Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

JOj nekateri ste pa tak čudni na totem forumu..ne..sploh izdelka nikoli niste uporabljali..ne vete kaj je..mogoče samo podobne stvari..pa kr neki šinfate..pa ne vem kaj...probajte izdelek uporablat en čas bote vidli da ni tok slab kot mislite..ga konzumiram že eno leto..in se dost boljše počutim..če ste pa podobne izdelke uporabljali pa to ne pomeni da je herbalife isto sranje ko pa vse ostalo...če vam pa kaj takega ni všeč pa se kar zatekajte za hujšanje v te crash kurze kak rečejo ko shujšaš hitro pol pa v roku 2 tednov dvojno nazaj nabereš ma če vam je to zdravo..pa kar hodite k zdravnikom po tablete saj vse skoraj so placeboji..tak da..delajte kaj čete..samo nea razlagajte neke če ne vete kak kaj deluje...
Deli na socialnih omrežjih

JOj nekateri ste pa tak čudni na totem forumu..ne..sploh izdelka nikoli niste uporabljali..ne vete kaj je..mogoče samo podobne stvari..pa kr neki šinfate..pa ne vem kaj...probajte izdelek uporablat en čas bote vidli da ni tok slab kot mislite..ga konzumiram že eno leto..in se dost boljše počutim..če ste pa podobne izdelke uporabljali pa to ne pomeni da je herbalife isto sranje ko pa vse ostalo...če vam pa kaj takega ni všeč pa se kar zatekajte za hujšanje v te crash kurze kak rečejo ko shujšaš hitro pol pa v roku 2 tednov dvojno nazaj nabereš ma če vam je to zdravo..pa kar hodite k zdravnikom po tablete saj vse skoraj so placeboji..tak da..delajte kaj čete..samo nea razlagajte neke če ne vete kak kaj deluje...

Saj mislim, da tle ne gre toliko za šimfanje in pljuvanje -le nekakšen odpor do reklame, v kar se je ta tema razvila...pač dva tabora..saj vsak ima pravico jesti kar mu paše-bog mu požegnaj, obenem seveda pa vsak lahko tudi izrazi svoje mnenje o tem , četudi zadeve ni poskusil.Tudi ti si ustvariš mnenje o /recimo / nekem šprtu- kriket ,recimo in rečeš- budalaština...pa pojma nimaš..sam tko je- ljudje smo taki in naj te to ne moti , ker tole je nekakšen debatni forum in to je to...ne bit užaljen.. Osebno poznam precej prehrambenih dodatkov, nekaj sem jih in jih še uporabljam, HL pač ne spada med te.Vem pa da čudežev ni in tako tudi HL ni nikakršen čudež..Lej , nekateri smo bolj nestrpni, nekateri strpni...vseh sort nas je in tako to dojemaj -VSAK NAJ SVOBODNO IZRAŽA SVOJE MNENJE, pa če se drugemu še tako butasto zdi...Čeprav nisem pristaš takele "hrane" namesto hrane , pa sem vseeno res vesel , če komu pomaga...tudi če zadeve morda ne odobravam...

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

mah mene bolj moti način, kako ena zadeva vse razreši, pa smo potem srečni in zdravi do konca svojih dni... poznam mrežni amrketing vem kako deluje, ampak ne mi obljubljat nebes brez trnove poti, brez truda... tisto kar sem komentirala sem citirala in v bistvu ni imelo veliko povezav s tem praškom ane?

fajn če vam pomaga, fajn če ste sedaj srečni in zdravi... me veseli. zanimivo koliko novih članov privabi ta tema...

mene zanima izpoved nekoga, ki je prenehal z uživanjem leteh pripomočkov. kaj je bilo potem?

mah mene bolj moti način, kako ena zadeva vse razreši, pa smo potem srečni in zdravi do konca svojih dni... poznam mrežni amrketing vem kako deluje, ampak ne mi obljubljat nebes brez trnove poti, brez truda... tisto kar sem komentirala sem citirala in v bistvu ni imelo veliko povezav s tem praškom ane?

fajn če vam pomaga, fajn če ste sedaj srečni in zdravi... me veseli. zanimivo koliko novih članov privabi ta tema...

mene zanima izpoved nekoga, ki je prenehal z uživanjem leteh pripomočkov. kaj je bilo potem?

