janko 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 Ja sej maš point, da bi takrat naj še bolj pazile, samo tako se same odločijo ''za vsak slučaj''.Kar sem napisala je le moje opažanje in ne moje mnenje o HL. ahaaaa....pol pa še eno moje opažanje.torej:herba lajf in novodobna duhovnost mata nekej skupnega. in to je, da je oboje uporabno, dok se mal ne shujša, da se da desca dobit, pol pa se oboje loh opusti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. marec 2009 Prijavi Deli 30. marec 2009 HL ga ni osrečil.http://www.mlmwatch.org/04C/Herbalife/herbalife05.htmlhttp://www.rickross.com/reference/herbalife/herbalife9.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka42 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Pozdravljeni! sem čisti začetnik na forumu. Zadnje čase veliko berem komentarje o uživanju HERBALIFE, ker sem ga pred 14. dnevi začela sama uživati. Zasledila sem, da so mnenja zelo deljena. Iz svojih kratkih izkušenj moram povedati, da te zadeve name učinkujejo zelo pozitivno. Počutim se neprimerno bolje ( to je verjetno zaradi discipliniranosti pri prehranjevanju, ki je nastala kot posledica uživanja Herbalife), kot sem se počutila prej. Moram povedati, da mi je ponavadi vsak dan "konj crknil" nekje ob 2 uri popoldan. Ta utrujenost je sedaj izzvenela, sem polna energije. Ker študiram ob delu, mi to sedaj ful lažje sede, lažje se skoncentriram in hitreje si zapomnim snov za izpit. Vendar pa v meni še vedno obstaja kanček dvoma. Ali je formoline tisti, ki dela čudeže ali pa je vse to samo posledica discipliniranosti in spremenjen način življenja ( zjutraj zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja, športno udejstvovanje, v 1 mesecu sem izgubila 4 kg, preračunavam kalorije, spremljam odstotnost vode in maščob v telesu). Kar pa si štejem za največji uspeh pa je to, da sem po 6 letih jemanja antidepresivov clean. Pa lep pozdrav vsem na forumu od tanove! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka42 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Pozdravljeni! sem čisti začetnik na forumu. Zadnje čase veliko berem komentarje o uživanju HERBALIFE, ker sem ga pred 14. dnevi začela sama uživati. Zasledila sem, da so mnenja zelo deljena. Iz svojih kratkih izkušenj moram povedati, da te zadeve name učinkujejo zelo pozitivno. Počutim se neprimerno bolje ( to je verjetno zaradi discipliniranosti pri prehranjevanju, ki je nastala kot posledica uživanja Herbalife), kot sem se počutila prej. Moram povedati, da mi je ponavadi vsak dan "konj crknil" nekje ob 2 uri popoldan. Ta utrujenost je sedaj izzvenela, sem polna energije. Ker študiram ob delu, mi to sedaj ful lažje sede, lažje se skoncentriram in hitreje si zapomnim snov za izpit. Vendar pa v meni še vedno obstaja kanček dvoma. Ali je formoline tisti, ki dela čudeže ali pa je vse to samo posledica discipliniranosti in spremenjen način življenja ( zjutraj zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja, športno udejstvovanje, v 1 mesecu sem izgubila 4 kg, preračunavam kalorije, spremljam odstotnost vode in maščob v telesu). Kar pa si štejem za največji uspeh pa je to, da sem po 6 letih jemanja antidepresivov clean. Pa lep pozdrav vsem na forumu od tanove! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Pozdravljeni! sem čisti začetnik na forumu. Zadnje čase veliko berem komentarje o uživanju HERBALIFE, ker sem ga pred 14. dnevi začela sama uživati. Zasledila sem, da so mnenja zelo deljena. Iz svojih kratkih izkušenj moram povedati, da te zadeve name učinkujejo zelo pozitivno. Počutim se neprimerno bolje ( to je verjetno zaradi discipliniranosti pri prehranjevanju, ki je nastala kot posledica uživanja Herbalife), kot sem se počutila prej. Moram povedati, da mi je ponavadi vsak dan "konj crknil" nekje ob 2 uri popoldan. Ta utrujenost je sedaj izzvenela, sem polna energije. Ker študiram ob delu, mi to sedaj ful lažje sede, lažje se skoncentriram in hitreje si zapomnim snov za izpit. Vendar pa v meni še vedno obstaja kanček dvoma. Ali je formoline tisti, ki dela čudeže ali pa je vse to samo posledica discipliniranosti in spremenjen način življenja ( zjutraj zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja, športno udejstvovanje, v 1 mesecu sem izgubila 4 kg, preračunavam