Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

Marsa in kompanija! Najbolje, da res narediš tako kot si rekla, saj so tudi vprašanja in vse kar je kontra Herbalifu prav v podnu. Eni so tu zaradi dolzga cajta pa nakladajo in se pač izživljajo po svoje. Meni postaja jasno, da pač ljudje, ki se pojavljajo na to temo ne znajo drugega, kot provocirat - je škoda energije in časa za to. Kdor pa želi kaj več izvedet, zagotovo ni forum za to, ampak osebni kontakt.

Lep večer in mejte se radi, Andreja

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx No, saj tole je bilo pricakovano...

in zdaj naj bi Marsa umaknila temo, da je nihce nikoli vec ne bi videl, ker vprasanja so pa res... neugodna za herbalife.

In bi morda celo kaksen konzument zacel razmisljati, s cim mu vse perete mozgane...

Pozabili ste povedati, da tukaj lahko samo hvalimo in postavljamo bedasta vprasanja, ker na druga tako ne znate odgovoriti...

skoda. ce bi delali resno in resno mislili, potem bi se bili pripravljeni soočiti tudi z vprasanji, ki vam niso vsec.tako pa predstavljate samo nateg...čim več, tem več cvenka..in s tem zadovoljnega življenja...za vas seveda.

Astra

Per aspera ad astra

Marsa in kompanija! Najbolje, da res narediš tako kot si rekla, saj so tudi vprašanja in vse kar je kontra Herbalifu prav v podnu. Eni so tu zaradi dolzga cajta pa nakladajo in se pač izživljajo po svoje. Meni postaja jasno, da pač ljudje, ki se pojavljajo na to temo ne znajo drugega, kot provocirat - je škoda energije in časa za to. Kdor pa želi kaj več izvedet, zagotovo ni forum za to, ampak osebni kontakt.

Lep večer in mejte se radi, Andreja

wow :eek:

...mislim, sploh ne vem, če bi začela, ker ne vem kdaj bom pol končala..... no pa da skrajšam....od vsega nategovanja in **kenjanja** tukaj o čudežih, ki se vam dogajajo, tle niste uspeli sproducirat enega samega konkretnega odgovora. Konkretnega!

Mi komuniciramo na forumu, ne na 4 oči. Vprašanje-->Odgovor, Vprašanje-->Odgovor ..itd...

Če potemkrat ne dajete informacij na mediju, kot forum je, potem se ne oglašajte tu, ker nastane sama zmeda. Ne tč, ne mš!

Ne provociramo, pač pa sprašujemo, se informiramo, verjamem pa da nimaš odgovorov na vprašanja, ki smo jih zastavili. In če smo kritični in razmišljamo široko in objektivno iz **dolzga cajta** bi te odgovori lahko koristili komu drugemu, najbrž se zavedate velikosti in širine internetnega medija, informacije so dostopne ww in pa časovno neomejene, najbrž bodo tu še ko nas ne bo več.

lep večer še naprej in imamo se radi xsrcx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O, poglej jo Astro, kot bi se zmenili x:Dx a ti je spet dolgcajt? x:px

Jaz grem zdaj na fitnes, strest grehe, ki sem jih pokočerjala x:px regrat s krompirjem in ocvirki :inocent: :vragec: ...sej vem, sej vem...grešila sem xangx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...posušene dehidrirane rastlince...sam po moje kakih gljiv ni :inocent:

...itaq info dobiš samo na 4 oči, tako da ti radovednost ne pomaga kaj dosti.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

...posušene dehidrirane rastlince...sam po moje kakih gljiv ni :inocent:

...itaq info dobiš samo na 4 oči, tako da ti radovednost ne pomaga kaj dosti.

:vragec:

:wOOt:

brez gobic????

a pol spljoh nch ne zadene????

:xx!: :o|o: :eek:

pa tak cirkus okol tega

xrolleyesx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

pizda sm prshu na dobro idejo.... x^x x^x x^x

zacheu se bom ukvarjat s prodajo MOKRE VODE

to chist ena posebna voda, k se potopish vanjo ratash moker, pa she umazanija gre dol s tebe

che koga zanima nej mi poshlje na OS

o vsebini nebi tkole na javno....(poslouna tajna pa tko)

na 4 ochi pa lohk...sam vsega pa ne izdam

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut, dej sprazni Os, k mi javlja da maš čist zabasanega. A maš že tolk zaseden al kwa? :eek:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

xrolleyesx ne tch ne msh. x:o)x

Zakaj nisem se prestavila?