Toliko več članov spoznava, kaj je za njih dobro.Ne čudi se, da je tako, ker boš videla še veliko tega....

Povem ti, da imam kolega v službi, ki je deset let nazaj hotel na hitro obogateti, sam pa ne bi tega nič probal.

Danes je debel, ves bolan in misli, da je HL nateg.

Pa veš zakaj? Ker je prelen in premalo discipliniran, da bi kaj naredil zase - z neba pa tudi cigani ne padajo.....

Kolegi vidijo na meni spremembe,toda, le redki so, ki želijo svoje življenje spremeniti - bojijo se spremeb in tudi sprememb v sebi.

Mene ni strah tega in hura za vse spremembe, ki prinesejo nekaj dobrega - ni pa vse na izi in tudi happy end je včasih poporan. Samo pozitivci zmagujejo , a v sedanjem času smo tisti pač norci, ki verjamemo v pravljice....

Pa lep sončen dan, ker grem malček kasneje na bicikl in k mami na vas.

Andreja

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Pozdravljeni! Sem nova na tem forumu in ne preveč poučena o računalnikih. Pritegnila me je debata o Hebalifu, zato vam bi tudi jaz povedala svojo izkušnjo. Hujšala sem 3 mesece in izgubila 10 kg. Počutila sem se enkratno, znižal se mi je pritisk, izboljšal se mi je vid, uredila se mi je prebava-spet sem bila mlada in samozavestna. Ker mi je pač zmanjkalo denarja za to stvar, sem se morala temu odreči. Počasi zopet pridobivam pri teži, pojavljajo se mi stare težave in zopet sem tam kjer sem bila. Zagotovo pa vem, da bom poizkusila še enkrat. Počutju, ki sem ga ob Herbalifu imela, se res ne želim odreči. Pri nobeni dieti se nisem tako odlično počutila.

Meni to pomaga, saj se že celo življenje borim z odvečnimi kilogrami, ki jih ni tako malo. Velikokrat mi je že uspelo shujšati, vendar se ne obnese. Vsak stres ali pa depresija, ki jo občasno doživljam, vse moje rezultate izničijo- obstaja le hladilnik za lajšanje srčnih bolečin.

Veliko vem o zdravi prehrani, tudi se poskušam držati raznih pravil v zvezi z njo, vendar je tudi to na daljši čas nemogoče. Način življenja, možnosti prehranjevanja...., prehrambene navade v družini, vse to me ovira. Tako se vedno vrtim v začaranem krogu.

Malo sem pojokala in postokala, ampak o Herbalifu nimam slabih misli. Morda mi naslednjič uspe. Imam namreč kar dobrih 20 kg preveč in nisem več tako mlada.

Lep pozdrav vsem. Želim si predvsem vaše spodbude, dobrodošla pa bodo tudi vaša mnenja.

Pozdravljena Ksenja, ker si tole hotela, sem izbrskal eno tako nesrečno izpeljanko- ko se vprašaš, kaj se zgodi ko nehaš ...ko ti zmanjka denarja

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

in kaj je zate zdrava prehrana? zame ni čas luksus zame so trenutki življenja luksus, ko sedim pod krošnjo drevesa in opazujem naravo, ko se mi mala stisne v objem, ko spijem kozarček piva s prijateljem....zame je kvaliteta življenja to, da se znam ustaviti in uživati...

sreča ni v kg in praških...

lepo soboto želim

popolnoma se strinjam, ampak tudi za trenutke si moras vzeti cas, to v današnjem času ni samo po sebi umevno.

zal. vsaj zame ni. zeenkrat,

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

.... SESTAVINE

Semena guarane, kalcijev sulfat, stearinska kislina, hidrogenizirano rastlinsko olje,silicijev dioksid, magnezijev stearat, hidroksipropil metilceluloza, trietilni citrat, karnauba vosek...

