Lantana 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Comul... nisi mi odgovoril?Je zate Acesulfam K naraven??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Veš kako bom odgovoril, poglej se kje boš čez 5 let, in kje bom jaz... NE promoviram Hl, ni to v mojem interesu, vidim pa da vas nekatere stvari hitro vržejo s tira, tako kot tvoj zadnji komentar, ampak to se zgodi ljudem ki nimajo svojega stališča, navajeni so biti suženj svojemu šefu, žal ampak resnično. In ni res da imaš šefa, šef si sam sebi, tako kot financ minister in čistilka, men se zaljubi delat kadar hočem in grem, ti moraš verjetno kar garat za 600€ ki jih dobivaš, vsaj po tvojih komentarjih sodeč. In da se razumemo, ne zanemarjam drugega posla, zanemarjam ljudi, ki tako arogantno razpravljajo z drugače mislečimi. Tist ki bo hotel kaj na sebi spremeniti, bo že potegnil kakega HL distributerja za rokav, zaradi par oseb, se pa ja ne bomo sekirali... Lp pozdravljen dragi gospod, prvič! ne delam za 600€drugič! študiram strojništvo in me EU in ena firma v SLO štipendirata in štipendija ni tako majhna.tretjič! imamo par lastnih firm in vem kako posel potekain zadnjič! si sedel v porscheju kdaj, lotusu.....???? porscheja ima oče doma, lotusa ima stric,....tako da če bi ti imel tolko denarja se nebi tle na forumu potepal in iskal nove stranke in prosim te ne mi pametovat s tistimi 600€, lepo te prosim. je pa definitivno res to da si marsikateri delavec tistih 600€ dosti bolj težko zasluši kot pa šef po 5000€. in zapomni si to, brez dela ni jela. vsak nekaj vzame, pa si zrihta zastonj vendar ne moreš pa vse imet zastonj.in še to, ti nikoli pri takem poslu kot je HL ne boš šef, ker je biti šef nekaj čisto drugega. Potem je lahko vsak HL distributer šef....ja kam pa pridemo? če si šef moraš nekaj pokazat, ustvarit, ne pa delavcem pametovat oni pa se stebe smejejo. veš vsaj pri nas je tako da je šef izobražen in mora poznat svoj oddelek do potankosti, ne pa da ga delavec s srednjo šolo uči...... vsaka hiša, zgradba bi naj imela dobre temelje in če teh ni...vsak dobro ve kaj se zgodi.isto je pri vas HL distributerjih, če nimate osnovnih pojmov o prehrani razčiščenih, ne morete vi nekemu solit pameti, ker en bo verjel a drug te bo že ujel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Poglejte, gensko spremenjenih živil v prehrani HL ni, so pa za delovanje nekaterih vitaminov in mineralov v telesu, potrebne še druge snovi da stvar lavfa tako kot mora. Ker pa se že vsi obešate na NARAVNO hrano, bi vas vprašal vse tiste, piščanca verjetno vsi jeste??Pa me zanima, ste kdaj probali kljun, ali pa nohte od kokoši, al pa kosti, zakaj jih ne jeste, saj so naravne??Tudi v vrečki čaja, ki ga dobite ko greste na čaj v bližnji bar dobite v toplo vodo, čaj, železo, s katerim je vrečkica pripeta, ter celulozo, s katere je vrečka sestavljena pa ga vsi hvalimo kako je zdrav??Pa donat, ki dokazano odpira zaprtje, madonca v mahurčkih je CO2, pa tudi ni dobro da ga je preveč v telesu Noben produkt na tem svetu, herbalife, ne druge stvari niso 100% naravne, v vseh živilih morajo biti sredstva ki preprečujejo plesnenje, ker tam kjer je zrak je plesen in ne se obešati na posamezne sestavine, ko pa dobro veste, da ko greste skozi tabelo je več ali manj, takih sestavin, ki so nujno potrebne za vsakodnevno fizično in psihično aktivnost in nikoli ne boste od mene slišali herbalife je najboljši, ker ni, najbolje je biološko predelana hrana na vrtu, kaka kuhana cvetača, solatka, kak korenček,ampak da se razume, da je BIO! Vse kar sem želel povedati je to, da ljudje večinoma nimajo časa za pripravo kvalitetnih obrokov (kot sem omenil bi naj jih bilo vsaj 5. dnevno), zatorej tukaj Hl pomaga, ker je enostaven za pripravit, zdrav, dobrega okusa, nasiti te, pa še v primeru NEKATERIH zdravstvenih težav dokazano lajša in zdravi dol. bolezenske znake, saj 70% vseh bolezni na svetu, žal izhaja iz nezdrave prehrane! Kdor temu zgoraj, NE HERBALIFU ampak tem trditvam nasprotuje, pojma nima, kaj in zakaj je. Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Poglejte, gensko spremenjenih živil v prehrani HL ni, so pa za delovanje nekaterih vitaminov in mineralov v telesu, potrebne še druge snovi da stvar lavfa tako kot mora. Ker pa se že vsi obešate na NARAVNO hrano, bi vas vprašal vse tiste, piščanca verjetno vsi jeste??Pa me zanima, ste kdaj probali kljun, ali pa nohte od kokoši, al pa kosti, zakaj jih ne jeste, saj so naravne??Tudi v vrečki čaja, ki ga dobite ko greste na čaj v bližnji bar dobite v toplo vodo, čaj, železo, s katerim je vrečkica pripeta, ter celulozo, s katere je vrečka sestavljena pa ga vsi hvalimo kako je zdrav??Pa donat, ki dokazano odpira zaprtje, madonca v mahurčkih je CO2, pa tudi ni dobro da ga je preveč v telesu Noben produkt na tem svetu, herbalife, ne druge stvari niso 100% naravne, v vseh živilih morajo biti sredstva ki preprečujejo plesnenje, ker tam kjer je zrak je plesen in ne se obešati na posamezne sestavine, ko pa dobro veste, da ko greste skozi tabelo je več ali manj, takih sestavin, ki so nujno potrebne za vsakodnevno fizično in psihično aktivnost in nikoli ne boste od mene slišali herbalife je najboljši, ker ni, najbolje je biološko predelana hrana na vrtu, kaka kuhana cvetača, solatka, kak korenček,ampak da se razume, da je BIO! Vse kar sem želel povedati je to, da ljudje večinoma nimajo časa za pripravo kvalitetnih obrokov (kot sem omenil bi naj jih bilo vsaj 5. dnevno), zatorej tukaj Hl pomaga, ker je enostaven za pripravit, zdrav, dobrega okusa, nasiti te, pa še v primeru NEKATERIH zdravstvenih težav dokazano lajša in zdravi dol. bolezenske znake, saj 70% vseh bolezni na svetu, žal izhaja iz nezdrave prehrane! Kdor temu zgoraj, NE HERBALIFU ampak tem trditvam nasprotuje, pojma nima, kaj in zakaj je. Lp no ok, to si kar vredu povedal.... kako dolgo že delaš v HL? kaj vse delaš?