Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

Muca jim je jezik popapala x:Dx x:Dx x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

(popravljeno)

jst tako ali tako ne verjamem v to, čeprav zakaj nebi poskusila, če je enim ratalo...zakaj nebi še meni? xrolleyesx

ti i praviš ne farbaj sama sebe, si sigurn šlank, k miš in ti vrjetn res ni treba pazit na prehrano in na nevem še kaj.....jebat ga nismo vsi tako popolni kot ti!

obstajamo tudi ljudje, ki nismo zadovoljni s svojim izgledom in bi radi imelli lepšo postavo in zato nas ni treba zaničevat, če poskušamo s herbalife!!!!!!!11 :vragec: x!x

Popravljeno -> helen986

jst tako ali tako ne verjamem v to, čeprav zakaj nebi poskusila, če je enim ratalo...zakaj nebi še meni? xrolleyesx

Nekaj delaš najbrže narobe, vprašaj svojega svetovalca zakaj ne gre. Če ti on ne zna odgovorit, se lahko pomeniš tudi z mojim svetovalcem, ki je do sedaj mnogim dobro svetoval. Je pa res, da ni vse samo v dejanjih, vsak mora razčistiti tudi v sebi. Si pripravljena na to?

Ciao, Andreja

P.S.: Škoda bi bilo, da se ne bi potrudila in naredila to kar želiš narediti na sebi. Samo ne obupuj in naredi kar sem ti svetovala. Pravijo, da kdor jezik špara, kruha strada - v prenešenem pomenu, kdor ne vpraša kar ga muči, ne more rešiti svojega problema.

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

i tako..... jovo na novo, sto puta xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

ja moj svetovalec pravi samo bo šlo, bo šlo...

kaj naj

jst bi full rada shujšala.nisem grozno debela, mam 5-10 kg preveč, ki pa so še dokaj normalno razporejeni..

andreja a si ti kaj shujšala po hl

Ja sem shujšala s HL in sicer 28 kg in povem ti, da mi ni žal, da sem s tem začela, ker je res dobra stvar. Če te kaj več resno zanima, se raje piševa na mail, saj mi ni do takih čvekarij, kot jih nekatteri pišejo tu.

Lep dan , Andreja

Nothing in the world is more dangerous than a sincere ignorance and conscientious stupidity.

Martin Luther King, Jr.

Do you feel lucky? Well do ya, punk?

Clint Eastwood

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Nothing in the world is more dangerous than a sincere ignorance and conscientious stupidity.

Martin Luther King, Jr.

Do you feel lucky? Well do ya, punk?

Clint Eastwood

:palec: :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

No, zdaj pa ne odgovarjajo vec na nasa vprasanja, pac pa samo se stranke iscejo.

Marsa se ziher ze veseli ob misli, kaksna donacija bo padla za to, da imajo tule brezplacen prostor na razpolago...

Helen, nisem popolna niti si ne zelim biti. Pac pa upam, da imam v glavi tako pociscene zadeve, da znam shujsati, ko se mi naberejo kg brez herbalifa.

In samo cudim se ti, da se vedno vztrajas pri tem, ko si sama videla, da ni ucinka...

treba bo zmanjsati vnos kalorij, potem pa bodo seveda zaslugo pripisali herbalifu... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

jst bi full rada shujšala.nisem grozno debela, mam 5-10 kg preveč, ki pa so še dokaj normalno razporejeni..

Če so te kilice "pravilno" razporejene, zakaj potem hujšanje :o|o:

Ljubezen je itak slepa, zato je otipavanje nujno x:px pravilno razporejene kilice so darilo za roke x;)x

moja xsrcx je vsak dan manj "baročna" pa me to sploh ne veseli več :inocent: z veseljem spregledam "šlaufek" ko se naslonim na oprsje x:px x:Ix

PS: aandreja, ena moja bivša je izgubila 26kg zgolj s črtanjem alkohola in živalskih maščob (in mesa), pa s sprehodi in sexom x;)x

Brez instant narave v prahu xrolleyesx

Zadovoljna in zadovoljena ženska shujša brez problemov!

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Zadovoljna in zadovoljena ženska shujša brez problemov!

:vragec:

de je zadovoljena....mora vsaj pr men.....zhe prej shujshat.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Če bi moja xsrcx shujšala bi tudi zadovoljenost shujšala x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:eek: Andreja se ti ne zdi prav, da se helen prvo obrne na svojega distributerja???

eh sej to bo ziher sam en tak babji čvek ob kavici pa šnopsu....k aandreja ne prodaja in ne novači folka tko da...... xcivx

xsmx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:eek: Andreja se ti ne zdi prav, da se helen prvo obrne na svojega distributerja???

Mislim, da njen distributer ne bo ljubosumen, če bo ona dobila kakšno koristno informacijo od mene. S tem ne bo izgubil nje, samo zadovoljna bo, če se bo zadeva premaknila v njeno dobro. Mar je v tem kaj narobe? Tudi sama imam iskušnje, ko se mi je ustavilo in mi je moj svetovalec svetoval pa sem zopet šla dalje in vztrajala. Rezultat je tu -28 kg in še dosti več glede počutja.

Mnogi distributerji, ki niso ravno izkušeni, se učijo pri njem in ne skriva svojega znanja, marveč z veseljem deli kar ve. Taka je praksa v HL-ju in mislim, da ni slaba.

Ciao, Andreja

eh sej to bo ziher sam en tak babji čvek ob kavici pa šnopsu....k aandreja ne prodaja in ne novači folka tko da...... xcivx

xsmx

Glede na tvoje izjave - izgleda, da izhajaš iz sebe. Jaz pijem kavico in kozarec vode...... :hepko:

Tudi jaz, z zrncem ssoli x;)x

Zdravo Stane!

Sol je večkrat tudi v pregovorih, kot na primer : NE BODI NESLAN(OZIROMA NEOTESAN).

Vem, da je sol tudi del človekove prehrane in da brez nje ne funkcionira telo,ker je tudi kri slana, če jo okusimo. Kje lahko dobim informacije o tvoji zravi soli?

Lep dan in veliko sončka, Andreja xDDx

Zdravo Stane!

Sol je večkrat tudi v pregovorih, kot na primer : NE BODI NESLAN(OZIROMA NEOTESAN).

Vem, da je sol tudi del človekove prehrane in da brez nje ne funkcionira telo,ker je tudi kri slana, če jo okusimo. Kje lahko dobim informacije o tvoji zravi soli?

Lep dan in veliko sončka, Andreja xDDx

http://www.salesalute.com/ x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...