Astral 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Pozdravljeni,zelo O.K. forum, moram priznati, da me je prepričal! Ali ste že kdaj mogoče kakšno rekli o epileptičnih napadih, oz. kaj jih v natalni karti nakazuje. Vsako mnenje mi bo v pomoč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 En kuža k ga poznam ma epileptične napade vsako polno luno. Boga zverinca... :xx!: Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Epilepsija se lahko vidi v natalni karti skozi: -negativne aspekte Sonca in Neptuna; -Mars neg. aspekt Neptun; -položen Neptun v Raku in 6. hišo;i -Sonce v aspektu z Uranom; -Uran v neg. aspektu z Neptunom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astral 5. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2005 Fant, ki ga poznam in ima epileptične napade, nima nič od tega Boris, ima pa Luna konj. Pluton v 11.hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Zivjo Astral in dobrodosel! Lahko gre za zelo neugodno aspektiran mars ali uran glede na asc ali pa v prvi hisi in v zelo neugodnih aspektih z vladarjem prve (ali seste) hise.Lahko tudi slabi ali mocni (recimo konjunkcija) aspekti slednjih z Luno in/ali Merkurjem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 aja, vidim da je ze Boris odgovarjal in tudi drugi.. (sem imela nekaj casa odprto, ker sem se na en drug post komentirala prej)... hm, sem tudi sama pomislila na neptun, a ga nisem napisala. p.s. ja, in tudi slabi aspekti (ali konjunkcija) omenjenih s soncem, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fant, ki ga poznam in ima epileptične napade, nima nič od tega Boris, ima pa Luna konj. Pluton v 11.hiši. Moj bivši sodelavec rojen 11.3.1952 jih ima, če premnogo greši, lahko vidiš kakšni so bili aspekti ta dan, žal nimam ure rojstva, da bi se videlo hišno dogajanje, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Bom malo zatežila, pa en link pripopala ... sicer nekoliko drugače zastavljeno epilepsija Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Thanx Cocci, ravno prav! Sem mislila ze sama, pa potem nisem hotla prestrasit koga pa odgnat brez besedice odgovora... ker je itak specificno postavljena tema... je pa dbest, da je povezano. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Merkur - Uran v slabem aspektu v natalu. In po možnosti še kaka povezava z Neptunom, planeti v Ovnu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Astral 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 Boris, tukaj so podatki: rojen 6.8.1981 14:15 na Jesenicah, napad se je zgodil 5.2.2005 okrog 15. ure. Hvala za odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Merkur - Uran v slabem aspektu v natalu. In po možnosti še kaka povezava z Neptunom, planeti v Ovnu... V podatkih, ki sem jih jaz navedel, se pa res kaže ven merkur v ovnu in dela kvadraturo z uranom v raka, pa še jupiter je iz ovna v opoziciji z neptunom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 EPILEPSIJA JE BOŽJI DAR, AMPAK LE REDKI SE TEGA ZAVEDAJO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Veliko stavri je, nad kateimi se morajo zamisliti takšni "bolniki", pa njihovi bližnji.Zato, ker nič ni naključno v našem življenju, tudi takšna bolezen nekaj hoče povedati-nekaj moramo spremeniti, predsvem razmišljanje. Bolezni v bistvu vedno sporočajo, da nekaj sami s sabo počnemo narobe. Ma nisem hotela nč slabega povedat s prejšnjim postom.Tisti s širino bodo verjetno to drgač razumel. BZ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Rakica. Praviš, da je epilpsija božji dar. Ne vem točno kako si do tega prišla, čeprav si v naslednjem postu razložila kakšen je tvoj pogled. Otroci niso za brez veze pod odgovornostjo staršev, zato recimo otrok, četudi še zelo majhen niti ne more kontrolirat usode, niti se ne more na bolezni učiti. A vendarle so bolani otroci, (naj bodo to otroci epileptiki, saj tak je topic), nekako nelojalni in tudi učiti se ne morejo z njihovo boleznijo. Ali vsaj ne v meri kot to počnemo starejši. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Danes je nevarno za epileptične napade. Merkur je v Cetus. Previdno v prOM-ETu. Mercury is in Cetus II. The special position is good for time travel, astral travel, time wells, decomposition, lamias, murder, large vechicles going out of the way, impressing accidents, loss of ego. http://ra.95mb.com http://www.lulu.com/ra http://people.lulu.com/blogs/view.php?user_id=155701 Klaudio Zic is writing an astromagickal novel entitled Time Table, Futurity or perhaps the Tablets of Nakaal, based on his own timespace crimes and futurities. Featuring Morlan, the time sailor, the Lamia of the well, seducing trio of woman-watersnakes. The events are documented astrologically. Today, May 14th 2005 at 18:18. http://neodruid.tk Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RAKICA 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Andres 08, kaj pa tisti otroci, ki se rodijo in čez par let imajo raka?Kaj so pa oni zagrešili?Kakšen je vpliv staršev oz., kako lahko pomagajo. Če gremo kar nekaj korakov nazaj, ugotovimo, da nič ni brez vzroka in tisti, ki se z duhonostjo bilj poglobljeno ukvarjajo, vejo, da brez vzroka ni posledice.