Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

Pa ne bit neumni no. Kako more bit "kao naraven" produkt od leta 1980 isti! Nemogoce! Isti je lahko kvecjemu po sestavinah, ne pa po kvaliteti in prehranske vsebnosti. Ze vsak ki ima svoj vrt ve, da ne more bit produkt - hrana vedno ista! Razen ce ga tretirajo z kemijo; pa se tam so odstopanja.

In ker se HL distribuira po celem svetu, je skoraj nemogoce da bi za cel svet pridelovali samo v eni firmi! Kaj to pomeni: pomeni da so se sestavine definitivno drugacne oz. razlicne glede na produkcijo, proizvodnjo in izvor sestavin.

Ce pa ga ze proizvajajo samo v recimo USA, vseeno to se vedno pomeni, da dobivajo sestavine iz ene njive! Temvec najverjetneje iz razlicnih koncev sveta.

Tko, da ODSTOPANJA definitivno so!

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)
neka večja odstopanja naj nebi smela bit... vrsta sestavin pa je zagotovo ista..mogoče majnša odstopanja so možna že zaradi okusa... sami vemo niti dve jagodi nista popovnoma enaki... :) Popravljeno -> DISTRIBUTER

Najprej hvala za komentar! Ja sej se strinjam...vec ko vem o teh izdelkih bolj se mi zdi da to ni prava resitev za ohranjanje teze..Drugace mi je te izdelke predlagala ena osebna trenerka v fitnnesu, ampak je rekla da bova scasoma, opustili herbalife in se vrnili k normalnim obrokom. kr minevajo tedni in bolj ko jo sprasujem kdaj bom lahko jedla "normalno", brez umetnih snovi, bolj se izmika odgovoru...

a ti mas tud kake izkusnje s tem? Dej mi malo razlozi se ce ves kaj vec o tej stvari in zakaj ni dobra prosim?

Drugace sem pa ze govorila z enim drugim osebnim trenerjem da mi napise kombinacije- zdrave kombinacije in me resi zacaranega kroga, da bi se spet zredila...sicer pa sploh ne vem vec kaj je zdrtavo :eek: x?x x!x

Vem tudi da moram razcistiti predvsem na svoji emocionalni ravni zakaj ne uspem zadrzati teze, zakaj nisem nikoli zadovoljna z njo...ampak je tezko ce te ze celo zivljenje spremljajo etikete in pogledi, ki ti pravijo da si drugacen...pa se zavedam tega da je videz odraz notanjega misljenja in da konec koncev sploh ni pomembno kako izgledas...ampak to bi bila pa ze ideja za drugo temo... :vio:

lep sonckov dan xsrcx

spela

Zdravo!

Sam Herbalife že poznam že zelo dolgo.Sedaj ga uživam samo slab mesec in sem dal dol 4 kg in pobira te po celem telesu.Probal sem že marsikatero dieto saj sem shujšal samo mi je pa toliko sladkor padel,da ni bilo potem v redu.Zato sem se odločil za uravnoteženo prehrano.Praviš da je drago, saj nobena stvar ni poceni.Če hočemo kakšne tablete v lekarni kupit imajo tudi svojo ceno. Odgovori mi če ima kdo preveč kg se mu še ne ljubi telovaditi saj mora vso težo nositi, ko pa shujšaš se pa začneš z tem ukvarjati .

Davor

davor kaj pa ješ od herbalifa. oni osnovni paket.. x:)x

Jem formulo 1, multivitamine, vlaknine in pijem čaj.počutim se super,povišani tlak ,ki sem ga imel mi je padel na normalo,shujšal sem in imam dosti energije.Pri meni je to delovalo že v prvem mesecu, ni pa rečeno, da bo pri vsakem .Vsak ima metabolizem in presnovo drugačno in pri vsakem se telo drugače odzove je pa treba vztrajati.Karkoli te zanima ti samo vprašaj.

Lep večer

Davor

Zivjo!

Meni je pa uspelo shujsati skoraj 15 kg z HERBALIFE "cudeznimi napitki" oz proteinskimi napitki. Uredilo mi je tudi prebavo pa se precistilo telo....okus je super, lakote ne cutis, tudi po sladkem te mine ker ma napitek okus po cokoladi in je podoben pudingu:) Je pa en problemcek :V: Drage so te zadevice...