kalorije, spremljam odstotnost vode in maščob v telesu). Kar pa si štejem za največji uspeh pa je to, da sem po 6 letih jemanja antidepresivov clean. Pa lep pozdrav vsem na forumu od tanove! ti swojo izkušnjo zdej imaš in če ti je bolš... bi biu jes na twojem mestu samo vesel...se mi pa zdi pametn, da mal gruntaš kuko in zakwa. in da se znaš opazovat. super. sej pomoje se ti bo itak začel širit obzorje tut na tem terenu. mal debate gor dol, mal pogledala sestave pri tem in onem, mal cene,... pa boš pol sprot mogoče najdla kej, kar ti bo pa še bolš. uglaunem... začela si. fajn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natka42 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Janko hvala! Vsaka vzpodbuda je fajn, še posebej takrat, ko si na začetku nove poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Janko hvala! Vsaka vzpodbuda je fajn, še posebej takrat, ko si na začetku nove poti. nimaš se kej zahwaljevat. sej si sama use nardila. itak je pa na splošno tko u lajfu... k u eni sceni si, pa nej bo to ribištvo al pa klošarstvo... pol te stwari enostavn opaziš. vrjetn boš tut ti zdej. pa koj primerjala, brskala naprej, še kej sprobala...itak je pa to šele en teren od mnogih, ki morajo klapat, da je člowk tko kt je treba.pa k si glih nowa, te morm opozorit, da jes itak skos sam mal ircam in da me ni resno za jemat, razn takrat k pravm, da nared po swoje, pa da takle mamo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janaingojc 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Nisem dolgoletni navdušenec nad Herbalifom. Lani decembra sem izvedela zanj in lani decembra sem začela. Izkušnja je pozitivna in ne vem zakaj prenehati ko si noseča, saj je takrat še bolj pomembno kaj ješ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 jst sm pa zdej dve banani pojedla mmm, kok so ble sladke HL pa ne šljivim pet posto Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 jst sm pa zdej dve banani pojedla mmm, kok so ble sladke HL pa ne šljivim pet posto tut jes bi na HL in ceu swet naenkrat puzabu, sam dab te widu, kuko si opraula s temi bananami opomba avtorja:kdor ne zastop, najbrž ni widu, kašna fejst baba je tale kuki, jest sm pa že en llep cajt u gipsu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 V januarju sem jedel malo vec kruha in sem se koncno zredil!Odprl bom kruh-fan club in ustanovil MM sistem za distribucijo kruha.V kratkem bomo prodajali tudi kruh za mocnejse, tako da bodo vsi prisli na svoj racun. Vabljeni. V mesecu decembru sem začela uživati celično prehrano Herbalife in v 21 dneh sem izgubila 6 kg in kar nekaj cm. Utrdili so se mi nohti in lasje so mi nehali izpadati. Vedno previsoki holesterol je padel na normalo, pa še koža se je popravila.Januarja sem izvedela, da sem noseča, a prehrano Herbalife uporabljam še naprej, saj moje telo in moj malček dobita vsa potrebna hranila. Tudi med dojenjem bom nadaljevala, saj bo moj malček zaščiten tudi pred možnimi alergijami.Herbalife je uravnotežena prehrana, ki ne dovoli stradanja, pač pa nas uči jesti 5-6x na dan.Če koga zanima naj me kontaktira tu ali na: goja.sp@gmail.com Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Ljudje polni strupov ki so se nabrali skozi dolgoletno prehranjevanje z neekolosko pridelano hrano preidejo na razlicen diete zaradi razlicnih vzrokov, najveckrat bolezenskih ali "lepotnih". Med temi so lahko tudi HL ali kaksne druge diete. Ker pricnejo obroke nadomescati s tekocimi dodatki prehrani, se zgodi, da je organizem manj obrmenjen s strupi, dobijo vec tekocine, kar lahko pomeni lazje odplakovanje sturpov iz organizma, se posebej, ce je voda obogatena z minerali in antioksidanti. Strupov, ki jih organizem vsakodnevno mora predelovati s sicersnjo prehrano, ki je v vecini precej toksicna in mnogokrat zakisuje organizem (gorovim o standardni, tipicni prehrani evropejca, ki kupuje zivila v standardnih trgovinah in nima dosti zavesti o tem kaj je zdrava prehrana in kaj ne. Takih je predvidevam cca. 70%-80% ljudi). Seveda se lahko clovek pricne pocutiti dosti bolje, saj porabi manj energije za detoksifikacijo organizma! O tem prica veliko ljudi, ki preidejo prvo krizo v primeru posta (postenja ali nehranjenja, ko pravijo, da imajo dosti vec energije kot prej, ko so se hranili). Logicno!Prav