(sestavljaš jedilnike, treninge,....)?kako se recimo posvetuješ s stranko, kakšne podatke od stranke zahtevaš....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Si hotu rect gensko ane, ne genetsko Torej, pravis, da je: "genetsko predelana hrana predelana".ce ta stavek prav razumem pomeni sledece: za EU trg je gensko spremenjena hrana (verjetno soja) predelana se dodatno, kljub temu da je ze gensko spremenjena). Torej vprasanje 1: Na kaksne nacin jo torej predelajo? Ali torej predelajo gensko spremenjena hrano ali sojo za EU trg al kako? Torej nekateri ameriski HL produkti (recimo sejk) vsebuje gensko spremenjeno sojo!?EU sejk oziroma nekateri HL produkti pa gensko spremnjene soje ne vsebujejo, kot pravis. Torej vprasanje 2: Kako nam lahko ti kot zastopnik podjetja, nam potencialnim kupcem zagotovis da je temu res tako? Torej da EU ali SLO HL produkti kot recimo sejk, ne vsebujejo gensko spremnjenih sestavin? Druge dve zadeve ki si jih napisal pa sta, da so HL produkti, ki jih Slovenci ocitno dobivajo iz Italije (tudi na Hrvaskem je distribucijski HL center), povsem brez kemicnih dodatkov; kar pomeni da so ze same sestavine pridelane povsem ekolosko? Logicen sklep.Torej to je vprasanje st. 3: Ce torej HL produkti Evropske Unije ne vsebujejo nikakrsnih kemicnih sestavin, ali torej to pomeni, da so vse sestavine produkta ali produktov HL pridelane ekolosko? Oziroma ali nam kot potencialenim kupcem lahko to potrdis z mednarodno veljavnim certifikatom ali logotipom, kot je to standard za drzave EU in izven nje? In ce lotim se zadnje trditve, ki si jo podal: Torej HL produkti, ki jih slovenci dobijo iz Italije vsebujejo izkljucno sestavine narejene, vzgojene, pridelane na naravni osnovi.Ok, torej malo lazje vprasanje stevilka 4: kaj zate pomeni da so "vse sestavine so pridelane na naravni osnovi"!? Tolk zaenkrat, pa hvala za odgovor. Hja za evropski trg je genetsko predelana hrana predelana, to velja za vso evropsko unijo, v Ameriki pa je genetsko predelana soja, z zakonom dovoljena, in v ameriških produktih HL je tudi genetsko spremenjena hrana, naša Hl hrana, ki jo dobimo iz Italije popolnoma brez kemije, in je samo na naravni osnovi! Zvečer napišem, več... Lp, Roman Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Kaj so zate provokacije sploh? To da te vprasamo iz cesa je produkt ki ga ponujas sestavljen? Ne bi rekel da je to provokacija. To so pravzaprav zelo resne stvari. Vem, ker se srecujem z zelo bolnimi ljudmi, za katere je pomembno kaj uzivajo. Ce ti nekdo dokaze da je tvoje stalisce napacno, bos se vedno sledil tvojemu staliscu?Oziroma, ni problema da imas ti tvoje stalisce; ampak torej dovoli, da imajo tudi drugi svojega. Sele od tam naprej se lahko pricne konstruktivna komunikacija, ko dopustimo razlicna si stalisca in pricnemo iskati sticne tocke in resitve. Ce je pisanje na forumu zate "visenje" je to spet tvoje stalisce. Do sedaj si pisal in tudi pohvalil samo temo. Torej vseeno resoniras s tem kar se tukaj dogaja na nek nacin. Obenem si to potrdil s tvojimi prispevki k tej temi oz. k temu forumu. Kaj pomeni "resnicno kak nasvet" tebi? li le taksna vprasanja na katera bi zelel ti odgovarjati!? Ce pa ti kdo zastavi taksno ki ti ni povseci pa ga bos oznacil kot provokacijo, al kako!? Torej, delno si odgovoril na moje vprasanje o tem ali HL produkti vsebujejo GSO. Torej le delno. Ker si pisal malce nejasno (vsaj zame) bi prosil, da mi potrdis tvojo izjavo o tem da slovenci ne uzivajo HL produktov, ki vsebujejo GSO. Obenem ne uzivajo produktov HL, ki vsebujejo kakrsnekoli kemicne sestavine. Ali so torej te navedbe tocne? In, ali jih lahko potrdis z recimo z mednarodno veljavnim certifikatom oz. oznako ali kaj podobnega, ki se uporablja za eko zivila? Torej, ponovno preprosta vprasanja, ki niso provokativna, saj me kot osebo, ki nikakor ne zagovarja GSO zanimajo ta vprasanja, kot morebitnega kupca HL produktov. Namrec z nekaj tvojimi izjavami se seveda strinjam. Predvsem kar se tice neprimernega odnosa sodobnega cloveka do prehranjevanja. V te neprimernosti zame vsekakor sodijo tudi GSO in hrana, ki vsebuje veliko ostankov pesticidov. Torej so moja vprasanja se kako na mestu! ...na ostale provokacije ne mislim odgovarjat, pa ne da so me užalili ali karkoli, ker imam svoje stališče in od tu se ne premaknem, ampak imam pametnejše delo, kot visenje na forumih, bom pa vesel, če bo kdo potreboval resnično kak nasvet, za to sem pa vedno tukaj in bom redno prebiral temo. lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 @free Veš o čem govorim, to da vas zanima nekaj jaz ne vzemam kot provokacijo, zdrava človeška pamet bi človeku morala dati vedeti, da se preden zaužije nekaj, prej pozanima kaj to sploh je, ampak potem bi bilo super, če bi se nekateri pozanimali recimo koliko staro zelenjavo in sadje jemo, kupljeno v trgovini?? Če že govorimo o gensko spremenjenih sestavin v HL prehrani na Evropskem tržišču ni, saj zakonodaja, ki velja na področju celotne EU striktno prepoveduje, kakršnokoli dodajanje GSO v prehranbene dodatke, drugače pa je v Ameriki, kjer je konkretno gensko spremenjena soja, dovoljena z zakonom! Nikoli nisem rekel, v teh parih dneh, da je pa herbalife neka odrešilna bilka, stvar je v tem, da 3/4 svetovne populacije sploh ne ve, kaj dnevno da vase, seveda obstajajo svetle izjeme! HL jaz osebno priporočam tistim, ki nimajo dovolj časa, da bi zaužili dovolj hranilno bogatih obrokov, kar Hl dejansko ponuja, hočeš nočeš, verjameš ne verjameš, HL ima za sabo le tak strokoven kader, take rezultate širom po svetu, da dejansko od ljudi, ki so kdajkoli bili konzumenti, ali pa so še vedno, slišiš zelo malo negativnih stvari, spet se najdejo izjeme in z njimi ni nič narobe, definitivno je narobe samo in največ z osebo, ki je nekomu, ki ni dosegel željenega rezultata sestavila napačen program z napačnimi HL produkti. Žal se tudi to dogaja, ker je nekaterim res samo do denarja, ampak osebno veliko raje vidim, zadovoljnega konzumenta, ki me bo priporočil dalje, kot pa nezadovoljnega ampak vseh HL distributerjev ne smemo metati v isti koš, nekateri delamo dejansko na rezultatih in nam je v ponos to, da konzument sije od navdušenja kaj je dosegel, kot pa na tem, kolk boš dejansko zaslužil. Tukaj je tako, dobri rezultati peljejo do zaslužka, slabi rezultati pač ne, zatorej je preden greš v prodajo HL potrebno pridobiti znanje, da veš kako stranki pomagati kadar ji ne gre, kadar mogoče ni vse tako kot si je zaželela, ampak s pogovorom se vedno najde pot, kako napake odpraviti, verjemite mi! Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Super Da. HL produkti so dodatki prehrani. Vsekakor. Pravis, da je problem, ker se ljudje odpravljajo na malico v pizzerije, kebabe, pekarne itn... No s tem se nikakor ne strinjam. Po moje ni narobe da se ljudje odpravljajo k tem ponudnikom hrane, temvec je morda se bolj narobe, ker ti ponudniki enostavno ne ponujajo bolj zdravo prehrano! Ljudje so v sluzbah, potrebujejo hrano, malico, kosilo, obrok. Vprasanje st. 5: Koliko casa lahko oseba nadomesca obrok recimo z sejkom? Zelo strinjam. Dobro pravis Ok, tule se ponovi moje vprasanje: koliko casa lahko oseba nadomesca obrok z sejkom? Nmrec pravis, da nemsto da denar da za "nezdravo" malico, rajsi kupi sejk in zanj odsteje 2 EUR; kot je razumeti? Vprasanje st. 6.: Ali sejk lahko uvrstimo v dietno prehrano? Namrec malce kontraverzno, nasprotno pises:Pravis, da je sejk DODATEK PREHRANI ,obenem pa spodbujas, da ljudje nadomestijo obrok s sejkom oz. HL prodkuti? To je precej nasprotno kajne! Namre ce je nekaj DODDATEK prehrani pomeni, da se svetuje uzivati ob redni prehrani in ne zgolj samostojno oz. kot samostojni obrok ki nadomesti redni obrok hrane! Obenem navajas da z DODATKOM prehrani "dobis VSE potrebno za funkcioniranje"; seveda logicno temu ne more biti tako, saj govorimo o DODATKU prehrani, ki se ga hrani DODAJA, jo DOPOLNJUJE, ne pa uziva kot nadomestilo "normalni" prehrani!Torej so tvoje izjave nasprotne si! Super, da ti je mar za tvoje stranke. Res pohvalno. In da zelis biti kredibilen. Ok, jaz nic ne pljuvam. Sprasujem pa, ker me res zanima.Cinicnost nima nujno vedno izvora v utrujenosti, kakor ne zlovoljnosti. Vcasih ima lahko svoje korenine tudi v nepotrepezljivosti in nezaupanju. Zaupanje za kvaliteten odnos, pa morata vedno graditi oba.Tako zaupanje tudi ni vedno sestavljeno zgolj iz zelje, temvec ga je vcasih potrebno graditi tudi z modrostjo, znanjem in zavedanjem. Hja sem nekaj časa samo bral tale forum, sedaj sem se pa registriral, da bom lahko del te konstruktivne debate Jaz čist verjamem, da vas je tule nekaj, ki ne verjamete herbalifovim produktom ampak lepo počasi. Izdelki herbalife niso neki čarobni napoji, ki bodo ljudi ozdravljali bolezni, herbalife je HRANA oz. prehransko dopolnilo, ki pomaga ljudem (takih je 3/4), ki nimajo časa da bi zaužili dovolj kvalitetnih obrokov. Žal je današnji način življenja tak, da je na prvem mestu pri posamezniku kariera, nato skrb za lastno zdravje. Problem je v tem, da se ljudje v času malic na delovnem mestu, odpravljajo v najbljižje kebabe, picerije ali pa dobro založene pekarne. Vsa našteta hrana je super za pojest, kar se pa hranljivosti tiče je pa navaden poden, saj ti želodec že nasitiš, celice ki pa potrebujejo vse hranljive snovi, vsak dan, pa ob tem, ko s takim obrokom ne zaužiješ še zdaleč ne vseh vitaminov, mineralov, Oh ter beljakovin, pošljejo čez nekaj časa pulz v možgane, kar mi občutimo kot ponovno lakoto. Mi se spet nabašemo z nečim, ki je zelo hitro pripravljeno, tudi okusno, ampak najpomembneje nezdravo. Tiste hranilne snovi, ki so jih celice že prej dobile se nalagajo in kopičijo, kar se pozna pri prekomerni teži. Na podoben princip deluje dieta, dieta ni nič drugega kot stradanje telesa od nekaterih, nujno potrebnih hranilnih snovi. Ko se odločiš, da ne boš več na dieti, si telo ob vsakem obroku ustvarja neko rezervo, češ "bogve kdaj me bo tale spet dal na stradanje" in spet se to pozna pri prekomerni teži. Vem da se sliši zelo nestrokovno spisano tole zgoraj, ampak za lažjo predstavo, sem se potrudil in napisal, da bo večini razumljivo. Da preidem nazaj na herbalife. Herbalige je ustanovil Mark Hughes, leta 1980 po tem, ko je njegova mama zaradi ene izmed številnih diet in po želji do bolj vitkega telesa umrla. Odločil se je da bo dietam naredil konec, saj v končni fazi, telesa ni potrebno izstradati, da zgubimo na kilogramih. Potrebno je porazdeliti obroke (5-6 dnevno), popiti vsaj 1lvode na 25kg teže in kar je najpomembneje treba se je gibati, vsakodnevno, saj je telo ustvarjeno za gibanje in ne mirovanje. Najpomembnejše pri vsem tem je to, da je vnos OH v telo, potrebno prilagoditi, kasnejši fizični aktivnosti, saj bi višek OHja tako pristalo tam kjer ni treba Jaz osebno ne delam nobene promocije HL, jaz pravim, zdrava prehrana, uravnoteženi obroki, ter vsakodnevna fizična aktivnost sta ključ do zdravja in osebne sreče.. Herbalife bi jaz priporočil, vsakemu, ki nima dovolj časa za potrebno število kvalitetnih obrokov. Narediš si šejk, ga spiješ, vase daš vse kar je potrebno, počutiš se super, pa še drago ni (2€ na obrok). In kdor pravi da je HL drag, naj cel mesec spravlja račune ko hodi v trgovino pa naj na koncu meseca sešteje zneske. 