OBJEKTIVNI 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Če pa bi jedel tako imenovano res zdravo in res dobro kvalitetno hrano (kot mi je svetoval Bogdan) bi sigurno bankrotiral saj je moja placa mizerna. Sploh ne vem kje bi lahko nabavil zdravo prehrano, tako hrano kjer je res zajamceno, da je zdrava. A si gdo upa dat roko v ogen, da ima hrana z uradnim potrdilom res notri tisto kar obljubljajo proizvajalci. a je ker junak tuki gor, ki se samo in zgolj samo prehranjuje z hrano ki je 100% neoporecna, naj se mi lepo prosim javi in naj nam napise kje jo dobi, koliko na mesec porabi denarja za to in kako se kaj pocuti. Bogdan, hvala za postene odgovore. Ampak vseeno mi drugic vec napisi. Porfavor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 in kakšen problem imaš da te tako močno privlači Herbalife?in kakšne odgovore si želiš oz. te bodo zadovoljili v zvezi z njim? Praviš da približno ugotoviš kaj ta zadevica je - to verjetno dobiš pri prodajalcih le tega. Če ne verjameš enemu vprašaš drugemu, najbolj se boš pa prepričal ob sami uporabi ane, lastne izkušnje so najboljše izkušnje... tudi sama sem bila uspešna v mrežnem marketingu in še vedno se poklicno ukvarjam s trženjem in tole mi bolj deluje na igro muce z miško... aja a te kaj statična elektrika trese? spremljam to temo in mi je zelo zanimivo mnenje Matjaža pri citiranju Teje se mi zdi... je kdo prebral sploh tisto? Sama včasih živim zato da jem, j... ga tako pač je - filam čustveno praznino... sem se včeraj zamislila nad to izjavo Lie in resnično si želim da najdem tisti notranji mir katerega sem že občutila za kratek čas...Aandreja, tam pišeš da pač ne potrebuješ hormonskih dodatkov da ti težave pomaga reševat tale zadevica... po slikici sodeč tudi joga pa še kaj... Tudi tiste ženske ki se ukvarjajo s Tibetančki pravijo da ne rabijo hormonskih dodatkov. Potrebno je delovanje - ampak vsak človek ima svoj način delovanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 (popravljeno) Vidim, da se je odprla zanimiva debata. Jaz v prehrani kot je Herbalife ne vidim nobene filozofije in pač sem ena tistih, ki ni bila tako skeptična in sem poizkusila pač na sebi. Stvar deluje in to kako se prodaja nima veze s kvaliteto te prehrane in njenih dodatkov. Mnogi bi radi naredili iz prehranjevanja znanost, ki seveda to lahko je, vendar so znanstveniki v Herbalifu in še v kakšni podobni firmi, ki se ukvarja s to prehrano profesionalno preučili in naredili to kar sedaj uživamo nekateri. Imamo rezultate in to je to. Objektivni! Poslala sem ti še enkrat zasebno sporočilo, če pa ne gre drugače, se lahko oglasiš na moj mail, pa ti pošljem na tvoj mail , velja Ciao, Andreja Popravljeno 4. februar 2007 -> aandreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 (popravljeno) A mi narediš uslugo andrea in mi / tam, rdeče obarvano/ pojasniš kakšen smisel tisto tamle ima...povezava stavkov- smisel ???Hvala, vnaprej... Pozdravljen! Prišlo je do neke napake pri vpisovanju in sem spregledala, da je del besedila izginilo. Pisala sem o tem, kako meni pomagajo napitki, ki vsebujejo sojo in še vse ostale hranljive snovi, ki jih telo potrebuje pri preživljanju menskih težav. Poizkusila sem uživati umetne hormone, ki mi jih je predpisala moja ginekologinja pa sem postala totalno izgubljena in vročinski vali in ostale nevšečnosti, ki spremljajo ženske v tem obdobju so se iz dneva v dan stopnjevale. Prenehala sem s tem in začela piti šejke. Po dveh mesecih sem končno prišla na normalo in sem sedaj vitalnejša kot pred petnajstimi leti. Tudi ginekologinja je videla, da sem uredila zadeve in mi dejala, naj nadaljujem s tem. V lanskem letu sem imela dva kirurška posega in sem v tem času pila kot že nekaj časa šejke, dodala pa sem še omega 3 in pa nek dober antioksidant, ki vsebuje tudi rožmarin. Po ginekološki operaciji sem v pol leta pri pregledu izvedela od zdravnika, da se mi niti ne pozna več, da sem bila na posegu. Pri zobozdravniku pa mi je tri dni nazaj potrdil, da imam odlično zaraščeno kjer sem imela apikotomijo. Vem, da lahko napišem še veliko zadevic, a najbrže bo za tebe to smao kar nekaj, morda pa bo kdo le želel vedeti kaj več.... Ciao, Andreja Popravljeno 4. februar 2007 -> aandreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ne poznaš me glih- zame ni ničesar- kr neki!!! Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
OBJEKTIVNI 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 (popravljeno) ZA KSENIJO Problemi: pomankanje energije, odvecni speh, premalo misic, pocutim se kot mrtu konj, primankuje mi denarja... Vsi ti problemi naj bi bili odpravljeni z Herbalaifom, mene pa resnicno zanima ce je to res, zato me zanimajo informacije s strani tistih, ki so imeli slabe izkusnje z Hrbalajfom (ce so jih sploh imeli) in tistih , ki dobro poznajo te proizvode in sam mrezni marketing.Tisti, ki bi radi kaj zasluzili na moj racun na zalost odpadejo ker so njihove informacije nepristranske zaradi njihove visoke motiviranosti po zasluzku... (prosim da mi ne zamerite)Vse pozitivne informacije s strani Herbalajfa sem ze dobil na raznih pricevanjih in seminarjih. Hocem se slisati drugo plat zgodbe, videti drugo plat medalje, ce sploh obstaja. Za vsak slucaj.Sem pac previden clovek in moja dolznost je, da zbiram informacije, na cim bolj domiselen nacin. Edina ovira je moja domisljija. Zelim si cim bolj pristne in logicno povedane odgovore. Matjaž je cisto vredu decko