tako se lahko zgodi tudi med dietami v uzivanju dodatkov prehrani. Zal ljudje pripisujejo cudezne energetske lastnosti nekaterim dodatkom prehrani, ki pa vedno niso "cudezni", nemesto enostavno temu, da v organizem vnasajo manj strupov kot do sedaj in se zato organizem pocuti bolje.Ker ljudje za svoje zdravje niso naredili nic, oziroma je bila prva in najlazja stvar kupiti dobro opevani dodatek prehrani, obenem pa nimajo zavedanja o tem da, je obremenjevanje njihovega organizma z njihovim standardnim jedinikom zanje pac preobremenjujoce, seveda mislijo, da je dodatek prehrani tisti, ki jim povzroca ucinke boljsega pocutja. Seveda pa vedno ne gre zato, saj je veliko ljudi prehransko resnicno podhranjenih, se vec pa energetsko in custveno s premalo zdrave pameti in znanja ter zaznavanja obcutka o tem, kaj njihovemu organizmu resnicno primanjkuje.Dodati prehrani so lahko zelo dobrodejna zadeva, v kolikor jih ZARES potrebujemo in posegamo po taksnih, ki organizem resnicno hranijo, ne pa ga se dodatno obremenijo oziroma ga scasoma vodijo v se vecje mineralno, oz. prehransko stradanje. ti swojo izkušnjo zdej imaš in če ti je bolš... bi biu jes na twojem mestu samo vesel...se mi pa zdi pametn, da mal gruntaš kuko in zakwa. in da se znaš opazovat. super. sej pomoje se ti bo itak začel širit obzorje tut na tem terenu. mal debate gor dol, mal pogledala sestave pri tem in onem, mal cene,... pa boš pol sprot mogoče najdla kej, kar ti bo pa še bolš. uglaunem... začela si. fajn Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 In potem vse tiho je bilo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 In potem vse tiho je bilo u petkih zwečer mamo štacune zaprte Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 sicer pa nisem ciljal nate, ker sem tvoje pisanje uproabil zgolj za citiranje. pisal pa sem vsem, ki jih zanima seveda. Predvsem pa uporabnikom HL. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Ce ti nuca, me veseli! Sicer pa se vedno cakam odgovor "mojstrov" cudeznih napitkov in promocije "Tabu" MM sistemov je: "Imamo produkte ki so odlicni. O njih govorimo samo dobro. Ce je kaj "slabega", pa o tem rajsi ne govorimo, niti o tem ne sprasujemo. Pa cetudi nas zanima, smo rajsi tiho, da se kdo ne bi pocutil nelagodno". Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika225 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 No še moje mnenje:Herbalife je kvazi naravna zadeva, tko kot je recimo tudi npr. oriflame naravna kozmetika. Na vsakem koraku izkoriščajo naivn folk, ki verjame v "naravnost" nekih proizvodov. V teh produktih so samo izvlečki, tako kot se vsaka zadeva, ki ima 1% aloe vere, prodaja kot aloe vera. Prebava, teža, težave s kožo, slabokrvnost ipd se dajo urediti z zdravim načinom življenja, to je šport vsaj trikrat na teden, urejeni obroki večkrat na dan, čimveč vode (tudi naravne mineralne), bio zelenjave .. pa seveda stoprocentno naravna kozmetika, ki tud obstaja, sam mal se je treba naokol razgledat. Te umetne zadeve, praški in industrijska hrana pa ti sesujejo cel organizem. Herbalife je tako kot cedevita, ker ti navadi telo na tako obliko in zato ne črpa več iz normalne hrane kot bi moralo - preprosto povedano. Žal ne obstaja krajša pot, ko boste nehal jemat te herba produkte boste mel hudo abstinenčno krizo oz. telo ne bo več zmoglo samo funkcionirati. Sej tut doping je bil včasih pri vrhunskih športnikih čisto običajna praksa, mislili so, da so to neke vrste vitamini. Posledice za telo so ble pa .. katastrofa.Sem bila na tem predavanju in mi je bil všeč samo prvi del o zdravi prehrani in o strupih, dodatkih, ki jih uživamo, nato pa predstavitev teh izdelkov - kakšna ironija. :xx!: Dejte ljudje, raj pijte naravno mineralno vodo iz steklenice pa boste čisto prerojeni in zadovoljni ter z lepšo kožo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 No še moje mnenje:Herbalife je kvazi naravna zadeva, tko kot je recimo tudi npr. oriflame naravna kozmetika. Na vsakem koraku izkoriščajo naivn folk, ki verjame v "naravnost" nekih proizvodov. V teh produktih so samo izvlečki, tako kot se vsaka zadeva, ki ima 1% aloe vere, prodaja kot aloe vera. Prebava, teža, težave s kožo, slabokrvnost ipd se dajo urediti z zdravim načinom življenja, to je šport vsaj trikrat na teden, urejeni