astra 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 To ze, sam kaj bi pa potem prodajali ----- ksenia, saj te štekam. Malo se uči, kaj je marketing ..recimo, emvej čistila zdravijo in varujejo hrbtenico...(ker porabis manj casa za čiščenje, kjer moras biti sklonjen) Hm, mi pa med drugim kondome prodajamo..bi si bilo treba kako novo marketinsko akcijo izmislit... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 Uh, uh, zadnjič sem na mejl dobila eno dobro reklamo za kondome ... Je nekaj ljudi v lokalu in eni ženski kar naprej muha okrog glave leta in se ji na vsak način hoče na ustnice usest. Pa jo baba kar naprej odganja, muha pa še kar vztraja. In potem čez ekran napis o kondomih z okusom sadja No, za herbalajf pa še vedno cene čakam ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
OBJEKTIVNI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 ASTRA, ASTRA, ASTRA... še vedno bom rekla, SUBJEKTIVNI, ker drugace ne morem...no, to kar se greste tukaj, pa je kot iz filmov...bad guy and good guy... Očitno ste se poklicali na pomoč, ker ena sama ni zmogla...in zdaj zamenjali ploščo. rečeš, mea cupla, res so se dogajale napake...malo se posipas s pepelom, navrzes par besed o zdravju in ..nasede celo free... No, sej tudi Jezusa so blatili in tepli, dvomili ... Astra, zelo lepo bi bilo, ce bi se malo potrudla in sla nazaj brat, kjer je tudi napisano koliko stane in, da se hujsa z zdravim nacinom zivljenja plus herbalaifom proizvodi, ki zadevo samo se izbolsajo za 150% v vseh pogledih. Ti ponujas resitev za hujsanje, ki je ze zastarela, mi ponujamo kombinacijo starih in novih resitev plus mocno strokovno pomoc, ki jo imamo v zaledju. In se nekaj, Herbalaife proizvodi SO ZASTONJ!!! Oziroma stanejo tocno toliko kolikor stane vsa druga hrana na tem svetu. Razlika je le v tem, da z navadno prehrano, moras prej ali slej se placevati za zdravila in dohtarje, ker bos prej ali slej zbolel. Za vaso tako imenovano zdravo bio prehrano pa se clovek skesira kt pri norcih, da o izgubi casa za pripravo kvalitetne prehrane ne pisem. Povejte mi no; kako si naj clovek, ki ima sluzbo in dela vec kot 40 ur na teden, zgublja cas s prevozom v sluzbo, ima se cel kup opravkov, da o otrocih ne pisem, ... in si naj bi pri vsem tem se vzel cas za nakup kvalitetne prehrane in jo se pripravil, hmmmmm, no go... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
OBJEKTIVNI 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 fajn. ali na standardnih poslovnih seminarjih ucijo 'osnove' in kaj osnove sploh so?ali lahko ti odgovoris na moja zastavljena vprasanja? free Seveda, ucijo osnove. Je pa ogromno informacij. Seminarjev je vec vrst... Za nove, potencialne konzumente so preproste in osnovne predstavitve kjer jim je predstavljeno bistvo. V Zagrebu se da se vec videti in slisati. V Sloveniji smo se bolj skromni a napredujemo... Vsa dejstva so krita s strani znanosti in drugih dejstev, ki te enostavno prepricajo, da je vse to naravnost fantasticno. Predavanja so tako zelo prepricljiva kot predavanje o tem, (recimo) da je nas svet okrogel ... In, ce bi kdo dvomil v to dejstvo, da je nas svet okrogel potem bi pac rekli smola... Sej pravim, clovek mora videti samo predstavitev, da vidi, da je zadeva res vredna pozornosti, prepricali so veliko ljudi in se vec jih bojo. Free, bil si ze v Parizu na predstavitvi... zakaj si nebi se pogledal kasno predstavitev v Sloveniji??? Zelo dobro vprašanje in zelo dobro bi bilo narediti eno primerjavo! No prav. Naj se javita dva prostovoljca, ki