sam, da me definitivno ni zatrel. Čisto lepe parade mu spucam, razprava se se zdalec ni koncala, trenutno cakam kaj bo napisal na temo mojega zadnjega umotvora. in kakšen problem imaš da te tako močno privlači Herbalife?in kakšne odgovore si želiš oz. te bodo zadovoljili v zvezi z njim? Praviš da približno ugotoviš kaj ta zadevica je - to verjetno dobiš pri prodajalcih le tega. Če ne verjameš enemu vprašaš drugemu, najbolj se boš pa prepričal ob sami uporabi ane, lastne izkušnje so najboljše izkušnje... tudi sama sem bila uspešna v mrežnem marketingu in še vedno se poklicno ukvarjam s trženjem in tole mi bolj deluje na igro muce z miško... aja a te kaj statična elektrika trese? spremljam to temo in mi je zelo zanimivo mnenje Matjaža pri citiranju Teje se mi zdi... je kdo prebral sploh tisto? Sama včasih živim zato da jem, j... ga tako pač je - filam čustveno praznino... sem se včeraj zamislila nad to izjavo Lie in resnično si želim da najdem tisti notranji mir katerega sem že občutila za kratek čas... Popravljeno 4. februar 2007 -> OBJEKTIVNI Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Ne poznaš me glih- zame ni ničesar- kr neki!!! Oprosti, a mislila sem, da te take stvari ki sem jih napisala ne zanimajo.... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če me stvari ne bi zanimale v življenju, bi težko objektivno sodil o njih.Saj meni ni odveč brat o raznih zadevah , v bistvu se moramo informirat, na podlagi tega in lastnega spoznanja in znanja pa pridemo do nakih zaključkov...povsem enostransko / apriori zavračanje vsakršnega mnenja razen svojega uma .../ gledanje na stvari ne pokaže povsem realno sliko...So razlogi, vzroki, nameni, tudi v napačnih izpeljavah se marsikaj človek nauči...Če ne drugega...nepravilnega pristopa, ker če nimaš primerjave...lahko mnogo let uživaš na "svoji " neumnosti..nevede. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ZA KSENIJOProblemi: pomankanje energije, odvecni speh, premalo misic, pocutim se kot mrtu konj, primankuje mi denarja... Vsi ti problemi naj bi bili odpravljeni z Herbalaifom, mene pa resnicno zanima ce je to res, zato me zanimajo informacije s strani tistih, ki so imeli slabe izkusnje z Hrbalajfom (ce so jih sploh imeli) in tistih , ki dobro poznajo te proizvode in sam mrezni marketing.Tisti, ki bi radi kaj zasluzili na moj racun na zalost odpadejo ker so njihove informacije nepristranske zaradi njihove visoke motiviranosti po zasluzku... (prosim da mi ne zamerite)Vse pozitivne informacije s strani Herbalajfa sem ze dobil na raznih pricevanjih in seminarjih. Hocem se slisati drugo plat zgodbe, videti drugo plat medalje, ce sploh obstaja. Za vsak slucaj.Sem pac previden clovek in moja dolznost je, da zbiram informacije, na cim bolj domiselen nacin. Edina ovira je moja domisljija. Zelim si cim bolj pristne in logicno povedane odgovore. Matjaž je cisto vredu decko sam, da me definitivno ni zatrel. Čisto lepe parade mu spucam, razprava se se zdalec ni koncala, trenutno cakam kaj bo napisal na temo mojega zadnjega umotvora. Tale /rdeče ofarban/ umotvor mi je povsem nerazumljiv...Sicer pa - zate imam samo ponovljen odgovor -začni delat na sebi -odgovori si na vprešanja- zakaj nimaš dovolj energije / / zakaj imaš odvečni špeh / / zakaj se ne počutiš kot živo žrebe / / zakaj imaš premalo mišic / / zakaj nimaš dovolj denarja //Sicer je tko -na 3.vprašanje je odgovor v prvem in na 4. v drugem vprašanju. Na isti temi , ena stran nazaj - čisto na dnu- sem citiral Teo in v mojem komentarju so tudi odgovori na tvoja vprašanja. Si pa nelogičen, z<apičil si se v herbalife..in nič drugega. Zakaj je to nesmisel- si res preberi na prejšnji strani - zadnji komentar- pol pa uživaj herbalife ali kar koli že, sam najprej pristopi problemom z tiste prave plati...loti se jih na pravi način. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puss 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 debata je nadvse zanimiva, pa naj še jaz povem kaj o sebi in mojih bogih izkušnjahpijem, jem, whatever, herbalife že, hm, hm, od oktobra...med počitnicami sm se na cubi pošteno uderila in že prj nisem bila zadovoljna z svojim izgledom - pa ne da sem bila debela, pač ženske...že prej sm se dost trudla zdravo hrano jest, ločevat OH in beljakovine, 5krat na dan jest po malo in se ful sportat...pa prov dobro mi je šlo, samo dejansko nič kaj dosti vizualnih razlik...malo več energije in to je to... s herbalife sm shujšala tako da se vidi in me vsi pohvalijo, cm so šli - okol 3cm, kile pa približno 8 v 3h mescih...ampak j... tehtnico, kaj imaš od nje (sem si vedno mislila-in tudi sedaj...)...pa da se povem da sm največji skeptik...hm, ne jem ničesar v odliki tablet (okej, pozabimo kontracepcijske-druga zgodba )...