2€ na obrok ni veliko, pa s tem obrokom dobiš vse potrebno v telo kar rabiš, za normalno funkcioniranje. Recimo herbalifov čaj, meni osebno je super, spijem ga takoj ko se zbudim in mi vlije moči za del dneva, popijem še enega popoldne in sem dober. Gvarano bi pohvalil, saj je izredno dobra za študente, ki se učijo, ali pa ljudi, ki imajo predvsem psihičen del v službi, saj vpliva na zbranost. Da zaključim, s herbalife izdelki ni nič narobe, so iz naravnih sestavin (kitajska medicina, združena z ameriškim znanjem). To je za ljudi, ki bi kako pomankljivost na svojem telesu radi popravili, herbalife ima produkte za to, dokazano, saj 60milijonov uporabnikov po celem svetu konzumira prehrano HL, HL je na 70 ministrstvih za stravstvo po celem svetu, pregledan,potrjen in dovoljen dodatek k prehrani. Glede distributerjev pa tako, nekaterim se gre za zaslužek, drugim za to, da resnično pomagajo ljudem, ki so je potrebni. Jaz osebno, veliko raje vidim zadovoljnega konzumenta, ki me bo priporočil še njegovim znancem, prijateljem (ker saj veste dober glas se širi v deveto vas, slab pa v deseto.) In bom tako dobil konzumente, kot pa da zgubljaš na kredibilnosti s takimi stvarmi. Jaz osebno stranko spremljam od začetko do konca programa, stranka skupaj z mano zastavi cilj, kaj hoče, in do dosega tega cilja, ji jaz ne dam miru, in naloga Herbalifovega distributerja more biti prav in samo to ! Pa prosim da ste fer do drugih, in predvsem do mene, ker sem to napisal, sem se potrudil, kogarkoli bo še kaj zanimalo naj praša, ampak brez ciničnega vedenja lepo prosim. Čez nikogar nisem pljuval, in to pričakujem tudi od vas, ki niste ravno pristaši HL lp Roman Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Vsekakor. Sej zato pa sprasujemo, ker si zelimo pridet na jasno kaksne kompromise naj sprejmemo.Namrec vecina gre kdaj v trgovino in kupi tisto kar vemo da ni ravno "zdravo". Torej delamo kompromise. In ce kupujemo, izbiramo med 2 hlebcema kruha, ki nisat ekolosko pridelana, ki sta nam precej podobnega okusa in kvalitete, bomo vseeno rajsi vzeli tistega, za katerega menimo da vsebuje manj skodljivih sestavin. Ali pa morda nima posipa, je crn, bel, ne vsebuje kvasa; a vseeno ni eko. Vecina pa je tudi dosti cenejsih. ..je pa res, koker sem že prej poudaril, veliko stvari je nekajkrat bolj zdravju nevarnih pa se jih konzumira brez poprejšnjih informacij in gnavljenja distributerjev. carsk si napisu! no vse je lepo in prav ampak, koliko časa si že v tem piramidnem sistemu HL? in koliko zaslužiš če ni skrivnost? poglej eno logično razmišljanje........sem študent in me firma+EU štipendirata, trenutno sem na dvotedenskem izobraževanju v sklopu tega podjetja, ki traja od 7.00-16.00 in ko pridem domov ter se najem je ura 17.00.torej kako se jaz lahko posvetim recimo dvema strankama na dan 100% ob 9urnem delavniku? Kje je recimo šport-gibanje ki si ga ti omenil? če hočem stranko gnjavit-ji težit naj se drži in take finte pol to verjetno poteka vse preko telefona, in potem nastane spet problem ko je prevelik račun za mobitel........nekateri imajo doma vrt, trato pred hišo, je vseeno nekaj le potrebno storiti tudi doma.....in kako to časovno uskladiti? se pravi da to gre idealno opravljati če nisi zaposlen in je to tvoja služba ali se morda motim? koliko nadomestkov obrokov bi naj imel na dan? en stane 2€ si rekel......in poanta vsega tega je predvsem v tem, kot je omenil en član te debate.....3obroke na dan je 2x3=6 in 6€x30dni=180€ na mesec, potem pa še ostali dodatki. in na žalost vam HL distributerjem še vedno ne gre v glavo in ne morete dojet, da je 200€ na mesec naenkrat(v enkratnem nakupu) preveč!!!! vidim ljudi, delam vsak dan z njimi, v žlahti imam ljudi ki vozijo Porsche, Lotus,BMW, Audi,....imajo jahte in rečejo da so izdelki res predragi......ni težko dat vsak dan 2€ pa mogoče 4€, ampak je težko dat vsak mesec ob ebkratnem nakupu za vse dodatke recimo 300-400€ in tolko potrebuješ če res vse hočeš... in sem omenil že kar nekaj vprašanj, če si bral forum si naletel na njih, pa tusi preostali mislim da sta bila ena dva taka zelo pametna......sedaj ju ni več videt/slišat..... pa še to: v Sloveniji nimamo niti pravilno urejene zakonodaje niti deklaracij na živilih, ki vsebujejo gensko spremenjene sestavine. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Strinjam cist! do tistega ko pravis da ljudem ne prodajs meglo. Res jo ne. Ampak je vprasanje ali dobijo tisto kar so iskali oziroma kar so placali!Sigurno da nekateri ja, toda koliko je takih ki produkt kupijo enkrat in nikoli vec! Takih sem preprican je najvec! Kljub tem pa pravis da ima podjete na mijone kupcev. Jaz pa ti lahko zagotovim, da je vecina takih, ki so produkt kupili zgolj samo enkrat in nikoli vec! Pred casom sem mislil, da produkt ki se obdrzi na trgu tako zelo dolgo sigurno ne more biti slab. Ampak ej, tudi coca cola se je - "prodajajo pijaco, ki je del vsakdana!" Sej ne do dna, samo do tega, da vemo ali nam ponujas dodatke prehrani s pesticidi in GSO ali ne. Ce bomo izvedeli to, bomo vecina! Hvala enako in lep pozdrav. Lepo po vrsti, meni je popolnoma vseeno kaj si nekateri tu gori mislite, tako kot je vam vseeno kaj jaz mislim o herbalife/u. Od posameznika do posameznika je odvisno kakšno stališče si postaviš, jaz imam trdo stališče in od tu, me nobena provokacija vaša, ali od kogar drugega ne premakne, jaz uživam HL redno in za sebe vem, da na mene deluje fino, prvo mi daje energijo kot drugo, sem pa zadovoljen, da v sebe dajem HRANO v pravem pomenu besede in ne STRUP! Kar se tiče posla pri HL je to lahko honorarno delo, ali pa profesionalno delo. Tukaj je stvar posameznika, kaj v življenju hoče naredit iz sebe in koliko časa želi posvetiti familiji. Al boš delal 8 ur na dan, 40 ur tedensko, ali več za šefa, k te povrhvsega še ne nagradi za pridno delo, ali pa kdaj pa kdaj s kako božičnico, tukaj si pa sam svoj šef, sam si izbereš kakšen lifestyle želiš uživati, lahko je to kot honorarno delo 100,200,400€ za kako položnico, lahko pa je to profesionalen posel, s katerim se da k zgornjim zneskom dodati še kakšno nulo ! Tukaj je tko, ni maksimalne plače, veliko delaš imaš veliko denarja, malo delaš imaš malo denarja, dejansko pa ljudem ne prodajaš megle, prodajaš jim prehrano, ki je del vsakdana pri ljudeh. Uglavnem, tisti ki želite kaj več izvedeti o Hl in vas stvar zanima, mi pišite na mail (roman.rihter@gmail.com), za ostale pa žal ne mislim zgubljat časa, ker mam veliko pametnejši del. Verjemite mi, HL bo v parih letih prišel v vsako hišo in vsi ga bodo poznali, tako da si zapomnite mojih besed! Lp, pa brez zamere, sam energijo zgubljat tukaj gori nima smisla, ker do dna ne bomo nikoli prišli, vi imate svoje stališče, jaz svojega, enjoy your life style ;-) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Moj prvi post je vseboval tole!!!! herbalife je HRANA oz. prehransko dopolnilo, ki pomaga ljudem (takih je 3/4), ki nimajo časa da bi zaužili dovolj kvalitetnih obrokov. Odvisno je od človeka kaj hoče narediti iz sebe, če bi se nekdo hotel zrediti potem je stvar dejansko samo dopolnilo k prehrani! Če pa nekdo hoče izgubiti na telesni teži, pa nadomestiš dva klasična obroka za šejk, najpogosteje oz. najbolje je tako zajtrk, večerja, kosilo je lahko klasično, tako kot si ga zaželimo. Kar se šejkov tiče, bi se v končni fazi lahko živelo od tega SAJ JE V ENEM OBROKU, ZAJETO VSE KAR TELO POTREBUJE!! Poglejte, kogarkoli več zanima, naj pride v city hotel v Ljubljano torek in četrtek, če pa ne utegnete, pa lahko naredimo kak sestanek tako lokalno, ker iskati uprašanja in odgovore tu gori, je nesmiselno, človeka je potrebno videti v živo, se z njim pogovoriti, kakšne so želje in pričakovanja in that's it ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Morda, toda najprej moramo izvedeti ali HL produkti vsebujejo GSO in ostanke pesticidov. Sele nato bomo lahko rekli kdo res zase nekaj dela. Sicer pa ja, so me ze (potegnili za rokav), pa tudi v Pariz so me povabili s seboj na EU miting distributerjev, kjer smo spoznali vse "velicine" posla HL. Za kar izkusnjo se znanki zastopnici HL, ki me je povabial na njene stroske se vedno hvalezen; in ji bom hvalezen najverjetne do konca zivljenja za pridobljeno izkusnjo oz. izkusnje. Lp ...Tist ki bo hotel kaj na sebi spremeniti, bo že potegnil kakega HL distributerja za rokav, ...Lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Poglej free jasno in glasno sem razložil vse, pojdi čez moje poste in na vsa tvoja že zastavljena vprašanja sem odgovoril tekom debate! Da se razume sem govoril o 60 milijonih aktivnih konzumentov širom sveta in verjemi izkušnje so take (moje) da ljudje konzumirajo HL prehrano tudi po več let, ampak od tebe ne pričakujem ničesar, samo vedno nova in nova vprašanja takole na forumu! Veš imam svoj krog konzumentov ki strmo narašča, verjemi zaenkrat sem z vsemi v prijateljskih odnosih in večinoma nas je povezal samo HL, zatorej ne mislim diskutirati več v tem, konzumenti so zadovoljni, tudi sam konzumiram Hl prehrano tako da nimam kaj za dodati. V zadnjih 14 dnevih sem dobil 2kg. ker nisem imel nikol težav s prekomerno težo, bolje se počutim, kar pa meni največ pomeni in jaz bom na Hl ostal dokler bom vedel zase lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Aha ni jih!? Prej si napisal da so v ameriskem HL!?Torej jih ni v evropskem HL? Ali to pise na skatli? Torej izdelek ne vsebuej GMO (ali GSO) sestavin? Nikakor se ne strinjam. Seveda so tudi produkti ki so 100% naravni!So dodatki prehrani, ki ne vsebujejo skodljive preservative. So tudi emulgatorji (E-ji) ki niso skodljivi! Prav tako ni skodljiv naravni pektin sliv ali kasnega drugega sadja, ki je prav tako lahko zascita pred zrakom; se posebej ce dodamo trsni saldkor, ali pa ponekod celo sol. Tudi lanena semena izlocajo sluz, ki lahko sciti zivilo pred pretvorbo. Potem je se tukaj recimo en sadez iz azije (sem pozabil kako se imenuje) ki preprecuje da mascoba postane zarka, itn. Torej 100&% "naravni" dodatki obstajajo! Seveda pa je zato lahko rok trajanja krajsi ali pa tudi ne, odvisno s cim primerjamo. Aja. bdw: piscana ne jem. No fuc.ing way! Res je. Eko hrana je the best! To da ljudje niamjo casa pripravit si hrane je navaden bull sh... namrec tisti ki hoce zdravo jest, si bo dan prej pripravil sendvic, ki ga bo zjutraj vzel v sluzbo in ga pomalical. In to ne pocne ravno malo ljudi! Predvsem tisti, ki se dobro zavedajo kaj pomeni zdrava hrana in ne zgolj dodatek prehrani, kar produkti HL tudi so. In konstantno poudarjas eno in isto nasprotje: torej govoris o dodatku prehrani, torej DODATEK, obenem pa govoris kako naj nadomesti obrok! Ne gre skupaj. To lahko stori tisti ki hujsa, je na dieti. Ostali pa naj bi HL dodatek uzivali kot DODATEK prehrani. Torej je v tem CAS ki ga poudarjas irelevanten, saj mora oseba se vedno uzivati HRANO! Hm, no, po tvojem pisanju sodec, si se tudi ti nemalokrat ustel v tvojih trditvah, Tako da govort o tem ,ce se kdo s teboj ne strinja, da nima pojma, je ponovno precej "huda" izjava. Poglejte, gensko spremenjenih živil v prehrani HL ni, so pa za delovanje nekaterih vitaminov in mineralov v telesu, potrebne še druge snovi da stvar lavfa tako kot mora. Ker pa se že vsi obešate na NARAVNO hrano, bi vas vprašal vse tiste, piščanca verjetno vsi jeste??Pa me zanima, ste kdaj probali kljun, ali pa nohte od kokoši, al pa kosti, zakaj jih ne jeste, saj so naravne??Tudi v vrečki čaja, ki ga dobite ko greste na čaj v bližnji bar dobite v toplo vodo, čaj, železo, s katerim je vrečkica pripeta, ter celulozo, s katere je vrečka sestavljena pa ga vsi hvalimo kako je zdrav??Pa donat, ki dokazano odpira zaprtje, madonca v mahurčkih je CO2, pa tudi ni dobro da ga je preveč v telesu Noben produkt na tem svetu, herbalife, ne druge stvari niso 100% naravne, v vseh živilih morajo biti sredstva ki preprečujejo plesnenje, ker tam kjer je zrak je plesen in ne se obešati na posamezne sestavine, ko pa dobro veste, da ko greste skozi tabelo je več ali manj, takih sestavin, ki so nujno potrebne za vsakodnevno fizično in psihično aktivnost in nikoli ne boste od mene slišali herbalife je najboljši, ker ni, najbolje je biološko predelana hrana na vrtu, kaka kuhana cvetača, solatka, kak korenček,ampak da se razume, da