Cookie 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Muca jim je jezik popapala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 (popravljeno) jst tako ali tako ne verjamem v to, čeprav zakaj nebi poskusila, če je enim ratalo...zakaj nebi še meni? ti i praviš ne farbaj sama sebe, si sigurn šlank, k miš in ti vrjetn res ni treba pazit na prehrano in na nevem še kaj.....jebat ga nismo vsi tako popolni kot ti! obstajamo tudi ljudje, ki nismo zadovoljni s svojim izgledom in bi radi imelli lepšo postavo in zato nas ni treba zaničevat, če poskušamo s herbalife!!!!!!!11 x!x Popravljeno 30. marec 2007 -> helen986 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 jst tako ali tako ne verjamem v to, čeprav zakaj nebi poskusila, če je enim ratalo...zakaj nebi še meni? Nekaj delaš najbrže narobe, vprašaj svojega svetovalca zakaj ne gre. Če ti on ne zna odgovorit, se lahko pomeniš tudi z mojim svetovalcem, ki je do sedaj mnogim dobro svetoval. Je pa res, da ni vse samo v dejanjih, vsak mora razčistiti tudi v sebi. Si pripravljena na to? Ciao, Andreja P.S.: Škoda bi bilo, da se ne bi potrudila in naredila to kar želiš narediti na sebi. Samo ne obupuj in naredi kar sem ti svetovala. Pravijo, da kdor jezik špara, kruha strada - v prenešenem pomenu, kdor ne vpraša kar ga muči, ne more rešiti svojega problema. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ja moj svetovalec pravi samo bo šlo, bo šlo...kaj najjst bi full rada shujšala.nisem grozno debela, mam 5-10 kg preveč, ki pa so še dokaj normalno razporejeni.. andreja a si ti kaj shujšala po hl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 i tako..... jovo na novo, sto puta Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 kaj bi pa ti rad-a Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ja moj svetovalec pravi samo bo šlo, bo šlo...kaj najjst bi full rada shujšala.nisem grozno debela, mam 5-10 kg preveč, ki pa so še dokaj normalno razporejeni.. andreja a si ti kaj shujšala po hl Ja sem shujšala s HL in sicer 28 kg in povem ti, da mi ni žal, da sem s tem začela, ker je res dobra stvar. Če te kaj več resno zanima, se raje piševa na mail, saj mi ni do takih čvekarij, kot jih nekatteri pišejo tu. Lep dan , Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ja dej mi daš naslov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Res Sram jih bilo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
helen986 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ja lahko, a mi daš naslov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Nothing in the world is more dangerous than a sincere ignorance and conscientious stupidity. Martin Luther King, Jr. Do you feel lucky? Well do ya, punk? Clint Eastwood Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Nothing in the world is more dangerous than a sincere ignorance and conscientious stupidity. Martin Luther King, Jr. Do you feel lucky? Well do ya, punk? Clint Eastwood Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 No, zdaj pa ne odgovarjajo vec na nasa vprasanja, pac pa samo se stranke iscejo.Marsa se ziher ze veseli ob misli, kaksna donacija bo padla za to, da imajo tule brezplacen prostor na razpolago... Helen, nisem popolna niti si ne zelim biti. Pac pa upam, da imam v glavi tako pociscene zadeve, da znam shujsati, ko se mi naberejo kg brez herbalifa.In samo cudim se ti, da se vedno vztrajas pri tem, ko si sama videla, da ni ucinka... treba bo zmanjsati vnos kalorij, potem pa bodo seveda zaslugo pripisali herbalifu... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 jst bi full rada shujšala.nisem grozno debela, mam 5-10 kg preveč, ki pa so še dokaj normalno razporejeni.. Če so te kilice "pravilno" razporejene, zakaj potem hujšanje Ljubezen je itak slepa, zato je otipavanje nujno pravilno razporejene kilice so darilo za roke moja je vsak dan manj "baročna" pa me to sploh ne veseli več z veseljem spregledam "šlaufek" ko se naslonim na oprsje PS: aandreja, ena moja bivša je izgubila 26kg zgolj s črtanjem alkohola in živalskih maščob (in mesa), pa s sprehodi in sexom Brez instant narave v prahu Zadovoljna in zadovoljena ženska shujša brez problemov! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Zadovoljna in zadovoljena ženska shujša brez problemov! de je zadovoljena....mora vsaj pr men.....zhe prej shujshat.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Če bi moja shujšala bi tudi zadovoljenost shujšala Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 Če bi moja shujšala bi tudi zadovoljenost shujšala pol bi pach zadovoljitelja zamenjala..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 de je zadovoljena....mora vsaj pr men.....zhe prej shujshat.... zlomk....tralalaLenoba Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 30. marec 2007 Prijavi Deli 30. marec 2007 ja dej mi daš naslov? Piši mi na : andreja.pracek@gmail.com. Ciao, se piševa, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
youth 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Piši mi na : andreja.pracek@gmail.com. Ciao, se piševa, Andreja Andreja se ti ne zdi prav, da se helen prvo obrne na svojega distributerja??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Andreja se ti ne zdi prav, da se helen prvo obrne na svojega distributerja??? eh sej to bo ziher sam en tak babji čvek ob kavici pa šnopsu....k aandreja ne prodaja in ne novači folka tko da...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Andreja se ti ne zdi prav, da se helen prvo obrne na svojega distributerja??? Mislim, da njen distributer ne bo ljubosumen, če bo ona dobila kakšno koristno informacijo od mene. S tem ne bo izgubil nje, samo zadovoljna bo, če se bo zadeva premaknila v njeno dobro. Mar je v tem kaj narobe? Tudi sama imam iskušnje, ko se mi je ustavilo in mi je moj svetovalec svetoval pa sem zopet šla dalje in vztrajala. Rezultat je tu -28 kg in še dosti več glede počutja. Mnogi distributerji, ki niso ravno izkušeni, se učijo pri njem in ne skriva svojega znanja, marveč z veseljem deli kar ve. Taka je praksa v HL-ju in mislim, da ni slaba. Ciao, Andreja eh sej to bo ziher sam en tak babji čvek ob kavici pa šnopsu....k aandreja ne prodaja in ne novači folka tko da...... Glede na tvoje izjave - izgleda, da izhajaš iz sebe. Jaz pijem kavico in kozarec vode...... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Jaz pijem kavico in kozarec vode...... Tudi jaz, z zrncem ssoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. april 2007 Prijavi Deli 12. april 2007 Tudi jaz, z zrncem ssoli Zdravo Stane! Sol je večkrat tudi v pregovorih, kot na primer : NE BODI NESLAN(OZIROMA NEOTESAN). Vem, da je sol tudi del človekove prehrane in da brez nje ne funkcionira telo,ker je tudi kri slana, če jo okusimo. Kje lahko dobim informacije o tvoji zravi soli? Lep dan in veliko sončka, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Zdravo Stane! Sol je večkrat tudi v pregovorih, kot na primer : NE BODI NESLAN(OZIROMA NEOTESAN). Vem, da je sol tudi del človekove prehrane in da brez nje ne funkcionira telo,ker je tudi kri slana, če jo okusimo. Kje lahko dobim informacije o tvoji zravi soli? Lep dan in veliko sončka, Andreja http://www.salesalute.com/ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.