Me pa zanima ce pozna kdo Herbalife in ce ima tudi podobne izkusnje kot jaz, pa kje bi se lahko dobile kake podobne stvari po malo bolj ugodni ceni...

Sem vidla da majo v HERVISU fuul enih stvari in pa tud v DM majo neki..

Z predlogi na dan x:Dx in lep dan zelim x:Xx

Jej kot stranka z popustom saj tega daje HERBALIFE vsem ,ki želijo,da ceneje jedo te stvari.Tako sem tudi sam postal distributer,da imam ceneje zase.

lp.

Davor

(popravljeno)
ja pomagale naj bi konbinacije teh izdelkov: FORMULA1, FORMULA 2.FORMULA 3,pa OMEGA 3.... sam pret tem je še treba se z osebo posvetovat.da vidiš koliko je stara v kakšni kondiciji pa to.. potem pa se pove kaj vse rabi Popravljeno -> DISTRIBUTER

No fantje in dekleta vidim,da imate burno razpravo o Herbalife-u.

Poraja se mi kar veliko vprašanj?

Pa me zanima kolk izmed vas tuki je probalo Herbalife a?Sam sem ga in mi je všeč.

Pa sem se malo pozanimal o tem Herbalif-u prvič gensko spremenjene soje v shake-u ni,ker je v evropi PREPOVEDANA in je ni mogoče dobit.Drugič z gensko spremenjeno sojo je shake res obupen.Glede ASPARTAMA,ki je v čok. shake-u ga poskušajo umakniti že lep čas vendar zaenkrat še neuspešno. 

Tok mate proti Hl pol pa napišete da jemlete dodatke drugih firm.A mal prej ste bli pa tok pametni kaj vse piše na etiketi...

Dajte no bodite malo bolj resni...Pa ne ven metat glupih izjav..

Mafko

Kakor komu. Moji mami ne. Temvec se ji je stanje poslabsalo.

Zakaj pa. Zato ker trgovec s herbalifeom ni videl dovolj siroke slike. Pomeni da ji je predlagal produkt ki ji je skodil, saj ni vedel in videl celotne slike njenega zdravstvenega stanja.

Lahko je precej nevarno nekomu svetovati uzivanje balastnih snovi, ki je dehidriran, pa tega niti ne ve; kakor najveckrat seveda ne ve tudi tisti ki mu produkt ponuja, recimo zastopnik herbalifea; kot se je zgodilo v primeru moje mame.

Trgovci z dodatki prehrani lahko naredijo tudi skodo ljudem, ki dodatke prehrani morda sicer potrebujejo; ni pa primerno da jih uzivajo v kolikor ne spremenijo neke svoje osnove principe prehranjevanja. Zato je posvet z lececim zdravnikom najveckrat priporocljiv pred uzivanjem dolocenih dodatkov prehrani. Tega nasveta nisem zasledil niti enkrat na vseh straneh te teme.

Ne recem da so vsi zdravniki odprti za tovrstne nacine vnasanja prehranskih snovi v organizem, dejstvo pa je, da lahko pogledajo se kaj vec kakor vidi vecina laicnih prodajalcev dodatkov prehrani. Se posebej ce gre za kaksne hujse zdravstvene tezave kjer je previdnost uzivanja razlicnih prehranskih dopolnil snovi se posebej vprasljiva.

Napumpanpost marketingskih buldogov je vcasih prevelika da bi razmisljali se o tem; medtem ko pa je linija najmanjsega odpora do prodaje produkta bolj zazeljena kakor ukvarjanje z "malenkostmi".

Tako da tvoje izjave o tem kako je produkt koristil VSEM ki so ga uzivali je zelo zavajajoc ter ponovno kaze na premalo tvojih izkusenj z uzivanjem produktov HL med ljudmi.

Namrec vsakdo ki dela v takem poslu, z leti naleti na nekaj ljudi, ki jim produkt, ki ga ponuja skoduje prej kot koristi.

In kot je ze Paracesul povedal: je zelo tanka linija med tem da neka snov deluje zdravilno ali kot strup!

...povem pač da so se stanja tistim ki so ga tak uporablali pobolšala

Sej to je povedal, torej da ni okategorizirano kot zdravilo, temvec kot dodatek prehrani.