je BIO! Vse kar sem želel povedati je to, da ljudje večinoma nimajo časa za pripravo kvalitetnih obrokov (kot sem omenil bi naj jih bilo vsaj 5. dnevno), zatorej tukaj Hl pomaga, ker je enostaven za pripravit, zdrav, dobrega okusa, nasiti te, pa še v primeru NEKATERIH zdravstvenih težav dokazano lajša in zdravi dol. bolezenske znake, saj 70% vseh bolezni na svetu, žal izhaja iz nezdrave prehrane! Kdor temu zgoraj, NE HERBALIFU ampak tem trditvam nasprotuje, pojma nima, kaj in zakaj je. Lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Se ne mislim ponavljati, seveda se motim, to je v človeški naravi in vsaj veste da nisem nadudlan nečesa, ampak govorim z glave, tisto kar sem se skozi prakso in izobraževanje že naučil, itq se pa skozi celo življenje učimo. Meni je resnično vseeno kaj si nekateri posamezniki mislite, rezultati so že 30 let enaki, pri različnih ljudeh. Jaz bi rekel, samo kapo dol izumitelju HL prehrane. HL bo vsekakor v parih letih poznan vsej populaciji, število uspešnih ljudi, ter številno zadovoljnih konzumentov pa iz leta v leto raste! Lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Res je da je dobro da se pozanimamo kaj damo vase. Vprasanej ap je pri kom se pozanimamo in ali preverimo tisto kar nam je povedal! Ok, torej GSO v HL produktih za EU trg ni! Se mi zdi ze dovolj neeticno da ga HL daje v produkte v ameriki, a tebi ne? Kako potem zaupat podjetju HL in mu dajat denar, ce vemo da to taisto podjetje podpira koncerne, ki pridelujejo rastline ki so gensko spremenjene!? A mi lahko to objasnis? Ali pa je morda zasluzek tako boljsi, da to pripombno in misel rajsi zavrzemo v podzavest, zavestno pa se s to "malenkostjo" rajsi ne ukvarjamo? Sicer pa v EU kolkr vem je dovoljena GSO koruza MON 810, ki jo je dovoljeno dodajati krmi za zivali! Te zivali uzivajo ljudje. Tko da... 7 vprasanje: Ali je soja v produktih HL za EU pridelana ekolosko? ta je pa huda!!! - "3/4 svetovne populacije sploh ne ve kaj dnevno da vase... "1/2 ljudi ali vec komaj kaj sploh da vase, med njimi pa je kaksna milijarda ki dobesedno strada in umira.Ce bi se omejil na razviti svet, bi bila stevilka precej manjsa kot si jo navedel. morda ravno obratna. Dobr so vas napumpali z infoti. Strokovnajaki so tudi ljudje. Tudi coca cola ima strokovanje. Pa McShit tudi.Pa vseeno tudi ti pravis, da je eko hrana najboljsa, v cem se seveda strinjava. Ves kaj me zanima, a si ti v resnici videl kdaj TA "strokovni kader", ali je to zgolj informacija ki so vam jo dali, ki ste jo slepo verjeli? Mislm tiste blazne stevilke strokovnjakov, pa tiste blazne stevilke kunzumentov (med katerimi je vecina tistih, ki so produkt kupili zgolj 1x in nikoli vec), ane?Glede na to, da nekaj teh MM sistemov kar poznam; ampak se nikoli nisem zasledil da ne bi cele zadeve napihnili vsaj nekajkrat. Mislim, a ves kolk strokovnjakov je v Slo. Kolk ljudi ima visje sole, fakse vse zivo.. pa so na ulici! Strokovanjakov tone, a brez izkusenj in takih ki bi naredili marsikaj za redno sluzbo in denar. pa se skoraj zamerit jim ne moremo v teh casih. Torej, glede na to kar si povedal bi prej rekel da so krivi voditelji ker so dopustili cloveka s premalo znanja da postane HL svetovalec, in da oseba s premalo znanja nekomu podaja napotke kako naj se loti diete, neke prehranske ali vadbene programe al kako, ki so lahko povsem napacni, da ne recem skodljivi!? Namrec clovek je imel lahko povsem dobre namene in ni mislil zgolj na denar, kot ga obsojas, temvec enostavno ni imel dovolj znanja, informacij ali kaj podobnega, da je predpisal neko dieto. Sicer pa, a niso zato tukaj strokovno usposobljeni ljudje! Torej priporocas ljudem naj uzivajo DODATEK prehrani namesto obroka! Hm... a se ti zdi to vredu? Super da imas taksen namen do ljudi Ha , ta je pa bosa, raje delas na zadovoljen konzumentu kakor na tem da zasluzis Obenem pa dobro ves, da ravno zadovoljen konzument je tisti ki prinasa zasluzek, kakor si tudi sam napisal. Torej!? In kako ves da imas dovolj znanja? Te je kdo preveril? Torej ce sem jaz tvoja stranka in te vprasam ali je soja v HL produktih ekolosko pridelane ali ne, kaj mi bos povedal?In kaj mi bos odgovoril na torej vse sedem vprasanj: (nekatere si ze); torej ti verjamem in s pogovorom odpraviva vse tezave, in se zato tukaj pogovarjava:Torej vprasanje 1: Na kaksne nacin jo torej predelajo? Ali torej predelajo gensko spremenjena hrano ali sojo za EU trg al kako? Torej vprasanje 2: Kako nam lahko ti kot zastopnik podjetja, nam potencialnim kupcem zagotovis da je temu res tako? Torej da EU ali SLO HL produkti kot recimo sejk, ne vsebujejo gensko spremnjenih sestavin?Torej to je vprasanje st. 3: Ce torej HL produkti Evropske Unije ne vsebujejo nikakrsnih kemicnih sestavin, ali torej to pomeni, da so vse sestavine produkta ali produktov HL pridelane ekolosko? Oziroma ali nam kot potencialenim kupcem lahko to potrdis z mednarodno veljavnim certifikatom ali logotipom, kot je to standard za drzave EU in izven nje?Ok, torej malo lazje vprasanje stevilka 4: kaj zate pomeni da so "vse sestavine so pridelane na naravni osnovi"!?Vprasanje st. 5: Koliko casa lahko oseba nadomesca obrok recimo z sejkom? Vprasanje st. 6.: Ali sejk lahko uvrstimo v dietno prehrano? 