Če se postaviš na eno premico (čas, ja, itak smo si ga zaradi boljše predstave izmislili), razvoj človeka, duše, ne samo fizični, tudi kak drug nivo....prideš do tega, da se vse odvija po določenih zakonitostih. Nekdo, ki mu uspe biti discipliniran, se trudi za urejeno življenje in hoče to oviro preskočiti oz.predelati v namen duhovne rasti, bo mogoče manj trpel kot nekdo drug z manj obremenjujočo boleznijo a bolj potenirano (se npr. ne zmeni za znake, živi brezciljno, ni mu mar zase in svoje...). Ponavljam, prou nč slabga nisem mislna.Mal drgač je treba včasih pogledat na to.Verjamem, da ni lahko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rakica. Praviš, da je epilpsija božji dar. Ne vem točno kako si do tega prišla, čeprav si v naslednjem postu razložila kakšen je tvoj pogled. Otroci niso za brez veze pod odgovornostjo staršev, zato recimo otrok, četudi še zelo majhen niti ne more kontrolirat usode, niti se ne more na bolezni učiti. A vendarle so bolani otroci, (naj bodo to otroci epileptiki, saj tak je topic), nekako nelojalni in tudi učiti se ne morejo z njihovo boleznijo. Ali vsaj ne v meri kot to počnemo starejši. AndresNe, ko smo že starši, mati že med nosečnostjo s svojim načinom prehrane usodno oblikuje otrokov okus in voh. In, če v tej njeni prehrani primanjkuje elektrolitov, kar je danes najpogostejši pojav zaradi prejodirane jedilne soli, bo tudi otrokova toleranca do elektrolitov zelo nizka. Lahko se že rodi s kakšno boleznijo ali pa zboli potem.Tega je danes ogromno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 uhhhh moj oče..... 4 september 1948....napadi vedno v spanju....prvi šele pred 3 meseci v spanju...zdaj se pojavljajo točno na vsak mesec..... prosim help Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, ko smo že starši, mati že med nosečnostjo s svojim načinom prehrane usodno oblikuje otrokov okus in voh. no pa imamo dežurnega krivca....mati :xx!: sveta preproščina Stane. Oče lahko pa pijucka in je glih kar mu zapaše važno je samo, da je mati zadovoljivo slana Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jas sn enkrat imel napad, ko so mi po eni operaciji jemali šive so "pritisnili" nek živec in me je začelo pobirat, no tako so mi pol povedli....spomnim se pa, da je bil božanski občutek, nekam sem zaplaval, brez skrbi, orgazmičen filing, totalna nirvana... Bobnar. Zdaj si mi dal idejo. Bom takoj nekam poklical, ker to za zadetost sem prej že slišal. Se kasneje oglasim. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jas sn enkrat imel napad, ko so mi po eni operaciji jemali šive so "pritisnili" nek živec in me je začelo pobirat, no tako so mi pol povedli....spomnim se pa, da je bil božanski občutek, nekam sem zaplaval, brez skrbi, orgazmičen filing, totalna nirvana... Poklical sem sodelavca in ga vprašal o zadetosti med takšnim napadom. Poleg izgube zavesti se v glavi lahko še čuti polnenje z nekimi energijami in toplota, torej podobno kot je opisal Bobnar. Potem je še dodal, da se na nekem delu glave naredi en tak pritsik, kot bi ga toplo skozi pritiskalo. Tak topli pritisk se lahko pojavi skozi oči, ampak se mu vid zato ne izgubi, popolnoma zavesten je. Se mu je pa že zgodilo, da je zavesten ostal ampak je za minuto pozabil kje je. Sploh ni vedel v kateri konec gre, le hodil je in hodil vse mu je bilo sicer popznano že od prej, ampak pozabil je katera lokacija je to kjer se je nahajal. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}> no pa imamo dežurnega krivca....mati :xx!: sveta preproščina Stane. Oče lahko pa pijucka in je glih kar mu zapaše važno je samo, da je mati zadovoljivo slana Lia, če gre kje za kakšnega dežurnega krivca, so to gotovo moški. Oni so v politiki in oni sprejemajo zakone in predpise o prehrani, tudi o jodirani soli.Je pa res nekaj, sedaj, ko se ve, v čem je problem, se mu lahko izognete in nikar si ne misli, da si karkoli izmišlujem, otrok je bolnih, kolikor hočeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Mi je skoraj iz spomina ušlo. En drug sodelavec je pozimi nekako trd ratal. Ob hoji v službi mu je ostala leva roka malo zadaj in desna malo naprej. Kot pri pravilni hoji. Naenkrat se ni mogel več premakniti in tako je ostal trd na mestu kakšno minuto do tri. Prišel j rešilec in odpeljali so ga v bolnico na preiskave. Dohtarji še sami niso prepričani, če je to bil ali ne, epileptični napad. Se mu je pa to že enkrat prej zgodilo, ko je živel v Ameriki. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Dohtarji še sami niso prepričani, če je to bil ali ne, epileptični napad. Se mu je pa to že enkrat prej zgodilo, ko je živel v Ameriki. Andres Verjetno je posredi kakšen zoprni tranzit neptuna, takrat dohtarji samo zmigujejo z rameni, sicer pa mislim, da to ni epilepsija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.