...

:2src: same NARAVNE sestavine, na kerem drevesu pa rastejo :inocent:

...mene zanima izpoved nekoga, ki je prenehal z uživanjem leteh pripomočkov. kaj je bilo potem?

nič posebnega, enkat letno jim grejo prižgat svečko x:o)x

x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pozdravljeni vsi x:)x

Ker je tudi mene zelo zanimalo kaj se zgodi potem ko nehaš uporabljat HL, sem ne dolgo nazaj od ene znanke zvedela, da ga je ona uporabljala pred dvema letoma. Takrat je HL uživala 5 mesecev in v teh 5 mesecij je shujšala 27 kg. Potem pa je prenehala uživat HL.

Ker ne uživa več hl se zdaj posveča redno športnim aktivnostim, hitra hoja, tek, sobno koli, sprehodi v naravo (3x na teden po pol ure). Prehranjuje pa se "z Zdravo prehrano", če še temu lahko tako danes rečemo?

Tako, skratka ni pridobila kg nazaj.

lep dan vam želim, m

xsrcx

(popravljeno)

tkole,

jaz sem dobim v kratkem z inzenirjem kemije, pa mu bom vse izdelke postavila pred nos, pa naj razlaga!

kaj pravte?

mia

Popravljeno -> mia4aerobics

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

tkole,

jaz sem dobim v kratkem z inzenirjem kemije, pa mu bom vse izdelke postavila pred nos, pa naj razlaga!

kaj pravte?

mia

:vragec:

bomo pravl, k bo un kej povedal... x:o)x x:o)x

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Mia, ne kapiram kaj tu pises. Po eni strani mas stvari pol pa nekaj o kemiku, ki ti bo vse pregledal.

Jaz uzivam Herbalife od marca 2005 in povem ti, da ne rabim nobenih kemikov.

Danes sem bila na krvodajalski/to delam po1 do 2x na leto/. Rekli so, da imam odlicno kri, da sem v dobri zravstveni formi in z veseljem sem dala kri, ki je bila namenjena za dojencke, ki jo potrebujejo.

Res, da sem danes po tem sla malo spat, ampak to je cisto normalno. Sedaj pijem malo vec in glede na razne pohvale, ki jih dobivam od zravstvenih delavcev, vem, da sem na pravi poti, da ohranim svoje telo v vitalnejsi formi dolgo v starost. To je tudi namen te prehrane in mislim, da se mnogi zacenjajo tega zvedat.

Vem, vsak se pac ne odloci z HL, ampak vsak se trudi pac po svoje....Vazno je kako se pocuti ....vse je v glavi.......

Ciao, Andreja

in zakaj se ne bi prepričala pri kemiku?

jaz ne jemljem herbalife, pa sem v nekaj mesecih železo spravila iz 3,2 na 8,5, verjetno če poznate tko telo in kri in te fore, poznate vrednosti - in ne hemoglobin prav vrednosti Fe (ne kontrolirajo pri posegih)... in ne ne počutim se ŠE ok, ampak delam na tem. Nič nimam proti Herbalife res ne, bolj me moti način promoviranja tule... takšna pač sem, spreglejte me

(popravljeno)
Mia, ne kapiram kaj tu pises. Po eni strani mas stvari pol pa nekaj o kemiku, ki ti bo vse pregledal.

Jaz uzivam Herbalife od marca 2005 in povem ti, da ne rabim nobenih kemikov.

Danes sem bila na krvodajalski/to delam po1 do 2x na leto/. Rekli so, da imam odlicno kri, da sem v dobri zravstveni formi in z veseljem sem dala kri, ki je bila namenjena za dojencke, ki jo potrebujejo.