še za aspirin me težko prepiča kdo...oz. me ne...o zdravnikih pa itak bl osiromašeno mnenje-pa še moja mama je medicinska, jejhata... odkar sm na HL, pač, kile šle, počutje supr, energije dost...ne rabm več umesnih popoldanskih spancev...in najvažneje, telo mi pove kaj je dobro jesti in kaj ne...se pravi če sm lačna v trgovini zihr ne bom pri sladkarijah (ki jih imam drugače rada!) ker mi bo postalo kar slabo, ampak bom takoj pri sadju oz. zelenjavi...tako da kaj pa vem, probala sm sama ker sem zelo firbčna in pri meni deluje, vsaj na kilah in počutju...krvna slika je ok(ponovno, mati mediciinska sestra...), oz. rahlo slabokrvna, kot sem že celo življenje, zdravniki pa so mi pri tem pomagali samo z nekimi tabletami za 3 meseco, nato jovo na novo... itak je pa vedno problem, oz. se vedno začne in konča pri denarju...bedno a...ravno sedaj bom 'vstopila' v svet marketinga...pa bomo videli, vedno je veljalo zame: zakaj pa ne...we will seeglede mojih dohodkov pa itak bolj slabo...studentsko delo...pa imam svoj avto, mobitel...da ne govorim o svojih 'nezastonj' hobijih---tako je z moje strani.... ampak zanimivo, ne gled ena to koloko časa že jem HL, še vedno sem nekoliko skeptična...??!?!tako da se totalno strinjam da skupaj raziščemo in se poglobimo v to...dejansko: kaj če nas pa 'nategujejo'...u never know... niki pa mi ni čisto jasno - bogdan...kako močno si ti seznanjen z HL...samo preko drugih....jah no,....no comment... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ful me veseli, da se vsi tko fajn počutite ampak vprašanje imam za kogar koli od vas - a si upate prekinit z jemanjem za samo dva meseca in upat oz. verjet, da boste ohranili vse to ali ste se zavestno odločil da boste nadaljnih nekaj let, da ohranjate to jemali še naprej kar pač jemljete... men gre na bruhanje ko pomislim da sem na določene tablete obsojena za nekaj naslednjih let ins e bom prekleto potrudila da bom našla nekaj naravnega nadomestila, oz. da bom ko bom lahko z gibanjem, prehrano uravnala železo in ga obdržala... pa se mi ne gre za kg (prav fajn so mišice šle po operaciji, trebuh je obupen) ampak za zdravje... in nikakor ne sprejmem da bom od sedaj anprej jemala železov dodatek da bom normalno funkcionirala... hočem biti ok brez tega, ker vem da obstaja rešitev... mogoče z delovanjem na sebi, akrkoli, ampak ne bom zavestno se odločila da bom vse življenje zaradi neke zadevice na tabletah... premlada sem še... in vem globoko v sebi vem, da obstaja druga rešitev... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja, poglej puss.. seznanjen sem kolikor sem pač lahko prebral...Kaj predstavljajo ,kaj vsebujejo itd..nič več in nič manj kot nevem koliko izdelkov nevem koliko svetovnih firm, ki se ukvarja s dodatki prehrani, prehrambenimi nadomestili, raznimi koncentrati, izvlečki itd....Polrg tega sem že dejal, da je tale herbalife..tko..en od načinov/ imen/ na katere se obesijo ljudje ko hočejo pri sebi kaj spremeniti. Seveda deluje, kot tudi nekakšni slim makerji,pa the best of food, pa expres sport, pa multi pa maxxi pa svašta enih izrazov za stvar , ki jo nosiš v sebi in s katero DEJANSKO spremeniš svoj način življenja in shujšaš...ker ne mi rečt, da se boš nažirala s pizzami, pa svinjskimi rebrci pa 1 kg kruha na dan in pila še kakšen herba life shake -pa bila vitalna...torej...tudi pri uporabi teh izdelkov z ciljem idealne teže obstajajp previla prehrane, kot pri vseh zadevah. in potem je vseeno , če se imenuje herba life ali pa maxximum sport.Torej, če dobro premisliš, ČE rabiš takšno vzpodbudo, je torej že vseeno kje jo najdeš...v kateri firmi, pa zaradi mene jejte herba life al kar koli že...že vsaj dvajset let spremljam tela imena raznih firm, ki obljubljajo čudeže, pa jih ni- vsi delujejo po istem principu...in pogojeno temu- ČE imaš zadosti JAJC , lahko zadevo rešiš tudi brez teh firm, ali pa čist vseeno katero...ker gre za podporo, me pa za čudež...ma delajte kar hočete...sam ne mi plozat, da je kaj kriv herba life...če bi ti živela kot bi ti jaz napisal, in bi ti dajal vrečke navadnega zraka, pa dejal , da so nekakšen ..kva pa vem, bi zagotovo shujšala in se tudi počutila v redu...če pa teh zadev ne poznate, pa res ne vem...poglobite se raje v kakšno bukvo al pa koga, ki vam bo napisal, narisal, kaj je avtosugestija, delo z samim sabo, pa kaj je živeti v kotu svojega obupa, ker si pač kot si..in kako priti ven....in tam se začne ..pot ven, ne pa pri ultimate ,pa natural,pa nevem kateri nutricion , pa herbalife pa ne vem kaj...začni v sebi, ker tam je vzrok tvojih težav...pogojeno naprej ...tvoj način življenja...torej , menda bi se dalo tudi brez čokolade in čudežev kaj narediti...s taprave strani se loti svojih problemov , pa bo... o.p. sam uporabljam nekatere dodatke prehrani/firm , ki se ukvarjajo z prehrano profesionalnih športnikov/ ..z določenim namenom pri preveliki aktivaciji mojega telesa..za boljšo regeneracijo/ in hitrejšo/ , vendar LE kadar to moje telo nujno potrebuje...ne živim pa V in Z tem.pa še najmanj..od tega...kadar sem pa v fazi normalne /povprečne/ aktivnosti organizma, jem to k verjetno vsak povprečen slovenc/ no ja, morde ne glih ampak tle nekje pa/ Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puss 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ja, poglej puss.. seznanjen sem kolikor sem pač lahko prebral...Kaj predstavljajo ,kaj vsebujejo itd..nič več in nič manj kot nevem koliko izdelkov nevem koliko svetovnih firm, ki se ukvarja s dodatki prehrani, prehrambenimi nadomestili, raznimi koncentrati, izvlečki itd....Polrg tega sem že dejal, da je tale herbalife..tko..en od načinov/ imen/ na katere se obesijo ljudje ko hočejo pri sebi kaj spremeniti. Seveda deluje, kot tudi nekakšni slim makerji,pa the best of food, pa expres sport, pa multi pa maxxi pa svašta enih izrazov za stvar , ki jo nosiš v sebi in s katero DEJANSKO spremeniš svoj način življenja in shujšaš...ker ne mi rečt, da se boš nažirala s pizzami, pa svinjskimi rebrci pa 1 kg kruha na dan in pila še kakšen herba life shake -pa bila vitalna...torej...tudi pri uporabi teh izdelkov z ciljem idealne teže obstajajp previla prehrane, kot pri vseh zadevah. in potem je vseeno , če se imenuje herba life ali pa maxximum sport.Torej, če dobro premisliš, ČE rabiš takšno vzpodbudo, je torej že vseeno kje jo najdeš...v kateri firmi, pa zaradi mene jejte herba life al kar koli že...