Skoči na vsebino

Herbalife

Recommended Posts

Prodam Herbalife Formula 1 z okusom jagode in Formula 3 z okusom vanilije. Obe škatli sta odprti in v vsaki manjka ena merica vsebine. Cena 45€ za oba izdelka skupaj. Zakaj prodajam? Zato, ker je te dodatke lepega dne prinesla soproga domov, vendar tega se pri naši hiši ne bo jedlo. Konec z demokracijo x:Dx

Moj tel.: 041 955 456 ali mvidrih@yahoo.com pošljem lahko po povzetju.

Deli na socialnih omrežjih

Prodam Herbalife Formula 1 z okusom jagode in Formula 3 z okusom vanilije. Obe škatli sta odprti in v vsaki manjka ena merica vsebine. Cena 45€ za oba izdelka skupaj. Zakaj prodajam? Zato, ker je te dodatke lepega dne prinesla soproga domov, vendar tega se pri naši hiši ne bo jedlo. Konec z demokracijo x:Dx

Moj tel.: 041 955 456 ali mvidrih@yahoo.com pošljem lahko po povzetju.

ok. so ti pač ušeč debele babe x:px x:Dx

sploh pa maš čist dobro demokracijo :palec:

če ji kej ni prou... loh komot gre. x^x sej ma možnost izbire x:Dx

sploh pa je za 45 ojrotou kr nekej pira pa klobas x:px

formula 1 sm pa itaq mislu, da je to bl šumahr pa slawi ekelston xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kaj ima pa debelost veze z bajkotiranjem Herbalifea?

kok sowražm swoje irce razlagat :vragec: :vragec: :vragec:

pa ok. k tega ne počnem velikrat pa k si lih ti x:)x

torej...

moje laično opažanje tele HL scene mi prawi, da se za te izdelke zanimajo predwsem ljudje, k bi radi shujšal. počutje pa zdravje pa to... je pa bl izgowor pa marketinški prijem.

in če nekdo noče, da mu žena shujša, mi pride na misu, da on misl, da ji ni treba, čeprou jo je mal preweč.(drgač itak ne bi HL prtresla dam).

torej... nima nč proti, DA JE debela x:Dx

mišel... še dobr zame, da si se na debelost spotaknla in ne na interpretacijo demokracije :palec: x:px x:Dx

Aha OK.

Mogoče pa ni fora v tem, da ima rad debelost, ampak ve, da se da kvalitetno shujšati tudi s "pravo hrano". x:px

Ostalega ne bom komentirala x:px

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Aha OK.

Mogoče pa ni fora v tem, da ima rad debelost, ampak ve, da se da kvalitetno shujšati tudi s "pravo hrano". x:px

Ostalega ne bom komentirala x:px

a še kr nauš nehala zajbawat? :vragec: x:Dx

weš kwa?

twoj problem ni niti hipohondrija, niti občutljiwost, niti luna u 14. hiši :vragec:

nepoprawljiwi optimist si. to te jebe. :palec: x:Dx

Nasplošno imam slabo vest, če ircam, ampak ta tema je itak mim...

A bejž no? x:o)x Optimistka!? Sej je fajn bit. Optimisti lepše živimo x;)x

Občutljiva pa nisem x:px

Nasplošno imam slabo vest, če ircam, ampak ta tema je itak mim...

A bejž no? x:o)x Optimistka!? Sej je fajn bit. Optimisti lepše živimo x;)x

Občutljiva pa nisem x:px

a bejž no x:px

priporočam HL formule 1., 2., 3.,... pol pa prid spet na pregled, da nardim strateški plan nadaljnega okrewanja x^x

če že tele formulo niso za hujšat, so pa mogoče za kuliranje x:Dx

prewentiwno seweda x:px

dober dan.

moje ime je sonja in sem samostojna distributerka herbalaifa.

če vas zanima karkoli o tej prehrani ali si preprosto želite le narediti analizo telesa (koliko imate maščobe) me lahko kontaktirate na naslednjo telefonsko številko: 041 201 834.

lep pozdrav

Zivjo Treza. Mene zanima sledece:

Kot strokovanjakinja za prehrano, mi bos verjetno znala odgovorit kajne?

Oranzno so iztocnice, ki jih je navajal haron; - zraven pa so moje navedbe in vprasanja.

- Najhitrejsa absorbcija - Glede na porocila obstaja 100% naraven beljakovinski dodatek prehrani, ki se absorbira v crevesju v piclih 20 minutah. Vsebuje vse esencialne aminokisline v primernem razmerju. Ce je to res ne morem trditi, a glede na lastno izkusnjo z njim bo kar drzalo. Ga obcasno uporabljam.

