astrotalisman 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 V trad. astrologiji je epilepsija povezana z Luno. Slabo postavljena Luna (v Kozorogu ali Škorpijonu) v težkih aspektih z Merkurjem in Saturnom predstavlja možganske težave in probleme z gibanjem. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V trad. astrologiji je epilepsija povezana z Luno. Slabo postavljena Luna (v Kozorogu ali Škorpijonu) v težkih aspektih z Merkurjem in Saturnom predstavlja možganske težave in probleme z gibanjem. Epileptik nisem.Imam pa Luno v Devici v ekz. kvadratu z Saturnom v Dvojčku. Oba kotna. In imam večje probleme z gibanjem, koordinacijo gibov. Celo korak pri hoji je pod kontrolo . Odveč je, da pojasnjujem, kakšne muke nastopijo, da bi osvojila kakšen plesni korak (a z ritmom nobenih težav ).Sedaj se mučim in cedim krvav pot, da bi se naučila formo za izpit za pas pri taekwondoju :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>.Sedaj se mučim in cedim krvav pot, da bi se naučila formo za izpit za pas pri taekwondoju :xx!:Prav nič ti ne zavidam tega kvadrata. Si pa naredila zelo prav, ko si se odločila za taekwondo, kajti kombinacija vaj za duh in telo je pravo orožje proti zoprnim aspektom.Poskušaj se čimbolj sprostiti in ne misliti na vsak posamezen gib.Pred davnimi leti sem se tudi jaz mučil s katami za posamezne karate pasove, zato te popolnima razumem in držim pesti zate. Srečno!! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prav nič ti ne zavidam tega kvadrata. Si pa naredila zelo prav, ko si se odločila za taekwondo, kajti kombinacija vaj za duh in telo je pravo orožje proti zoprnim aspektom.Poskušaj se čimbolj sprostiti in ne misliti na vsak posamezen gib.Pred davnimi leti sem se tudi jaz mučil s katami za posamezne karate pasove, zato te popolnima razumem in držim pesti zate. Srečno!! Hvala ti Astrotalisman! Tale aspekt je moj križ v življenju, res hud, za dva Taekwondo pa je pravo odkritje zame . Sicer pa sem kot otrok plavala (brez kakšnih uspehov), sicer pa bila pri telovadbi prva mevža . Nikoli se nisem marala gibati.Potem pa sem se lani jeseni pri skoraj 32. letih odločila za to borilno veščino. Kako zelo me je bilo strah! Pa skoraj bi pobegnila, ker mi je maestro napovedal, da se bo treba včasih tudi boriti Pa sem s svojo škorpijonsko vztrajnostjo premagala počasi skoraj vse strahove v zvezi s tem. In pridno treniram trikrat na teden in grem, tudi če se mi ne da včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Rak pride z Luna opozicija Saturn, natalno, v direkciji ali v tranzitu. V tranzitu je fatalen za nemantrajoče. Direkcije so seveda bolj pOMembne Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.