že vsaj dvajset let spremljam tela imena raznih firm, ki obljubljajo čudeže, pa jih ni- vsi delujejo po istem principu...in pogojeno temu- ČE imaš zadosti JAJC , lahko zadevo rešiš tudi brez teh firm, ali pa čist vseeno katero...ker gre za podporo, me pa za čudež...ma delajte kar hočete...sam ne mi plozat, da je kaj kriv herba life...če bi ti živela kot bi ti jaz napisal, in bi ti dajal vrečke navadnega zraka, pa dejal , da so nekakšen ..kva pa vem, bi zagotovo shujšala in se tudi počutila v redu...če pa teh zadev ne poznate, pa res ne vem...poglobite se raje v kakšno bukvo al pa koga, ki vam bo napisal, narisal, kaj je avtosugestija, delo z samim sabo, pa kaj je živeti v kotu svojega obupa, ker si pač kot si..in kako priti ven....in tam se začne ..pot ven, ne pa pri ultimate ,pa natural,pa nevem kateri nutricion , pa herbalife pa ne vem kaj...začni v sebi, ker tam je vzrok tvojih težav...pogojeno naprej ...tvoj način življenja...torej , menda bi se dalo tudi brez čokolade in čudežev kaj narediti...s taprave strani se loti svojih problemov , pa bo... o.p. sam uporabljam nekatere dodatke prehrani/firm , ki se ukvarjajo z prehrano profesionalnih športnikov/ ..z določenim namenom pri preveliki aktivaciji mojega telesa..za boljšo regeneracijo/ in hitrejšo/ , vendar LE kadar to moje telo nujno potrebuje...ne živim pa V in Z tem.pa še najmanj..od tega...kadar sem pa v fazi normalne /povprečne/ aktivnosti organizma, jem to k verjetno vsak povprečen slovenc/ no ja, morde ne glih ampak tle nekje pa/ kot prvo: jst nism imela nobenih (prehrambenih) problemov da bi jih bilo treba reševati in vem če sm hotla dobro počutje sm ga dobila pri sportu, in kot drugo, HL ni nobena dieta al slimmaker...prehrana je, oz. če mene vprašaš dodatek...to jem samo zato ker vem da v normalni prehrani nikjer ne morm obit vseh teh vitaminov, vlaknih, mineralov in svasta, kar telo rabi...ko se športas telo rabi vec vitaminov in vlaknin, toliko jih pa ne morem pojesti v 1dnevu...in tukaj je dodatek hl-vitamini..ko se 'pretirano'športam jih vzamem pač več.sm že vidla kako je folk se zredu s tem (ker je bil dobesedno podhranjen) in Ksenia, upam si trdit da sm lahko brez HL...sam vrjamem da bojo kg sli gor...pa sploh ne me briga to ker ni krize pr men...ampak počutje bo bl u kurcu.drgač sm pa itak povedala da nikol nism jedla tablet...in ni mi blo lih prijetno to začet jest...in dejansko upam da bom lahko nehala, oz. da bo vse ok tud pol k bom, ČE bom...pa ne vem če bom kdaj nehala...trenutno mi ni do tega...se mi pa zdi da je nekdo tud na tem ofrumu pravil da je jemal HL in prenehal pa kg niso šli nazaj in valda, kot sm ŽE rekla, you never know...kaj če je vse larifari...p... so me nategnl...ok, sam dejansko vidm NA MENI (in ne kar sem prebrala) da mi je okej,da je telo zadovolno... bogdan, ne pravim da je oh in sploh waw in edino supren najbolš...blabla,sam nekak vrjamem da ni kemikalij notr in to mi je dost...že sam način prodaje je drugačen, prek izkušenj in lastnih dokazev, ne pa po tvju oz. radiju...vidiš da deluje in tako z veseljem pomagaš nekomu oz. poveš naprej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 kot prvo: jst nism imela nobenih (prehrambenih) problemov da bi jih bilo treba reševati Ja, če nisem slep . tam piše, da nisi bila zadovoljna s svojim izgledom.-in izguba 8 kg- tudi pove marsikaj... in vem če sm hotla dobro počutje sm ga dobila pri sportu, in kot drugo, HL ni nobena dieta al slimmaker...prehrana je, oz. če mene vprašaš dodatek...to jem samo zato ker vem da v normalni prehrani nikjer ne morm obit vseh teh vitaminov, vlaknih, mineralov in svasta, kar telo rabi...ko se športas telo rabi vec vitaminov in vlaknin, toliko jih pa ne morem pojesti v 1dnevu...in tukaj je dodatek hl-vitamini..ko se 'pretirano'športam jih vzamem pač več. To boš meni težko dopovedala. glede na to, da se s tem ukvarjam blizu 25 let -glede športanja in prehrane -več časa tudi profesionalno...tko da...-kaj ti lahko od kje in koliko dobiš. sm že vidla kako je folk se zredu s tem (ker je bil dobesedno podhranjen) in Ksenia, upam si trdit da sm lahko brez HL...sam vrjamem da bojo kg sli gor...pa sploh ne me briga to ker ni krize pr men...ampak počutje bo bl u kurcu.drgač sm pa itak povedala da nikol nism jedla tablet...in ni mi blo lih prijetno to začet jest...in dejansko upam da bom lahko nehala, oz. da bo vse ok tud pol k bom, ČE bom...pa ne vem če bom kdaj nehala...trenutno mi ni do tega...se mi pa zdi da je nekdo tud na tem ofrumu pravil da je jemal HL in prenehal pa kg niso šli nazaj Poglej kaj si napisala tle zgoraj- cel kup strahov ,negativnih predvidevanj, -.NI KRIZE PR MEN, AMPAK POČUTJE BO BL V KURCU -kaj naj bi to pomenilo...optimizem, ???ali kaj..in valda, kot sm ŽE rekla, you never know...kaj če je vse larifari...p... so me nategnl...ok, sam dejansko vidm NA MENI (in ne kar sem prebrala) da mi je okej,da je telo zadovolno... bogdan, ne pravim da je oh in sploh waw in edino supren najbolš...blabla,sam nekak vrjamem da ni kemikalij notr in to mi je dost...