aandreja 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 http://www.salesalute.com/ Hvala Klarus, sem si ogledala in shranila, ker me zadeva zanima, saj ljudje smo večni učenci in moramo vedno sprejemati tudi nova spoznanja. Lepo nedeljo, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 js mam to sol in je velka razlika med njo in obično.....sploh po sevanju energije... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Hvala Klarus, sem si ogledala in shranila, ker me zadeva zanima, saj ljudje smo večni učenci in moramo vedno sprejemati tudi nova spoznanja. Lepo nedeljo, Andreja Si si ogledala posnetek kakšne oddaje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Si si ogledala posnetek kakšne oddaje? Si bom ogledala v bližnji prihodnosti, ker imam sedaj veliko zunanjega dela in sem malo doma, tako da komaj malo pokukam tu, da o kaj več ne govorim... Lep nov delovni teden, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Sam kok si pa ti eno prijazno bitje Andreja, resno mislim, čist nič te ne iztiri in izprovocira Zakaj bi me pa moralo iztirit? Tvoje pripombe me po svoje zabavajo kot tudi druge, mal moram pa še jaz prispevat, da lahko kaj takega napišeš za zabavo na forumu. Mej se..... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Ja itak, da, veš kok postov manj bi imel in kok bi mi bilo dolgčas če bi se z vsemi v vsem strinjal Ma je važno kolk imaš postov, al kaj napišeš? Ma tudi doma vidim, da mladina rada kontrira, ampak to je del življenja in če želi velikokrat po težji poti, so si jo sami izbrali... Vsaka šola pa nekaj stane, ne???? Mej se fajn in se še kaj piševa.... Lahko nočko, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. april 2007 Prijavi Deli 15. april 2007 Sam kok si pa ti eno prijazno bitje Andreja, resno mislim, čist nič te ne iztiri in izprovocira Prva liga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Prva liga Stane, a tebe iztirijo kakšne stvari? Jaz sem se naučila živeti tako, da sprejemam ljudi takšne kakršni so in potem je lažje živeti. Kaj pa ti meniš o tem? Lep dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Jaz sem se naučila živeti tako, da sprejemam ljudi takšne kakršni so in potem je lažje živeti. Kaj pa ti meniš o tem? Lep dan, Andreja a ni smešno, da je glih taka preprosta stvar najtežja.....sam ko enkrat ugotoviš to lekcijo ni na konju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 a ni smešno, da je glih taka preprosta stvar najtežja.....sam ko enkrat ugotoviš to lekcijo ni na konju Vem, da se moram kljub temu, da sem nekje v letih, ko naj bi imel že veliko življenskih izkušen(48), še vedno učim in učim od ljudi okrog sebe. Vsaka situacija v katero padem mi prinese izkušnje, k mi dopolnjujejo moje notranje bogastvo. Lepo sončno popoldne. Grem na novo preizkušnjo in vam želim, da ste veseli in srečni sedaj in vsak dan. Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 učimo se do smrti..pa še po ene par življenje naprej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ko enkrat ugotovi to lekcijo pol nisi na konju al kak=Valjda da ne moreš biti na konju če se ga pa še kot galopirajočega žrebička pohrusta sicer pa knsko meso sploh ni slabo sploh kak golaž Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 sicer pa knsko meso sploh ni slabo sploh kak golaž Konji ponavadi jedo bočj čisto hrano, kot ostale živali, zato je gotovo med najbolj zdravimi. Golaž, naravni zrezek in še kakšen način bi se našel, je odlična sprememba našega vsakdana. Zraven pa dobra zelenjava in kakšna priloga iz pire, ajdove kaše ali podobnega. Superca, vam rečem. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Konji ponavadi jedo bočj čisto hrano, kot ostale živali, zato je gotovo med najbolj zdravimi. Golaž, naravni zrezek in še kakšen način bi se našel, je odlična sprememba našega vsakdana. Zraven pa dobra zelenjava in kakšna priloga iz pire, ajdove kaše ali podobnega. Superca, vam rečem. Ne bodi groba, Tatari so si pod sedlo dajali kos govedine, da se je presolila s konjskim znojem in to je bil tatarski biftek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Ne bodi groba, Tatari so si pod sedlo dajali kos govedine, da se je presolila s konjskim znojem in to je bil tatarski biftek Ljudje so si skozi zgodovino pomagali glede prehrane in tudi to kako je nastal tatarski biftek bi je znano. Toda nismo vsi mesojedi, tako so najbrže tisti, ki jedo samo vegetariansko hrano tudi glede živali bolj skeptični. Tudi meni ni všeč, da grdo ravnajo z živalmi, tudi glede domači ljubljenčkov sem občutljiva, saj jih imajo mnogi samo za okras in da rečejo kakšno pasmo imajo, skrbijo pa bore malo za njihove potrebe. Jaz živim v stanovanju in sem se dolgo borila s svojima sinovoma, da nismo imeli živali doma,ker jih raje vidim nekje na prostosti, ali pa če imajo dovolj prostora na domačih vrtovih, kot nekje čez dan ujeti med štirimi stenami. Zanima me, kje lahko dobim informacijo glede piknika, ki ga prirejajo lunatiki. Ciao in lep sončen dan, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Zanima me, kje lahko dobim informacijo glede piknika, ki ga prirejajo lunatiki. Ciao in lep sončen dan, Andreja v temi 'piknik' Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 v temi 'piknik' Sem iskala pa sem izgleda tako monasta, da ne najdem. Mi lahko še kako pomagaš? Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Sem iskala pa sem izgleda tako monasta, da ne najdem. Mi lahko še kako pomagaš?Aktualno, Popularno, Zanimivotema Piknikkkkk!lp Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 piknik Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 piknik Našla....Hvala za pomoč. Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 eh...pocasi omo se samo tablete jedli...KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM TOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOODIIIIIIIIIIIIIII.......hyoj.....dai boite pametni.....kai mislite da je to res naravno...makaki...sama AMERIKA.....to je w laboratoriju delano...in wi ste nasedli...kai zdaj če ste shujsali 15 kg...ja kak pa te neos shujsal 15 kg...normalno če dobis na krožnik 3 tablete.....pa neki napitek...in to se wam zdi normalno???če ste pametni..bo te ugotovili da niti zdravo ni....kai pa je potem noter da je to takoooooooooo..zdravo..... Bodite močni skoz zivljenje....ne nasedat drugim kai kdo reče....če je sosed probal herbalife...pol bom še pa jas...ker ti da 15 min zraven življenja pa wes kai shujsas za kar celih 15 kg to pa ni kr tak??...SAM preweri, isci..bodi vstrajen..sam spoznaj kai je prav in kai ne !!!......sam pridi do colja ki si si ga zadau....OSHO <------- :!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 eh...pocasi omo se samo tablete jedli...KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM TOOOOOOOOOOOOOOOO VOOOOOOOOOOOOOOOODIIIIIIIIIIIIIII.......hyoj.....dai boite pametni.....kai mislite da je to res naravno...makaki...sama AMERIKA.....to je w laboratoriju delano...in wi ste nasedli...kai zdaj če ste shujsali 15 kg...ja kak pa te neos shujsal 15 kg...normalno če dobis na krožnik 3 tablete.....pa neki napitek...in to se wam zdi normalno???če ste pametni..bo te ugotovili da niti zdravo ni....kai pa je potem noter da je to takoooooooooo..zdravo..... Bodite močni skoz zivljenje....ne nasedat drugim kai kdo reče....