- Najkvalitetnjese - Nisem preprican da res. A ti si? ? Kaj je merilo za "najkvalitetnejse"?

- Najvecjo biolosko vrednost - Kaj sploh pomeni bioloska vrednost?

Kolikor vem, ima najvecjo biolosko vrednost materino mleko. Ali pa kolostrum (mleko krave za tele). Potem pa je tukaj se sok psenicnih biljk in drugih zelenih poganjkov. Morda celo nekatere vrste alg.

- Najlazje absorbirajo - Mislim da temi ni tako. Zivalske beljakovine so v vecini tezje prebavljive. Odvisno je ali so jih izlocili, kakor razmerja, priprave itn.

Na kaksen nacin pa se sirotkine beljakovine po vecini absorbirajo - po anabolni ali katabolni poti?

- Dusik - Dober? Si preprican? Menda dusicni odpadki cloveku skodijo in povzrocajo povecanje toksinov ter zakisujejo organizem?

- Navedel si esencialne aminokisline. - Veliko beljakovinskih prodkutov vsebuje veliko beljakovin. Pravijo, da je za dober izkoristek le teh v nasem organizmu pomembno v kaksnem razmerju so med seboj. Ali je to res?

- Zakaj bi bilo vse v enem? - V naravi verjetno ne obstaja zivilo, ki ne vsebuje vec sestavin, ki druga drugo podkrepijo v absorbiciji v nasem organizmu? Tega sicer ne morem trditi, a ce gledamo naravna zivila (recimo jabolka) kaj hitro lahko ugotovimo, da vsebujejo veliko razlicnih prehranskih elementov, ki se med seboj zelo dobro dopolnjujejo (encimi, OH, vitamini, rudnine, morda tudi mascobe, itn..).

- Verjemi mi, da niso naravni. - Verjamem ko vidim certifikat ali ker mi intuicija tako veli.

Ko ravno omenjas, bi te vprasal, ce morda ima kaksen produkti HL kaksen mednarodno veljaven certifikat o bioloski pridelavi sestavin? Morda vsaj en produkt?

In ali ima kaksen HL produkt certifikat da ne vsebuje sestavin iz GSO?

Naravni vitamin C - Trenutno enega uzivam, vsaj pisejo tako - A. Vogel Bio C >>> (Tablete za žvečenje z naravnim vitaminom C - Bio C Alfreda Vogla, so pridelane s sušenjem plodov karibskih češenj).

- Poleg tega pa s sintetičnimi vitamini z vidika zdravja ni nič narobe. - Si preprican?

- Strinjam! :palec:

- Dodatki samo pomagajo, če imaš 100 % urejeno prehrano, drugače pa je to metanje denarja skozi okno. - Tvoja trditev se mi zdi malce enostranska, crno-bela, in menimm da ni pravilo in ne drzi vedno. Mislim, da je utemeljenost uzivanja dodatkov prehrani odvisna od potreb posameznika (kar si tudi sam napisal) in dejanske kvalitete dodatkov prehrani. Obenem pa, ce bi imel "urejeno prehrano" (odvisno kaj pojmujes pod tem imenom) dodatkov po logiki itaq ne bi potreboval.

Dodatki prehrani so lahko tudi kaj vec kot samo prah z nutrienti, saj hrana nima samo fizicnih elementov.

Mislim, da narava in njeni produkti imajo sami po sebi zdravilno moc. Seveda, ce jih uporabljamo sebi primerno in oziroma v kolikor so v doloceni meri neoporecni.

Sam imam nekaj dobrih izkusenj s produkti HL. O tem sem ze pisal v tej temi.

Ali je nek produkt primeren ali ne, pa je odvisno od vrste okoliscin. Ce ze zdravstvenih ne, pa vsaj ekoloskih.

lp

...

2. kakšne beljakovine? ponavadi gre za sirotkine beljakovine (najhitrejša absorpcija), ki pa so itak najkvalitetnejše. Potem kazein (za počasno sproščanje aminokislin v kri). Velik del pa je tudi mešanice beljakovin (jajčne, sojine itd.), vendar te niso preveč optimalne. Diferenciacija beljakoniskih napitkov je več kot očitna. Praktično gre za individualno potrebo posameznika. Največkrat pa gre seveda za sirotkine beljakovine (whey), ki pa imajo najvišjo biološko vrednost izmed vseh vrst beljakovin. Iz tega razloga se tudi najlažje absorbirajo ter posledično omogočajo telesu zadrževanje večje količine dušika (v primerjavi z drugimi beljakovinami), kar omogoča dobre rezultate pri športnih aktivnosti.