7 vprasanje: Ali je soja v produktih HL za EU pridelana ekolosko? @free Veš o čem govorim, to da vas zanima nekaj jaz ne vzemam kot provokacijo, zdrava človeška pamet bi človeku morala dati vedeti, da se preden zaužije nekaj, prej pozanima kaj to sploh je, ampak potem bi bilo super, če bi se nekateri pozanimali recimo koliko staro zelenjavo in sadje jemo, kupljeno v trgovini?? Če že govorimo o gensko spremenjenih sestavin v HL prehrani na Evropskem tržišču ni, saj zakonodaja, ki velja na področju celotne EU striktno prepoveduje, kakršnokoli dodajanje GSO v prehranbene dodatke, drugače pa je v Ameriki, kjer je konkretno gensko spremenjena soja, dovoljena z zakonom! Nikoli nisem rekel, v teh parih dneh, da je pa herbalife neka odrešilna bilka, stvar je v tem, da 3/4 svetovne populacije sploh ne ve, kaj dnevno da vase, seveda obstajajo svetle izjeme! HL jaz osebno priporočam tistim, ki nimajo dovolj časa, da bi zaužili dovolj hranilno bogatih obrokov, kar Hl dejansko ponuja, hočeš nočeš, verjameš ne verjameš, HL ima za sabo le tak strokoven kader, take rezultate širom po svetu, da dejansko od ljudi, ki so kdajkoli bili konzumenti, ali pa so še vedno, slišiš zelo malo negativnih stvari, spet se najdejo izjeme in z njimi ni nič narobe, definitivno je narobe samo in največ z osebo, ki je nekomu, ki ni dosegel željenega rezultata sestavila napačen program z napačnimi HL produkti. Žal se tudi to dogaja, ker je nekaterim res samo do denarja, ampak osebno veliko raje vidim, zadovoljnega konzumenta, ki me bo priporočil dalje, kot pa nezadovoljnega ampak vseh HL distributerjev ne smemo metati v isti koš, nekateri delamo dejansko na rezultatih in nam je v ponos to, da konzument sije od navdušenja kaj je dosegel, kot pa na tem, kolk boš dejansko zaslužil. Tukaj je tako, dobri rezultati peljejo do zaslužka, slabi rezultati pač ne, zatorej je preden greš v prodajo HL potrebno pridobiti znanje, da veš kako stranki pomagati kadar ji ne gre, kadar mogoče ni vse tako kot si je zaželela, ampak s pogovorom se vedno najde pot, kako napake odpraviti, verjemite mi! Lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 HL je prehransko dopolnilo v oblikah kakrsnih se pac ponuja. Torej prehransko dopolnilo v razlicnih prehranskih oblikah. A poznas koga ki je to storil, da je zivel zgolj od recimo sejka? Pa koliko casa je bil zdrav?Jaz mislim, da ti bolj ugibas kakor v resnici ves. V HL se zdalec ni vse not kar clovek potrebuje, saj zato pa je tretiran kot DODATEK prehrani, ne pa prehrana. Sicer bi si HL kot podjetje ze zdavnaj pridobilo se kaksne druge uradne nazive in ne zgolj samo DODATEK prhrani. Ista vprasanja ti lahko zastavim tukaj ali osebno. Nima veze. vsebina je ista. Moj prvi post je vseboval tole!!!! herbalife je HRANA oz. prehransko dopolnilo, ki pomaga ljudem (takih je 3/4), ki nimajo časa da bi zaužili dovolj kvalitetnih obrokov. Odvisno je od človeka kaj hoče narediti iz sebe, če bi se nekdo hotel zrediti potem je stvar dejansko samo dopolnilo k prehrani! Če pa nekdo hoče izgubiti na telesni teži, pa nadomestiš dva klasična obroka za šejk, najpogosteje oz. najbolje je tako zajtrk, večerja, kosilo je lahko klasično, tako kot si ga zaželimo. Kar se šejkov tiče, bi se v končni fazi lahko živelo od tega SAJ JE V ENEM OBROKU, ZAJETO VSE KAR TELO POTREBUJE!! Poglejte, kogarkoli več zanima, naj pride v city hotel v Ljubljano torek in četrtek, če pa ne utegnete, pa lahko naredimo kak sestanek tako lokalno, ker iskati uprašanja in odgovore tu gori, je nesmiselno, človeka je potrebno videti v živo, se z njim pogovoriti, kakšne so želje in pričakovanja in that's it ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blaz123 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 cumulonimbus nevem zakaj ne odgovarjaš na moja vprašanja? mislim da ti imaž za sabo nekoga ki ga povprašaš in ti on da odgovor nato ga ti posrdeduješ nam.....tako delate pri HL. in še to, tega nebi smel omenjati vendar omenim! v sloveniji je marsikaj prepovedano, steroidi, anaboliki, pa vseeno dobiš. tudi tako imenovan izdelek nanoVapor, no-xplod od BSN firme, hydrotest da sidvigneš nivo testosterona.....ampak vse to lahko kupiš na isti način, nekdo nekje prodaja vendar na na trgovinskih policah, isto je z HL, ko bojo izdelki na policah in ko bojo imeli zraven kake certifikate takrat bom jaz zaupal...... poglej naprimer WHEY PROTEIN GOLD STANDARD kakšne študije so bile temu namenjene, kaki strokovnjaki stojijo za tem, in koliko priznanj, pa legalen je, ga lahko kupim kjer hočem..... to sem navedel samo za primer ker si rekel da so tako naravni HL izdelki, niso naravni, ker že s tem da je škropljeno ni več BIO! in mi o takih stvareh ne nakladaj več. enkrat rečeš da si sam svoj šef in se s tem da ogromno zaslužit, spet drugič da ne gledaš na zaslužek in rad imaš zadovoljne stranke ......TEGA NE RAZUMEM. kdo dandanes ne gleda na to da bi čim več zaslužil??? mislim, malo premisli kar si napisal in kar boš napisal, ker se sam uloviš v svoje zanke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 No ja, jasno, niti ne. Saj meni ne. sorry. Nekatere stvari si pojasnil, recimo da EU HL ne vsebuje GSO. Ali lahko to dokazes pa je druga pesem. Ko jaz ali katerikoli drug clovek tega planeta ne bo imel vec vprasanj, bo razsvetljen.Do takrat pa vsakdo, ki se iam rad cimvec sprasuje + udejanja. Namrec eno brez drugega ne gre najbolje. Super. To je ena od dobrih stvari HL, vsakakor. Huda zaobljuba. No, ce ti ustreza, zakaj ne. Poglej free jasno in glasno sem razložil vse, pojdi čez moje poste in na vsa tvoja že zastavljena vprašanja sem odgovoril tekom debate! Da se razume sem govoril o 60 milijonih aktivnih konzumentov širom sveta in verjemi izkušnje so take (moje) da ljudje konzumirajo HL prehrano tudi po več let, ampak od tebe ne pričakujem ničesar, samo vedno nova in nova vprašanja takole na forumu! Veš imam svoj krog konzumentov ki strmo narašča, verjemi zaenkrat sem z vsemi v prijateljskih odnosih in večinoma nas je povezal samo HL, zatorej ne mislim diskutirati več v tem, konzumenti so zadovoljni, tudi sam konzumiram Hl prehrano tako da nimam kaj za dodati. V zadnjih 14 dnevih sem dobil 2kg. ker nisem imel nikol težav s prekomerno težo, bolje se počutim, kar pa meni največ pomeni in jaz bom na Hl ostal dokler bom vedel zase lp Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 To vsekakor ni res, da so rezutati vedno enaki. Moja mati je imela precejsnje tezave zaradi uzivanja HL produkta, zaradi pomankljivih napotkov HL svetovalca, ki si je upal postati