že sam način prodaje je drugačen, prek izkušenj in lastnih dokazev, ne pa po tvju oz. radiju...vidiš da deluje in tako z veseljem pomagaš nekomu oz. poveš naprej... Ti kar verjami še dalje , vidim da slabo prebereš kar napišem...nima veze...povsem tvoja volja, ...sam ukvarjaš se s tem , s čemer sem se jaz pred četrt stoletja, pa mi je mal tko, no...smo že tolk naprej, pa sem napačno predvideval, da je informiranost in ozaveščanje folka na kaj drugačnem nivoju...jebat ga...vsakomur svoje... fajn športaj itd Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puss 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ti kar verjami še dalje , vidim da slabo prebereš kar napišem...nima veze...povsem tvoja volja, ...sam ukvarjaš se s tem , s čemer sem se jaz pred četrt stoletja, pa mi je mal tko, no...smo že tolk naprej, pa sem napačno predvideval, da je informiranost in ozaveščanje folka na kaj drugačnem nivoju...jebat ga...vsakomur svoje... fajn športaj itd ah...vrjetn bo bl pametno če grem naprej študirat...nimam čase kaj šele da bi energijo trošla za to da kle vsak neki svojga trdi in se lahko pol skregaš z nekom k itak sploh ne veš kdo to je...pa še po 'pismih' k se itak pol stvari narobe razume--- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ah...vrjetn bo bl pametno če grem naprej študirat...nimam čase kaj šele da bi energijo trošla za to da kle vsak neki svojga trdi in se lahko pol skregaš z nekom k itak sploh ne veš kdo to je...pa še po 'pismih' k se itak pol stvari narobe razume--- aha, smo tle...." kle vsak neki " ..je , veš- vsak na tem forumu . Ker je torej vsak na tem forumu- "kle vsak neki " , mi res ni jasno, čemu sploh kaj napišeš, da lahko/ prilagojeno demokraciji in namenu forumov / vsak napiše svoje mnenje...kot odgovor na tvoje...če pa "trošiš "energijo za ljudi, ki se pač ne strinjajo s teboj, je povsem na dlani, čemu potrebuješ HL ali kaj podobnega , da je povsem ne izgubiš...no ja...Vzrokov za naše teževe je mnogo, sam težko jih je najti . pogojeno s tem pa tudi rešitve zanje/ odpravljanje težav/. sicer pa- zase najbrž že veš , kakšen je bil tvoj namen. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
puss 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 aha, smo tle...." kle vsak neki " ..je , veš- vsak na tem forumu . Ker je torej vsak na tem forumu- "kle vsak neki " , mi res ni jasno, čemu sploh kaj napišeš, da lahko/ prilagojeno demokraciji in namenu forumov / vsak napiše svoje mnenje...kot odgovor na tvoje...če pa "trošiš "energijo za ljudi, ki se pač ne strinjajo s teboj, je povsem na dlani, čemu potrebuješ HL ali kaj podobnega , da je povsem ne izgubiš...no ja...Vzrokov za naše teževe je mnogo, sam težko jih je najti . pogojeno s tem pa tudi rešitve zanje/ odpravljanje težav/. sicer pa- zase najbrž že veš , kakšen je bil tvoj namen. skoraj odvisnik pravš... i can see, uživite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mchess 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Živjo glejte če vas kakkoli zanima glede herbalife mi pište na mail: robi.pungercar@gmail.com al pa se slišmo na msnju -robert.pungercar@siol.net pa vam bom pomagav hvala pa lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 Živjo glejte če vas kakkoli zanima glede herbalife mi pište na mail: robi.pungercar@gmail.com al pa se slišmo na msnju -robert.pungercar@siol.net pa vam bom pomagav hvala pa lep pozdrav. kaj boš pomagav ??? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
OBJEKTIVNI 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Za nasega Matjaza Bogdana. Sej, da ne bo pomote, Matjaz, jaz preberem vse kar tukaj gor napises in te dobro razumemem, imas svojo logiko,ki si jo razvil iz svojih zivljenskih izkusenj. Pred letom 2007 se bi s tabo 100% strinjal glede vseh izjav, ki si jih tukaj napisal (na to temo). Problem je v tem, da sem uspel zbrati dovolj podatkov o Herbalajfu, kar je popolnoma spremenilo moje mnenje o prehrani in dodatkih. (saj te spostujem in te nocem zafrkavati, zelim si normalno razpravo o tej zadevi) Bilo bi naravnost fantasticno, ce bi sel na kaksno javno informativno srecanje, kjer bos dobil dovolj informacij o tej zadevi, na osnovi taksnih informacij bos lahko veliko lazje razpravljal o tej zadevi na forumu. (s tem nikakor ne pricakujem, da bos zacel prodajati ali konzumirati Herbalaife) Zagotavljam ti, da te ne bomo pojedli pa tudi ne bomo vsiljivi do tebe saj ne bomo vedeli da si to ti, skratka nic hudega se ti ne bo zgodilo ce bos prisel pogledat to veselo druzbo. Nikakor ni dovolj vedeti kaj vse vsebuje Herbalife, to je majhen delcek podatkov... Premalo, da bi lahko o tem razpravljal. Je pa res, da me ta nas Matjaz B. podcenjuje; obravnava me kot nekoga, ki nima pojma o; duhovnosti, zdravi prehrani,resevanju problemov, psihologiji, sociologiji in se kaj bi se naslo... (ne mi zamerit samo tako se berejo tvoji komentarji) Izgleda, da pri tebi vsi, ki se zanimajo o Herbalifu, padejo v nemilost in so obravnavani kot neka podvrst primitivnih nevednezev, ki so vredni vsega usmiljenja enakovrednim tistim, ki so prisiljeni v to, da jemljejo uspavalne tablete, da sploh lahko zaspijo...( se upravicujem me je totalno zaneslo od bistva ) Gremo po novi objektivni in logicni poti: 1. Bogdan, napisi mi, ce poznas kateri drugi prozvod, ki je bil delezen taksnega zanimanja kot ta Herbalife (na podrocju zdrave hrane ali dodatkov) 2. Povej mi kako bi ti pomagal nekomu, ki ni zadovoljen s svojimi odvecnimi mascobami? 3. Vem, da si prej napisal nekaj o tem kako in na kaksen nacin si lahko posameznik pomaga... zdaj te pa sprasujem zakaj je tako veliko ljudi, ki se slabo pocuti, predebelih, brez energije,nezdravih...? Zakaj ljudje ne zivijo na tak nacin, ki bi jim pomagal (po tvojih nacelih)? Saj bi bilo za njih veliko bolje, pa ni tako... Tvoja nacela o zdravem in pravilnem nacinu zivljenja so popolnoma pravilna, ampak, je prevec ljudi, ki ne zivijo po tem pravilu... Kaj ti pravis na ta dejstva??? Recimo, da se odlocis za plemenito dejanje in si reces; zdaj pa bom pomagal vsem tem nesrecnezem (pa bi jim pomagal zastojn???), ali zakaj jim nebi pomagal??? V bistvu bi jim moral pomagati ker ti dejansko ves 100% kako lahko clovek pravilno zivi. ((KOMAJ CAKAM NA TVOJ ODGOVOR)) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
