Guest sstane 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 zadnje 4 stavke bi podcrtal in napisal z veliko! Zavestno se izogibajmo v celoti pripravljenih jedi, če je le mogoče. Kupujmo le osnovna živila, ki jih doma sproti pripravljamo. Izogibajmo se jušnim kockam in začimbnim mešanicam. Še posebej bodimo pozorni na aditive pri dojenčkih in otrocih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 7 drobnih trikov do bolj zdrave prehraneBerimo označbe – izbirajmo živila s čim manj E-ji. Izbirajmo med načini predelave, saj že sami po sebi nekateri zahtevajo več, drugi manj aditivov. Namesto zelenjave in sadja v konzervah kupujmo zamrznjeno zelenjavo. Zveza potrošnikov Slovenije je izdala brošuro s pomeni E-jev. Zavestno se izogibajmo v celoti pripravljenih jedi, če je le mogoče. Kupujmo le osnovna živila, ki jih doma sproti pripravljamo. Izogibajmo se jušnim kockam in začimbnim mešanicam. Še posebej bodimo pozorni na aditive pri dojenčkih in otrocih.Ha, to pa jst že zdej počnem pa še anekdota iz mojga RL: pred mesecem dni mi je oče vehementno izjavil, da za njegov visok pritisk ni tok nevarna količina zaužite soli (ne bom o tem, da uporablja navadno jodirano morsko sol ) kot pa je nevaren ta preklet natrij, k ga je povsod (pustmo ob strani dejstvo, da obožuje klobase, paštete, predelane mesne izdelke in konzerve :xx!: ) In potem reče, a veš kaj, mogoče pa res ni najboljš da jst tok konzerv požrem (sej ne, da mu že vsa leta tumbam kok je to nevarno in bljak) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Ha, to pa jst že zdej počnem pa še anekdota iz mojga RL: pred mesecem dni mi je oče vehementno izjavil, da za njegov visok pritisk ni tok nevarna količina zaužite soli (ne bom o tem, da uporablja navadno jodirano morsko sol ) kot pa je nevaren ta preklet natrij, k ga je povsod (pustmo ob strani dejstvo, da obožuje klobase, paštete, predelane mesne izdelke in konzerve :xx!: ) In potem reče, a veš kaj, mogoče pa res ni najboljš da jst tok konzerv požrem (sej ne, da mu že vsa leta tumbam kok je to nevarno in bljak)Kaj češ, takšni smo fotri, ga ne boš prepričala v nič, dokler ne bo sam pogruntal, da ga lomi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Za Girly in ostale, ki jih zanima. Vprašanja, ki jih je zastavil Free, sem dala svojemu svetovalcu za prehrano in mi je napisal nekaj dogovorov. Prav lep pozdrav! Z veseljem sem Andreji ugodil in prebral nekaj vprašanj, ki ste jih zastavili(Free)glede Herbalifovih izdelkov. Kljub temu, da se z njimi ukvarjam in jih priporočam, saj vem, da so kolikor je le mogoče naravnega izvora in se sestavine pridobivajo iz nekontaminiranih področij vem, da niso čudežni. So pa najboljša pot, da se vrnemo tja, kjer so naši predhodniki že bili. Torej v naravo in v njej najdemo tisto, kar je za naš organizem najprimernejše. Tudi sama oblika in način uživanja izdelkov je do nas prijazna, saj so pripravljeni tako, da sodobnemu, torej v nek zgoščen ritem vpetemu človeku ponujajo hitro pripravo v zelo različnih situacijah. Balastne snovi ( vlaknine ) in zadostna količina zaužite vode sta le orodji, da se lahko mnogi procesi v telesu sploh lahko odvijajo. Pri večini ljudi sta primerni količini zaužitih vlaknin in vode odlično izhodišče za uravnavanje presnove. Vsekakor pa sta pogoj, da telo lahko vase vgradi tudi vse ostale elemente, ki jih potrebuje za normalno opravljanje zahtev, ki jih postavljamo pred njega. Izdelki Herbalife ne povzročajo