če je sosed probal herbalife...pol bom še pa jas...ker ti da 15 min zraven življenja pa wes kai shujsas za kar celih 15 kg to pa ni kr tak??...SAM preweri, isci..bodi vstrajen..sam spoznaj kai je prav in kai ne !!!......sam pridi do colja ki si si ga zadau....OSHO <------- :!: Če bi kaj bral in se informiral, vsak prehrambeni svetovalec pri Herbalifu svetuje tudi, kako jesti zdravo klasično hrano.Tablete,o katerih ti tako hudooooo pišeš pa so stisnjenke, kjer so mlete naravne sestavine. Kaj si ti misliš o tem je pač tvoja stvar, meni ustreza tako prehranjevanje in sedaj, tudi če ne bom hujšala, saj je zajtrk s sojinim polnovrednim napitkom kot bi si dal nekaj najboljšega. Kakšen zajtrk si pa ti narediš, če nimaš veliko časa zjutraj? Sicer je pa od vsakega posameznika odvisno, za kaj se odloči in ni nihče prisiljen uživati tistega kar ne mara. Ciao, Andreja Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 lei...kai si ti mislis...pod tem izrazom MLETE NARAVNE SESTAVINE ??...hmmm..mlete naravne sestavine...mleteee naraaaacne sestavine....zaj se pa vprašaj?? mislis da jih je en star modrec mešau in i stega naredil res nekai kai je zdravo..ha??..al je to iz AMERIKE...ko pozna samo hamburger...si si kai prebrala pozanima sla do kakega ki res ve kak in kaj ta herbalife vpliwa na twoje zdravje??...ne samo spraševat tiste ki jemlejo to ....meni se gnusi...kam je svet priso...ni to vredu...neka prođe godina dvije ..e nije....!!!!!....vbistwu pa ...nic no...kroji si sam življenje kak veš in znaš.. x:(( če je to vzrok ker nimaš casa in podobno....si raje odrezi kos kruha...pa paradižnik gor...bos saj wedla kai ješ.....ne kr nekaj wzet ...ker si pač čula od nekoga maike mi za 15 kg sem shujsal..!..res?...kak?...jas bi tut.....hm!..ču sem da se je v ameriškem laboratoriju proizvaja herbalife...ha?...kai dela amerika... pocakaite 5 let ...tablete?..in če jih ješ nikoli ne umreš?....a boš probala?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 lei...kai si ti mislis...pod tem izrazom MLETE NARAVNE SESTAVINE ??...hmmm..mlete naravne sestavine...mleteee naraaaacne sestavine....zaj se pa vprašaj?? mislis da jih je en star modrec mešau in i stega naredil res nekai kai je zdravo..ha??..al je to iz AMERIKE...ko pozna samo hamburger...si si kai prebrala pozanima sla do kakega ki res ve kak in kaj ta herbalife vpliwa na twoje zdravje??...ne samo spraševat tiste ki jemlejo to ....meni se gnusi...kam je svet priso...ni to vredu...neka prođe godina dvije ..e nije....!!!!!....vbistwu pa ...nic no...kroji si sam življenje kak veš in znaš.. x:((če je to vzrok ker nimaš casa in podobno....si raje odrezi kos kruha...pa paradižnik gor...bos saj wedla kai ješ.....ne kr nekaj wzet ...ker si pač čula od nekoga maike mi za 15 kg sem shujsal..!..res?...kak?...jas bi tut.....hm!..ču sem da se je v ameriškem laboratoriju proizvaja herbalife...ha?...kai dela amerika... pocakaite 5 let ...tablete?..in če jih ješ nikoli ne umreš?....a boš probala?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
meta13 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Lepo pozdravljeni. Sem nova na forumu in me zanima nekaj vprašanj. 1. Zanima me kako dolgo mora nekdo uporabljat HL da shujša 20 kg?2. Zanima me tudi, ko nehaš z uporabo HL če hitro pridobiš kg nazaj, vem da se ne smeb basat s hrano, ampak če se normalno prehranjuješ-če po tem pridobiš kg?3. zanima me tudi kolko ste vi dali za ozdelke HL, ker mi je ena kolegica rekla da je ona dala takrat 15.000,00 sit, jaz pa sem dala 120 EUR. Prosim javute mi če kdo ve kje se to lahko dobi ceneje? Hvala za odgovore, pa lepo se imejte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.