...

Vitamini? neumnost. Zakaj bi bilo vse v enem? ..

...

Vitamini so SINTETIČNI. In seveda: DA, slišal sem, da naj bi v HL prodajali "naravne" vitamine:) - pač marketinška poteza. Kdor to verjame, je....(ne bom mrekel kaj, ker mi bo zopet očitano). Verjemi mi, da niso naravni. Tudi HL svetovalci v to verjamejo. Sicer pa ti lahko že zdava kmečka pamet vse pove. Ena tableta C vitamina (sintetično) ima več C vitamina, kot kila pomaranč. Torej, ali ti misliš, da pri HL uničujejo celo goro sadja tako, da ekstrahirajo vitamine in jih z injekcijo špricajo v tabletko ali kamorkoli že? (malo karikiram) x:)x x:)x Uničevanje sadja se ekonomsko nikoli ne bi splačalo. Na drugačen način narvanih vitaminov ne morejo prodajti, edino, če prodajajo JABOLKA, HRUŠKE, LIMONE? pa še to je sadje ponavadi umetno vzgojeno na policah.... Poleg tega pa s sintetičnimi vitamini z vidika zdravna ni nič narobe.

Kakšne je potrebna dnevna količina za željeni učinek? .....to vprašanje je zelo smešno. Saj to je tisto. Ljudeje mislijo, da bodo prišli do željenega učinka s pomočjo. Dnevna količina je odvisna od individulnih potreb posameznika. Poleg tega do željenih učinkov prideš z urejeno prehrano in ne z dodatki. Dodatki niso nič drugega kot makronutrienti v prahu + nekaj mikronutrientov (odvisno od dodatkov). Dodatki samo pomagajo, če imaš 100 % urejeno prehrano, drugače pa je to metanje denarja skozi okno.

...

x:)x

dober dan.

moje ime je sonja in sem samostojna distributerka herbalaifa.

če vas zanima karkoli o tej prehrani ali si preprosto želite le narediti analizo telesa (koliko imate maščobe) me lahko kontaktirate na naslednjo telefonsko številko: 041 201 834.

lep pozdrav

Dvomim da jih učijo na seminarjih učijo biokemijo???

Več sreče s takim vprašanjem bi pomoje imeli na kakem fitnes forumu.

Sicer pa odkar so formulo zamenjali je vsaj meni HL dosti slabši. Res pa da nikoli nisem jedel več kot formula 1. Ostalo se mi je zdelo brezveze. Danes pa ... ???

kaka vprašanja o herbalifu ??? vprašajte

tudi jaz sem distributer za herbalife in imam iskušne z prehrano po 3 letih intenzivnega fitnesa in treningov .tako da vprašajte!!

:xx!: :xx!: :xx!:

Za herbalife in vse obupne napake v tekstu.

Kako pa veš, da nisem?

Nihče ni popoln, ampak od prodajalca (preprodajalca) bi pričakovala vsaj osnovno znanje slovnice in pravopisa.

Najmanj 10 ljudi tukaj prodaja Herbalife.

Zivjo DISTRIBUTER. Mene zanima sledece:

Kot strokovanjak ali pa clovek z izkusnjami z uporabo HL produktov, mi bos verjetno znal odgovorit na tisti post zgoraj na tej strani?

Oranzno so iztocnice, ki jih je navajal haron; - zraven pa so moje navedbe in vprasanja.

Torej v pricakovanju tvojeg odgovora. :8):

kaka vprašanja o herbalifu ??? vprašajte

tudi jaz sem distributer za herbalife in imam iskušne z prehrano po 3 letih intenzivnega fitnesa in treningov .tako da vprašajte!!

glede absorbcije imajo prednost zagotovo sirotkine beljakovine,ker prej preidejo v kri kot naprimer sojine.. glede kvalitete sirotkinih in sojinih sem bolj za sojine kot sirotkine , čeprav tudi sam zelo retko uporabljam sojine proteine...vsakega ki ga boš v fitnesu vprašal katere proteine uporablja bo zagotovo rekel sirotkine in ja za fitnes so zagotovo boljše saj kot sem že prej povedal prej preidejo v kri....