OBJEKTIVNI 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Se nekaj Bogdan; kako bi ti pomnagal nekomu, ki je ze napol zasvojen z nezdravo hrano (sladkarije in izdelki iz bele moke, bel sladkor...) in se mu zdravje slabsa???Dvomim, da bi taksen revez prisel na forum in te vprasal za nasvet, pa tudi ce bi te , mocno dvomim, da bi se drzal tvojih navodil (ki so poudarjam pravilna in se strinjam z njimi, ampak...). V najboljsem primeru bi se jih drzal par dni potem pa bi bilo vse po starem... A me razumes v cemu je problem??? (problemi kot; slabe navade, premajhna ali kratkotrajna motiviranost, nic ali premajhna zunanja podpora, pozabljivost, zasvojenost, itd...) Kako pa bos premagal te ovire??? Z vsem spostovanjem: OBJEKTIVNI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Bom kar jaz odgovoril, cetudi samo sebi, preprosto: - veliko jih je, ne bom jih nasteval... kdor sploh razmislja o tem, da je njegov proizvod delezen najvecjega zanimanja zivi v iluziji, ker je to prakticno nemogoce in je verjetno dobro nakurjen s strani njegovih sponzorjev... (se najblizje je morda kaksna kokakola; nazalost)- veliko je nacinov za pomoc, kar lahko preprosto vidimo vsak dan, ce si preberemo nek oglasni casopis ... kar ponavljam je, da ni vse za vsakega, a sigurno je veliko nacinov.- slabo pocutje, debelost, premalo energije, etc... ima zelo razlicne vzroke. glavni so sigurno v psihi; posledicno pa nastajajo tudi fizicni problemi. pomoc fizicnemu telesu je le delez pomoci psihi.fizicno telo pa je odraz etericnega telesa, ki je odraz tudi drugih avricnih teles etc... 1. Bogdan, napisi mi, ce poznas kateri drugi prozvod, ki je bil delezen taksnega zanimanja kot ta Herbalife (na podrocju zdrave hrane ali dodatkov)2. Povej mi kako bi ti pomagal nekomu, ki ni zadovoljen s svojimi odvecnimi mascobami?3. Vem, da si prej napisal nekaj o tem kako in na kaksen nacin si lahko posameznik pomaga... zdaj te pa sprasujem zakaj je tako veliko ljudi, ki se slabo pocuti, predebelih, brez energije,nezdravih...? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Se nekaj Bogdan; kako bi ti pomnagal nekomu, ki je ze napol zasvojen z nezdravo hrano (sladkarije in izdelki iz bele moke, bel sladkor...) in se mu zdravje slabsa???Dvomim, da bi taksen revez prisel na forum in te vprasal za nasvet, pa tudi ce bi te , mocno dvomim, da bi se drzal tvojih navodil (ki so poudarjam pravilna in se strinjam z njimi, ampak...). V najboljsem primeru bi se jih drzal par dni potem pa bi bilo vse po starem... A me razumes v cemu je problem??? (problemi kot; slabe navade, premajhna ali kratkotrajna motiviranost, nic ali premajhna zunanja podpora, pozabljivost, zasvojenost, itd...) Kako pa bos premagal te ovire??? Z vsem spostovanjem: OBJEKTIVNI.Zakaj pa bi bilo potrebno koga za lase vleči v zdravje, vsak je sam svojega telesa gospodar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Če bi malce pozornej bral, kar sem prejšnje dni napisal, bi teh vprašanj ne bilo. Pa tudi free in stane sta ti v bistvu odgovorila...lepo odgovorila- če razbereš point.pa vseeno- ti bom še jaz odgovoril ker je pač letelo name. Za nasega Matjaza Bogdana. Sej, da ne bo pomote, Matjaz, jaz preberem vse kar tukaj gor napises in te dobro razumemem, imas svojo logiko,ki si jo razvil iz svojih zivljenskih izkusenj. Pred letom 2007 se bi s tabo 100% strinjal glede vseh izjav, ki si jih tukaj napisal (na to temo). Problem je v tem, da sem uspel zbrati dovolj podatkov o Herbalajfu, kar je popolnoma spremenilo moje mnenje o prehrani in dodatkih. (saj te spostujem in te nocem zafrkavati, zelim si normalno razpravo o tej zadevi) Bilo bi naravnost fantasticno, ce bi sel na kaksno javno informativno srecanje, kjer bos dobil dovolj informacij o tej zadevi, na osnovi taksnih informacij bos lahko veliko lazje razpravljal o tej zadevi na forumu. (s tem nikakor ne pricakujem, da bos zacel prodajati ali konzumirati Herbalaife) Zagotavljam ti, da te ne bomo pojedli pa tudi ne bomo vsiljivi do tebe saj ne bomo vedeli da si to ti, skratka nic hudega se ti ne bo zgodilo ce bos prisel pogledat to veselo druzbo. Nikakor ni dovolj vedeti kaj vse vsebuje Herbalife, to je majhen delcek podatkov... Premalo, da bi lahko o tem razpravljal. Aha.praviš, ni dovoljh vedeti kaj vsebuje kakšna prehrana...torej ima nekakšno ozadje..skrito moč...daj no. saj vsebnost je tista, ki je pomembna za telo, ne pa družba veselih ljudi...tisto je morda za duševno hrano, za kogar pač to je- osebno tega ne potrebujem..brez galame in množice prav lepo živim, v krogu tistih, ki jih zbiram jaz, ne naključje in skupna slepa vera... Je pa res, da me ta nas Matjaz B. podcenjuje; obravnava me kot nekoga, ki nima pojma