Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

glede na to da js same pametne stvari povem kle gor, so moje moje objave, tud če jih je 7 na minuto, izuzete iz ircanja x^x tko x^x

kokrkol obrneš, ne morš mi podturit tega x;)x

aja, pa č je oh in sploh dbest in zdravo, zakaj ga pa nosečnce neb smele :inocent: verjetno bi ga priporočali tud kt nadomestek za materino mleko za bejbija, sam k ste vsi tolk zlabni in napadalni, si pa nben ne upa xcivx :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

še malo zanimivega branja...

Ne morem prilepiti, ker je vsebina zascitena, zato bom izpisala najpomembnejse.

"Stroge zahteve, ki veljajo za zdravila, v katero so vključena zahtevna tehnologija, preverjanje in dokazovanje kakovosti izdelkov, preverjanje varnosti in učinkovitosti, ter nadzorovano trženje, so mnogim podjetniom ovira, ki se ji skusajo izogniti z uvrščanjem svojih izdelkov med prehranske izdelke.Hkrati pa jim bolj ali manj prikrito pripisujejo lastnosti zdravil."

PREHRANSKIM DOPOLNILOM NI DOVOLJENO PRIPISOVATI LASTNOSTI, KI JIH IMAJO ZDRAVILA ZA ZDRAVLJENJE BOLEZNI, PREPREČEVANJE, IZBOLJSANJE ALI BLAŽENJE DOLOČENIH BOLEZENSKIH STANJ, PA TUDI NE PREPOZNAVANJE OZ.UGOTAVLJANJE BOLEZENSKIH STANJ.

Astra

Per aspera ad astra

Guest sstane
še malo zanimivega branja...

Ne morem prilepiti, ker je vsebina zascitena, zato bom izpisala najpomembnejse.

Astra

Zakaj bi bila razlaga zakona o označevanju vsega, kar da človek v usta, zaščitena :8):

Guest sstane
Zato, ker se i ni dalo iskati originala, pa sem samo z ene strani pobrala..

Astra

Aha, samo dvomim, da Herbalife na svojo embalažo piše kaj takega x:)x

caw.mene zanima ce koga ki jemlje herbalife ta izdelek nasiti.jaz ga jemlem,pa imam obcutek da sm samo za pol ure sita. :C: x:Ix

Sabyy!

Ali popiješ samo napitek, ali vzameš še stisnjenke vlaknin in vitaminov skozarcem vode?

Meni zadostuje, ker sem v sebi tudi počistila z XXL porcijami, ki jih ni več. Ali uživaš 5x na dn obroke? Kakšni so to obroki?

Meni zjutraj zadostuje napitek, če vzamem še stisnjenke vlaknin in vitaminov do malice, ki jo užijem po obroku zajtrka -cca 2 uri kasneje. Tudi malica ni obilna/kakšen jogurt ali sadje/, kosilo je cca 2 uri po malici in pred kosilom vzamem prav tako vlaknine in vitamine, popoldan malicam podobno kot dopoldan in večerja je ponovno taka kot zajtrk(vlaknine in vitamini s kozarcem vode, sojin napitek F1, dodani proteini z 2, 5 dcl mleka ali soka). Nisem lačna in imam veliko energije, ker se super počutim. Popijem cca 2,5 l vode,ki jo mešam tudi s sokom limone , zeliščnim napitkom ali alojo)).

Čez dan sem zelo aktivna in se posvetim lastni vadbi za telo (1 ura), ker se tako lepo oblikuje.

Napisala sem ti presek dneva, če te še kaj zanima pa vprašaj.

Ciao, Andreja

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

:vragec:

che se chlouk mal zamisl nad imenom tegale chudezhnega izdelka....hmmmm

a pol koncham koke teglc rozha???

a se neham premikat???

al zachnem razmishlat kor fikus???

zlomk,.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Samo naravno in zdravo: tri žličke tega, dve tabletki onega, zmešaš z vodo in boš zdrav kot naši dedki in babice, ki tablete ali praška niso videli xrolleyesx

In ker so vse te zadeve "naravne" so verjetno pridobljene na kakšnih ogromnih posestvih z uporabo vseh dostopnih (in kakšnih, ki to niso) sredstev za povečanje pridelka xrolleyesx

Narava 21. stoletja je v tabletkah, vse je instant in brez kuhanja in prihaja iz fabrik xrolleyesx

A sem jaz edini, ki tukaj opazi ščepec protislovja?

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Samo naravno in zdravo: tri žličke tega, dve tabletki onega, zmešaš z vodo in boš zdrav kot naši dedki in babice, ki tablete ali praška niso videli xrolleyesx

In ker so vse te zadeve "naravne" so verjetno pridobljene na kakšnih ogromnih posestvih z uporabo vseh dostopnih (in kakšnih, ki to niso) sredstev za povečanje pridelka xrolleyesx

Narava 21. stoletja je v tabletkah, vse je instant in brez kuhanja in prihaja iz fabrik xrolleyesx

A sem jaz edini, ki tukaj opazi ščepec protislovja?

eh.....nooo... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Onix, pa ti si pravi partybrejker ... Hehe ... x:Dx x:Dx x:Dx

Jaz že s pogledom vse pokvarim x:Ix

Če pa še kaj povem :vragec:

Nejc Zaplotnik

Nisem pa zasledila, ce imajo tut kak snopcek al pa vincek v prahu?... x:px

stajerka.com x:Ix :inocent:

Astra

no.....kaki hmeljevi izdelki zih so..... x:Dx x:Dx x:Dx

in pivo peritas.com

zlomk...tralala

Men pa ni več smešno. MI gre že kar fejst na bruhanje.

Na tem forumu se najdejo žalitve, lezenje v rit, dobre stvari, slabe stvari...pa še nikoli nisem pomislila da bi koga benala ali kaj podobnega...ampak pri tej andreji je pa malce drugačno.

FUJ FEJ. Tema = reklama. Bedno.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

no tako, pred kratkim sem omenila da pijem herbalife..in res se v kilaži nič ne pozna, sem pa izgubil 5 cm vobsegu okoli pasu.

To bi zgubila tudi če bi 1x na teden šla v savno, pa 3x na sprehod x;)x

naravnoinpoceni.press

Nejc Zaplotnik

Mich, moras priznati, da tole ni več reklama ampak se jim je prav zoprno obrnilo v anti-reklamo.. :inocent:

V vsakem primeru naj tema ostane odprta, ceprav vem, da si herbalifovci mocno zelijo, da bi izginila z neta...

Helen, nikar ne farbaj sama sebe...v dveh mesecih nisi izgubila niti kg???.. xrolleyesx :xx!: ...tistih 5 cm pa jaz lahko spreminjam iz dneva v dan. Odvisno, kako tesno meris, na kateri visini, ob kaksnem casu, po kaksni hrani..s tem se da hudo manipulirat...

hm, nekam so utihnili... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...