Res, da sem danes po tem sla malo spat, ampak to je cisto normalno. Sedaj pijem malo vec in glede na razne pohvale, ki jih dobivam od zravstvenih delavcev, vem, da sem na pravi poti, da ohranim svoje telo v vitalnejsi formi dolgo v starost. To je tudi namen te prehrane in mislim, da se mnogi zacenjajo tega zvedat.

Vem, vsak se pac ne odloci z HL, ampak vsak se trudi pac po svoje....Vazno je kako se pocuti ....vse je v glavi.......

Ciao, Andreja

samo zato, ker vec glav, vec ve, ego pa po defaultu dvomi :).

kar je prav, a ni?

mia

Popravljeno -> mia4aerobics

samo zato, ker vec glav, vec ve, ego pa po defaultu dvomi :) .

kar je prav, a ni?

mia

A ni zadosti, ce ti medicinsko osebje iz laboratorija potrdijo, da si super? Torej jaz verjamem, da več glav več ve, ampak ne potrebujem posebnih raziskav, ker te so naredili že v HL laboratorijih - tu se potrjuje še samo na ljudeh, ki smo doživeli preobrat v svojem zdravju - v glavnem na dobro.

Ugotovila sem, kateri ljudje ne morejo z ničemer popraviti svojega stanja. To so ljudje, ki so padli tako daleč, da ne zaupajo nobeni stvari in nikomur. Sami so slabiči in ne znajo prekiniti svojih slabih navad....

Vem, da vsakdo potrebuje čas(eni več, drugi manj), da si spremenijo način življenja, ki jim je bil vkoreninjen od malega. Sama sem potrebovala skoraj 21 let, ampak sedaj vem, da se moram držati drugačnega sistema prehranjevanja, spremenila sem tudi vzorce razmišljanja(no nekaterih se še nisem 100% znebila), ti so tudi važni pri našem zdravju, saj je velik del mentalnega zdravja ob prehrani tistega, ki nam kroji našo usodo.

Moč volje, ki jo je treba gojiti, da ne pademo, ljubezen do sebe in bližnjih......Veliko, veliko potrebujemo, da nam še takle majhen cvet, kot je HL, ki nam je lahko kot češnja na vrhu sadne kupe polepša življenje. Kako? Če smo zdravi in vitalni lahko počnemo veliko stvari, če pa smo mlahavi brezvoljni, lahko samo gledamo kako živijo drugi, mi pa vegetiramo kot rastlinice - brezvoljno.

Torej je lepo, da poskrbimo za svoje življenje, da bodo naši bodoči rodovi še boljši in polni dobrih lastnosti preteklosti(to je nas).

Lep dan in radi se imejmo, Andreja

• 2 weeks later...

Ko sem prebiral mnenja o Herbalife sem spoznal, da ljudje zelo malo vejo, kako naj se pravilno prehranjujemo.

Vse,kar jemo, nas gradi in spreminja. Od tega, kar smo s hrano vnesli v organizem, so odvisni: Naša moč, naše zdravje,naše življenje.

Hipokrat

ZAKAJ POTREBUJEMO VITAMINE

Vsak vitamin ima svojo vlogo. Noben vitamin ne more nadomestiti drugega vitamina ali kateregakoli hranila. Življenje ni mogoče brez osnovnih vitaminov.

Proizvodi Herbalife-ja so tako pripravljeni, da naše telo dobi vse vitamine, ki jih s klasično prehrano ne dobimo v zadostni količini.