o; duhovnosti, zdravi prehrani,resevanju problemov, psihologiji, sociologiji in se kaj bi se naslo... (ne mi zamerit samo tako se berejo tvoji komentarji)To pa vsekakor- imaš skoraj prav. Ne glih da podcenjujem, ker to skoraj nobenga, sam vsakega ocenim/ če že / po tistih kvalitetah , ki jih od njega/ njih / dobim...Pa to nimaveze z podcenjevanje,m v tvojem smislu...saj človek je lahko blazno cool, zlo prijeten in dobrega st+rca uin duša, ima pa / tako kot mi vsi/ svoje negativne plati oziroma pomanjkanje določenih kvalitet- ogjektivnosti ...morda...Ena od komponent tega mojega ocenjevanja/presoje/ pa je vsekakor zmožnost in hotenje človeka soočiti se z pravim vzrokom težav , ne pa iskanja bergle...pa spet ponavljam..to je le en od aspektov presoje človeka, ker zraven je lahko kup blazno lepih reči...spet ponavljam- vsi imamo svoje moči, znanja. dobre plati, prav tako kot tudi slabe plati, področja ,kjer zatajimo in tako dalje...vse skupaj pa je tista celovitost človeka...ki jo / vsaj jaz/ jemljem...Da nimate pojma- ja tudi tle se pa res malo strinjam -glede izbire prave poti, imaste pa mal manj pojma, pa nikogar ne obsojam za to, ker vsak je gospodar svojega telesa- obenem tudi duha...čeprav zavest v enih fazah tudi zataji- če govorim o pravilnosti ravnanja.Mislim, da primanjkuje "jajc", hrabrosti - se spopasti z tažavami na trši, težji stopnji , čeprav bi s tem odpravili resnične vzroke težav- izbira lažje potei z odpravljanjem posledic- pa zanesljivo, ni kvaliteta, ki bi jo jaz pretirano cenil, kreitiziral pa tudi ne, ker vse skupaj lepo razumem. VSI ZANESLJIVO NISMO ENAKI- NEKDO JE MOČAN, DRUG ŠIBKEJŠI. Izgleda, da pri tebi vsi, ki se zanimajo o Herbalifu, padejo v nemilost in so obravnavani kot neka podvrst primitivnih nevednezev, ki so vredni vsega usmiljenja enakovrednim tistim, ki so prisiljeni v to, da jemljejo uspavalne tablete, da sploh lahko zaspijo...( se upravicujem me je totalno zaneslo od bistva ) Popoln nesmisel -sicer je pa odgovor tamle malo više. Jaz imam rad vsakega človeka, celo unga, ki morda iz tvojega zornega kota ni vreden tega..sam to je že moja osebna stvar- imam pa tudi celo goro razumevanja za ljudi...usmiljenje pa zelo nizko kotira pri moji presoji o kvalitetah..tko da smili se mi glih noben, čeprav čutim vreliko sočutja..malce ločim te stvari- usmiljenje, sočutje pa nima veze... Gremo po novi objektivni in logicni poti: 1. Bogdan, napisi mi, ce poznas kateri drugi prozvod, ki je bil delezen taksnega zanimanja kot ta Herbalife (na podrocju zdrave hrane ali dodatkov) Tebe zanima komercijalna plat zadeve, koliko pa je to resnično objektivni in stvaren prikaz stanja, je pa pesem, ki sem se jo že zdavnaj naučil- ni resničen prikaz dejanskih vrednot, ker je pogojen z milion stvarmi- od trženja-reklam , finančne moči, utd,itd...sploh pa profila uporabnikov...nihče, ki ima kolikor toliko znanja , vedenja o zdravi prehrani, se ne obeša na najbolj prodajan proizvod- ker bi seveda izgledalo tako- če je za njih - je zame- napačen pristop- povsem...če pa nimam hrabrosti, znanja, moči, volje za korenite spremembe ,osebne moči -da bi se poglobil v sebe in svoje negativne vzorce, zaradi katerih težave nastajajo- pol pa- pol je pa to resnično pravi izdelek zame..samo v tem primeru...jaz pač ne spadam med te...smo različni- ponavljam -jih je pa drgač malo morja, ti je že free povedal -povsem pravilno...2. Povej mi kako bi ti pomagal nekomu, ki ni zadovoljen s svojimi odvecnimi mascobami?Najprej bi pogruntala skozi pogovor , /seveda, če ima človek tako željo/ kje je vzrok debelosti - zdravje, zdravila, genetske predispozicije, ali pa duševne narave, kamor spada glih nepačen pristop reševanju problemov./Tamle je TEA napisal to zelo lepo - da je odvisnež od herba lifa- natanko zato, ker ne zna reševati svoje stiske drugače/ -no pol bi to ozavestila, pogruntala drugačen pristop, pol bi pa dal nekaj smernic- o prehrani, gibanju, življenju.Pol pa - kakor pač človek sam hoče- bo rešil zadeve ali pa ne...tam pa jaz več ne spadam- vse to je na prostovoljni bazi..3. Vem, da si prej napisal nekaj o tem kako in na kaksen nacin si lahko posameznik pomaga... zdaj te pa sprasujem zakaj je tako veliko ljudi, ki se slabo pocuti, predebelih, brez energije,nezdravih...? Odgovori so napisani že do tle ..zato, ker se način življenja spreminja, vsi dejavniki , ki se pojavljajo na novo, bolj koncentrirano, vse to vpliva na naše duševno in telesno raven. Zraven tega je način življenja tak, da človek resnično NIMA toliko časa ,da bi se spoprijel s svojimi problemi , ali si ga ne vzame/ lenoba, nemoč, iskanje lažjih poti/ -produkt je pa tle- preveč duševno obolelih/ depresija, stres, nervoza/ in posledično tidi fizičnih bolezni, ki se reflektirajo skozi stanja na zunej- /debelost, izrazna simptomatika ,kožna obolenja/ in tudi organsko znotraj- pogojeno s prejšnjim- bolezni srca , sladkorna, paob, problemi z žlezami, bolezni sečil, rodil, presnovni problemi, itd.../.Prišli so pač taki cajti , da si človek MORA pomagati sam na vseh področjih, če želi kolikor toliko morm,alno preživeti svoj lajf .Poti je pa več....sem jih že opisal... Zakaj ljudje ne zivijo na tak nacin, ki bi jim pomagal (po tvojih nacelih)? Saj bi bilo za njih veliko bolje, pa ni tako... Tvoja nacela o zdravem in pravilnem nacinu zivljenja so popolnoma pravilna, ampak, je prevec ljudi, ki ne zivijo po tem pravilu... Kaj ti pravis na ta dejstva??? Zakaj- sem napisal- ne