se nista konzumirala herba proizvode. Pa bomo enega dali v nas sistem drugi pa naj bo v vasem sistemu potem pa bomo primerjeli rezultate, jaz sem takoj za. In? Se kdo javi?Cakam.Pa, da vas vidimo.Sprejemam iziv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 moram najprej kile nabrat... Hm, je ze kdo kdaj slisal, da kaksna predstavitev taksnih proizvodov ni bila fantastična?.. daj no, pa saj so profiji in normalno, da imajo vkljucen team najboljsih strokovnjakov z vseh podrocij. fantasticna in prepricljiva so bila tudi predavanja za catch the cash...recimo. No, saj tukaj je podoben piramidni sistem zasluzka... HL ni nadomestilo, pač pa DODATEK k prehrani x!x Zato trdim se enkrat. Pomembna je sprememba, ne pa HL... x!x zato ste zame bleferji, ker obljubljate čudeže, pod pogojem, da se uporablja HL, seveda. ker sem ze omenila, da mi prodajamo tudi kondome...bi bilo nekaj podobnega, ce bi trdila, da pa samo z uporabo nasih kondomov ne boste nikoli imeli tezav v seksulanem zivljenju...prodajali pa bi jih samo na 4 oči in pri tem imeli se seksualno posevtovalnico. S samimi strokovnjaki, seveda... kaksna znanost pa je to, pravzaprav, ce nobene raziskave tega tipa niste naredili???kako lahko potem sploh trdite, da je razlika, ce hujsas po zastarelih metodah..in s HL...????na podlagi cesa potem to trdite? priloznost za nas x!x ...svetovni znanstveniki bodo pisali o nas, v anale Herbalifa pridemo. navali narode, prvič na svetu in to v sloveniji...kaksna čast.. od visine se zvrti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. marec 2007 Prijavi Deli 8. marec 2007 res bil.na velikodusno povabilo prijateljice iz HL poslusali anie lenox v zivo na srecanju so mi bile dobre in manj dobre stvari. od vecine, ki je padla v stos zadeve in se grupirala kot na stadionu ob navijanju za svoje nogometo mostvo, se je kdo vseeno nasel in zadevo pogledal malce s strani in malo manj zaneseno in brezglavo od skoraj celotne vecine.Saj je tudi to vredu, da se predamo obcutkom in vznesenosti propagande in energije mnozice; toda malo zdrave objektivnosti pa vseeno ob tem ne skodi.Torej, za moj okus definitivno prevec pranja mozganov, prevec pumpanja z mi mi mi mi .... temu, ce se tako izrazim lahko recem proizvodnja marketingskih buldogov, ki jih nafilas z afirmacijami: mi imamo najboljse, nihce ni tako dober, mi smo tisti, mi smo naj naj naj, kar vecina ljudi najbolj slisi, in posledicno tudi vzame; potem pa odpres vrata, da se zapodijo med ljudi in to energijo sirijo naprej v svojem prepricanju, ki je zanje edinstevno. No, tudi to pocetje ima po mojem mnenju nekaj zelo dobrih strani. Vsekakor podpiram podjetja kot je HL in njim podobna. Dokler smo konkurenca farmaciji, dokler v vecini produkti ljudem koristijo (po mojem mnenju da) in dokler se informacije o bolj zdravi prehrani in s tem zavest siri med ljudi, to podpiram. Zame je HL kul! Res pa je, da so pac razni nacini in cloveska sebicnost vcasih pred tem, kar je pravzaprav namen v osnovi. Enkrato je pomagati drugim do tega, da imajo v zivljenju vec denarja, ce si le to zelijo, enkrato je posledicno drugim pomagati do boljsega zdravja s tem, da jih informiramo o tem, da obstajajo produkti, ki so zanje koristni. Ceprav nas nekateri zato ne marajo in si mislijo o nas kot nekom, ki jim bo pobral denar. Taki ljudje denarja drugim ne privoscijo, le zakaj ne. Zal je tudi tako. Zal vecina ljudi zelo komplicira in preden se lotijo taksnega posla kot je MM, gredo prek 138292182 najrazlicnejsih vzorcev in obsod, preden