V času jemanja proizvodov celične prehrane, se bodo zgodile določene spremembe in na to moramo biti pozorni, da bomo razumeli, kako in na katerih področjih bo deloval program. Mi s tem radikalno spremenimo prehrambene navade. To kar sedaj dajemo našemu organizmu, je bolj zdravo od običajne prehrane. Zato je potreben čas potrpežljivost za prilagoditev delovanja organizma. Vsak od nas ima svojo prilagoditev, ker je tudi stanje organizma drugačno pri vsakem človeku. Ker smo se mnogo let hranili na običajen tradicionalen način, se naš organizem pripelje v stanje neuravnoteženosti. In ta neuravnoteženost je zelo različna. Program bo predvsem začel odstranjevati neravnovesja in to od največjih proti manjšim. To je dobro vedeti, posebno pri osebah z odvečnimi kilogrami ali prenizko težo, ki pričakujejo hitre rezultate v smeri zmanjšanja ali povečanja kilogramov v prvem mesecu uporabe programa in sprememb ni. To je povsem logično in normalno. Prvenstveno se vsa neravnovesja, ki jih imamo. Herbalife bo pomiril, uravnotežil in stabiliziral organizem. Če imamo na primer povečan holesterol v krvi bo program začel delovati na tem preden bo začelo čiščenje, topiti masti nakopičene na nekaterih mestih. Prav tako nam manjka nekaterih mineralov, ki se bodo najprej nadoknadili in potem se bodo videli drugi rezultati. Posebno je potrebno poudariti, da se v primerih, ko se program uporablja pri zmanjševanju teže ali povečanju teže je pomembno pripeljati v red stanje in funkcije črevesja in zato je potrebno vsaj nekaj tednov časa. Zelo pogosto te probleme nosimo s seboj leta in ne moremo sedaj pričakovati čudeža in se nadejati, da bomo to rešili v nekaj dnevih!!!

KOLIKO ČASA SMO SE NAPAČNO HRANILI????

Koliko časa imamo preveč kilogramov ali manjko kilogramov?

Koliko let trpimo od slabe prebave in zaprtosti?

Koliko zdravil smo že popili in jih še pijemo?

Ali smo bili pogosto na dieti za hujšanje?

Poskusi si iskreno odgovoriti na postavljena vprašanja in našli bomo odgovor zakaj je potrebno dati organizmu čas, da sanira različna neravnovesja preden od njega pričakujemo, da dela na spremembi teže. Ko enkrat odstranimo ta neravnovesja in za to vam je potreben čas in rezultati bodo logični, kar je naravna posledica.

Spodaj je originalno pismo osebe, ki sem jo spoznal v Dubrovniku ko sem bil na seminarju.

Gospodine Janez,

Hvala puno na ovim divnim fotografijama. Ja sam oduvek sanjala da mogu kupiti kucu sa velikom okucnicom i napraviti ovakav jedan divan vrt. Prosto ne znam koja je slika lepsa.

Veliko bravo za uspeh koji ste postigli prvenstveno Vasom voljom i naravno Herbalifeom. Jako mi je drago da se danas tako divno osecate i zaista imate pravo - divno smo se proveli u Dubrovniku.

Moje svedocanstvo je nesto malo duze.

Moje je ime Branka, imam 35 god, i invalidski sam penzioner. 2000 godine sam rodila divnu cerkicu, Vanju, i samo posle deset meseci su utvrdili da imam leukemiju. Ceo zivot mi se okrenuo za 180 stepeni. Ali morala sam se boriti prvenstveno za sebe a onda zbog mog deteta i porodice. Do 1999.god sam bila nasmejana mlada devojka puna znanja, radila u odlicnoj firmi, zaradjivala za ove nase uslove odlicno. Ali eto sve se promenilo preko noci. I tako je pocela moja borba. Pila sam mnoge alternativne preparate. travke, cedjene sokove biljaka. I jednog dana sretnem svoju drugaricu iz skolskih dana, igrale smo zajedno kosarku, i ona mi spomene za Herbalife. I ja krenem da jedem bez razmisljanja. Ja sam imala toliko snage, ugojila se jer sam bila jako mrsava, dobila jedan novi zivot. Ali doktori su rekli da moram ici na transplantaciju kostane srzi, da bi se produzio zivot. Znajuci kako je to teska transplantacija, posle srca, najteza, bila sam jako uplasena ali sam verovala doktorima. I tako 2003. godine je uradjena transplantacija i ja provedem 6 meseci u bolnici sa jako losom prognozom da mogu preziveti jer je sve bilo jako lose. Ali se ja nisam predavala i tako posle tih 6 meseci me puste kuci. A ja tad 36 kg, 180 cm visoka, bez kose, nepokretna u jako losem stanju, umutim moj sejk, i tako dan za danom i eto mene u Dubrovniku. Dakle ugojila sam se 20 kg., leukemiju vise nemam, idem na kontrolu krvi svakih mesec dana i sve je super. Koristim sve proizvode koji su dostupni na nasem trzistu. Ako bilo koga znate sa ovakvom dijagnozom pomozite mu, jer znam zasigurno da jedan mali plus moze dovesti do ozdravljenja ili bar poboljsanja opsteg zdravlja.