obroki večkrat na dan, čimveč vode (tudi naravne mineralne), bio zelenjave .. pa seveda stoprocentno naravna kozmetika, ki tud obstaja, sam mal se je treba naokol razgledat. Te umetne zadeve, praški in industrijska hrana pa ti sesujejo cel organizem. Herbalife je tako kot cedevita, ker ti navadi telo na tako obliko in zato ne črpa več iz normalne hrane kot bi moralo - preprosto povedano. Žal ne obstaja krajša pot, ko boste nehal jemat te herba produkte boste mel hudo abstinenčno krizo oz. telo ne bo več zmoglo samo funkcionirati. Sej tut doping je bil včasih pri vrhunskih športnikih čisto običajna praksa, mislili so, da so to neke vrste vitamini. Posledice za telo so ble pa .. katastrofa.Sem bila na tem predavanju in mi je bil všeč samo prvi del o zdravi prehrani in o strupih, dodatkih, ki jih uživamo, nato pa predstavitev teh izdelkov - kakšna ironija. :xx!: Dejte ljudje, raj pijte naravno mineralno vodo iz steklenice pa boste čisto prerojeni in zadovoljni ter z lepšo kožo lej... sej kle je keč...u hrani nč weč uporabnega ni, da bi se sploh dal kej ven izpumpat.to pojasni tut krizo ob prenehanju... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika225 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 heh, u hrani ni nč več uporabnega?? teb so HL opral možgane in misliš, da živiš na marsu al kje hehe. probaj bio solato/japke whatever in primerjaj s tistimi iz trgovskih centov, okus in vonj se ne data primerjat. Sam taprave stvari je treba poiskat pa bo vse kul, ne pa obupat nad naravo in se posluževat umetnih zadev.Iz taprave hrane bo mel kej pumpat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 heh, u hrani ni nč več uporabnega?? teb so HL opral možgane in misliš, da živiš na marsu al kje hehe. probaj bio solato/japke whatever in primerjaj s tistimi iz trgovskih centov, okus in vonj se ne data primerjat. Sam taprave stvari je treba poiskat pa bo vse kul, ne pa obupat nad naravo in se posluževat umetnih zadev.Iz taprave hrane bo mel kej pumpat. kukr widm, so efekti twoje zdrawe prehrane res presenetljiwi intuicija in wedenje... swaka čast. čist si me pogruntala.pa tut zlo si strpna in skulirana pa nč agresiwna al pa žaljiwa pa zlo samozawestna pa use weš čist sm naudušen :xx!: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika225 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 hvala za roko čist tko kot da me v živo poznaš, točn si povedu vse tole ja, še obstajajo idealne punce! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 hvala za roko čist tko kot da me v živo poznaš, točn si povedu vse tole ja, še obstajajo idealne punce! u bistwu le ni unga smeškota, k kaže ta srednji prst.no... pa tut če bi biu... vrjamem, da bi se mu uspel odpowedat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aria 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Ne vem, če je kriv Herbalife, vendar sem takoj po njegovi uporabi zbolela za avtoimunu bolezen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aria 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 kaj pa imajo odmevi s tem? nič nisem nikoli gledala ne brala... se samo sprašujem ali je mogoče pa le Herbalife bil razlog za to... ne zaradi govoric... v bistvu sem hotela opozorit, da morda ni tako nedolžen.. sicer pa odvisno od človeka, poznam ljudi ki so lepo shujšali s tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 28. april 2009 Prijavi Deli 28. april 2009 Jest tudi dvomim da nekdo lahko dobi AI bolezen zaradi preveč uravnotežene prehrane... četudi iz piksne. Kar se tiče Herbiča pa, še če kdo še prodaja Nemško formulo izpred 10ih let. Kupim... Čeprav sem nazadnje dobil informacijo od nekega prodajalca, da so jo nehali prodajat ker so naredili boljšo... To kar prodajajo dandanes je po moje za 2/3 slabše. Italjanska formula pa je pod kritiko.Vsaj tako pravi tudi moja mama, ki je tudi diabetik. Zgovorno je že to da hrebiča ne je, odkar ni več nemške formule, ker ima potem same probleme z sladkorjem. Kar se tiče jeter pa jih prej uničiš s samo prehrano. In načinom življenja. Kot pa nekimi dodatki. Drugače pa glede na to da v fitnesu jejo zelo podobne pripravke v dosti večjih količinah... pa tam še nisem zasledil da bi kdo rekel da je fasal AI bolezen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.