komu kaj zaupam. Ko pa zaupam, sem precej odprta knjiga. Kar ni najboljš. Sam me prati sreča, do sedaj. Kot da bi nekdo bdel nad mano........Počas prav verjamem v to in mogoče mi je tudi zato lažje zaupat. Ne vem, če je to isto, je pa vsekako bližnja sorodnica zaupanja.....zanesti se na nekoga. V smislu, da nekaj obljubi, pa bo to storil, da lahko računaš, da je pripravljen vložiti trud zate, pa to. Tu sem bolj previden. Precej bolj. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>cigancica sam men je to toooooooook grozn :cry: da ne mors zaupat ne sebi, ne drugim...pismo no se pocutim pol kot da sem cist cist sama na tem svetu. A ni grozn no!

Hm ja sam če si v težavah al kakorkoli enmu morš zaupat z enim se morš pogovorit da daš to iz sebe > se dost boljš pol počutiš! Morš začet sebe sprejemat taka kot si z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi! Sama morš pa ocent kdo se ti zdi najbolj primeren za pogovor! Jast tko ful rad pomagam če se le da, tko da kadar si vstiski se lohk name komot obrneš pa lohk greva tud na kak drink pa kako rečeva! Jast se recimo še najbolj zanesem na eno prijateljico ki je res fajn! Pa sej posvoje mi je itak vseeno kaj si kdorkoli misli o meni gre se predvsem zato da se mi določeni ljudje ne zdijo vredni tega da bi jim zaupal pa ne da mam prot komurkoli kaj ampak tko je!

x:)x x:)x x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...