Nadam se da vam nisam bila opsirna, ali je ovo najkrace sto sam mogla napisati.

Lep pozdrav vsem, ki se sprehajate po tem foromu.

Zanima me (mislim tiste , ki uporabljajo Herbalife izdelke) kaj pojeste čez dan, kakšno količino hrane in približno ob kolkih jeste. In kdaj zaužijete HL šejk.

Hval za vaše odgovore in lepo se imejte.

Meta

Lep pozdrav vsem, ki se sprehajate po tem foromu.

Zanima me (mislim tiste , ki uporabljajo Herbalife izdelke) kaj pojeste čez dan, kakšno količino hrane in približno ob kolkih jeste. In kdaj zaužijete HL šejk.

Hval za vaše odgovore in lepo se imejte.

Meta

Šejke pijem zjutraj in zvečer, malici in kosilo pa so normalne količine, ki sem se jih navadila sedaj ob uživanju HL-ja. Moj bazalni metabolizem je onekaj čez 1500 kalorij in toliko tudi zaužijem čez dan. Malice so mešane (sadje, jogurti, skuta s sadjem, kakšen tuna, ali skuša s koščkom polnozrnatega kruha in limono....cca 2x150 kal), kosilo je mešano(primer: kos vratovine na žaru,zelenjava z žara, pečen kifelček, mešana solata- cca 600 kal), oba šejka pa po 2x 270 kal.

Vedno pred obrokom popijem kozarec vode z vlakninami in vitamini(glavni obroki) in to 10-30 min.prej.

Moji obroki so časovno razporejeni približni takole :

- zajtrk ob 8.00

-malica med 10.00-11.00

- kosilo ob 14.00

- malica med 17.00-18.00

- večerja ob 20.00

Toliko o moji prehrani, lep dan, Andreja

Šejke pijem zjutraj in zvečer, malici in kosilo pa so normalne količine, ki sem se jih navadila sedaj ob uživanju HL-ja. Moj bazalni metabolizem je onekaj čez 1500 kalorij in toliko tudi zaužijem čez dan. Malice so mešane (sadje, jogurti, skuta s sadjem, kakšen tuna, ali skuša s koščkom polnozrnatega kruha in limono....cca 2x150 kal), kosilo je mešano(primer: kos vratovine na žaru,zelenjava z žara, pečen kifelček, mešana solata- cca 600 kal), oba šejka pa po 2x 270 kal.

Vedno pred obrokom popijem kozarec vode z vlakninami in vitamini(glavni obroki) in to 10-30 min.prej.

Moji obroki so časovno razporejeni približni takole :

- zajtrk ob 8.00

-malica med 10.00-11.00

- kosilo ob 14.00

- malica med 17.00-18.00

- večerja ob 20.00

Toliko o moji prehrani, lep dan, Andreja

Lep pozdrav Andreja.

Kot sem pebrala imate tudi dve malici čez dan, no jaz po navadi spijem šejk ob 6.30 uri nato pa ob kakih 15.00 ali 16.00 uri koslilo in zvečer ob 20.00 uri drugi šejk. Malico imam malokdaj, saj ne čutim lakote ( to je kaka nektarina ali bio žemlca). Čez dan spijem med 3 in 5 l vode.

Zanima me če morajo bit malice čez dan ali ne, ker ne čutim lakote in se mi zdi zakaj bi jedla če nimam potrebe.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Meta

Lep pozdrav Andreja.