negativnih posledic. Seveda le v primeru, da jih ne zlorabljamo. Tudi teran je telesu koristen, a če ga uživamo redno v preveliki količini to s časom zagotovo ne drži več. Bolj direktno povedano – ločiti je potrebno normalno uporabo od zlorabe. Tudi dejstvu, da strokovno in z vso odgovornostjo pristopimo k človeku, ki bi želel sintetična zdravila zamenjati z naravnimi izdelki se ne smemo izogniti.Prav tu smo lahko bolši od »industrializirane« klasične medicine. Žal pač vse bolj postajamo le subjekt na trgu storitev in ponudbe. Ker pa mi nismo zdravniki bi bilo narobe, če bi našim uporabnikom ponujali slepe obljube. Vsak od izdelkov ima ob pravilnem izboru in načinu uporabe pozitivne učinke. Seveda nam je v veliko pomoč informacija o zdravstvenem stanju uporabnika, saj se v uporabi nekaterih izdelkov mora upoštevati nekatere omejitve in priporočila. Ko se z nekom sporazumemo o obsegu in načinu uporabe izdelkov vedno povdarimo, da se sodelovanje z medicino nadaljuje v nespremenjeni obliki, saj so oni tisti, ki poznajo stroko, imajo tehnični suport za sledenje stanja in konec koncev – imajo nekatera pooblastila, ki se direkno nanašajo na socialni status posameznika. Torej, z naše strani je lahko ponujen le izdelek in informacija o njegovem delovanju, ne pa tudi poseganje v morebitno dotedanje zdravljenje. Drži pa dejstvo, da je več kot 75% zdravstvenih težav posledica nepravilnega prehranjevanja. Poskusil vam bom odgovoriti na vaša vprašanja. Mogoče mi ne bo uspelo podati vseh željenih informacij, a nekaj le. 1. Ali imajo HL produkti kakršnekoli kontradikcije oz. stranske učinke? Praviloma ne. Seveda ob upoštevanju namembnosti izdelkov. Zagotovo ni razumno uživati izdelke z vsebnostjo kofeina (Thermocomplete ) v primeru povišanega krvnega tlaka ali težav s srčno mišico ali psihično prenapetostjo. Nekaj več pozornosti je potrebno posvetiti izboru tudi v primeru razrasta rakavih tkiv ali v času zdravljenja le teh. Tu je potrebno paziti, da ne jemljemo izdelkov, ki bi izzivali ponovno razraščanje obolelih celic. 2. Ali je možno predoziranje v primeru, da oseba uživa več herbalife produktov obenem? Tudi v primeru, da nekdo uporablja več izdelkov istočasno ni nevarno. Je pa zopet potrebno poudariti, da se je potrebno držati osnovnih napotkov. Poznam veliko ljudi, ki so v svoj izbor uvrstili skoraj vse izdelke in tudi po nekaj letih ni zaznati nobenih težav. Zaznati pa je bistveno izboljšanje zdravja in počutja. Herbalife ne izdeluje strogo usmerjenih izdelkov in niti ni njihovo število neomejeno veliko. Razmišljanje in usmeritev podjetja je ponuditi prehranske izdelke, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje skozi normalno uporabo. Torej, to niso zdravila, pač pa prehranski izdelki ( F1 ) in dodatki prehrani. Seveda se da doseči pospešeno izboljšanje stanja tudi z povečano uporabo določenega ciljnega dodatka, a je to običajno bolj redka praksa. 3. Katere osebe s katerimi zdravstvenimi tezavami ne smejo uzivati nekaterih herbalife produktov? Kot je že napisano velja, da izdelki Herbalife pomenijo najvišji možen standard prehranjevanja, saj so za telo oz. presnovni proces neobremenjujoči. Prav nasprotno od mnogih pomislekov lahko zatrdimo, da so izdelki zaradi svoje sestave, naravnega izvora in visokotehnološke priprave, ki ni vezana na vmešavanje škodljivih dodatkov kot naročeni za odpravljanje bolezenskih stanj, zdravstvenih težav ali preventive pred njimi. Je pa dobro o izdelkih vedeti več in izbrati tiste, ki so nam potrebni ali jih ob določenih situacijah neovirano uživamo. Ko izvemo, da je nekoga doletel srčni infarkt zaradi nadstandardnega uživanja maščob, kave, alkohola,... sprejmemo to kot neko normalno dejstvo. V primeru, da bi zaradi močno povišanega uživanja dodadkov neke firme pa kaj hitro potegnemo zaključek: to so strupeni izdelki. 