dojamejo kako zelo so zadeve preproste. Celo tako preproste, da jih ne vidijo, ker so tako zelo preproste. Kljub temu, pa se je vredno spomniti, zakaj nekaj pocnemo in kaj z nasim pocetjem ustvarjamo, ter kam pelje. To ne pomeni izbrati samo tisti glas misli, ki pravi tisto kar zelimo slisati, temvec morda tudi prisluhniti tistemu, ki pravi drugace in o njem razmisliti. In upam, da bo to vodilo v boljse odnose do ljudi nasploh in ne samo strank in rednih odjemalcev produktov. Hvala za odgovore, ki si mi jih podala. Verjamem, da je HL pomagal ze mnogim in to me veseli. Upam, da se boste cimbolje podkovali s primernim znanjem, da se boste lazje soocali z bolnimi ljudmi, ki potrebujejo pomoc, jim svetovali tisto kar je potrebno in dali tisto kar res potrebujejo, pa cetudi je to samo pogovor, vec svezega zraka in malo vec miru. A res si bil v Parizu? ja super Spraseval sem torej tole:ali imajo HL produkti kakrsnekoli kontradikcije oz. stranske ucinke? Stranski učinki so boljše počutje, več energije, lepša koža, urejena prebava, mogoče prve dni zaradi razstrupljanja telesa malo otečene oči in pri ljudeh, ki imajo težave s kožo v prvih treh mesecih malo več mozoljev in ogrcev. Po daljšem konzumiranju se zdravstvene težave umirijo. Odvisno kakšno bolezen ima človek. Vse kar nastane zaradi nepravilnega prehranjevanja, to vse se reši s hrano.Ali je mozno predoziranje v primeru, da oseba uziva vec herbalife produktov obenem?Oseba lahko uživa več proizvodov na enkrat. Ni pa dobro pretiravati. Katere osebe s katerimi zdravstvenimi tezavami ne smejo uzivati nekaterih herbalife produktov?Recimo ljudje s povišanim pritiskom ne smejo jemati guarane in čaja. Ali lahko oseba z prekomernimi levkociti v krvi uziva formulo 1 + mineralni kompleks + guarana hkrati? Da sme Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 imas nekaj dobrih pointov! moram najprej kile nabrat... Hm, je ze kdo kdaj slisal, da kaksna predstavitev taksnih proizvodov ni bila fantastična?..daj no, pa saj so profiji in normalno, da imajo vkljucen team najboljsih strokovnjakov z vseh podrocij.fantasticna in prepricljiva so bila tudi predavanja za catch the cash...recimo.No, saj tukaj je podoben piramidni sistem zasluzka... HL ni nadomestilo, pač pa DODATEK k prehrani x!x Zato trdim se enkrat. Pomembna je sprememba, ne pa HL... x!xzato ste zame bleferji, ker obljubljate čudeže, pod pogojem, da se uporablja HL, seveda. ker sem ze omenila, da mi prodajamo tudi kondome...bi bilo nekaj podobnega, ce bi trdila, da pa samo z uporabo nasih kondomov ne boste nikoli imeli tezav v seksulanem zivljenju...prodajali pa bi jih samo na 4 oči in pri tem imeli se seksualno posevtovalnico. S samimi strokovnjaki, seveda...kaksna znanost pa je to, pravzaprav, ce nobene raziskave tega tipa niste naredili???kako lahko potem sploh trdite, da je razlika, ce hujsas po zastarelih metodah..in s HL...????na podlagi cesa potem to trdite? priloznost za nas x!x ...svetovni znanstveniki bodo pisali o nas, v anale Herbalifa pridemo.navali narode, prvič na svetu in to v sloveniji...kaksna čast.. od visine se zvrti... Astra Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 HL ni nadomestilo, pač pa DODATEK k prehrani x!x (tako Astra). Če obrok zamenjaš z drugim, potem to ni dodatek, marveč je hrana, ki jo pač uživaš namesto klasične.Mar ni tako? Poglej, glede dela pa - tu ni igra na srečo, tu dobi vsak, ki se odloči za. Sicer pa - klasična služba gre počasi in zagotovo v drugačen način dela in to koga moti, ker je preveč zapečkar