Zato ker v naslovnem postu teme v bistvu ne gre za NUDENJE IZDELKOV....

tecn.... :o|o: xscratchx

aja, glede na stevilo novih clanov v tej temi in glede na nacin €debate€ in razplet upraviceno sumim, da bi se lohk kaki OSi tud posiljal z namenom novacenja teh izdelkov in vas tako moram opozorit, da gre v takem primeru za zlorabo foruma in vse taksno pocetje (pri)javite na urednistvo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aandreja vidim, da imaš v podpisu napisano SEM KAR JEM...

a je to ku una krščanska iz prahu si nastal in v prah se povrneš

no okej iz praška

x:Dx x:Dx xokkx

Marsić, bomo pazili x^x tnx x:Ix

ja, sm šla gledat naslov: Herbalife, čudežni napitki :eek: ej, sam pomoje se lah HL deklarira za čudežni napitek samo v primeru, da oživlja mrtve h življenju, ker drgać gre za nateg x:Dx x:Dx :vragec: tko da...živi HL ne rabimo xDDx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Aandreja vidim, da imaš v podpisu napisano SEM KAR JEM...

a je to ku una krščanska iz prahu si nastal in v prah se povrneš

no okej iz praška

...po moje k HL izhaja iz Amerike, da je bolj prevzet indijanski način razmišljanja, če poješ srno boš v naslednjem življenju srna, če ptico boš ptič, če HL pa ne vem kaj si pol xnckrivx

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

...po moje k HL izhaja iz Amerike, da je bolj prevzet indijanski način razmišljanja, če poješ srno boš v naslednjem življenju srna, če ptico boš ptič, če HL pa ne vem kaj si pol xnckrivx

kaj se pol zgodi z unimi, k muce iz nosa jejo?.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlOOOMMMMk....tralala

Lepo pozdrav!

Imam eno vprašanje, ki ga nism nikjer zasledil, in me full full zanima glede sledečega vprašanja:

Zanima me, sprašujem nekatere uporabnike Herbalife, kaj se vam je zgodilo ko ste končali z uporabo Herbe. Ali ste dobili kg nazaj, in še kakšnega povrhu, ali imate še vedno tak rezultat ki ste ga pridobili z uporabo Herbe. Sprašujem seveda tiste ki so prenehali, in ne konzumirajo teh proizvodov pol leta in več!

Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem.

Simon

Lepo pozdrav!

Imam eno vprašanje, ki ga nism nikjer zasledil, in me full full zanima glede sledečega vprašanja:

Zanima me, sprašujem nekatere uporabnike Herbalife, kaj se vam je zgodilo ko ste končali z uporabo Herbe. Ali ste dobili kg nazaj, in še kakšnega povrhu, ali imate še vedno tak rezultat ki ste ga pridobili z uporabo Herbe. Sprašujem seveda tiste ki so prenehali, in ne konzumirajo teh proizvodov pol leta in več!

Za odgovore se Vam že vnaprej zahvaljujem.

Simon

JA. Saj zato pa je najprej program izgubljanja teže in potem toliko časa kot hujšaš potem še vzdržuješ težo in pol ne dobiš nazaj. Vse gre postopoma.... te še kaj zanima?

ja jst... resno

v koliko procentih je tako in če to govoriš iz lastnih izkušenj? in na kakšen način potem vzdržuješ težo?

O procentih ti težko povem, iz lastnih izkušen pa ti povem, da je po določenem času zelo enostavno vzdrževati, saj svetovalec, ki se je trudil med uživanjem Herbalifa poskrbi z nasveti še naprej.

zato so tok bizone lovil.. ah kako jih razumem... s tistimi dolgimi oneti pa tak mogočni skakajoč tam po širnih prerijah

she dobro da proizvajalci h. lajfa ne vejo za tvojo sol-ali pach?

O procentih ti težko povem, iz lastnih izkušen pa ti povem, da je po določenem času zelo enostavno vzdrževati, saj svetovalec, ki se je trudil med uživanjem Herbalifa poskrbi z nasveti še naprej.

zahvaljujem se za odgovor, vendar nisem dobila pravega - s čim se svetovalec trudi, zanimam me kakšni so ti nasveti....

hvala

Đizusfakinkrajst xrolleyesx a se ta tema še zmer svaljka tuky, namest v PRODAM, NUDIM IZDELKE?

za bruhat! :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

zahvaljujem se za odgovor, vendar nisem dobila pravega - s čim se svetovalec trudi, zanimam me kakšni so ti nasveti....

hvala

Trudi se, da ob prehajanju na samo klasiko svetuje kaj in kako naj se konzument hrani, giba , če je bil čas izgubljanja teže krajši in se konzument še ni zadosti navadil na pravilno prehrano, se to svetovanje pač nadaljuje dokler sam ne čuti, da zmore to sam. Mislim, da je to bistvo - naučiti se ohranjati težo skoz celo življenje.

Ljudje smo pač ljudje in tudi zaidemo lahko v ponovne težave pri prehranjevanju, če nismo zadosti sebe prepričali, lahko zaprosijo ponovno za pomoč(lahko je ponoven tretma ali pa samo podpora v smislu svetovanja, ker vemo, da to vsak človek potrebuje).

Toda Herbalife ni samo za hujšanje in kot sem že nekje omenila, se marsikdo odloči za kakšen obrok namesto klasičnega(športniki recimo- v vojaški športni enoti jih je že nekaj), tudi starejši ljudje, ki si precej nerendno in s težavo pripravljajo obroke tudi radi posežejo po Formuli 1 in kakšnem omega 3, saj potrebujejo podporo v smislu presnavljanja in obnavljanja svojega utrujenega telesa.

Upam, da si dobila vsaj del tistega, kar si želela.

Lep dan, Andreja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...