4. Ali lahko oseba z prekomernimi levkociti v krvi uziva formulo 1 + mineralni kompleks + guarana hkrati? F1 bo zagotovo le izbolšala razmerje krvničk. V mineralnem kompleksu je dodan tudi vitamin C. Guarana pa telo poživi tako fizično, kot tudi duševno. Stisnjenka Guarane vsebuje 32mg kofeina in v kolikor kofein ni ovira, bo tudi guarana delovala pozitivno, saj izbolšuje periferni pretok krvi. V primeru jemanja Mineral kompleksa bi bilo priporočljivo vnesti v telo nekoliko več vode. 5. Ali lahko oseba z tezavami srcna uziva guarana? Pri zdravstvenih zapletih srca je dobro vedeti za kakšne težave gre, saj le te lahko lažje ali težje narave in ne gre stvari posploševati! Zaradi vsebnosti kofeina bi je mogoče ne priporočal kmalu po operativnih posegih. Tudi v primerih, ko je potrebno vzdrževati natančno določeno vrednost viskoznosti krvi je dobro, da se posvetujemo z zdravnikom. Drugače pa ne prepoznam ovir za zmerno uporabo. Seveda bi priporočil, da začnemo z previdnim doziranjem in sproti zaznavamo odziv. Dolgoročno gledano pa bo uporaba pripomogla k normalizaciji stanja. Guarani pravijo tudi eliksir mladosti. Priporočil bi uživanje Herbalifeline, saj bo srčna mišica veliko bolje delovala, če poskrbimo za elastičnost njenega tkiva. In tu so Omega 3 nenasičene kisline dobra rešitev. Poleg tega ta izdelek skrbi za kondicijsko stanje ožilja in s tem olajša napore srca. Vem, da bi bilo možno še veliko več navesti ob vaših vprašanjih, a bi to potem postala že knjiga. Smo pa vam na voljo, v kolikor bi želeli še bolj natančne odgovore. Dušan Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Hvala. Z odgovori sem dovolj zadovoljen. Imel bi sicer se kaksno repliko, pa mislim, da jih je bilo v tej temi ze dovolj. Upam, da znanje predajate tudi drugim distributerjem HL, kajti glede na to, kar so nekateri tukaj pisali temu verjetno ni tako.Kakorkoli pac, je dobro, da je nekdo tukaj, ki drugim pomaga pri informacijah. Sigurno je med vami tudi kaksen zdravnik. Ce ga ni, bi bil verjetno dobrodosel. Kakor sem tudi ze povedal HL-ju v prid: V MM ne skoraj more obstati produkt, ki ni kvaliteten; se posebej ne toliko casa kot pri HL. Tukaj je HL vsekakor med vodilnimi in njegov uspeh je vsekakor pri mnogih drugih podjetjih zavidanja vreden. Temu verjetno ne moremo oporekati.Zal pa je pac tako (kot pri vecini prodaj), da kljub temu, da ima podjetje dobre ali manj dobre produkte, je tukaj se vedno eden od kljucnih faktorjev oseba, ki produkte predstavlja; v tem pa je bistveno kaksne vrednote in prioritete ima. Upam, da napisete se kaj informacij, novosti, raziskav etc... tudi takih, ki se ticejo prehrane in zdravja nasploh. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 saj vem, da so kolikor je le mogoče naravnega izvora in se sestavine pridobivajo iz nekontaminiranih področij...katerih podrocij? kje so ta podrocja? in soja? je gensko nespremenjena??? Tudi dejstvu, da strokovno in z vso odgovornostjo pristopimo k človeku, ki bi želel sintetična zdravila zamenjati z naravnimi izdelki se ne smemo izogniti.Prav tu smo lahko bolši od »industrializirane« klasične medicine. Žal pač vse bolj postajamo le subjekt na trgu storitev in ponudbe.Spet se omenja medicina, to pa niso zdravila... Ker pa mi nismo zdravniki bi bilo narobe, če bi našim uporabnikom ponujali slepe obljube. Vsak od izdelkov ima ob pravilnem izboru in načinu uporabe pozitivne učinke. Seveda nam je v veliko pomoč informacija o zdravstvenem stanju uporabnika, saj se v uporabi nekaterih izdelkov mora upoštevati nekatere omejitve in priporočila. Ko se z nekom sporazumemo o obsegu in načinu uporabe izdelkov vedno povdarimo, da se sodelovanje z medicino nadaljuje v nespremenjeni obliki, saj so oni tisti, ki poznajo stroko, imajo tehnični suport za sledenje stanja in konec koncev – imajo nekatera pooblastila, ki se direkno nanašajo na socialni status posameznika. Torej, z naše strani je lahko ponujen le izdelek in informacija o njegovem delovanju, ne pa tudi poseganje v morebitno dotedanje zdravljenje. Drži pa dejstvo, da je več kot 75% zdravstvenih težav posledica nepravilnega prehranjevanja. Kaksno medicinsko izobrazbo pa imajo distributerji? Glede na to, da je distributer lahko vsak, ki zeli nekaj zasluziti.. 1. Ali imajo HL produkti kakršnekoli kontradikcije oz. stranske učinke? Praviloma ne. Seveda ob upoštevanju namembnosti izdelkov. Zagotovo ni razumno uživati izdelke z vsebnostjo kofeina (Thermocomplete ) v primeru povišanega krvnega tlaka ali težav s srčno mišico ali psihično prenapetostjo. Nekaj več pozornosti je potrebno posvetiti izboru tudi v primeru razrasta rakavih tkiv ali v času zdravljenja le teh. Tu je potrebno paziti, da ne jemljemo izdelkov, ki bi izzivali ponovno razraščanje obolelih celic. kako pa distributer pozna zdravstveno stanje tistega, ki se zanima za nakup izdelkov? 2. Ali je možno predoziranje v primeru, da oseba uživa več herbalife produktov obenem? Tudi v primeru, da nekdo uporablja več izdelkov istočasno ni nevarno. Je pa zopet potrebno poudariti, da se je potrebno držati osnovnih napotkov. Poznam veliko ljudi, ki so v svoj izbor uvrstili skoraj vse izdelke in tudi po nekaj letih ni zaznati nobenih težav. Zaznati pa je bistveno izboljšanje zdravja in počutja. Herbalife ne izdeluje strogo usmerjenih izdelkov in niti ni njihovo število neomejeno veliko. Razmišljanje in usmeritev podjetja je ponuditi prehranske izdelke, ki skrbijo za zdravje in dobro počutje skozi normalno uporabo. Torej, to niso zdravila, pač pa prehranski izdelki ( F1 ) in dodatki prehrani. Seveda se da doseči pospešeno izboljšanje stanja tudi z povečano uporabo določenega ciljnega dodatka, a je to običajno bolj redka praksa. Hm...torej eksperimentirate, ni pa nobenih strokovnih raziskav.. 3. Katere osebe s katerimi zdravstvenimi tezavami ne smejo uzivati nekaterih herbalife produktov? Kot je že napisano velja, da izdelki Herbalife pomenijo najvišji možen standard prehranjevanja, saj so za telo oz. presnovni proces neobremenjujoči. Prav nasprotno od mnogih pomislekov lahko zatrdimo, da so izdelki zaradi svoje sestave, naravnega izvora in visokotehnološke priprave, ki ni vezana na vmešavanje škodljivih dodatkov kot naročeni za odpravljanje bolezenskih stanj, zdravstvenih težav ali preventive pred njimi. Je pa dobro o izdelkih vedeti več in izbrati tiste, ki so nam potrebni ali jih ob določenih situacijah neovirano uživamo. Ko izvemo, da je nekoga doletel srčni infarkt zaradi nadstandardnega uživanja maščob, kave, alkohola,... sprejmemo to kot