Kot sem pebrala imate tudi dve malici čez dan, no jaz po navadi spijem šejk ob 6.30 uri nato pa ob kakih 15.00 ali 16.00 uri koslilo in zvečer ob 20.00 uri drugi šejk. Malico imam malokdaj, saj ne čutim lakote ( to je kaka nektarina ali bio žemlca). Čez dan spijem med 3 in 5 l vode.

Zanima me če morajo bit malice čez dan ali ne, ker ne čutim lakote in se mi zdi zakaj bi jedla če nimam potrebe.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Meta

Pozdravljena Meta13!

Povej, ali med obroki kot je zajtrk in kosilo , ne poješ nobenega sadja ali jogurta?

To naj bi bila malica. Tudi jaz si ne pripravljam za malico ne vem kaj, a, če je med kosilo in zajtrkom ali kosilom in večerjo več kot 4 ure, si malico le privoščim, saj lepo razbremeni telo tiste kasnejše težave -sestradanoti.

Morda ne čutiš nevem kakšne potrebe, če ne giblješ veliko, če pa le to v večji meri, je malica prav dobrodošla.

Ciao, Andreja

P.S: Vode popiješ zadosti.

Pozdravljena Meta13!

Povej, ali med obroki kot je zajtrk in kosilo , ne poješ nobenega sadja ali jogurta?

To naj bi bila malica. Tudi jaz si ne pripravljam za malico ne vem kaj, a, če je med kosilo in zajtrkom ali kosilom in večerjo več kot 4 ure, si malico le privoščim, saj lepo razbremeni telo tiste kasnejše težave -sestradanoti.

Morda ne čutiš nevem kakšne potrebe, če ne giblješ veliko, če pa le to v večji meri, je malica prav dobrodošla.

Ciao, Andreja

P.S: Vode popiješ zadosti.

Ja lep pozdrav Andreja.

Ja vode res popijem dosti to je od 3-5 litrov na dan. Moj jedilni dan pa je tak: zjutraj ob 6.00 uri vzamem stisnjenke nato ob 6.30 spijem šejk. Ob 15.00 do 16.00 ure imam kosilo, in nato zvečer stisnjenke in šejk - to pa je po 19.00 uri nekje. Čez dan pa veliko vode, tako da ne čutim lakote, če pa vem da bo kosilo še bolj pozno pa pojem okrog 10.00 ure kako sadje ali bio štručko.

Potem po vaše priporočate malico????

Hvala za odgovor.

Meta

• 2 weeks later...
Ja lep pozdrav Andreja.

Ja vode res popijem dosti to je od 3-5 litrov na dan. Moj jedilni dan pa je tak: zjutraj ob 6.00 uri vzamem stisnjenke nato ob 6.30 spijem šejk. Ob 15.00 do 16.00 ure imam kosilo, in nato zvečer stisnjenke in šejk - to pa je po 19.00 uri nekje. Čez dan pa veliko vode, tako da ne čutim lakote, če pa vem da bo kosilo še bolj pozno pa pojem okrog 10.00 ure kako sadje ali bio štručko.

Potem po vaše priporočate malico????

Hvala za odgovor.

Meta

Pozdravljena Meta13!

Oprosti, ker ti nisem takoj odgovorila, sem bila na dopustu in nisem vzela s seboj računalnika.

Malica je tudi del prehrane s HL, vendar si napisala, da zaužiješ kakšno nektarino ali kaj malega in to za malio zadostuje. Meni včasih zapaše in si vzamem kakšen mali sendvič s tuno ali pakakšnim zelenjavnim namazom, včasih pa si vzamem proteinsko tablico, saj je za malico dovolj 150 kalorij.

Moj kalorijski vnos je dnevno razporejen takole:

zajtrk: cca 250-300 kal

malica: cca 150 kal

kosilo: 500-750 kal

malica : 150 kal

večerja: cca 250-300 kal.

Lep pozdrav , Andreja

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...