Nikjer na Herbalifu ne piše da je zdravilo.Herbalife je samo hrana in ni nadomestilo za pravilno in uravnoteženo hrano.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

najprej lepo pozdravljeni.........

danes sem bil že na tretji predstavitvi Herbalife.....in še vedno nisem zadovoljen....nevem ali so moje zahteve tako velike ali sem tepec ker hočem zvedet nekaj več, zakaj tako, kje dobim te snovi in podobno....????

pač ko kupuješ avto pogledaš, kolko air bagov ima, meglenke, konji, bencin/dizel, skratka osnovna oprema, dodatna oprema.......

no preidimo k stvari......danes so govorili kako je harbalife zdrav, kdo vse ga jemlje.....ampak ker se ukvarjam s fitnesom 7let + karate vem kar nekaj o prehrani.....in mojim zahtevam nihče ni mogel ustreči.

ko sem imel vprašanja, ali sem jim rekel da naj podrobneje predstavijo kaj so recimo antioksidanti-(tega na predstavitvi ni vedelo vsaj 90% udeleženih) so mi rekli da jaz vem dosti več od teh ljudi ki so prišli na predstavitev in se bova midva pomenila na koncu.....

če jaz nekaj prodajam potem moram vedet vse trike, nasvete le tako pritegnem stranko, jo zadovoljim in prodam izdelek:) to je marketing.

znanje danes ni zastonj.......predstavljajte si: vpišete se na fakulteto ki traja 4leta in hodite na predavanja vendar nihče od vas ne zahteva da opravljate izpite in na koncu diplomo......vi se učite s tem da samo poslušate in potem greste v službo in tam delate ter drugim ki imajo diplomo solite pamet.......PA KJE STE VIDLI TAK NAČIN DELA????????????? prosim povejte??????

tako dela herbalife in danes ko je izobrazba nujno potrebna ta sistem ne laufa.....oziroma zelo dobro laufa ker se še da ljudi nategnit......

če jaz imam posel ki super laufa, z njim zaslušim po več tisoč € na mesec potem nikomur ne izdam tega, ker če danes povem kolegu, bo on jutri povedal kolegu.....piramidni sistem in mene povozijo, bodo boljši od mene in jaz propadem:)

se pravi nekdo na račun tega služi zelo veliko po današnjih informacijah 40.000€ na mesec

ZAKAJ? ker so ljudje nasedli in delajo, prodajajo, promovirajo Herbalife za 120€ na mesec:))))

vem da sem bil dolg in nadležen vendar to je moje mnenje....

lp vsem skupaj

http://www.youtube.com/watch?v=pj_UahvCWc8

muzika dora:)

pa kake prireditve majo -legenda!!!!!!!!!!!!! :wOOt: x:)x

pozdravljen....

vse lepo in prav, toda zakaj na začetku moram plačat polno ceno???? potem ko pa nategnem še par ljudi in jih vpeljem not pa lahko dosežem do 50% popusta........??????

kak pol izdelki niso tako kvalitetni ali kako??

če kupim ferrarija je cena taka in pika. ni popusta in nič, če imam denar in pridem na listo srečnežev ga imam, če ne se lahko jeb.., ni popusta ni nič, je pa kvaliteta.....

izdelki so predragi in po moji presoji niso najbolj kvalitetni, so pa verjetno zdravi in škodljivi kajti ne more vse na svetu ustrezat ista stvar..... pol bi imeli vsi iste avte,hiše,adidaske,službe.....nebi bilo malo čudno???

lepo prosim za odgovor.

lp

kaj sn jaz VSEM napiso slučajno? dostim pa je... glede tvojga primera pa je distibiter kriv.. sn jaz že prej povedal kak se porgami pri herbalifu delajo da prvo zveš v kakšnem stanju je in kaj je narobe

distributer, sestavljam načrte prehrane, treninge, treniram osebe......povej ali je kaka možnost da dobim izdelek recimo za tolko% cenej kot ga ti dobiš in pač na meni ne zaslužiš nič?

lahko odgovoriš na zasebno.

sem imel neke težave z zdravjem in pač herbalife sem poskusil, vendar distributerji ne zadostujejo mojim potrebam, ne vejo odgovorit in nič, oni bi mni sam prodali in me not zvabili.

premisli o tem kar sem napisal......na mesec prodam kar dosti izdelkov, tako da stranke niso problem, bendar pa strankam hočem le najboljše in cenovno dostopno. kajti osel gre sam enkrat na led:)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...