neko normalno dejstvo. V primeru, da bi zaradi močno povišanega uživanja dodadkov neke firme pa kaj hitro potegnemo zaključek: to so strupeni izdelki. no coment :xx!: 4. Ali lahko oseba z prekomernimi levkociti v krvi uziva formulo 1 + mineralni kompleks + guarana hkrati? F1 bo zagotovo le izbolšala razmerje krvničk. V mineralnem kompleksu je dodan tudi vitamin C. Guarana pa telo poživi tako fizično, kot tudi duševno. Stisnjenka Guarane vsebuje 32mg kofeina in v kolikor kofein ni ovira, bo tudi guarana delovala pozitivno, saj izbolšuje periferni pretok krvi. V primeru jemanja Mineral kompleksa bi bilo priporočljivo vnesti v telo nekoliko več vode.A ni uzivanje Guarane omejeno? kako pa je z vnosom C vitamina in ljudmi, ki imajo tezave z ledvicnimi kamni? 5. Ali lahko oseba z tezavami srcna uziva guarana? Pri zdravstvenih zapletih srca je dobro vedeti za kakšne težave gre, saj le te lahko lažje ali težje narave in ne gre stvari posploševati! Zaradi vsebnosti kofeina bi je mogoče ne priporočal kmalu po operativnih posegih. Tudi v primerih, ko je potrebno vzdrževati natančno določeno vrednost viskoznosti krvi je dobro, da se posvetujemo z zdravnikom. Drugače pa ne prepoznam ovir za zmerno uporabo. Seveda bi priporočil, da začnemo z previdnim doziranjem in sproti zaznavamo odziv. Dolgoročno gledano pa bo uporaba pripomogla k normalizaciji stanja. Guarani pravijo tudi eliksir mladosti. Priporočil bi uživanje Herbalifeline, saj bo srčna mišica veliko bolje delovala, če poskrbimo za elastičnost njenega tkiva. In tu so Omega 3 nenasičene kisline dobra rešitev. Poleg tega ta izdelek skrbi za kondicijsko stanje ožilja in s tem olajša napore srca. Spet. kaksno medicinsko znanje imajo distributerji? ce Andreja ni znala odgovoriti na ta vprasanja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 UUuuuuu kaksna debata http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a010.gif astra, imaš moj glas http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Astra...moj tudi...dva... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 UUuuuuu kaksna debata http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/a010.gif astra, imaš moj glas http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gifkak posrečen smeško astra, itak Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Jaz nisem zaenkrat distributer, moj svetovalec pa je odličen poznavalec in razgledan glede mnogih teh tem, ki so tako pomembne pri tem. Astra, pravijo takole : prehrana je v 70-75 % važna pri zdravju, važno je, da to drži in moje izkušnje s tem so odlične. Mar je važna samo teorija, ali tudi praksa kaj velja? V naši družbi je veliko teoretikov, praksa pa je za ljudi, ki želijo zares narediti kaj zase in za druge. Ciao, lepo nedeljo vsem, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Medicina je prinesla človeštvi veliko dobrega, ne gre pa zavreči izkušenj , ki jih je človeštvo pridobilo iz roda v rod ter jih spridom uporabljamo za lasten obstoj in napredek. Redka podjetja imajo zaposlene samo ekonomiste ali tehnične strokovnjake, ..... Za dobro počutje v podjetju lahko poskrbi tudi čistilka ali vratar. Pomeni; širša kot so izhodiščna znanja, večja je možnost , da pridemo do željenega končnega rezultata. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Za dobro počutje v podjetju lahko poskrbi tudi čistilka ali vratar. Pomeni; širša kot so izhodiščna znanja, večja je možnost , da pridemo do željenega končnega rezultata.samo jaz kot čistilka se ne bi spuščala v diagnoze zdravnika pa čeprav sva oba zaposlena v zd. domu... že medicinske sestre si tega ne drznejo...ampak samo moje skormno mnenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 samo jaz kot čistilka se ne bi spuščala v diagnoze zdravnika pa čeprav sva oba zaposlena v zd. domu... že medicinske sestre si tega ne drznejo...ampak samo moje skormno mnenje Tudi jaz tega ne bi počela. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Aandreja, skrajni cajt je, da nehaš bulšitat s tvojim "iz roda v rod". V kolikor bi svoji babici omenila jagodni šejk z okusom cimetovih piškotkov ali stisnjenke z vlakni ali o kojem k... že ves čas nakladaš, bi me prekleto bustasto pogledala. Že parkrat si omenila, da si osebni svetovalec, da za vsakega posebej moraš ugotovit, kaj mu najbolj paše, zdaj pa kar naenkrat več ti tega dreka ne prodajaš, ampak ga tvoj kolega. Ma daj nehaj. Trdovratna si kot en ščurek, še če ti glavo odsekamo, okoli golaziš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 kak si brezčutna in nimaš nibenega spoštovanja do nbenga bad girly, bad Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 ..seveda da se da marsikatero bolezen pozdravit s spremebo nacina prehranjevanja in raznimi prehranskimi dopolnili... samo ne vem tocno zakaj naj bi bili Herbalife izdelki toliko boljsi od konkurencnih izdelkov(EAS, Optimum nutrition, Weider, Met-RX itd)???...nisem se videl nobenega izdelka, ki bi ga ne imeli tudi drugi proizvajalci in to po BISTVENO nizjih cenah... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Aandreja, skrajni cajt je, da nehaš bulšitat s tvojim "iz roda v rod". V kolikor bi svoji babici omenila jagodni šejk z okusom cimetovih piškotkov ali stisnjenke z vlakni ali o kojem k... že ves čas nakladaš, bi me prekleto bustasto pogledala. Že parkrat si omenila, da si osebni svetovalec, da za vsakega posebej moraš ugotovit, kaj mu najbolj paše, zdaj pa kar naenkrat več ti tega dreka ne prodajaš, ampak ga tvoj kolega. Ma daj nehaj. Trdovratna si kot en ščurek, še če ti glavo odsekamo, okoli golaziš. Girly! Res pomagam mojemu svetovalcu kot model in pa kot človek z lastnimi izkušnjami. Tebi bi pa svetovala, čeprav nisem ne tvoja mama, ne tvoja uradna svetovalka, da se malček zamisliš nad svojim pisanjem. Vse kar pišem je iz izkušenj, kar pa je strokovnosti, se vedno obrnem na svojega svetovalca. Odgovoril je na nekaj vprašanj, ki jih je zastavil Free. On je tudi komentiral in moslim, da ti tudi njegovi odgovori kaj povedo. Misim, da na Luna.netu le velja, da se ljudje izražajo malo na višjem nivoju in kot sem razbrala,ti študiraš. Upam, da se boš naučila tudi kaj o komunikaciji in malček drugačnem izražanju, saj ste študentje cvet intelektualcev. Ne predstavljam si, da študirani ljudje, ki preberete toliko knjig, pozabite, kaj je srčna kultura in lepo izražanje. Ne mislim na sajenje rožic, ampak na osnovno kulturo pisanja v javnosti. Pa lep nedeljski večer, Andreja P.S.: Upam, da je na tem forumu več taktnosti, kot v rumenem tisku(na primer Direkt). ..seveda da se da marsikatero bolezen pozdravit s spremebo nacina prehranjevanja in raznimi prehranskimi dopolnili... samo ne vem tocno zakaj naj bi bili Herbalife izdelki toliko boljsi od konkurencnih izdelkov(EAS, Optimum nutrition, Weider, Met-RX itd)???...nisem se videl nobenega izdelka, ki bi ga ne imeli tudi drugi proizvajalci in to po BISTVENO nizjih cenah... Nikoli nisem pisala, da drugi niso dobri, a poznam pač najbolje Herbalife in o tem pač lahko največ vem iz lastnih izkušenj in izkušenj drugih konzumentov(ne samo distributerjev). Mislim, da sem nekje omenila clo to, da se vsak lahko odloči med različnimi znamkami, ki so podobno dobre kot HL. Vsak človek pa ima svobodno voljo za kater proizvod in znamko se odloči. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Predvsem mi nekdo, ki mu žrebiček "priskaklja" na krožnik, nima kaj govorit o srčni kulturi. Moj študij pa že kaže rezultate: ne nasedam tebi in ostalim HL bleferjem. In iz tvojih odgovorov znam razbrat, da NIMAŠ POJMA. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 kako je ze bilo s tistim..."dobila bos debelo rit, ce bos tako pisala..".. ..se motim ali so bile to res tvoje besede, Andreja? Toliko o komunikaciji... :xx!: Andreja, torej ti ne prodajas herbalifa, kot pravis. Na zalost pa so v tej temi besede ostale zapisane...beri mal nazaj. In se ne sprenevedaj!! Ko te lovimo na besedah, pa jih zacnes obracati. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 kako je ze bilo s tistim..."dobila bos debelo rit, ce bos tako pisala..".. ..se motim ali so bile to res tvoje besede, Andreja? Toliko o komunikaciji... :xx!: Andreja, torej ti ne prodajas herbalifa, kot pravis. Na zalost pa so v tej temi besede ostale zapisane...beri mal nazaj. In se ne sprenevedaj!! Ko te lovimo na besedah, pa jih zacnes obracati. Astra Ne bom se pretekala zaradi določenega pisanja.Povem ti, da sama delam v klasični službi in je spremljanje mojega svetovalca ob predtavitvah on srečanjih moj prosti čas, kjer se srečujem s pozitivnimi ljudmi in morda sem se res tako izrazila, da si tako razumela, a saj bi mi še v napačno postavljeni vejici videla napako. Ob njem sem se veliko naučila in zato sem tudi uspešna s svojo prehrano in svojim zdravjem. Žal mi je, da sem se spustila v debato z nekaterimi, ki gledate na vse kar misli drugače od vas. Je pa nekaj takih, ki so prava poslastica za branje in kontakt. Lepo se imejte in če bo koga kaj zanimalo in ne bo napisano v takem tonu kot so tile zadni komentarji, bom s pomočjo svetovalca odgovorila. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Ohoho ... Kar naenkrat ni več stručko. So očitno uradne ustanove pomagale, da zdaj že "kolegi" in "kolegi od kolegov" največ vejo ... Še pred kratkim pa mi je bila (kao) pripravljena napisati jedilnik za en dan in Kseniji (seveda samo privat) svetovat o konzumaciji HL. Za Lio je strokovno ugotovila, da je zanič kuharica (samo na podlagi dejstva, da Lia ne mara soje). Z veliko ritjo pa ni grozila samo meni, ampak tudi Todiki. Hja ... ima izkušnje očitno. Debela deklicaaaaje moja ljubicaaaahoj larija hojlarija hoj larija hoj! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Debela deklicaje moja ljubicahoj larija hojlarija hoj larija hoj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Girly, si pricakovala kaj drugega zdaj bodo vsi naenkrat izginili kot distributerji...samo se kot konzumenti se bodo pojavljali... Ker študiraš, ti ne rabim povedat zakaj... Porny, take smo ze od rojstva... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Z veliko ritjo pa ni grozila samo meni, ampak tudi Todiki. Hja ... ima izkušnje očitno. Debela deklicaaaaje moja ljubicaaaahoj larija hojlarija hoj larija hoj! sj velka rit je fajn kr kajga dedca prašat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.