zdravnik in svetovati stvari o katerih ocitno ni imel pojma. To je tudi (spet) ena od stvari zakaj ljudi odvraca MM, ker nikoli ali res skoraj nikoli en govorijo o pomanjkljivostih njihovega posal, produkta, celotne zadeve. Na tak nacin pa je zaupanje tsko gojiti pri ljudeh, ki vsaj malo razmisljajo s svojo pametejo. Vsekakor tudi sam vspodbujam taksne zadeve kot je MM. Imam tudi nekaj znancev med zastopniki HL.Samo biti realen, z distanco kjer je vpleten denar - to je izziv za posameznika. Nazalost taksnih se nisem spoznal. Vedno kadar je vpleten denar ljudje izgubijo razsodnost in kriticnost do tistega kar prodajajo. Do sedaj se nisem zasledil osebe, ki bi govorila realno kriticno do svojega produkta.Vem pa da taki ljudje obstajajo. Toda ceprav bi lahko povedali pomanjkljivosti, jim zaslusek ni vec tako pomemben, kot kaj drugega in tega ne storijo. Zakaj ne, mi se ni povem znano. Verjetno iz razlicnih razlogov.Pomanjkljivosti pa lahko napise tisti, ki produkt res dobro pozna; kakor posel opravlja tako dolgo, da je imel tako veliko strank z razlicnimi izkusnjami, da resnicno razume delovanje produkta in njegov odziv na cloveski organizem; ki je lahko precej razlicen.Kaj pa ti menis o tem? O pomanjljivostih HL produktov? Se eno vprasanje, ki ga tudi nisi odgovoril: Ali se ti zdi eticno podpirat podjetje ki podpira GSO produkte? Po tvojih navedbah ameriski HL vsebuje GSO oz. gensko spremenjeno sojo.Torej zaupas podjetju ki ima zelo jasno dvojna merila: govori o zdravju ljudi, obenem pa njegova hrana vsebuje GSO. Weird. Po tej logiki je edinole Evropska zakonodaja tista, ki podjetju HL preprecuje prodajati njegove produkte, ki vsebujejo GSO na evropskih tleh in torej evropskih uporabnikom. Kaksen tvoj komentar na to? Se ne mislim ponavljati, seveda se motim, to je v človeški naravi in vsaj veste da nisem nadudlan nečesa, ampak govorim z glave, tisto kar sem se skozi prakso in izobraževanje že naučil, itq se pa skozi celo življenje učimo. Meni je resnično vseeno kaj si nekateri posamezniki mislite, rezultati so že 30 let enaki, pri različnih ljudeh. Jaz bi rekel, samo kapo dol izumitelju HL prehrane. HL bo vsekakor v parih letih poznan vsej populaciji, število uspešnih ljudi, ter številno zadovoljnih konzumentov pa iz leta v leto raste! Lahko noč Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Poglej vse bistveno kar človeka zanima o produktih HL sem povedal. Nobena strokovna beseda ne pove toliko kot pričevanja konzumentov, pa naj si bodo pozitivna ali negativna. Ljudje tudi v tej temi v večini nimajo slabih izkušenj s HL, vas je pa nekaj ki vedno znova zastavljate vprašanja. Seveda edino prav, ampak se obračate na napačno osebo, tudi jaz se kdaj oprem na HL strokovnjake iz Amerike, ker še zdaleč ne vem vsega. Ampak za tak majhen krog ljudi, ki nimajo niti komunikacije taprave ne mislim delati usluge. Če človeka resnično zanima HL, si bo vzel čas, prišel v hotel city v Ljubljano in tam na izobraževanju vprašal kar bo imel, ker pa nekateri nimate jajc priti in tam zastavljat vprašanj, take kot jih tukaj, pa vemo kje smo... lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 ne sodi drugih po sebi free ;-) Če ti nimaš pojma o ničemer ti jaz ne morem pomagati in ne bodi žaljiv,izredno rad bi take osebke videl na homu za goste, pa da vidimo koliko boš tam spraševal. Jaz cenim tvoja in vprašanja ostalih, samo žaljiv pa ni potrebno biti, ker zaenkrat si ti nula proti znanosti meni pa je za tebe itq vseeno verjameš al ne, meni je glavno da jaz sam pri sebi opazim razliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Poglej vse bistveno kar človeka zanima o produktih HL sem povedal.ne bi se ravno strinjala s to trditvijo. ne sodi drugih po sebi free ;-) Če ti nimaš pojma o ničemerpa s tole tudi ne...Jaz cenim tvoja in vprašanja ostalihaja? ker nanje še vedno nisi odgovoril ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cumulonimbus 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Izredno zanimivi ljudje ste nekateri tu gori. Kaj mislite doseč s tem, da imate vedno neki proti HL... HOČEŠ NOČEŠ, HL. JE SVETOVNO ZNANO PODJETJE IN ENIH PAR "PAMETNIH" POSAMEZNIKOV NE BO ZAUSTAVILO VELIKEKGA POVPRAŠEVANJA PO HL. IZDELKIH. Dajte se sprijaznit da bo vaša bitka izgubljena, pa se boste lahko še kako trudili, ampak na koncu ne boste dosegli nič in samo nič, s temi svojimi vprašanji Kdor je HL probal, ve da gre za kvaliteten nadomestek obroka, kdor pa pojma nima kaj sploh je HL. in ga v življenju ni probal, pa ga tudi ne bo, bo pa takole na forumih solil pamet, na HOM ga pa ne bo, ker enostavno nima JAJC da bi se pokazal pred strokovnjaki na tem področju, ker je on SAM SAM SVOJ STROKOVNJAK NA VSEH PODROČJIH... Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Izredno zanimivi ljudje ste nekateri tu gori.aneda Kaj mislite doseč s tem, da imate vedno neki proti HL...pa kaj tebi ni jasno, mislim? če nekdo postavi par vprašanj o nekem izdelku, ima že kar proti le-temu, mislim Če ti nimaš pojma o ničemer ti jaz ne morem pomagati in ne bodi žaljivmenim, da tale stavek, ki si ga sicer namenil freeju, zate bolj drži. Dajte se sprijaznit da bo vaša bitka izgubljena, pa se boste lahko še kako trudili, ampak na koncu ne boste dosegli nič in samo nič, s temi svojimi vprašanji ah seveda, ker taki, kot si ti, ne znajo odgovoriti na par zelo jasno postavljenih vprašanj. jebeš take "strokovnjake" ***imam eno dobro prijateljico, ki je pred časom začela konzumirati HL. in ji odgovarja. super. sem vesela zanjo.vendar ko jo pa kaj vprašaš, je pa kar nekako napadalno nastrojena. ne razumem tega. a je res tako zelo odgovoriti na določena vprašanja, ki nekoga zanimajo. zaradi mene lahko nek produkt reklamira nek oh in sploh doktor, če pa ne dobim odgovorov na vprašanja, se pa človek začenja spraševati, zakaj neki je tako ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.