in si želi v službo samo hoditi, ne pa delati in narediti nekaj. Zagotovo je, da niso vsi ljubitelji vsake prehrane, tako je tudi s Herbalifom. Imaš še druge firme in vsak se lahko odloči za kakšno drugo ali pa za Herbalife. Mene ne moti, če človek reče : ah veš jaz pa uživam GNLD ali pa od Nutrilab. To so znamke, ki so si tudi ustvarile ime po kakovosti in ljudje se pač odločamo po svoji presoji. Tudi trgovske znamke oblačil ali pa splošne markete(Špar, Merkator, Hoffer, Lidel.....) nam dajejo možnost, da se sami odločimo, kam bomo stopili na osnovni nakup živil in ostalih vsakodnevnih potrebščin. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 k nam pridejo zadeve vedno z zamikom. Ko se pri nas začne uveljavljati, se v Ameriki trend že obrača... Nazaj k naravi, je geslo prihodnosti. In kar je danes v očeh nekaterih zastarelo, boste jutri propagirali.Misliš, da je res prihodnost v praskih in tabletkah?kaj pa užitek kuhanja, poskusanja...uzitek do zivljenja.??? Men je se vedno ljubsi zivi seks, topel dotik...od vibratorja. Vi pa propagirate instant life in instant dogodke. ce reces, nimam casa kuhati, jesti, sesti za mizo in klepetati....potem si lajf tako usmerjas.prijatelji po mobitelu.seks z vibratorjem.hrana iz praskov in tablet. Ne, hvala. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 Nazaj k naravi, je geslo prihodnosti. AstraJa....in mi butli ki to proti marsikomu kar še imamo bomo zdej zdej vse zajebal.... :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. marec 2007 Prijavi Deli 9. marec 2007 prijatelji po mobitelu.seks z vibratorjem.hrana iz praskov in tablet.Astra :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 k nam pridejo zadeve vedno z zamikom. Ko se pri nas začne uveljavljati, se v Ameriki trend že obrača... Nazaj k naravi, je geslo prihodnosti. In kar je danes v očeh nekaterih zastarelo, boste jutri propagirali.Misliš, da je res prihodnost v praskih in tabletkah?kaj pa užitek kuhanja, poskusanja...uzitek do zivljenja.??? Men je se vedno ljubsi zivi seks, topel dotik...od vibratorja. Vi pa propagirate instant life in instant dogodke. ce reces, nimam casa kuhati, jesti, sesti za mizo in klepetati....potem si lajf tako usmerjas.prijatelji po mobitelu.seks z vibratorjem.hrana iz praskov in tablet. Ne, hvala. Astra Mi lahko zaupaš, ali si ti narediš pet zdravih doma narejenih obrokov? Si morda brez službe in skoz doma? Jaz uživam ob klasičnem kosilu, ki ga napraviva z dragim in se vsedemo kot prava družina skupaj, toda delo ne omogoča tega za vse obroke in tako smo enkrat na dan skupaj, kar pa v sodobni družini ni pogosto. Za to se je treba potruditi in uskladiti urnike in prehrano. Drugače pa glede seksa, zagotovo ne želim imeti družbe vibratorja, ker je crkljanje z dragim najlepše v dnevu in tega zagotovo ne izpustim. Tudi za to si je treba vzeti čas in energijo. Jaz jo imam več kot pri tridesetih in verjemi vedno lepše je(pa ne zato,ker bi mislila, da je zadnjič-hahaha). Tisto z vibratorjem je bolje takrat, ko nimaš rednega partnerja, ker si tako bolj zaščiten v teh časih, ne? Prihajajo časi prenaseljenosti in osiromašenosti zemlje. Kako si bo človek pomagal ob taki "revščini"? Veliko jih je, ki nimajo svojih zdravih vrtov ali njivic, pa domačih živali za vzrejo. Tako hodijo v markete in kupujejo, kar jim pač ponujajo. Tam pa doživiš veliko razočaranje, saj je sadje in zelenjava polna negativnih elementov, da ostane sveža in "lepa". Nuja je, da si taki ljudje še kaj dodajo, ker drugače itak vidiš, da je vedno več debelih ali podhranjenih med nami. Vsi bi si želeli, da bi bili časi naših babic in dedkov, ko so jedli zares zdravo in polno, a tega filma žal ne bomo mogli več videti in doživeti. Lepo sončno soboto in moški,danes ste vi na vrsti, da vas pocrkljajo vaše drage, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