tako je sirotkine beljakovine najbolje zaužiti takoj po treningu da čimprej regenerirajo mišice ki si jih met treningom isčrpal.. prav tako kot belajkovine po teningu so pomembni tudi kvalitetni oglikovi hidrati ki prav tako nahranijo mišice...... še bol pomembno pa je koliko % telo teh proteinov absurbira koliko pa ti ostane v telesu...prav zato pa je herbalife drugačen od drugih proizvodov saj telo absurbira kar 95% teh dodatkov. ostali prehranski dodatki absurbirajo zagoto majn...in glede vitaminov- pri herbalifu so vitamini v stisnjenkah in ne v tabletah.. saj nimajo nekakšne kemične sestave ki jih veže. tako da če postavimo stisnjeko na svetlobo razpade..

glede tistega da dodatki pomagajo če imaš 100 % urejeno prehrano tudi ni povsem res, je pa res da samo z dodatki negre narest nič... zato pa se napiše program katerega se držite in rezultati so zagotovo..razen če naletite na kakšnega ko res nima pojma o prehrani in vam te izdelke samo "podvali " pove kako z uporabo pa nič..

no če še vam nihče ni povedal kako deluje to pri herbalifu.

prvič predn kakršni koli program naredimo vam zmerimo količino maščobe v telesu in potem na tem napišemo program.

zato je tu toliko uspeha....

še kakšno vprašanje vprašajte:)

aja če je kakšna napaka pač pardon :D se pa zastopite:D

V kolikem casu pa se sirotkine absorbirajo in kaksne je njihov izkoristek?

Obstajajo tudi druge, ki niso sirotkine ali sojine, kot sem ze napisal.

Ali nam lahko posredujes raziskave o tem, da se HL produkt absorbira v 95%?

V koliko % pa se absorbira recimo banana, jabolko, ali kaksna druga hrana?

To, da razpade ni nic nenavadnega, saj razpade vsaka hrana. se tista ki ima neke umetne sestavine razpade, samo dlje casa potrebuje.

Je, moja zgornja vprasanja nisi kaj dosti komentiral? (tista zraven oranznega teksta)! zato jih prepisujem:

- Najhitrejsa absorbcija - Glede na porocila obstaja 100% naraven beljakovinski dodatek prehrani, ki se absorbira v crevesju v piclih 20 minutah. Vsebuje vse esencialne aminokisline v primernem razmerju. Ce je to res ne morem trditi, a glede na lastno izkusnjo z njim bo kar drzalo. Ga obcasno uporabljam.

- Najkvalitetnjese - Nisem preprican da res. A ti si? ? Kaj je merilo za "najkvalitetnejse"?

- Najvecjo biolosko vrednost - Kaj sploh pomeni bioloska vrednost?

Kolikor vem, ima najvecjo biolosko vrednost materino mleko. Ali pa kolostrum (mleko krave za tele). Potem pa je tukaj se sok psenicnih biljk in drugih zelenih poganjkov. Morda celo nekatere vrste alg.

- Najlazje absorbirajo - Mislim da temi ni tako. Zivalske beljakovine so v vecini tezje prebavljive. Odvisno je ali so jih izlocili, kakor razmerja, priprave itn.

Na kaksen nacin pa se sirotkine beljakovine po vecini absorbirajo - po anabolni ali katabolni poti?

- Dusik - Dober? Si preprican? Menda dusicni odpadki cloveku skodijo in povzrocajo povecanje toksinov ter zakisujejo organizem?

- Navedel si esencialne aminokisline. - Veliko beljakovinskih prodkutov vsebuje veliko beljakovin. Pravijo, da je za dober izkoristek le teh v nasem organizmu pomembno v kaksnem razmerju so med seboj. Ali je to res?

- Zakaj bi bilo vse v enem? - V naravi verjetno ne obstaja zivilo, ki ne vsebuje vec sestavin, ki druga drugo podkrepijo v absorbiciji v nasem organizmu? Tega sicer ne morem trditi, a ce gledamo naravna zivila (recimo jabolka) kaj hitro lahko ugotovimo, da vsebujejo veliko razlicnih prehranskih elementov, ki se med seboj zelo dobro dopolnjujejo (encimi, OH, vitamini, rudnine, morda tudi mascobe, itn..).

- Verjemi mi, da niso naravni. - Verjamem ko vidim certifikat ali ker mi intuicija tako veli.

Ko ravno omenjas, bi te vprasal, ce morda ima kaksen produkti HL kaksen mednarodno veljaven certifikat o bioloski pridelavi sestavin? Morda vsaj en produkt?

In ali ima kaksen HL produkt certifikat da ne vsebuje sestavin iz GSO?