premorejo moči, ne premorejo znanja, so prekomot, se bojijo travm, se bojijo bolečin, se bojijo notranjih in zunanjih naporov..Dejastvo je - DA PAČ NISMO VSI PO ISTEM KOPITU.jaz , recmo ,sem trmast k konj, kar si zarečem, ne popuščam...in priznam- to me je v življenju mnogokrat rešilo in obdržalo pokonci...sem se pa sprijaznil z težavnosnimi stonjami, pač ni vedno prijetno, sam vse je pogojeno z mojimi cilji...moram pa prebroditi ves drek k mi stoji na poti v življenju...včasih boli, včasih je lepo...bolj se trudim, več je lepega..pa še dejakl ti bom- vse sranje ki me doleti/ sedaj- na tej stopnji/ je krivda mojih majhnih slabosti, ki sem pa tja kukajo na plan- ko me vščipne v filling - pol pa vem...in jasno je - spremenim zadevo...ker na koncu je vsakemu bolj všeč, če mu je prijetno...sam je treba skozi to iti skozi bolečino- življenje je večinoma tako/ izjeme so morda tudi- fajn za njih/ so preizkušnje...eni jih rešujemo bolj, eni manj boleče, eni jih pa sploh ne - iščejo bljižnice, ki jih v bistvu daljnoročno NI. Recimo, da se odlocis za plemenito dejanje in si reces; zdaj pa bom pomagal vsem tem nesrecnezem (pa bi jim pomagal zastojn???), ali zakaj jim nebi pomagal??? V bistvu bi jim moral pomagati ker ti dejansko ves 100% kako lahko clovek pravilno zivi. 100% ne morem vedeti, ker nisem bog, vsekakor pa nekaj kar vem...da bi moral- to je moja svobodna volja...tu nimaš ti nikakršne pristojnosti, pa tudi nihče drug ne.Vsem- ??ne morem , spet ponavljam- nisem bog, sem le človek...Seveda pa JIM pomagam, ne da BI ...in tudi jim- kdor to želi in komur pač lahko, še nikomur nisem obrnil hrbta. Pa upam, da bom zdrav , da ga tudi ne bom...((KOMAJ CAKAM NA TVOJ ODGOVOR)) Pa veš, saj jaz ne zavračam nobene teorije, vsako sprejmem v vedenje , tudi ljudi , ki živijo drugače, seveda sprejmem, seveda pa tudi izražam svoje mnenje, če mislim, da je bolj pravilno kot tisto kar človek počne...saj je vsekakor njegova stvar in svobodna volja, če bo mojo razlago sprejel in udejanil.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Se nekaj Bogdan; kako bi ti pomnagal nekomu, ki je ze napol zasvojen z nezdravo hrano (sladkarije in izdelki iz bele moke, bel sladkor...) in se mu zdravje slabsa???Dvomim, da bi taksen revez prisel na forum in te vprasal za nasvet, pa tudi ce bi te , mocno dvomim, da bi se drzal tvojih navodil (ki so poudarjam pravilna in se strinjam z njimi, ampak...). V najboljsem primeru bi se jih drzal par dni potem pa bi bilo vse po starem... A me razumes v cemu je problem??? (problemi kot; slabe navade, premajhna ali kratkotrajna motiviranost, nic ali premajhna zunanja podpora, pozabljivost, zasvojenost, itd...) Kako pa bos premagal te ovire??? Z vsem spostovanjem: OBJEKTIVNI. Stane ti je kratko in jedrnato odgovoril...No ja- tam gor si govoril, da jaz podcenjujem tebe- da nimaš pojma o duhovnosti, zdravi prehrani ,psihologiji ,sociologiji , reševanju problemov itd...Človek, ki bi imel pojma o vsem tem ..pa še PRAVILNEGA pojma -tak nikoli ne bo prišel do mene in kaj od mene potreboval. Ker se bo stvari lotil na pravi način in bo vse skupaj lepo izpeljal..Sam glavni problem je glih v-PRECENJEVANJU samega sebe..v samozadostnosti, ker človek MISLI , da vse to ve, ker ne PRIZNA , da ne zmore, ker mu je izpod ČASTI , da se s tem komu obrača....Kako hudo je človeku samemu in se bi priznati, da kaj ne zmore...Sam jaz mislim, da je to praiznanje dokaz vlike notranje moči, ker s tem soočat se je dost zajeban...Ko pa tak revež napiše me OS al pa meil, se mu seveda odzovem...saj sem že rekel, ni problem v hoteti, problem je v drugačnem pristopu - vsak mora najprej pogruntati ZAKAJ je odvisnež take prehrane, pol bi mu pa na podlagi tega lahko svetoval- Pa morda ne s prehrambenim prograsmom, morda z kakšnimi pogovori, da bi dojela smisel in globino ter locirala PRAVI vzrok problema.In potem je treba najprej poštelat navznoter, šele na koncu pride prehrana, tam pa navadno tko ni več težav, če so se rešile na PRAVEM nivoju....Poglej- premajhna motiviranost- ali je to telesni problem???Tle ni vzrok prehrana..in če to ne uvidiš, pol RES fuuuul premalo veš - je pol tisto, kar si sam napisal o podcenjevanju- sam vse skupaj leti tkole, kot sem že napisal - predpogoj je notranjost človeka, povsem drugi aspekti, kot pa fizični...sam s taprave strani se je treba lotit, in pol je vseno ali ješ HL ali pa korenček...ker potem boš VEDEL kaj resnično potrebuješ,, ne boš živel v iluziji in na bljižnicah, ki to niso...Saj priznam, mnogi ljudje to potrebujejo, je že tako, vsak ima svojo voljo in lahko je / zihr/ kljub vsemu super človek/ s tabo, andrejo, puss, pa kaj jaz vem -vred/ , ki krasno deluje v življenju..jaz pač gledam bolj daljnoročno in mal globje...Komur je pa usplelo skozi HL spremeniti življenje in pogojno tudi se rešiti osnovnih / duševnih/ -resničnih težal. zelo lepo za njega...sem tudi jaz vesel zanj...saj način .. je le način- cilj je bistvo---le če je RESNIČNO dosežen, tudi dolgotrajno...tolk pa drugič mi daj kaj krajša vprašanja...da ne bom vse zamoril tle gor z obširnostjo. Pa enkrat dojemi, da nisem sovražni element, da vas imam rad, tudi če jeste svinjo al pa herba life, al pa presno hrano....imamo izbire in spoštovati jih je treba, sam kakšna sugestija pa tudi ni napad na tvojo inteligenco, pa vse ostalo..ne tko jemat...bodi bolj pravilno sprejemljujoč...no, fajn bodite Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.