youth 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
youth 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 res bil.na velikodusno povabilo prijateljice iz HL poslusali anie lenox v zivo na srecanju so mi bile dobre in manj dobre stvari. od vecine, ki je padla v stos zadeve in se grupirala kot na stadionu ob navijanju za svoje nogometo mostvo, se je kdo vseeno nasel in zadevo pogledal malce s strani in malo manj zaneseno in brezglavo od skoraj celotne vecine.Saj je tudi to vredu, da se predamo obcutkom in vznesenosti propagande in energije mnozice; toda malo zdrave objektivnosti pa vseeno ob tem ne skodi.Torej, za moj okus definitivno prevec pranja mozganov, prevec pumpanja z mi mi mi mi .... temu, ce se tako izrazim lahko recem proizvodnja marketingskih buldogov, ki jih nafilas z afirmacijami: mi imamo najboljse, nihce ni tako dober, mi smo tisti, mi smo naj naj naj, kar vecina ljudi najbolj slisi, in posledicno tudi vzame; potem pa odpres vrata, da se zapodijo med ljudi in to energijo sirijo naprej v svojem prepricanju, ki je zanje edinstevno. No, tudi to pocetje ima po mojem mnenju nekaj zelo dobrih strani. Vsekakor podpiram podjetja kot je HL in njim podobna. Dokler smo konkurenca farmaciji, dokler v vecini produkti ljudem koristijo (po mojem mnenju da) in dokler se informacije o bolj zdravi prehrani in s tem zavest siri med ljudi, to podpiram. Zame je HL kul! Res pa je, da so pac razni nacini in cloveska sebicnost vcasih pred tem, kar je pravzaprav namen v osnovi. Enkrato je pomagati drugim do tega, da imajo v zivljenju vec denarja, ce si le to zelijo, enkrato je posledicno drugim pomagati do boljsega zdravja s tem, da jih informiramo o tem, da obstajajo produkti, ki so zanje koristni. Ceprav nas nekateri zato ne marajo in si mislijo o nas kot nekom, ki jim bo pobral denar. Taki ljudje denarja drugim ne privoscijo, le zakaj ne. Zal je tudi tako. Zal vecina ljudi zelo komplicira in preden se lotijo taksnega posla kot je MM, gredo prek 138292182 najrazlicnejsih vzorcev in obsod, preden dojamejo kako zelo so zadeve preproste. Celo tako preproste, da jih ne vidijo, ker so tako zelo preproste. Kljub temu, pa se je vredno spomniti, zakaj nekaj pocnemo in kaj z nasim pocetjem ustvarjamo, ter kam pelje. To ne pomeni izbrati samo tisti glas misli, ki pravi tisto kar zelimo slisati, temvec morda tudi prisluhniti tistemu, ki pravi drugace in o njem razmisliti. In upam, da bo to vodilo v boljse odnose do ljudi nasploh in ne samo strank in rednih odjemalcev produktov. Hvala za odgovore, ki si mi jih podala. Verjamem, da je HL pomagal ze mnogim in to me veseli. Upam, da se boste cimbolje podkovali s primernim znanjem, da se boste lazje soocali z bolnimi ljudmi, ki potrebujejo pomoc, jim svetovali tisto kar je potrebno in dali tisto kar res potrebujejo, pa cetudi je to samo pogovor, vec svezega zraka in malo vec miru. Sj tudi meni ni preveč všeč to... mislim, da ne rabimo reklame in raznoraznega pumpanja, saj že po parih dneh konzumiranja ljudje opazijo razliko. Sama delam bolj z ljudmi kot pa da hodim na raznorazne dogodke, čeprav mi včasih tudi zapaše it kakšno nedeljo med ljudi, ki so polni energije. Mene zanimajo samo izdelki, v katere