Naravni vitamin C - Trenutno enega uzivam, vsaj pisejo tako - A. Vogel Bio C >>> (Tablete za žvečenje z naravnim vitaminom C - Bio C Alfreda Vogla, so pridelane s sušenjem plodov karibskih češenj).

- Poleg tega pa s sintetičnimi vitamini z vidika zdravja ni nič narobe. - Si preprican?

- Strinjam! :palec:

- Dodatki samo pomagajo, če imaš 100 % urejeno prehrano, drugače pa je to metanje denarja skozi okno. - Tvoja trditev se mi zdi malce enostranska, crno-bela, in menimm da ni pravilo in ne drzi vedno. Mislim, da je utemeljenost uzivanja dodatkov prehrani odvisna od potreb posameznika (kar si tudi sam napisal) in dejanske kvalitete dodatkov prehrani. Obenem pa, ce bi imel "urejeno prehrano" (odvisno kaj pojmujes pod tem imenom) dodatkov po logiki itaq ne bi potreboval.

Dodatki prehrani so lahko tudi kaj vec kot samo prah z nutrienti, saj hrana nima samo fizicnih elementov.

Mislim, da narava in njeni produkti imajo sami po sebi zdravilno moc. Seveda, ce jih uporabljamo sebi primerno in oziroma v kolikor so v doloceni meri neoporecni.

Sam imam nekaj dobrih izkusenj s produkti HL. O tem sem ze pisal v tej temi.

Ali je nek produkt primeren ali ne, pa je odvisno od vrste okoliscin. Ce ze zdravstvenih ne, pa vsaj ekoloskih.

lp

...

2. kakšne beljakovine? ponavadi gre za sirotkine beljakovine (najhitrejša absorpcija), ki pa so itak najkvalitetnejše. Potem kazein (za počasno sproščanje aminokislin v kri). Velik del pa je tudi mešanice beljakovin (jajčne, sojine itd.), vendar te niso preveč optimalne. Diferenciacija beljakoniskih napitkov je več kot očitna. Praktično gre za individualno potrebo posameznika. Največkrat pa gre seveda za sirotkine beljakovine (whey), ki pa imajo najvišjo biološko vrednost izmed vseh vrst beljakovin. Iz tega razloga se tudi najlažje absorbirajo ter posledično omogočajo telesu zadrževanje večje količine dušika (v primerjavi z drugimi beljakovinami), kar omogoča dobre rezultate pri športnih aktivnosti.

...

Vitamini? neumnost. Zakaj bi bilo vse v enem? ..

...

Vitamini so SINTETIČNI. In seveda: DA, slišal sem, da naj bi v HL prodajali "naravne" vitamine:) - pač marketinška poteza. Kdor to verjame, je....(ne bom mrekel kaj, ker mi bo zopet očitano). Verjemi mi, da niso naravni. Tudi HL svetovalci v to verjamejo. Sicer pa ti lahko že zdava kmečka pamet vse pove. Ena tableta C vitamina (sintetično) ima več C vitamina, kot kila pomaranč. Torej, ali ti misliš, da pri HL uničujejo celo goro sadja tako, da ekstrahirajo vitamine in jih z injekcijo špricajo v tabletko ali kamorkoli že? (malo karikiram) x:)x x:)x Uničevanje sadja se ekonomsko nikoli ne bi splačalo. Na drugačen način narvanih vitaminov ne morejo prodajti, edino, če prodajajo JABOLKA, HRUŠKE, LIMONE? pa še to je sadje ponavadi umetno vzgojeno na policah.... Poleg tega pa s sintetičnimi vitamini z vidika zdravna ni nič narobe.

Kakšne je potrebna dnevna količina za željeni učinek? .....to vprašanje je zelo smešno. Saj to je tisto. Ljudeje mislijo, da bodo prišli do željenega učinka s pomočjo. Dnevna količina je odvisna od individulnih potreb posameznika. Poleg tega do željenih učinkov prideš z urejeno prehrano in ne z dodatki. Dodatki niso nič drugega kot makronutrienti v prahu + nekaj mikronutrientov (odvisno od dodatkov). Dodatki samo pomagajo, če imaš 100 % urejeno prehrano, drugače pa je to metanje denarja skozi okno.

...

Jst pa Krick slane krekerje glodam xzobkox

Kot protiutež jagodam za zajtrk in mešani solati za malico xppx

zvečer pomlatim še radič x:px (razn, če koga ne razbijem x;)x )

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:xx!: :xx!: :xx!:

Za herbalife in vse obupne napake v tekstu.

x:Dx x:Dx :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...