sem se zaljubila. Meni ne rabijo prati možganov.... imam tudi dosti prijateljev, ki so recimo začeli se prehranjevati na tak način samo zaradi mene. Pač so probali brez mojega pregovarjanja. Pregovarjanja in nagovarjanja in prepričevanja pa res ne maram. Jaz se bom potrudila pomagati čim večim ljudem, ampak samo tistim, ki bodo to hoteli. sam ko pa berem tale forum,.... mislim, da bi bilo treba narediti eno mejo. Saj smo le ljudje a ne? sto ljudi sto čudi... če boš imel še kakšno vprašanje pa le vprašaj.. če bom le sledila tej zeloooo dolgi temi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 Fajn, hvala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Sj tudi meni ni preveč všeč to... mislim, da ne rabimo reklame in raznoraznega pumpanja, saj že po parih dneh konzumiranja ljudje opazijo razliko. Sama delam bolj z ljudmi kot pa da hodim na raznorazne dogodke, čeprav mi včasih tudi zapaše it kakšno nedeljo med ljudi, ki so polni energije. Mene zanimajo samo izdelki, v katere sem se zaljubila. Meni ne rabijo prati možganov.... imam tudi dosti prijateljev, ki so recimo začeli se prehranjevati na tak način samo zaradi mene. Pač so probali brez mojega pregovarjanja. Tole pa ne razumem kaj dosti -herbalife jejo zaradi tebe in brez tvojega prigovarjanja -ne vem, ali ti to kar tako- nemo dopoveš ljudem kaj je kao v redu ??? Pregovarjanja in nagovarjanja in prepričevanja pa res ne maram. Jaz se bom potrudila pomagati čim večim ljudem, ampak samo tistim, ki bodo to hoteli. Daj mi razloži/ ker ne maraš pregovarjanja in prepričevanja/- kaj potem počneš v tej temi, kot da prepričuješ vse ostale -v eno in isto ves čas..????sam ko pa berem tale forum,.... mislim, da bi bilo treba narediti eno mejo. Saj smo le ljudje a ne? sto ljudi sto čudi... Kaj naj bi pa to pomenilo ???-mejo ??? če boš imel še kakšno vprašanje pa le vprašaj.. če bom le sledila tej zeloooo dolgi temi Ja kaj pa je potem tale tema -HERBALIFE drugega kot ena sama reklama ....a mi lahko kdo razloži....če odpreš v forumu o prehrani / na splošno/ celo temo z IMENOM FIRME, zame to ni drugega kot reklama ...povsem .....Tebi ne rabijo prat možganov iz povsem enostavnega razloga ,ker so ti jih že in zdaj pač furaš zadevo dalje ...pa seveda iz poslovnega razloga....Očitno je tale tržni pristop in poslovno dojemanje mnogo močnejši od potrebe po pomoči ljudem...Pa saj je vseeno- sam ne se tukaj zgovarjat na nekakšno pomoč...kot da smo tle na forumu sami cepci...in smo vsa ta leta čakali le na takele angele odrešitve našega uničenega zdravja...Podatkov tko ni podanih nikakršnih, pol me pa sprašujete čemu nisem ZA stvar...od kje le, saj tam vidim cele strani izmotavanja od konkretnih odgovorov na konkretna vprašanja....sam nekaj naokoli...na takšen način se morda lahko res turi nekaj kakšnemu popolnemu analfabetu / glede prehrane. če pa človek le malce več ve o prehrani in metabolizmu ter o potrebah in procesih v telesu - je pa tole zame le en poskus prodaje izdelka- zelo pododbno unemu sistemu- OD VRAT DO VRAT....Pa ne toliko govorit o pravilni prehrani, ker vidim/ razberem / .da o njej ni tule kaj veliko resničnega znanja .Raje se osredotočite na odgovore na konkretna vprašanja, ker vse skupaj se dogaja v stoletju, ko ljudje nismo ravno povsem v srednjem veku glede prehrane...Kar se pa tega tiče - se pa komot lahko spustimo v eno orenk debato o zdravi in pravilni prehrani / pa še želel bi si tega/ , kjer se bi lahko vsi skupaj prepričali o vaši strokovnosti -tudi glede poznavanja tega kar prodajate v primerjavi s tem, kar človek resnično potrebuje .....recite bobu bob in to je to- tole tle gor je le ena sama velika reklama ljudi , ki prodajajo izdelke določene firme ...in samo to ter nič več....Nabrž je tudi to potrebno, kdo ve.....saj ima vse nekakšne razloge ...se reče... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
youth 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Mah Bogdan Matjaž. Preveč energije porabiš za tole temo, res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Mah Bogdan Matjaž. Preveč energije porabiš za tole temo, res Morda imaš prav .morda je pa imam preveč -kaj veš ......sam vsem vse lepo ...in dalje ....vsem lušno... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Zgleda, da me instinkt se vedno nikoli ne prevara, pa mal prevec trmasta sem... http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife00.html zanimivo branje... :xx!: No, me zanima, kaj boste zdaj rekli...ko si nismo mi nekaj izmislili, pač pa... o guarani sem prebrala, da vsebuje veliko dozo kofeina in ni priporočljiva za tiste, ki imajo težave s kardiovaskularnim sistemom...recimo. Pa da je bila firma v kanadi obsojena in plačala kazen zaradi piramidnega sistema nagrajevanja, ki je prepovedan... Lubčki, ker me (nas) imate za norca, se bom pač trudila dalje in zastavljala še bolj neugodna vprašanja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
youth 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ja res je. Guarane ne sme vsak jesti. Prav tako določeni izdelki niso za vsakega. ... ostalo me pa itak ne zanima. Mene sam proizvodi zanimajo naslednji teden imam intervju z osebo, ki se na tak način prehranjuje že več kot deset let. komaj čakam Ima še kdo kakšno vprašanje takšno bolj konkretno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Ja. zanima me, kateri izdelki konkretno niso za določene ljudi. In zakaj ne komentiras zgornje net strani,kjer so opisane tezave, ki jih HL proizvodi lahko povzrocajo... Ker tukaj se ves čas poudarja, da je vse za vsakega, v vseh kombinacijah... In zanima me NATANcno, iz cesa so ti izdelki...se vedno ni nihce odgovoril, ce so izdelki iz soje iz gensko nespremenjene soje...? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Misti,saj ves, da sem odvisnik od neta..in nimam nobenega privat lajfa, sama in nesrecna...potem pac dneve in dneve visim tule gor in nekaj pisarim, da vsaj mal pozornosti dobim... aja. Se eno vprasanje. tisti, ki prodajate herbalife imate naziv wellness trenerji. kdo vam je dal to licenco in kje ste nabirali znanje, da ste dobili ta naziv? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 kako pa je s soljo? AstraAstra, s soljo je enako, kot s sexom. Č se švercaš z nekimi surogati, je vse skup na qrac Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Misti,saj ves, da sem odvisnik od neta..in nimam nobenega privat lajfa, sama in nesrecna...potem pac dneve in dneve visim tule gor in nekaj pisarim, da vsaj mal pozornosti dobim... aja. Se eno vprasanje. tisti, ki prodajate herbalife imate naziv wellness trenerji. kdo vam je dal to licenco in kje ste nabirali znanje, da ste dobili ta naziv? Astra Pozdravljena! Kje se dobi ta licenca? Hodiš na predavanja , spoznavaš še izkušnje kolegov in to je to. Moj prijatelj je recimo naredil faks na DIF-u in ve veliko o človeškem telesu in tudi o klasični prehrani. Vse skupaj je povezal s Herbalifom in povem ti tudi v vojaški športni enoti so zadovoljni z njegovim svetovanjem. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.